-
Crysis rozdrtí dosavadní představy o konzolové grafice.
-
Záznam z pořadu Late Night with Jimmy Fallon, ve kterém si vývojáři zahráli Call of Duty: Modern...
immortality mod ? -
SWTOR v Guinessovce, v žádném produktu dosud nebylo namluveno více než 200 tisíc řádků textu.
A jéje! Už tady zas máme ty řádky (lines). To zas bude v álejích nabl..., vlastně v diskuzích rušno. -
MGS> Witcher 3
Souhlasím s lol dole. MGS V se povedl daleko lépe než přehypovaný W3. Netrpí tolika trapnými klišé a neni to tak strašně předvidatelná limonáda jako Witcher 3. -
-
Předpokládám, že už jsi to MGS V dohrál, že to dokážeš takhle zhodnotit?
-
Obojí se hypovalo hodně.
-
Souhlasit sám se sebou a ještě se proklikat do nebeské výše. A netrpí klišé? Prosím tě, jde vidět, že jsi ani tu hru nehrál *7*
-
-
-
KingsRoad
Pro ty, ke kterým se toto ARPG ještě nedostalo. Můžu doporučit a na to, že je to ve flashi, tak hodně ucházející.
http://www.kongregate.com/games/RumbleGames/kingsroad -
http://xhamster.com/movies/2060372/gay_gay_gay.html
-
Nepotvrzeno: Naughty Dog (The Last of Us) opustil umělecký ředitel Nate Wells. Jeho kroky vedou do Giant Sparrow (The Unfinished Swan).
Doufám, že se to nepotvrdí, protože to bych měl o kvalitách čtvrtého dílu dost silné pochybnosti. -
-
už jsem to tady linkoval. a on sám to v tom twítu potvrdil, nebo co jinýho znamená "Yes, I joined GiantSparrow"?
-
-
Nevíte někdo co je za update do Elite? Stahuje mi to asi hodinu a Horizons nemám koupený.
-
-
vsichni, i ty co si nekoupili horizony, dostavaji update na 1.5... Takze tam mas i veci z horizonu, jen nedostupny
-
-
Black Flag na Steamu za €7,49. Není to letních 5€, ale koupil jsem. Jediný díl AC, který mě zajímá.
-
-
Není to letních 5 euro a nikdy nebude, protože to v létě 5 euro nestálo....
http://prntscr.com/5jc98k -
-
Jsem přesvědčen, že to bylo za 5€. I jsem tady našel ten příspěvek, jak jsem o tom psal, bylo to na Humble store. Není tedy možné, že to byl jen nějaký Season pass? Ani nevím, co to přesně znamená, ale všiml jsem si, že to bývá levnější.
-
-
Ty se rád chlubíš, co? Nechceš se taky pochlubit, co si měl dneska na oběd? *15*
-
-
Čím se dá chlubit na tom, že jsem si jako socka vyčíhal 75% slevu? Já jen upozorňuju na zajímavé slevy, třeba jsou lidé, kteří nemají čas se v tom hrabat. Ale to bychom nebyli v Česku, kdyby za tím někdo nehledal něco jiného.
-
-
Doufal jsem, že mi odpovíš.
-
-
špagety
-
-
-
-
-
XCOM
Ahoj, vcera jsem si koupil xcom enemy unknown i enemy within a chtel bych se zeptat jestli je lepsi hrat obe kampane nebo rovnou enemy within-jak jsem se docetl melo by to jenom rozsirovat puvodni hru.
Dik -
-
XCOM
Rovnou si zahrej Enemy Within. Je to o dost vylepšené, a tak už nemá cenu hrát EU (raději 2x ten Enemy Within). -
Strady
Enemy within jsem dokupoval, tak jsem hrál jen původní hru a pak i s EW. Pokud jsi už zběhlý stratég, doporučuji hrát oboje hned.
EW- hru víc rozsáhne ale děj a vše kolem je stejné. -
upřímně bych raději doporučil rovnou enemy within, je to v podstatě to samý jako unknown, ale vylepšený a přidaný a spoustu věcí a prostě takový celý dovedený k dokonalosti, takže dle mě rovnou enemy within
-
Vem to postupně tim nic nezkazíš, já jsem to tak hrál a bavilo mě oboje :)
-
-
Dik, zkusim to tak :) slo mi jen o to abych 2x nehral uplne tu samou kampan
-
-
já teda rozjel rovnou enemy within... někde jsem četl, že je to tak trochu těžší, ale právě se mi nechtělo hrát to samý dvakrát (enemy within přidává pár novejch mechanismů, pár novejch misí a ladí původní hru)
-
-
-