Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zkus sepsat petici...
  • Mám za sebou zhruba 6 hodin a královsky se bavím. *5*
  • jj, ale je tam Denuvo, takže si to spousta lidí včetně mě nezahraje
  • kostejnesmrtelny

DOOM (singleplayer)

Tak prej je to skvělý, nebo co *5*

https://www.reddit.com/r/pcgaming/comments/4j48tv/so_how_is_doom_on_the_pc/
  • A chces hrat spis kompetetivni FPS nebo "3rd person cover based shooter"?
  • SalemCZ

Každý pátý z 9,5 milionu majitelů The Division si k titulu pořídil i jeho Season Pass.

Kdyby jste mi chtěli doporučit nějakého nového Toma Clancy'se tak by R6: Siege, nebo Division?
  • My to chapeme, nemas rad zaklinace. Opravdu o tom nemusis kazdeho presvedcovat.
  • Každý pátý z 9,5 milionu majitelů The Division si k titulu pořídil i jeho Season Pass.

...a každý druhý toho lituje.
  • Jack1947

Nová hra Hideo Kojimy bude akčním titulem, který si užijí fanoušci Uncharted a The Division.

Takže to bude Akřní-béčko grind? *7* *7* *8* *8* *12*
  • Witcher 3 mocap

https://i.imgur.com/zfeKq6i.gif
  • Kanye West rapuje ve filmu o assassinech...no mam fakt dost, to teda videt nemusim *11* *10*
  • Still
    Umíš taky něco jiného, než všude nacpat Zaklínače? *15*
  • Still
    Jsi to nerozjel, co? *1*
  • samozřejmě a proto za poslední cca dva měsíce z 6 tisíc hodnocení je u Zaklínače zázrakem 9 tisíc a 1 sto. Zázrakem rostou všechny tři platformy zároveň :) Zajímavé že takovou kadenci ta hra neměla ani po vydaní.

"Mimochodem DS "hráči" také vesele mínusují UIV, jak se chlubí na fórech:)"

Na jakých fórech? Můžeš sem hodit odkaz.
  • Veskoslav
    Ano, za to ty jsi představitel blba a je jedno, o jakou hru se jedná. Mimochodem DS "hráči" také vesele mínusují UIV, jak se chlubí na fórech:) Ale jak říkám, ty sis našel Zaklínače jako svého veřejného nepřítele a přes to nejede letadlo, nepluje traktor a nelítá parník.
  • Dobře víš, co se děje na Metacritic a kdo předsedá shnilé komunitě. Ano, Zaklínač trolové to tam ovládají. Sice jsem byl asi nefér. Většina nul pro Uncharted bude od Xbox hráčů, ale další velká množina jsou právě prohnilci z řad této srákory...

Ty jsi jenom další představitel hráčů Zaklínače *11*
  • Veskoslav
    A ty víš, že těch 500 nul dali od Zaklínače? Našel jsem účty, kdy dali 10 BF4 a 0 Uncharted atd. Navíc většina těch nul je bez písemné "recenze", tak by mě to fakt zajímalo. Prohnilý jsi spíše ty, když podle pár šašků, co si tvoří jeden účet na jedno hodnocení hodnotíš celou komunitu. Mimochodem máš nějakou statistiku ohledně hráčů, že se tady neustále oháníš dětmi? Já jen, aby to nedopadlo tak, že Uncharted bude mít +- stejný počet děcek jako Zaklínač. Doporučuji jinak dát si mokrý hadr na hlavu, možná to pomůže a neuvidíš všude spiknutí zlotřilých děti a nerdů, co hrají Zaklínače.
  • tak když se za dva dny vyrojí 500 nul pro Uncharted převážně od Zaklínač děti, tak se se nediv, že to někdo oplatí. Že komunita okolo Zaklínače je prohnilá se ví, ale až tak moc? Strašné
  • Veskoslav
    A druhá strana barikády:) Ale to už se ti nehodí, což?:) Raději jdi zase nadávat, jak je to hra pro nerdy, jak si předvedl kousek níž.

http://www.metacritic.com/user/sjkovachiv
  • Grafické možnosti PC verze Final Fantasy X/X-2 HD Remasterdoprovází informace, že hra bude uzamčena na 30fps.

So edgy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit