Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jakubc
    To se moc nepovedlo, sorry. Jako kdyby byl potřeba jiný důvod, než že je to nový Doom...
  • OPenetrator
    Protože je to po dlouhé době snad jediná strilecka která se zda byt opravdu zabavna, bez zbytecnosti a zjednodusovani. A neco takovýho mi už dlouho chybělo.
  • Tilwaen
    Tak tohle se nedá trumfnout *1*
  • solomon.short
    a kurde :D
  • Ronox
    A myslel jsem Dooma? *3*
  • solomon.short
    tak to zase bacha, ja si ho koupil poctive a tesim se az prijdu domu a zahraju si ho :) chci jen dat sanci nekomu kdo si to nemuze dovolit (treba)
  • Ronox
    Protože ti za to nestojí ...
    A teď co/kdo *1*
  • solomon.short
    zase na druhou stranu, jeste 25 minut a mas ho :D
  • Hanzales
    Tak jako tak si to nějakou dobu nezahraješ no :)
    Edit: Tady ta ochrana, v teto verzi neni agresivni, ale ucinna. Ja jen klikl, stahl, pustil a hral, bez naznaku spomaleni, nebo problemy s "performance" (kdyz mas tak rad ty anglicke slovicka) :)
  • solomon.short
    slabe ale zatim vedes :D
  • Qwer
    Protože si v něm můžeš zahrát "remaster" původního Dooma...
  • solomon.short
    nooo, ja se vcera taky ozral. ale toto me napadlo az dnes :) pardon chlape :)
  • Hanzales
    Jsi nemohl se ozrat vcera? :) Ted uz ho mam kupeny :)... Hrat novy Doom pro odreagovani se (a to i jako pametnik) jak je to jen mozne a to nemluvim o tom, jak se tesim az se vyblbnu ve snapmapu :)
    Heg, "Hry pro pametniky" :D
  • solomon.short
    bacha, nabidka trva dokud nevystrizlivim, coz muze byt brzy kdyz me tu najde ex-skoromanzelka
  • oktavius66
    Hraji na obtížnost Nightmare a mám za sebou 2 hodiny. Musím říct, že je to výzva a královsky se bavím. Stačí jedna chyba a konec. Žádný Autoheal, málo munice, doplňování životů jde extrémně pomalu. Je to rychlé, je potřeba být neustále v pohybu, soustředit se a používat vhodné zbraně na dané situace. Jen mě zarazila náročnost. Mé dva roky staré PC to neutáhne ani na střední detaily. Ale aji na LOW to vypadá k světu a vzhledem k tomu, že je to tak rychlé, tak to okolí nevnímáte. Jsem spokojený. Doporučuji *3* .
  • solomon.short

Doom

jsem trochu opily, takze davam soutez: kdo mi napise nejlepsi duvod proc hrat novy Doom, tomu ho na Steamu koupim.

Podminkou je samozrejme registrovany ucet... na anonymy kaslu zvysoka

Jo a tyka se to, jak jste jiste pochopili, pouze hry na PC. Nemam nic proti konzolim, ale nemam tam ucty, PSN jsem predal s prodejem PS3, snad mi odpustite...

vitez: Ronox (odeslano, prevzato)

Deadline 15:30 #updated
  • Jack1947
    Ty už jsou fakt nemocný to cpát do všeho *7* Jako by DOOM nikdo z těch, lidí co to jinak stejně koupěj, najednou nekoupily Zvlášt když mají předobjednáno jakou dobu už.

Realita je taková že ti ostatni piráti co nekoupily nikdy žádnou hru ji beztak nekoupěj. Zpomalení pirátství je nesmysl a agresivní ochrany nikdy nepřinesly nic dobrého, NIKDY! *7*

Nicméně BETA cracklá byla byt tam nic moc nebylo, kromě Lan hry +boti.
  • Jack1947
    Polozbitej grind nebo frenetickou akci ?
  • Veskoslav

DOOM – PC (Max) vs. PS4 vs. Xbox One Graphics Comparison

https://www.youtube.com/watch?v=9sXp0poccPI

Nic překvapivého, že to konzole zase projely:)
  • Tilwaen
    Nebo si to koupit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit