Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Criterion Games v minulosti pracovalo na novém Road Rash, časem se ale projekt zrušil. Ani nový Burnout...

Mohli by udělat něco ve stylu Black, kterou jsem považoval za nejlepší (=subjektivně nejzábavnější) FPS na PS2. Píšu "něco ve stylu" a ne "Black 2", protože Ward potvrdil, že na druhým díle nedělají.
  • Psychotic

Next-gen verze F1 2014 poběží v 60 FPS.

K čemu 60 FPS, proboha? Radši 30 a vylepšete něco jiného.
    • K čemu? Zvlášť u zavodních (rychlých) her to je sakra poznat. 30FPS závodní hra je o ničem, pokud si chceš opravdu pěkně zajezdit. Konečně se na konzoli bude dát líp jezdit, pokrok ..
  • ucho

Nechvalně proslulý scénárista Uwe Boll přiznal, že nikdy nehrál žádnou videohru.

zajímavý, a přitom točí slušný filmy vycházející z her. někdo to má holt v krvi.
    • Kozy
      Postal je bomba.
      • jo pro nějakýho puboše co v tom vidí svoje nesmysly nejspíš jo, užij si to
        • Kozy
          Puboš, to určitě ). Na to že to je od Uweho tak mě to bavilo.
        • Morraw
          Jo, protože ty jsi asi nikdy puboš nebyl, že..
          • Myslím si, že usměváček patří k těm šťastlivcům, již vyhnuvší se kopřivám zakopali svou auru uměleckosti hned a tak hluboko, že cokoliv nevonící jejich poznání hodného jejich velkého i, si příhodně spojují s velikostí a věkem osoby. Oni sami se zhmotnili zapomocí nespecifikované dimenze, až sice vzniklo okamžité krásno s cítěním a koulemi, které nelžou, však které si vybírá daň tím, že dotyční diametrálně blbnou.
            • Ty seš vážně pacient *1*
            • Milý gumídku

na tomto svatým kanálu jsem byl za jistou dobu odborně zanalyzován od hlavy až k patě takovýma kapacitama, že až jednou vyfičím do oblak, tak tu bude mít moje potomstvo uloženou celou biografii. Přesto, nazvat mě pseudointelektuálem a zpochybnit mnou tak urputně sežranej a vysr*anej akademickej slovník cizího výraziva, je zřejmě zásah do černýho. Jsem odzbrojen, potupen a jedluju do kapesníku z toho, že mi nikdo neskáče na špek. Snad se nepolepším. Ale mě nedostaneš. Koneckonců, jak sám víš, přes pryžová intelektuální pole tady v Řáholci, kde v žádném případě neroste hojně blbost, nevoní nepřemýšlivá emotikonovaná vyhřátá lejna, a kde srazy jinačím intelektem a duchem naplněných druidů vyráží zrak, jsem toho názoru, že jeden vysmátej chuj s nevskusem a nadepsaným odznakem S úctou mi slavní Gumes-intelektuálové polibte, tu přece nemůže udělat svou misií vlastního ruzumu a pravdy příliš velikých škod, no ne?
            • he/he - místní pseudointelektuál. Kdyby si alespoň uměl ty rádoby intelektualni výrazy a termíny, kterými se zde pořád oháníš, spravně používat, tak by ti to možná sežral i někdo jiný, než Jack. *1*
              Tvé příspěvky dávají občas asi takový smysl, jako přávě ty od Jacka. On si alespoň na nic nehraje.
              Ale abych zase nekřivdil, tak občas se ti to i povede. *3*
          • Jack1947
            Jak tak koukám byl všechno jen ta puberta ho minula velkým obloukem ale jak říkám nikdy není pozdě... *4*
    • Veskoslav
      Slušné filmy? Jestli to není myšleno sarkasticky a ironicky, tak asi navštiv očního a pak oběhni všechny doktory na všechno. Asi jsi nemocný.
      • ringmancz
        kolik z diskuzujících vidělo vůbec jeden Uweho film?
        • Veskoslav
          Tak co jsem viděl já, většinou noční "horory" a takové to, není nic v televizi, kouknu se: BloodRayne: The Third Reich, Alone in the Dark, BloodRayne a Postal. Jedna větší sra*ka než druhá, kdy na režijní židli seděla nejspíš opice a mlátila do rytmu činely a podle toho se točilo.
          • Jack1947
            Postal byl náhodou celkem brej, AITD zase taková ftipná parodie a měla i druhou podstatně horší část Bloodrayne jsem ani radši nekoukal. Líbilo se mi ještě Far cry, Jack carver (Til Schweiger) neměl chybu.
            • Morraw
              Postal byla sranda. Far Cry už moc ne. Ale nesmím zapomenout na In the Name of the King, kde mě nasral ptže Dungeon Siege miluju a na ten film jsem se těšil *1* Ale teď koukám, že to má další dva díly, tož to musím někdy zkooknout
        • No právě...
    • Prý hodně slušný filmy, Uwe je vyhlášený sračkač. To si pleteš asi s Andersonem, který natočil slušný první tři Residenty atd.
      • ucho
        samozřejmě to byla ironie, každý snad ví, jaké mají jeho filmy hodnocení. tohle mohl brát vážně jen nějaký magor...
        no ale náhodou když zabrousí mimo herní tématiku, tak se u něj dají najít i mírně nadprůměrné kousky.
        • Morraw
          Poslední film, který jsem od něho viděl byly Tunnel Rats a to se mi líbilo, až jsem skoro nechtěl věřit, že to točil on.
          • Jack1947
            Sežen si Assault on wallstreet a budeš myslet že sníš... Rampage 2 taky prej nebyla nejhorší ale R1 je srdcovka neviděl jsem tak parádně udělanou pomstu všem těm kdo utiskují bejt to tak tady ... i když no tam to bylo poněkud přehnané.
      • Anderson natočil možná tak prvního slušnýho Residenta, dvojka a trojka naštestí nebyla ani jeho práce, a když se chytl potom posleních dílů, tak šel do sebe a úspěšně dokázal překonat i žumpu a tak to taky vypadalo. Momentálně ho Uwe přebíjí i s Postalem.
        • Pravda, on už pak psal jen scénáře k Residentům, nicméně pořád o míle lepší, než vyloženě sračkový Uwe z kterého má akorát celá kinematografie srandu. A to že przní ty jeho pseudofilmy názvy her na tom nic nezmění. Anderson mimo jiné udělal výborné Rallye Smrti a solidní Bčka jako první Mortal nebo Žoldáka třeba. Byť to není žádná extra třída, totální crap typu Uwe mu nesahá ani po kotníky s jeho ultrasračkama typu Postal co tu zmiňuješ.
          • Uwe alespoň ví, že nedělá oskaroviny a jako takový jsou narozdíl od Andersona paradoxně koukatelný. Vyjma teda Žoldáka a RS, kde mu to kupodivu zachránilo obsazení a nějak vyšlo takovým způsobem, že se ani nechce věřit, že je to jeho, platí Anderson za přechytralýho břídila, kterej když chytne taky nějakou tu předlohu, tak to nastupuje vcelku slušný znásilnění, a pokud se do toho přidaj ty jeho mozkový režisérský invence, tak je konec. Momentálně se vyžívá ve zpomaleným období a jeho filosofický pohledy na slow time pasáže je něco filmově úžasnýho. Samozřejmě když se k tomu připojí jeho ego typu mistr režisérskýho křesla, tak to je ještě větší paráda. Rozhodně nevidím důvod, proč bych ho nemohl za jeho kok*otiny momentálně dávat na roveň Uweho a jeho filmů, i když tím samotnýho skopce snad i urážím.
            • Překvapivě záhadno, jak se v místních intelektuálních vodách, kde se jinak mísí porozumění a přátelství a směje se sluníčko na všechny, a kde encefalony pracují na plný obrátky a řada entit se věnuje filosofickým otázkám, se jeden nedočká odpovědi ve slušně vedené a chytře se vyvíjející diskusi.
            • Jack1947
              Co mu nadáváš, vždyt je to jeden z mála anonymů tady co má občas tak inteligentní a věcné názory že by tebe a ostatní zarazil takovou silou do země... že bys byl rád propadnout se do číny. *4*
            • Hehe uplně zdebilnatěl, jak se mi zdá.
            • Já myslím, že s velkým smyslem. Vysvětli mi, prosím, čím by nemělo to andrzenovský kopyto za jeho adaptace být maximálně rovno skopčákovi s jeho sice taky mišmašem, ale o stupínek něčím zajímavějším mišmašem.
            • Ty nejsi mimo ve hrách nebo hardwaru, ale i ve filmech, ok končím debatu, bezesmyslu s tebou.
          • Jack1947
            Ted se dal ale trochu do sebe, už podle her tolik netočí. *4*
    • Jack1947

Nechvalně proslulý scénárista Uwe Boll přiznal, že nikdy nehrál žádnou videohru.

*15* To mně u tohohle pána co rád bratwurst... ani moc nepřekvapuje. *4*
  • 6. září vyjde NBA 2K20 na PC, PlayStationu 4, Xboxu One a Switchi (galerie, video). Na obálce bude Anthony Davis.

Se divím, že Kawhi nebude na obálce jako NBA Finals MVP a Champion. Ale Davis v dresu Lakers na obálce asi přinese větší peníze.

• Witcher 3

It has begunn :I
  • ucho

O tom, že se Valve bude věnovat PS3 nerozhodl Gabe Newell, ale čtyři technici společnosti.

u té věty vložené chybí čárka
    • Tomu se rika profesni deformace.Nemyslis,ze by rozumnejsi napsat tiscali ,at si treba najmou korektora ,kdyz ti to tak vadi?
      Chapu tvoji motivaci,ale tohle je vazne spatny zpusob.Akorat tady zaplacavas diskusi stalymi upozornovanimi na gramaticke chyby.Vetsine tady ocividne s tim akorat lezes na nervy.
      • ucho
        na bleskovky je korektor naprosto zbytečná věc. stačí si po sobě tu bleskovku před odesláním přečíst. zas tolik textu v ní obsaženo není...
        na zaplácání diskuze se přičinili i jiní.
    • Jazz
      Dej si facku, diky ;)
    • Valve vydalo betaverzi nástrojů pro Portal 2 s kterými máte možnost vytvořit ke hře prakticky...

presne tak
    • Od 17. května bude možné navštívit farmu Lady Gaga ve FarmVille, kde si lze po splnění úkolu...

Běž už s prominutím do prd... . Nemáš celý den nic lepšího na práci, než kontrolovat chyby na webu? Začni žít....
      • ucho
        žiji poměrně slušně. korekce textu je tak trochu moje parketa :D (dalo by se říct nemoc z povolání)
        čeština upadá, je to vidět i v článcích novin, kde umí nasekat ještě horší věci. tyhle chyby mají vliv na lidi, kteří to čtou. šíří se to pak jako nemoc. pak diskuze vypadají, jak vypadají. někdo by měl jít lidem příkladem a v tomto případě je to veřejné médium...
        chyby dělá každý, ale tady je těch chyb v těch pár slovech poslední dobou nějak moc...
        • Amylee.Anderson
          Myslim, že je lepší vynechat čárku, která tolik netrkne jako malý písmeno na začátku věty. Bože ty jsi chuj, nejdřív se koukni jak píšeš ty.
          • Ucho: To je hezký, že je rozdíl mezi diskuzí a člankem pro prostý lid, ale OPRAVDU se to po Tobě blbě čte...
          • Jazz
            Ty jsi proste retard, jinak se to uz rict neda...
            Nejaka cestina podelana stejne zanikne a ty resis, kde je jaka posrana carka..
            • Zánik jazyka českého je můj dlouholetý sen, nicméně téměř ve všech ostatních jazycích je interpunkce. A taková čárka, ta dokáže úplně změnit význam věty.
            • Vrať se do jeskyně ty hov*do.
          • ucho
            právě se snažíš stočit diskuzi na mou osobu, zbytečně. přirovnal bych to ke stylu, že někdo něco vytýká a ty se snažíš za každou cenu argumentovat chybami toho druhého. ale to se tady jaksi neřeší, řeším chyby v bleskovkách. pokud se k tomu tedy chceš vyjádřit, máš dvě možnosti. buď budeš s těmi chybami souhlasit a obhajovat je nebo s nimi souhlasit nebudeš. pak možná něco mezi tím, jestli najdeš. pokud si jako argument bereš do úst mě, je to hloupý útok ;)
            a když už na to budu reagovat, tak můžu říct, že tady jsme v diskuzním fóru. to toho přeci jen snese trochu víc. v článcích by neměly být ani překlepy, ani chyby, chápeš? asi ne :D
            • ucho
              Amylee.Anderson: a opět si podotknu malinkou drobnost: TADY JSME V DISKUZI :)
              tedy mohu psát vše malými písmeny, mohl bych psát vše velkými písmeny (i když to je považováno za zvyšování hlasu), mohl bych psát bez diakritiky. bez problému mohu použít věci typu omg, rofl, lol... on je totiž vcelku velký rozdíl mezi diskuzí mezi pár lidmi a něčím, co je psáno kvůli tomu, aby si to četli všichni (takový je alespoň smysl), kdo na stránky chodí...
              takže to, že nepíšu velká písmena u začátku vět v diskuzi, s tím nemá nic společného. kdybych byl pedant, tak ti ve tvých příspěvcích chybí moře čárek, ale jak jsem několikrát zmiňoval, tohle je diskuze a nijak se to netýká toho, co jsem psal na začátku, pouze tím odvádíš téma na mě... a je hezké, že máš jasno, jakou úroveň má můj pravopis :)

Crook: klidně to vezmu na sebe. byla ode mě chyba dále na někoho reagovat :)
            • Myslim ze zrovna ten pravopis ma dobrej, slecinko.
              Ja jen premejslim, kdo z vas dvou je vic k placi.

(Se mnou se samozrejme merit nemuzete... *7* )
            • Amylee.Anderson
              Opraveno, hrubka se vloudí, tak radši pomlč se svými malými písmenky. Nesouhlasím s chybami v pravopisu, ale pokud někdo soudí pravopis, měl by ho mít na dobré úrovni, ne někdo jako ty.
            • ucho
              Amylee.Anderson: opět hodnotný argument. ale nepřekvapuje mě, že některým lidem nevadí chyby, když jsi schopná napsat "souvyslej"... :)
              zbytečná zaneřáděná diskuze, pouze jsem upozorňoval na chyby. někdo má ale potřebu chyby obhajovat :) (o kousek níž jsem upozornňoval taky na jednu, to jsi asi přehlédla, tak šup :) )
            • Amylee.Anderson
              Kristova noho, radši si přečtu větičku bez čárky, než číst ten tvuj souvislej text, kde nepoznam, kde začíná věta. Nechutný.
        • Pochopim hrubky,spatne napsana slova ,pripadne carky,pokud to ma vliv na vyzneni textu.Ale v tomhle pripade je to banalita a vylozene buzerace. *3*
          • ucho
            chybějící čárka sem, chybějící čárka tam... a vlastně je jedno, že bez té čárky ta věta nemá úplně stejný význam. a čert vem nějaká pravidla češtiny. za pár let bude za takových podmínek půlka populace stejně negramotná, tak co...
            když budou lidé číst texty, které jsou správně, něco jim to dá... ne nadarmo se říkalo, že když někdo čte knížky, je na tom s češtinou lépe...
            • V tom pripade jsem asi natvrdly.Muzes mi napsat tedy,jaky vyznam ma ta veta s carkou a bez te carky?Ja tam proste ten jiny vyznam nevidim.
            • ucho
              ej: a umíš číst ty? čárka má vždy význam na vyznění věty. od toho se tam ty čárky píšou ;)
            • Umis cist?Ja napsal,ze pokud ta carka ma vliv na vyzneni vety,tak to chapu.Ale v tomhle pripade mi neprijde,ze bez ni to ma diametralne odlisny vyznam a proto mi to v tomto konkretnim pripade prijde zbytecne hnidopistvi.
  • STEAM od dnešního dne nabídne slevu na jeden z ttulů každý den. Dnes si můžete pořídit Operation...

Pro vsechny poctive hrace je tohle skoro zprava roku :-))
    • Jako omluvu za výpadek PSN si budete moci vybrat dvě hry z tohoto seznamu.

Taky si myslím :-) jen si ted přečíst recenze která gamesa je nejlepší :-)
  • Miserius

Spekulace: The Last of Us 2 je ve vývoji a vyjde již v příštím roce.

To bych šel bouchnout šampáňo...
    • frag.ment
      To je vcelku jasný i když pro mě to není zas taková bomba, jak se všude píše. Dobrá hra to každopádně je a dvojku si nenechám ujít. Já ale bouchnu šampáňo až vyjde The Division, pak teprve poběžím do obchodu pro PS4 ;-)
      • Tak kvůli tomu zrovna nemusíš kupovat PS4, vyjde i na PC ne?
        • frag.ment

Spekulace: The Last of Us 2 je ve vývoji a vyjde již v příštím roce.

Jo jasně, ale já už na PC skoro nehraju (až na pár slabých chvilek - CounterStrike), takže do něj nehodlám investovat, protože pochybuju, že bych to na tom mém starouškovi rozjel v rozumné kvalitě (Intel Core Quad6600@3,2Ghz, Radeon 5870) a koupení PS4 je můj nevyhnutelný úděl *4*
        • jj
  • Diablo 3 CE

Tak vyšlo video unboxingu http://www.youtube.com/all_comments?v=2RM5o5l_UsM A btw, mám ji zarezervovanou u Xzone v Praze. Kdo chce, tak mu ji dám za malej poplatek. Ozvěte se na kfk@seznam.cz
    • Trol.diskuzni
      "Vím, že je to OT, ale nabízím D3 kolektorku, kterou mám zarezervovanou na Xzonu v Praze za 4ku. Kdyžtak mail kfk@seznam.cz Dík"

"Tohle je kapitalismus. Zvykejte si;)."

S tímhle uspěješ možná tak u Venci Klausů, kamaráde... *5*
      • Ringwraith
        Tak zas to má chytře vymyšlený.

Pokud vím, tak ty kolektorky už jsou všude vyprodaný, takže mu stačí jeden dost švihlej D3 fanda, co si ji ještě nekoupil a hoch může vydělat nějakou vatáž.
        • jak vyprodaný? Český shopy maj 16. v pohodě collectorky na skladě..
        • A nebude to jako u EA ?:D Tyden povydani "Dosla nam zasilka neodebranych CE z polska, mame par exkluzivnich kusu na prodej" a prodavaj to jeste rok potom :D
      • obča snejsi marnej, chlape *7*
  • Prosím poradte nejakou hru v prohližeci nejlip strategie jako ej travian a tak ale aby to nebylo ciste pay to win.
    • webgame:-) *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit