-
Baví/bavil tu vůbec někoho Fallout 4?
mě baví :-) -
-
Neznám.
-
fallout
Já hrál pár hodin po vydání (v NV mám 300 hodin) a poté to pustil k ledu. Aktuálně jsme se k tomu verátil, zatím sto hodin a baví mne čím dál více. Hlavní linku ignoruji. -
Ne
-
Já se u něj dobře bavil už něco málo přes 100 hodin a ještě to nějaký čas zabere, něž ho dohraju.
-
-
mě to chytlo až na druhý rozehrání. Ale je to paráda, baví mě hodně. Už se blížím k 70ti hodinám, co ž je u mě dost. Jediná hra kde jsem se dostal přes 100 hodin je GTA 5. A pak ještě starý hry bez počítadla hodin.
-
-
Dle steamu mám 112 hodin, takže odpověď je zřejmá *3* a to jsem nehrál dlc ani žádný mod, oproti tomu MGS V 13 hodin a neplánuju se k tomu vrátit. Hejt na F4 nechápu, Fallouty jsem hrál všechny, nejlepší atmosféru měla sice jednička, ale boston je fakt zmáknutý na 1* a crafting se taky povedl
-
-
Jeden český hráč Zaklínače má 300 hodin, dle jeho slov koupené na všechny platformy a přesto mu dal nedoporučení ke koupi a nadává na něj:)
-
-
no já co jsem tak koukal u zaklínače mám na gogu necelé 3 hodiny, kupováno cca 3 dny po vydání, kupoval jsem i první datadisk, mám v plánu koupit i ten druhý a třeba si to konečně zahraju *1*
-
-
Tohle ti Jack nikdy neodpustí. Kupovat hry a nehrát je. Doufám, že se stydíš *1*
-
-
Krabičku můžeš registrovat na GoG, Steam a Origin:) Primárně je kód na GoG, ale lze jej "vyměnit" na jejich stránkách na ostatní platformy:)
-
SalemCZ: mám krabicovku, datadisk jsem kupoval přes digitální distribuci, tak nevím, kolik mají z krabicovky, ale registrace byla na gog, nikoliv na steam
-
Tak doufám že sis to koupil na GOGu, aby z toho měli víc peněz
-
Já jsem naopak pyšný, že jsem přispěl na financování projektu, který mě zajímá víc než zaklínač, tedy Cyberpunk 2077
-
-
na Zaklínače čekám na kompletní edici, ale taky si tu hru chci zahrát.
-
-
-
To by ses divil. Na steamu najdeš lidi, kteří mají u nějaké hry i třeba 250 h a napíšou komentář, že je hra nebavila a že je to blbost.
-
-
Moc jsem od něj nečekala, ale překvapivě mě hodně bavil.
-
Tak jasný páč sis ho koupil, ještě aby tě nebavil. Třeba se k tomu ještě vrátím ale moc šancí si nedávám.
-
-
dokonce jsou i hry co jsem si koupil a nebaví mě.
-
-
Jo fakt ? to je smůla co třeba *7*
-
-
-
-
Mladík z Nottinghamu si na eBay nechtěně koupil fotku konzole Xbox One za 450 liber.
Chudak mala *9* , stat se to v Cr tak to nikoho nepozvedne ani neprekvapi... jenze eBay je jina stace. "Vtipna" mi vubec prijde ta diskuze pod clankem a priojemne je i to vysvetleni od nich " Kupovat jen od serioznich nabidek a taky toho koho znate hmm po netu ( i z jineho konce sveta bry) uchovani informaci jak osobnich tak financnich... pak aby svet nestal za "gulky" kdyz je takovy jak je. *3* -
Pro majitele Battlefield Premium dnes vyšel balíček s novými kamuflážemi pro zbraně a vojáky...
Jo ty kamufláže se povedly (konec ironie), dokonce si je hráč nemůže ani prohlédnou mimo hru *1* Občas mám pocit, že v DICE fakt nevědí co dělají. -
-
chtějí hráče u bf3 udržet ... Armored Kill bude až v listopadu a Aftermath až na konci roku, takže takovýchhle blbostí bude vycházet ještě hodně
-
-
Ale jo, to je jasný. Jen to po technický stránce mají dost nezvládnutý. A ty úkoly, kterým musím splnit abych dostal těch pár kamufláží jsou šílený. Kdyby ty kamufláže byly alespoň na nějaký normální zbraně.
-
-
-
Mlátička...
Bladestorm nightmare je venku *3* -
-
Vaše přezdívka v Battlelogu bude stejná (a neměnná) jako v EA Origin. V PC verzi Battlefield 3...
nechapu co za blba mohlo vymyslet ze jmeno vojaka bude Login do originu ktery nejde zmenit.
Mozna muzem byt radi ze se vojaci nejmenujou podle emailove adresy k EA uctu. -
Asi nejhorsi cosplay co jsem videl.
-
The Elder Scrolls V: Skyrim se primárně vyvíjí na konzole a poté proběhne port do PC verze. Hra...
super -
Anno 2205 a SC II LoTV
Plánujete recenze?:) Já jen že tu vidím na Indie legrácky recenze. Neberte to jako výtku. Jenom bych si rád přečetl názor zdejší redakce:) -
-
To máš těžký... já bych zase radši ty indie "legrácky".
EDIT: na konkurenci už jsem ANNO viděl, 3 z 5 takže imo asi spíš prů*er.
Poznámka pro redakci: co je do psích pochev nevhodného na slově prů*er?
-
-
Diablo 3 - Datum vydání oznámeno
Diablo 3 vyjde 15. května!
http://eu.battle.net/en/int?r=d3 -
Fallout New California
mod pre New Vegas - toto mi uslo, ze sa robi
https://www.techspot.com/news/74086-fallout-new-california-heading-beta-oon.html -
-
On je to přejmenovaný Project Brazil, který měl před lety docela dost publicity. Tehdy vycházel prolog ve Vaultu a už to bylo opravdu pěkně zpracované, se spoustou detailů a možností, jak hrát. Takže jsem opravdu zvědavý, jaká bude ta finální verze. Díky za připomenutí:)
-