-
Videoporovnání reálného parkouru s pohyby ze hry Brink.
odkaz? -
-
nejpis to bude tohle: http://www.joystiq.com/2011/05/06/brinks-parkour-video-will-probably-make-you-hurl/#continued
-
Videoporovnání reálného parkouru s pohyby ze hry Brink.
a načo?:D:D:D:D:D
-
-
H1Z1
dneska melo vyjit na steamu h1z1 ale nic tam neni,nejaky info?
predem dik -
-
http://www.ausgamers.com/news/read/3432017/h1z1-hitting-steam-early-access-next-month-first-look-at-gameplay melo no... jenze to me ani moc nelaka zvlaste kdyz se vybaveni bude dokupovat, ne jak v Dayz...
-
??? vyjít na steamu??? To by bylo dost divné, takto se SoE nechová.
-
-
To není pravda, na Steamu už je/bude třeba Landmark
-
-
Jenže landmark jede už od 1.2. a teprve teď přistál (přistane) na steamu.
-
-
Uzavřenou betu bych za "jede" neoznačil. Ale Landmark se prostě na Early Access na steamu hodí, stejně jako ti zombíci. Celkově teď SoE jede na nové vlně online sandboxu, vypíná staré hry a podobně, takže tohle je asi součást jejich nové strategie.
-
-
Patrně. A landmark jede velice slušně už od prvního dne. Každopádně jim teď v Kalifornii řádí požáry, takže řeší trošku jiné problémy.
-
-
-
Landmark?
-
-
-
-
Titanfall 2 free weekend už jede
a dokonce se to už dá na PC stáhnout, ještě před chvílí to chtělo CD klíč
https://www.origin.com/irl/en-us/my-home -
Obrazem: Desítka gameplay screenů v rozlišení 4k z PC verze Dragon's Dogma: Dark Arisen.
Sranda je, že to umí 4k ale textury to nemá pro 4k.
To je kravina. Zbytečně to tam dali.
Asi nechápou, že podle rozlišení hra má mít textury. Jinak to je hnusné. To jsou profesionálové, jak Brno. -
-
Tohle je hodně hovadská úvaha *1* Sorry pánové, máte sice 4k monitory, ale budete to hrát v šíleným 1080p, protože nechceme aby se vám scalovaly textury...
-
-
Co čekat od japonského portu.
Proto jsou hry které podporují 4k velké. Na konzoli mi to je jedno, tam to není a televize je fullhd. Tady tohle je nějaký moc divný *1* -
-
Já s tvým příspěvkem ale nesouhlasil
-
-
Však jsem také nesouhlasil zase Já s tvým příspěvkem.
-
-
-
-
Prispevek roku... nema textury pro 4k:D
-
-
Prvně si něco zjisti. Když budeš mít hru která nepočítá s rozlišením a jeho změnou, tak to vypadá špatně. Rage měnil textury a většina her to dělá a řeší to, jaké máš rozlišení aby to vypadlo dobře na všech volbách *3*
-
-
Viz. WhySoSad nize...
-
-
Kdyby to scalovalo dobře, tak sohlasím.
Viz. můj příspěvek ohledně velikosti her, které podporují velké textury pro 4k rozlišení *5*
-
-
-
-
Proč vlastně už nepíše KeyZi pod KeyZem, jelikož tvoje blábolení stejně každý pozná .)
-
-
http://us.battle.net/d3/en/reaper-of-souls/
treba to nic neznamena *1* -
-
když zadáte ten link do chatu na fb, ukáže se skrytej tag:
Reaper of Souls - Diablo III Expansion
us.battle.net
takže bych věřil, že je to fakt ofiko -
datadisk na gamescomu ?:)
-
-
pochybuju.. hlavně ten název Reaper of souls mi moc na název datadisku nesedí
-
-
Lord of Destruction, Reaper of Souls... mně by to jako název datadisku sedlo.
-
-
čekal jsem, že se poučej, ale asi ne, protože to vážně vypadá na datadisk.. a The Dark Below je dost pravděpodobně spjatý s WoWkem
-
Nejaka smrtka utrzena ze retezu by Diablovi mohla byt dustojnym nastupcem :)
-
-
-
-
-
For Honor
Dostal se někdo do bety? -
-
Games ano aby pak zjistily že to nikdo nehraje *5* ( jsou na tom blbě i proti botům)
-
-
Deep Silver po vzoru svých konkurentů uložil chystaná zpoplatněná DLC pro hru Risen 2: Dark Waters...
to mi chce niekto povedat, ze by ho nekaralo pouzit crack na odomknutie, toho co uz vlastni? :) vydavatelia si kadia do vlastneho biznisu -
-
Tak oni předpokládají to, že když už sis tu hru koupil a neupirátil, tak nejspíš i DLC nebudeš crackovat, protože sis mohl hru rovnou stáhnout s crackem. Taky jde o to, jak je to uložení na disku provedeno, jestli to není nějak kódované apod. No jo, tohle maximálně dokazuje, že si kupujeme pouze licence na hry.
-
-
DirectX 12 oficiálně odhaleno. Poběží na všech platformách Microsoftu.
The first application that will take advantage of DX12 will be Futuremark’s 3DMark.
ROFL !!!!!! *1* *1* *1* *1* -
-
DirectX 12 oficiálně odhaleno. Poběží na všech platformách Microsoftu.
Tak to se dalo čekat, Futuremark většinou bejvá u novýho DX první :) Co mě ale velmi potěšilo je, že DX12 bude zpětně kompatibilní s AMD podporující DX 11.1 a nVidia slíbila podporu od Fermi nahoru, čili od řady GTX 4xx. -
-
To je hezký, ale hry, které funkce DX12 opravdu využijí si stejně na takových starých kartách nezahraješ, zvlášť v té době, navíc na DX12 si ještě dlouho počkáš a ještě dýl na reálné využití, takže to tak horký nebude. To je jako kdyby dnes dostala nějaká GT9600 DX11 :) .. prostě blbost. Celé je to navíc trochu složitější, já jsem hlavně zvědavý na nízkoúrovňové API, jsou to všechno spekulace, ale prý i Mantle by měl být pod DX12, což je ale dle mě blbost, to by tam musela totiž něco mít i nVidia, která prý něco chystá (logicky), ale nikdo zatím neví co.
-
-
Zvlášť v ty době konzoli, který v sobe mají relativne slalbou mobilní grafiku od AMD s podporou DX11.1 a budou tu s námi ještě hezkejch par let? :)
-
-
na ty sere pes, ty jsou za zenitem už teď.
Teď vážně, PS3/X360 tu taky byli s DX9 nebo 10 ? tolik let, prostě na konzolích ta grafika bude vždycky slabší, nikdo neříká, že ty hry PS4/X1 nerozjede, akorát nebudou tak dobře vypadat / mít takové vychytávky ... třeba AA, který je na PC už tolik let je na konzolích až teď ... atd. -
-
Přesně tak. DX12 vnímám , především jako optimalizaci stávajících technologií ... a proto se musím chtě-nechtě smát , když čtu , že první s podporou vyjde další Futuremark ;)
-
Dobrý, ale novej DX není jen o novejch možnostech v grafice, ale taky o optimalizaci, kterou budou právě ty konzole potřebovat jako sul a ktera se dostane i na pc, protože cokoliv multiplatformniho se točí kolem konzoli v první řadě, takže na ne pes nekali. Navíc na základe vývoje požadavků na HW z minulejch let se dá předpokládat, že takovej Kepler bude vic než dostačující ještě dlouho. A ještě jedno navíc - DX12 se má tykat především optimalizace na vicejadrovy procesory, aby nebylo první jádro vytížený naplno a zbytek sotva na pul, což se dnes často deje. A požadavky na procesor se zvedají ještě pomaleji než ty na grafický karty. Já bych tu zpětnou kompatibilitu nezatracoval tak snadno
-
Ty se z toho pc jednou zaserešš. By mě zajímalo, jak takový člověk jako ty vypadá. Člověk, který chodí na všechny weby a hádá se že AMD stojí za hovnoo a nVidia je boží, tady se ve dne noci hádáš jaké jsou konzole zlo. To nemáš nějakou práci nebo co Predátore?
-
-
-
-
-
-
cavte chtel bychom se zeptat ci nekdo nema jeste crysis 2 origin key kdzy jo tak budu velmi vdecny kdyz mi ho zasle na mail : kaliber123@centrum.sk
-
Might & Magic X Trailer
http://www.rockpapershotgun.com/2013/08/16/apparently-weve-got-the-might-magic-x-trailer-first/
Vypadá to na bohatý a zajímavý svět. Osobně se mi nelíbí dvě věci. Napůl komixová grafika oproti Grimrocku a tahový souboj, který je z podstaty naprosto neautentický. U Grimrocku sice AI nemohla chodit jak se jí chtělo ale šlo o rychlost jako to má být. -
-
Já si počkám na Grimrock II a zatím jezdím od komunity mise:)
-
Grimrock z dungeonů jen sálá . Za tahový systém budu vděčný (Minimálněv otevřených městech by ty úkroky mohly být plynulejší ) a cell shading prostě vypadá stále cool . Kandidát na virtuální poličku i když je za ním Ubisoft s Upray :/
-
-
Vypadá na velkou "otevřenou" hru. To Grimrock není a ani dvojka to asi nebude.
I když bych raději to co jsem psal, tak tohle asi neodmítnu. Obávám se aby to nebylo moc lehké. Grimrock byl na dnešní poměry celkem obtížný. Hlavně některé vedlejší "úkoly".
- Tahové boje v podobných hrách nemám rád z podstaty. Prostě hodinu mohu vymýšlet co udělám atd. Není to pak tak živé. Raději bych i XCOM v reálném čas, pak by to bylo zase zajímavější. Taky odpadají různé honičky, které šly provozovat v Grimrocku. -
-
hlavně je otrava při tahovejch soubojích, když stojíš proti 5+ protivníkům a musíš čekat, až si každej z nich popojde, sekne tě, pak zas někam odskočí...
-
-
Co kdyby se jede protivník rozhodl, že půjde na WC anebo si obstará jídlo. Prostě musíš čekat. :)
Strašný. Ale chápu, že to lidi baví. Máš čas na rozmyšlení a jsou to trochu šachy. Prostě řešíš tahy dopředu. -
-
Třeba nechápu lidi, kteří hrají HOMAM online. Hotseat se mi zdá jako jediný rozumný multiplayer.
-
*1* Tahové souboje jsou otrava jen při multiplayeru s živými hráči . Pořádná tahová strategie využívá toho že počítač vyhodnotí situaci a táhne s jednotkami mnohem rychlej než vy . Pokud se musí čekat na "přemýšlení" počítařového oponenta tak dlouho že vás to začne nudit , není to dobře udělaná hra !
-
-
-
-
-