-
Tohle je implementováno dost nešikovně, zasloužilo by si to změnu.
Za mě je to asi nejrychlejší přesně tak, jak psal Kravicka, tj. Diskuze → kliknout na svůj příspěvek → kliknout na nick v příspěvku. -
Hlavní stránka a nahoře vpravo nad kolonkou hledat.
-
Já hrál poprvé až čtyřku a přišla mi perfektní. Pětka mě bavila v něčem víc (hexa rozložení mapy je lepší) a v něčem zase méně (jen jedna jednotka na políčko).
-
Ne uz jsem to nekde psal pred rokem byl nejaky topic na navrh zmen nebo neco a neprisla mi ani odpoved.
Musis nekam kde si psal dat s moji ucasti a klik na sebe. -
Asi s pětkou (v kompletní edici), protože má celkem slušný model poradců a doporučení, ale pokud nepovažuješ zastaralou grafiku za zásadní problém tak můžeš začít prakticky s kterýmkoliv dílem :)
-
Vůbec nemůžu přijít na to jak se dostanu do svého profilu ...? Je někde na hlavní stránce nějaký odkaz?
-
Čekal jsem komentáře typu *whatever* is coming *1*
Ale chci se zeptat, jak člověka nikdy nepolíbeného Civ sérií, se kterým dílem byste mi doporučili začít? Díky. -
přitom na tom obraze taky skoro nejsou vidět, ale co kdyby to náhodou někoho pohoršilo!
-
Dobrej postřeh. Tohle je prostě děs, chápu jejich podělané důvody, ale stejně je to děs. Světoznámý, 200 let starý plátno, bože! Volové zastydlý.
-
chudák Svoboda, jí rozmazali bradavky
-
I mušky žijou pomalu déle nebo jepice než hry od EA a to je co říct *7* *3*
-
Jo, ale v samotné hře prej jenom prvních pár tahů.
-
Sean Bean?
-
Civilization VI
Tak oznamovací trailer je tu. http://www.civilization.com/ -
Doufám, že se přehoupnem přes 2,6M. Chci vidět co je po Invaders. Škoda, že bossové stojí 28 každý.
Budeš brát Darkroot Basin ? Sice pálka, ale když už tak už. *1* -
po tom, co v televizi uváděl koncert Slipknot, si ho dovedu představit tak nějak všude :o)
-
sice to není deskovka, jenom katerní hra, a ne s herní tématikou, ale zato z Česka, tak třeba tě to zaujme, nebo někoho dalšího
https://www.kickstarter.com/projects/2063846379/space-race-the-card-game/ -
snad Battlefront 4 ne?
-
Battlefront 2? Proč radši nevydaj kompletní 1 díl.
-
Ksakru. Mě ty deskovky vyjdou draho *1*