-
Doom
jsem trochu opily, takze davam soutez: kdo mi napise nejlepsi duvod proc hrat novy Doom, tomu ho na Steamu koupim.
Podminkou je samozrejme registrovany ucet... na anonymy kaslu zvysoka
Jo a tyka se to, jak jste jiste pochopili, pouze hry na PC. Nemam nic proti konzolim, ale nemam tam ucty, PSN jsem predal s prodejem PS3, snad mi odpustite...
vitez: Ronox (odeslano, prevzato)
Deadline 15:30 #updated -
-
Fungovalo a děkuje *3*
-
tak to si borec, jako vážně bez urážky, já kupuju hry jenom kamarádům a rodině, nedávno brácha dostal 3 hry, a UAC verzi právě instaluju, rovnou jsem k tomu vzal i mikinu *1* S koupí jsem automaticky počítal od včerejška a na nákup jsem se těšil, zadarmo to není ono, ale Ronoxovi gratuluju
BTW sem může psát pouze registrovaný uživatel -
Sakra to s tím chlastáním nemůžeš počkat na podvečerní hodinku :( ale mám takové tušení že bych byl stejně bez šance.
-
-
To se moc nepovedlo, sorry. Jako kdyby byl potřeba jiný důvod, než že je to nový Doom...
-
-
snazim se nereagovat na hipstery, cyklisty a emocuraky. pardon. Pokud se ti neco nelibi, snaz se to udelat lepe....
-
-
Byl to vtip a pokus o výhru... Kolo, vousy ani depky nemám, sorry.
-
-
-
Protože je to po dlouhé době snad jediná strilecka která se zda byt opravdu zabavna, bez zbytecnosti a zjednodusovani. A neco takovýho mi už dlouho chybělo.
-
Protože ti za to nestojí ...
A teď co/kdo *1* -
-
tak to zase bacha, ja si ho koupil poctive a tesim se az prijdu domu a zahraju si ho :) chci jen dat sanci nekomu kdo si to nemuze dovolit (treba)
-
-
A myslel jsem Dooma? *3*
-
-
PM prosim, poslu ti kod na Dooma :)
-
Tak tohle se nedá trumfnout *1*
-
a kurde :D
-
-
-
-
Protože si v něm můžeš zahrát "remaster" původního Dooma...
-
-
zase na druhou stranu, jeste 25 minut a mas ho :D
-
-
slabe ale zatim vedes :D
-
-
bacha, nabidka trva dokud nevystrizlivim, coz muze byt brzy kdyz me tu najde ex-skoromanzelka
-
-
Jsi nemohl se ozrat vcera? :) Ted uz ho mam kupeny :)... Hrat novy Doom pro odreagovani se (a to i jako pametnik) jak je to jen mozne a to nemluvim o tom, jak se tesim az se vyblbnu ve snapmapu :)
Heg, "Hry pro pametniky" :D -
-
nooo, ja se vcera taky ozral. ale toto me napadlo az dnes :) pardon chlape :)
-
-
-
-
Jeden blok zdrojového kódu Battlelogu dostal označení "dinosaur".
Máte představu o čem tato zprávička je? Že se ve zdrojových kódech objevují různá slova snad není zas taková novinka. -
-
Asi tim chteli rict, ze je outdated (hodne zastaraly). :D
-
-
Podle uvedeného screenu se jedná o jeden prázdnýs id "dinosaur". I kdyby to onačovalo nějakou outdated sekci, tak pořád nechápu, co je na tom zajímavého. S ohledem na rozsah této webové aplikace musí být zákonitě velká část outdated. Stejně jako v každém sw. Takže pořád vůbec nechápu, co se zprávička snažila říct.
-
Tys toho ovšem nepochopil víc *3*. 1. zastaralý, jakože z doby doby kdy žili dinosauři (předpokládám, že to se snažil postolka naznačit) 2. Protože o nějakém modu pro BF s dinosaury se mluví už hodně dlouho a přinejmenším náznaky se objevují snad už v Bad Company 2.
-
Že v BFku budou dinsoauři přece! *8* *1*
-
že v battlefieldu budou běhat dinosauři...
-
-
Díky
-
Precurcor Games se již potřetí pokouší vybrat od hráčů finance na vývoj Shadow of the Eternals.
Podruhý snad, ne?-
nejdřív to měli přes vlastní systém, potom přešli na KS a teď znova KS
-
-
To ale šlo dohromady, stejně jako u SC. Nejdřív to měli na svý stránce a pak přidali Kickstarter.
-
Vyšla CZ na Divinity: Original Sin
http://forum.divinityfan.cz/tema/stav-cestiny-kdy-kde-a-podobne.143/-
Co jsem pochopil, tak to ještě pořád nevydali.
-
-
Na facebooku píší, že Larian tam má nějaký problém nebo co.
-
3.května vyjde na PSN a XBLA demoverze Red Faction: Armageddon.
Kdy už konečně pochopíte, že XBLA znamená Xbox Live Arcade?!
XBL je název služby, XBLA je součást služby ve které vycházejí arcade tituly (Torchlight atd.) ale né DEMA.
Není to tady poprvý ... vypadá to, že o tom víte hovno, a to mi na herním serveru příjde jako docela špatná věc.-
V článku z kterého jsem informaci čerpal je rovněž XBLA (stejně tak jako na mnoha jiných světových herních serverech). Abys měl klidné spaní, přepsáno na XBL.
O hudbu ke hře Unreal Tournament se postará stejný člověk, který pracoval i na původním Unreal a Unreal Tournament.
mozna budu trochu drzy, ale docela rad bych videl i nejaky uspesny remixery puvodnich skladeb. treba phrakture kvuli jeho foregone rejuvenation by byl bombasticky. ( http://youtu.be/zhKdx__f5xY )-
UT3 měl hodně luxusní remix Foregone Destruction, ale jestli na tom pracuje Michiel van den Bos, tak určitě bude nejlepší, když to zremixuje sám.
https://www.youtube.com/watch?v=d_ZozVp4guw -
-
pro me je ta UT3 verze takova moc uspechana. chybi mi ten postupny buildup napeti na zacatku.
-
Zplnomocněnci Andrzeje Sapkowského žádají po CD Projekt Red další platbu za licenci ve výši 16 milionů dolarů.
to zduvodneni pravnika je logicke... proste prodali prava za nejakou sumu. hra vydelala spoustu penez a ted se jim ta suma zda mala a chteji vic. tak ted uz zalezi na tom, jak to tam maji osefovany se zakony.
edit: jen by me zajimalo, jak je to osetreny ohledne reklamy. protoze nepochybne diky uspechu hry ted vznika i serialova adaptace na Netflixu. takze diky hre mohl prodat prava opet dal, a tentokrat urcite ne tak levne.
-
Pokud nemaji procenta ze zisku tak maj smulu. Osobne bych jim n*sral, v davnych casech ikarie vystupoval Sapkowski jako skromnej pan a ted chce jenom dalsich 16 milionu. Kolik mu vubec zatim CD projekt za ti licence dal?
-
Taky v tom nevidim nic logickyho. Jsou akorat nenazrany.
-
Že se nestydí, veřejně prostutovat své dílo a ještě za to chtít více peněz 🤮
-
je to logicke len z pohladu, ze su nenazrani
spatne dostanu tak vysmech, a nie doplatok.
-
Ja pevne doufam ze Sapkowski dostane presne tolik o kolik si rekl na zacatku a ani o zloty navic.
Guild Wars 2 release
To datum vydání Guild Wars 2 na homepage je trochu omyl ne?-
Když už jsme u GW2, dnes je od 19 do 23 stress test.
-
-
Jj, těšim se jak malej jarda. Jen aby to nedopadlo jak ten stress test Diabla
-
-
Musíš se modlit a mocný ArenaNet ti dopřeje celé čtyři hodiny.
Pak ti nezbyne než se válet ve špíně a klepat se před další GW2 dávkou do žil.
-
-
-
Guild War 2 vyjde, až se mocní bohové z ArenaNetu smilují a rozhodnout se, že si podřadní lidé už jejich veledílo zaslouží.
Zatím se denně modli ať to bude co nejdřív. -
Jestli myslíš tady na tiscaligames v tý rubrice Vyšlo/Vyjde, nebo jak se to jmenuje, tak je to spíš nezodpovědnost, než omyl. Příjde mi, že na tuhle součást jinak celkem kvalitního webu se zvysoka kašle. Přitom kdyby byla funkční a nebyly tam nesmysly (samozřejmě u pár titulů to sedí) a zároveň tam dost věcí nechybělo, tak by to spousta lidí včetně mě uvítala.
-
žádné neni
Tetris99
Tak už i Tetris má vlastní battle royale!
https://twitter.com/NintendoAmerica/status/1095811705089576960
Kam zmizel příspěvek o hře Ancient Space?
-
-