Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Insanely Twisted Shadow Planet

Ucho, jaký máš na to názor, prosím? *7*
    • ucho
      no od prvních trailerů jsem se na hru moc těšil a vzhledem k reakcím ve světě to je něco pro mě :) do hry určitě půjdu, ale asi si počkám na cenu 5 eur (věřím, že ještě letos to někde v akci bude), protože teď mám strašně málo času a moc her :) (jinak bych šel do předobjednávky, ale grimrock vyhrál :) )
      jinak názor. vizuální stránka mi z videí přijde úžasná, vypadá to zábavně a autoři si určitě peníze zaslouží :) peněz určitě litovat nebudu...

edit: http://youtu.be/Ddv9pvOdV14
      nebo snad tohle někoho nenadchne? :) (samozřejmě jako u každé jiné hry: hra nemusí bavit každého, ale měl bys zhruba poznat, zda tebe ano, a kdyžtak je na YT prvních 15 minut ze hry pro představu...)
      • díky! já to nesledoval a nejlepší je názor někoho, kdo se tu projevuje, tak jako ty ;)
        • Oh My Hero

Ale kluci vzájemné sympatie si můžete vyjadřovat i jinak *3*
          • ucho
            nevtírej se.
  • K odlehčení zdejší napjaté atmosféry. Takto hrají DS PC hráči: http://youtu.be/1xaolVjtprY
    • a pak jdou napsat recenzi. *1*
      • A víte že to byla jednička :)
  • Path of Exile

Před chvílí mi přišla pozvánka do Path of Exile bety, už se instaluje...
    • Jde o nějaké rozsáhlejší rozšíření počtu hráčů v betě, nebo se na mě jen dostala řada? Těším se na porovnání s D3. :-)
      • Rozsireni avizovali uz davno. Mam jeden volny klic, pokud chcete, napiste si o nej.
  • Kedaro

Vyzkoušejte novou strategii Nebula 44, kterou si můžete zahrát skrze prohlížeč.

Je na té hře i něco zajímavého nebo to je jen další browser strategie?
  • B.o.b

Modder seddyrom34 vytvořil do GTA IV plně funkční DeLorean z Návratu do budoucnosti včetně Martyho...

Tenhle mod se libí i Rockstarům a to je co říct.
    • Modder seddyrom34 vytvořil do GTA IV plně funkční DeLorean z Návratu do budoucnosti včetně Martyho...

Tjn ale je to taky dva roky stary...
  • Codemasters odhalilo systémové požadavky pro hru GRID Autosport.

i7 nebo FX doporučeno s integrovaným shitem nebo lepší a minimum slabší iGpu.

:D Oni fakt ty lidi mají za dementy, každopádně pokud to půjde spustit i na takovém šrotu nějakém, tak to asi nebude nic moc grafika.
    • C-BEAM
      možno tým mysleli najstaršie i7 ktoré majú nižší výkon ako i5ky :)
    • v tomhle případě je doporučovaná integrovaná Intel GPU a i7 kvůli dolarům, které Codemasters obdrželi za aktivní podporu produktů Intelu, proto i ta i7 a optimalizace GRID 2 na iGPU Intel. Takže peníze, nic víc, obzvlášť nečí hloupost za tím nehledej. Prostě nový GRID poběží na všem, co není kalkulačka, stejně jako dvojka. Nextgen technologii zatím nemají připravenou, dle jejich vyjádření, takže nároky nikam nepůjdou - zatím.
    • Keyz
      Tvl co pořád mají s tou kombinací extra silné CPU a extra slabá karta?
  • Lukass
    Tady treba ukazka s Dooma https://imgur.com/a/XysUrbH objevujou se me na zdech takovy veci, kdyby nekdo mel podobne problem a poradil budu vdecne. NA te integrovane grafice to dela uplne stejne, a na TV taky .
    • Pokud nemáš možnost vyzkoušet HW jinde/jiný tak bych prostě na hulváta objednal z Alzy a podobně jinou kartu, s ní to vyzkoušel a potom vrátil nic jednoduššího nevymyslíš, zítra ji máš doma.

E:nadpis *7*
    • Kravicka
      To vypada jak kdyz mas spatne nastavenou hloubku barev
      • Jack1947
        Je to dost netradiční, ale co jiného než grafika by to mohlo být ?
      • To me taky napadlo ale to by vysvetlovalo mozna ty schody ale ne ty divny "stiny" co jsou uprostred zdi.
    • Lukyz
      Heleď a nechceš si to jít spíš řešit na nějaký fórum, což? *2*
      • Lukass
        Ne, pokud te to obtezuje tak to necti. Resi se tady mnohem horsi veci.
        • To zase jo, třeba propagace nacismu je určitě ještě horší. *1* *1* *1*
        • To je pravda, na drihou stranu na hw foru bys urcite dostal relevantnejsi odpovedi, nez tady od te mistni hrstky trolu kde polovina doted nepozna rozdil mezi 30/60/120 fps

Nejspis kravina, ale pro jistotu.. Jiny kabel jsi zkousel? Pc/monitor
          • victor
            Nevím jestli je zrovna optimální řešit optimalizace své přetaktované karty tak dlouho na herním fóru :D
          • Jako sorry ale neco se objevuje primo na objektech ve hre urcite kabelem nebude.

Jestli nepomohlo vymenit drivery tak udelej reinstall systemu a jestli ani to nepomuze tak to reklamuj. Nic lepsiho s tim nevymyslim.

Maximalne jestli mas moznost tak muzes tu grafiku zkusit v jinym kompu.
          • Lukass
            Jj zkousel, zkousel sem to i na tv a tam je to uplne stejny. A tim tema koncim :)
  • Joshua

BoxesWithGuns 2x

Desura key: SF4IP-7WWU7-TRPC7-Z2QAD-40440
    PM76B-7V4NA-RQ9J5-WQ3US-ATHDK
    • Draken nema Desura acc? Nebo zapomnel podekovat?

*1* *1*
      • Draken69CZ
        Já děkuji vždy, fandím bratrům Slovákům.
  • Drom

Spike TV zítra poprvé ukáže dvě nové hry, Patrick Buechner z EA k tomu říká: "Fanoušci...

mass effect 3...
  • fabzfia112
    Dotaz, proč se tolik nadává na Xbox a celkově na Microsoft?
    • Tilwaen
      Sledoval jsi reklamní kampaň na Xbox One?
    • Protože to je teďka móda...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit