-
To se moc nepovedlo, sorry. Jako kdyby byl potřeba jiný důvod, než že je to nový Doom... -
Protože je to po dlouhé době snad jediná strilecka která se zda byt opravdu zabavna, bez zbytecnosti a zjednodusovani. A neco takovýho mi už dlouho chybělo.
-
Tak tohle se nedá trumfnout *1*
-
a kurde :D
-
A myslel jsem Dooma? *3*
-
tak to zase bacha, ja si ho koupil poctive a tesim se az prijdu domu a zahraju si ho :) chci jen dat sanci nekomu kdo si to nemuze dovolit (treba)
-
Protože ti za to nestojí ...
A teď co/kdo *1* -
zase na druhou stranu, jeste 25 minut a mas ho :D
-
Tak jako tak si to nějakou dobu nezahraješ no :)
Edit: Tady ta ochrana, v teto verzi neni agresivni, ale ucinna. Ja jen klikl, stahl, pustil a hral, bez naznaku spomaleni, nebo problemy s "performance" (kdyz mas tak rad ty anglicke slovicka) :) -
slabe ale zatim vedes :D
-
Protože si v něm můžeš zahrát "remaster" původního Dooma...
-
nooo, ja se vcera taky ozral. ale toto me napadlo az dnes :) pardon chlape :)
-
Jsi nemohl se ozrat vcera? :) Ted uz ho mam kupeny :)... Hrat novy Doom pro odreagovani se (a to i jako pametnik) jak je to jen mozne a to nemluvim o tom, jak se tesim az se vyblbnu ve snapmapu :)
Heg, "Hry pro pametniky" :D -
bacha, nabidka trva dokud nevystrizlivim, coz muze byt brzy kdyz me tu najde ex-skoromanzelka
-
Hraji na obtížnost Nightmare a mám za sebou 2 hodiny. Musím říct, že je to výzva a královsky se bavím. Stačí jedna chyba a konec. Žádný Autoheal, málo munice, doplňování životů jde extrémně pomalu. Je to rychlé, je potřeba být neustále v pohybu, soustředit se a používat vhodné zbraně na dané situace. Jen mě zarazila náročnost. Mé dva roky staré PC to neutáhne ani na střední detaily. Ale aji na LOW to vypadá k světu a vzhledem k tomu, že je to tak rychlé, tak to okolí nevnímáte. Jsem spokojený. Doporučuji *3* .
-
Doom
jsem trochu opily, takze davam soutez: kdo mi napise nejlepsi duvod proc hrat novy Doom, tomu ho na Steamu koupim.
Podminkou je samozrejme registrovany ucet... na anonymy kaslu zvysoka
Jo a tyka se to, jak jste jiste pochopili, pouze hry na PC. Nemam nic proti konzolim, ale nemam tam ucty, PSN jsem predal s prodejem PS3, snad mi odpustite...
vitez: Ronox (odeslano, prevzato)
Deadline 15:30 #updated -
Ty už jsou fakt nemocný to cpát do všeho *7* Jako by DOOM nikdo z těch, lidí co to jinak stejně koupěj, najednou nekoupily Zvlášt když mají předobjednáno jakou dobu už.
Realita je taková že ti ostatni piráti co nekoupily nikdy žádnou hru ji beztak nekoupěj. Zpomalení pirátství je nesmysl a agresivní ochrany nikdy nepřinesly nic dobrého, NIKDY! *7*
Nicméně BETA cracklá byla byt tam nic moc nebylo, kromě Lan hry +boti. -
Polozbitej grind nebo frenetickou akci ?
-
DOOM – PC (Max) vs. PS4 vs. Xbox One Graphics Comparison
https://www.youtube.com/watch?v=9sXp0poccPI
Nic překvapivého, že to konzole zase projely:) -
Nebo si to koupit.