Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tilwaen
    Tohle je implementováno dost nešikovně, zasloužilo by si to změnu.

Za mě je to asi nejrychlejší přesně tak, jak psal Kravicka, tj. Diskuze → kliknout na svůj příspěvek → kliknout na nick v příspěvku.
  • Draken69CZ
    Hlavní stránka a nahoře vpravo nad kolonkou hledat.
  • jamar28
    Já hrál poprvé až čtyřku a přišla mi perfektní. Pětka mě bavila v něčem víc (hexa rozložení mapy je lepší) a v něčem zase méně (jen jedna jednotka na políčko).
  • Kravicka
    Ne uz jsem to nekde psal pred rokem byl nejaky topic na navrh zmen nebo neco a neprisla mi ani odpoved.

Musis nekam kde si psal dat s moji ucasti a klik na sebe.
  • Coffin.Corner
    Asi s pětkou (v kompletní edici), protože má celkem slušný model poradců a doporučení, ale pokud nepovažuješ zastaralou grafiku za zásadní problém tak můžeš začít prakticky s kterýmkoliv dílem :)
  • alladjex
    Vůbec nemůžu přijít na to jak se dostanu do svého profilu ...? Je někde na hlavní stránce nějaký odkaz?
  • Lukyz
    Čekal jsem komentáře typu *whatever* is coming *1*

Ale chci se zeptat, jak člověka nikdy nepolíbeného Civ sérií, se kterým dílem byste mi doporučili začít? Díky.
  • ringmancz
    přitom na tom obraze taky skoro nejsou vidět, ale co kdyby to náhodou někoho pohoršilo!
  • MickeyMutant
    Dobrej postřeh. Tohle je prostě děs, chápu jejich podělané důvody, ale stejně je to děs. Světoznámý, 200 let starý plátno, bože! Volové zastydlý.
  • ringmancz
    chudák Svoboda, jí rozmazali bradavky
  • Jack1947
    I mušky žijou pomalu déle nebo jepice než hry od EA a to je co říct *7* *3*
  • MickeyMutant
    Jo, ale v samotné hře prej jenom prvních pár tahů.
  • Sean Bean?
  • jamar28

Civilization VI

Tak oznamovací trailer je tu. http://www.civilization.com/
  • Morraw
    Doufám, že se přehoupnem přes 2,6M. Chci vidět co je po Invaders. Škoda, že bossové stojí 28 každý.
    Budeš brát Darkroot Basin ? Sice pálka, ale když už tak už. *1*
  • po tom, co v televizi uváděl koncert Slipknot, si ho dovedu představit tak nějak všude :o)
  • ringmancz
    sice to není deskovka, jenom katerní hra, a ne s herní tématikou, ale zato z Česka, tak třeba tě to zaujme, nebo někoho dalšího

https://www.kickstarter.com/projects/2063846379/space-race-the-card-game/
  • SalemCZ
    snad Battlefront 4 ne?
  • Kozy
    Battlefront 2? Proč radši nevydaj kompletní 1 díl.
  • Veskoslav
    Ksakru. Mě ty deskovky vyjdou draho *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit