-
The Witcher 3: Wild Hunt - Hearts of Stone Soundtrack - Main Theme
https://www.youtube.com/watch?v=VHg3fI5cW7k -
Reakce na Drasťu:
Docela pěknej bazmek...
https://www.youtube.com/watch?v=OyVAp0tOk5A -
Mezi hrami, které v lednu obdrží předplatitelé PS Plus služby, nalezneme Grim Fandango Remastered a Hardware Rivals.
hm, tak hry na PS3 i PSV celkem o ničem.
Hardware: Rivals (PS4)
Grim Fandango Remastered (PS4)
Dragon Age: Origins (PS3)
Medal of Honor: Warfighter (PS3)
Nihilumbra (PS Vita)
Legends of War: Patton (PS Vita) -
-
PS3 paběrkuje a PS4 bude mít další multiplayer smažbu
Legends of War: Patton (PS Vita) - Super . Zvlášť když tahle hra byla v obchodě tak předražená .. -
6 let stará hra... i když dobrá. a průměrná střílečka
ale i tak jsem si prodloužil, dostal jsem 2 měsíce zadarmo. hlavně tam ale mám co hrát z dřívějška - Sherlock, God of War, Yakuza, Demon Souls, Puppeteer a další -
-
ale tak to já si taky prodloužím. taky mám ještě spoustu her, co chci dohrát, na PS3 i PS4. ten leden není převratnej, ale určitě z toho minimálně dvě hry zapařím. na Dragon Age: Origins se taky chystám, ale zrovna tohle si dám raději na PC.
-
-
-
Co tahle prsknout do Bleskovek připomenutí, že patch 3.0 pro Starcraft II je venku než nějakou pitomou informaci o tom, že latexové oblečky budou za dollar? Já vím, článek tu byl, proč to připomínat, raději napíšeme žebříček prodejnosti v Japonsku:)
-
-
aha takže budeme oznamovat patch na kdejakou hru... premyšlej trochu *7*
-
-
-
Dark souls - kouzla
Jinak rozhodně doporučuji pyromanci. Na rozdíl od sorcery a miracles nepotřebujete žádné staty na její používání (takže můžete být drsný rytíř, co používá obouruční meče a přesto metat kouzla), stačí mít vylepšený pyromanci flame a hned uvidíte, jak vám nepřátelé padají k nohám! Pokud nejste pyromancer už od začátku (a i tak), tak první učitel pyromancie je v Depths hned za druhým butcherem (ta ohromná ženská se sekáčkem) v sudu. Ale nesmíte do sudů seknout, zraníte ho!! Převalte se přes ty sudy a tím ho osvobodíte (jakkoliv to zní retardovaně). Druhý učitel je dostupný po druhém zvonu v tajné místnosti a třetí chvilku před tím v Blighttownu (ale musíte mít vylepšený pyromanci flame, jinak ji neuvidíte)... -
-
Neuvažoval jsi už o založení vlastní fanstránky? *15* Nebo se jak radí Miserius dohodni s redakcí na nějaký sérii článků *4*
-
-
Kupudivu uvažoval, ale na youtube je jeden chlápek, co tu hru dost rozebírá (už jsem tu tuším dával jeho jméno) - to od něj mám info (teda ohledně příběhu, info ze hry mám ze svých 450 nahraných hodin *3* )
-
-
Jinak pyromancer + master key je nejlepší varianta při výběru postavy, oheň spálí většinu potvor (hlavně v blighttownu). Potom stačí rychle získat Drake sword a až do 2. zvonu hrajete easy mód! *1*
Nicméně je možné že vám boss před 2. zvonem dá dost zabrat, protože na něj oheň v žádné formě neplatí (a Drake sword mu moc neubírá). Doporučuji si vylepšit jinou zbraň a šetřit si gold pine resin! Pyromancer má navíc nejlépe rozložené staty (spolu s wanderem), v tomto ohledu je na tom nejhůře sorcerer, takže toho nebrat. Pokud chcete přesto používat kouzla, začněte za pyromancera/wandera, našetřete duše a běžte do New Londo ruins, hned na začátku je kouzelnický obchodník, který vám prodá hůl a pár kouzel. -
-
Ja manofily nesnasim takze to na pyromancera urcite nevidim. Sel jsem do warriora protoze jsem chtel bejt velkej zlej chlapek s velkym zlym mecem a delat z jinejch velkejch zlejch veci 4 maly do skolky. Jen si rikam jestli neco takovyho ma vubec cenu stavet a jestli to bude fungovat i v pozdejsich fazich hry. Rad bych jel hodne silu, trochu dexteritu (tak akorat co bude potreba na noseni velkejch zlejch veci) a endurance.
-
-
To pude, neboj *3*
Pokud chceš být velkej drsnej bochač, tak hlavně nezapomeň na životy a vylepšuj si i brnění. Pak ve věži zabij Havla ( *1* ) a ber jeho prsten, umožní ti nosit i těžší brnění. Jinak v pozdější fázi hry ti dosti pomůžou buffy zbraní, takže bys možná chtěl dát pár bodů buď na 25 int, nebo na 30 faith a budeš moci mít nejsilnější buffy (ale zase získat ta kouzla není moc lehký).
Pokud se tím nechceš s*át a chceš být pouze čistej vit/end/str/dex build, tak doporučuji získat buď zbraň černého rytíře (sekeru/meč), ty jsou pro siláky jak dělaný a navíc vypadáš hrubě. Nebo si vylepši zbraň na +10 a u obřího kováře si z ní udělej lightning zbraň. To ji dá pernamentní elektrický buff, takže bude silná jak prase... -
-
Jen 500? Staci 6x a mam na odkleti... Uz se tesim az konecne dovecerim a zase se na to vrhnu :D
-
-
na odkletí se skoulej do hnízda vrány a ona tě odnese zpět na uplnej začátek kde je vlevo na římse další hnízdo a tam když dáš tušim takovou tu bilou věc na Invade another world, vypneš hru a zase zapneš, tak tam místo toho bude deska na Odkleti. je to asi vrána směňárnice :)
-
No, pro tvé účely to stačí *6*
Jen si užívej, já si taky užívám *5*
-
-
Cernyho rytire uz jsem ohnivejma bombama umlatil takze jeho mec mam a toho jeho kamarada jsem obral taky ale ten jeho mec chce myslim 35 sily coz se mi zdalo uz docela prasteny :D
-
-
To ti dá ani ne 600 duší, já to dělám jen když procházím undead burgem před Taurus démonem.
-
Ja bych vedel jak rychle nafarmit... staci chodit na most k drakovy a zpatky k bonfire ale nebavi me to protoze mi to prijde jako exploit :D
-
Ten větší meč má lepší scaling, čili bude lepší jakmile budeš vyšší level. Kdyžtak napíšu radu jak lehce nafarmit 30 a více tisíc duší. Čti hore *3*
-
35 sily se mi zda prave dost na to ze maj tusim stejnej dmg :D Uz udelat 20 str a 18 dxt byla docela legrace ale stalo to za to :D Ceho se ten mec dotkne to umre (zatim).
No odhodlavam se prave dat nejak druhej zvon jenom se trochu bojim ze se nejdriv budu muset zbavit prokleti coz znamena dalsi cestu do veze protoze 6000 dusi za to ty vydridusky tlejici lebzne nedam... ach jo... :D -
Pani, ty máš 2 meče od Černejch rytířů? *8*
Tak to jsi dost v pohodě, ještě si to pořádně upgraduj (ten lehčí) a budeš v cajku. Ten lehčí (normální obouručák) je HODNĚ dobrá zbraň, silná a rychlá! Je o dost lepší než Drake sword.
Jo a 35 síly se ti zdá málo? Jsou zbraně, co vyžadují 50 síly! Vem si, že ty zbraně jsou pomalu větší než ty a zvednout je jednou rukou je pro normálního smrtelníka nemožné. Tohle je další plus této hry - je neuvěřitelně realistická.
-
-
-
-
-
Mas v planu prosadit si vlastni clanek na games.cz? *2* Ale uzitecny rady pro novacky, dobre ty
-
-
Tak co, pokud to nějak pomůže aspoň 1 člověku, budu rád *4*
A občas nějaké rady potřeba jsou, dobře si pamatuju první procházení hrou, to byl jeden velkej fail *15*
-
-
-
xxx
delete -
angry joe a jeho nejnovejsi kick pledge ktery tiscali ignoruje ,-)
http://youtu.be/4VUn3gOclMc -
SMITE beta
Po netu se teď celkem rozdávají keye do beta testu hry SMITE.
Je to 3rd person MOBA od Hi-Rez Studios.
Tak si nějakej najděte, pokud vás hra zaujme. Každej, kdo má key může až tři další rozdat. Já už rozdal. -
-
Tady něco o tom, jak se to hraje.
http://www.cinemablend.com/games/Smite-Gameplay-Tutorial-Teaches-You-How-Die-43784.html
-
-
Chlape, ty jsi nějak mimo. To je jasný, že potřebuješ nějakou konzoli, abys
Tak se tě ptám, na co je tobě nová generace konzolí? To by vývojáři na věky věků mohli dělat hry jen na 360 a PS3! Jenže technologie jdou dopředu. Obě nextgen konzole mají exkluzivity, který by se dali udělat i na součastný. I některý hry z PS3 se mohli klidně udělat na PS2 a takhle můžeš pokračovat, ale je to nelogický. Vývoj jde dopředu! -
-
Z diskuze dole předpokládám, že reaguješ na vlákno o Forze; technologie sice dopředu jsou, ale čemu je to platné, pokud to (zejména u této hry) není vidět?
A vůbec, celý problém Forzy je v tom, že na E3 ji prezentovali úplně jinak (rozuměj: graficky famózněji), než co hráči nakonec dostali. Jak k tomu přijdou ti s předobjednávkami? -
-
Xbox One: Během prvních 24 hodin prodeje se prodalo přes milion kusů.
Vzpomeň si na GTAV, to co prezentovali si nedostal!!! Kde jsou vyhlazené hrany??? -
-
To, co jsem mohl vidět z / slyšet o GTA V, než ho vypustili, docela dobře sedí s tim, jak to ve skutečnosti vypadá, ale to je fuk... Tvoje logika ospravedlňovat jeden voj*b (pravděpodobně u tvýho oblíbenýho titulu) tim, že budeš poukazovat na nějaký jiný voj*by (i když nesrovnatelný), je naprosto mimo a každýmu je tu jasný, že si snažíš jenom ospravedlnit, proč se necháváš jeb*t do zadku, což je přesně to, co jsem psal do toho vlákna níž. Buďto si ten anální voprc nenechej líbit a vys*r se na forzu nebo alespoň uznej, že to voprc je, nebo si ho spokojeně užívej a přestaň se ho snažit obhajovat, ještě takovym nesmyslnym způsobem, jako je poukazování na ňáky nevyhlazený hrany v GTA. *7*
-
Vyhlazené hrany je jedna věc, ale totálně jiná grafika (nasvícení, textury, objekty) je trošku větší průser, bych řekl. Myslím, že nikdo soudný nepředpokládál, že bude GTA V na konzolích s takovým vyhlazováním, ale to, co předvádní Forza je normální ojeb.
-
-
Finální verze Forza Motorsport 5 vypadá o poznání hůře než na E3.
A co teprv překvapení v podobě extrémní monetizace v nové Forze. Prostě tohle je epic fail a divím se, že herní weby nemají koule na to, aby o těchto podvodech na hráče udělali nějaký článek
-
-
-
-
-
Proč ještě nebylo oznámeno nové Call of Duty?Mělo to být v 19:00
-
-
Nový díl? Já myslel, že od 2007 vychází jen DLC! *1*
-