-
Video: Horor Silent Hills vás nenechá v klidu ani při pozastavené hře.
Vzdyt je to hrana scenka. Pauznula hru tesne pred koncem a pak zas jen pustila... -
SPRING INSOMNIA SALE
Battle worlds: Kronos ... za 9.99 $ právě na GOGu -
-
Já měl kliku a vyšel na mě zdarma :-)
-
-
*1* Jako tradičně bych musel vykoupit celý katalog ,aby se na mne usmálo štěstí . Užij si ho . Mulťák je super závan starých časů ....
-
-
-
Chyba zápisu na disk
Zdarec, setkal se z Vás někdo při stahování ze steamu s chybou "Chyba při zápisu na disk"? Dle steamu existujou dvě řešení (kontrola mezipaměti a zkontrolovat "funkčnost disku"), ale ani jedno není účinné a už mě nějak nebaví stahovat 20gb po 15., když se to třeba při 90% sekne a začne to zase od 0. -
-
To spis vypada na RAMky, zkus memtest 88 a nech bezet aspon hodku. Pokud to vrati nejake chyby zkus v biosu nastavit ramky automaticky podle SPD a pokud to nepomuze, tak nastav spravne hodnoty podle svych pameti rucne.
-
-
Ramky nevím nevím to bych čekal rovnou modrou smrt než nějakou hlášku a dělalo by to i při jiných příležitostech.
-
-
Ramky by navíc spíš třeba byli zaplněné a vykazovali chyby nejeli by úplně nejlíp.
-
Ne projevi se to presne takhle, budou tam ruzne errory pri cteni nebo zapisu souboru, protoze se k tomu pristupuje stejne prez RAM. HDD sam o sobe je celkem spolehliva vec a pokud dojde k chybe pri cteni/zapisu sektoru, ten sektor to oznaci a pokusi se priste precist znova, pokud ani tehdy to nepujde nahradi ho jednim z volnych sektoru, ktere jsou navic, pripadne ho vyradi uplne. V pripade HDD je to navic vetsinou celkem rychla zalezitost ktera vede k chybam uplne vseho a celkem brzkemu poskozeni bootu.
Modra smrt je chyba komunikace mezi ovladacem a systemem, ktera je tak zavazna ze se OS vypne aby nedoslo k poskozeni HW, pri spatnem cteni hodnot ovladace z RAM sice muze dojit k BSOD, ale nebude to tak case a vic se projevi prave dlouhe instalace nebo stahovani velkych baliku dat, ktere jsou nejdrive spracovany pameti a az pak ulozeny na disk.
-
-
-
Nevím jak u steamu, ale tohle bývá většinou že máš málo místa na disku a tak už není kam zapisovat nebo nedostatečná práva uživatele, ale vzhledem k tomu že se to stane při 90% bych předpokládal to první.
/kontrola disku proběhla jestli už nedodělává *8* -
-
Kontrola disku byla právě v pohodě a nestává se to vždy u 90% (to je nejdál kam to došlo), jindy se to vypne třeba už u 1%, což mi je milejší než stahovat 5h a nic z toho :) A volné místo po tom, co si steam vyhradí sám prostor pro hru je 100 GB, což by mělo být ok, ne?
-
-
A udělat si druhou složku pro steam hry na jiném disku a stáhnout to tam? Jinou hru se teď nezkoušel stáhnout? Steam forum projít jestli tam něco nepíšou popřípadě ho zkusit přeinstalovat.
-
-
-
-
Prosím mazejte ty pc-trolly. Dyť to se nedá. Díky. Zkuste každou debilní poznámku Master Race mazat, ono je to přestane bavit. Ještě jednou díky
-
-
Víš co je celkem úsměvné? Že ty zjevně reaguješ na níže napsané komentáře, které ale paradoxně parodují slova fanatiků do konzolí. *3*
Trollů je tady požehnaně jak mezi pc hráči, tak mezi konzolisty. Nemají si co vyčítat, tak nevím proč tady brečíš pouze nad pc trolly.
Většina normálních lidí se pouze zasměje nebo zapláče nad hloupostí argumentů obou stran. *3* -
-
Jediný trolové kteří tu nejsou jsou uživatelé WiiU
-
Argumentů? copak argumenty jsou šitzole a low crapzole a naopak ego mastící master highend bla bla. *7* Sry, to je demence nic víc. *12*
-
-
Asi zatim nejultimativnejsi veta co jsi vyprodukoval.
-
-
Není to z mé hlavy ale tady od těch pánů převážně anonymů...tyhlety "pojmy" jinak nevím? nejultimativnejsi veta? můžeš to nějak specifikovaně přiblížit. Nebo možná ne to bych chtěl po tobě až moc. *4*
-
-
Jn, nechme to takhle být.
-
No ja fakt netusim jak ti to priblizit abys to pochopil protoze ty to ocividne nevidis... ta veta proste nedava smyl.
-
-
-
Tvoje matka, hlupáku.
-
-
tomu se už nikdo nesměje, je to trapné, už bych to ukončil, je to nuda.
-
-
-
Mod pro Zaklínače 3 přemění herního Geralta na Henryho Cavilla.
Když jsem ho ted viděl v Nomis tak bych spíše řekl že by se hodil do role nějakého drsného detektiva. Kdoví třeba překvapí.
-
level
ahoj, kdo mate predplatny prisel vam uz novej level?? -
-
Zrovna dneska dorazil.
-
Minule ve FC říkali že až 28 protože to bude zvlášt nabité číslo - (+20stránek)
Ternhle dotaz by se lépe ujmul v připomínkách, namětech a bugách. Pro příště. *3* -
-
no ja jen ze tam v levelu 248 maj datum vydani 18.1. :-) takze je to docela lez *3*
ale dik za odpoved -
-
Nz, lež to úplně tak není prostě to nezmákli no ale za to nás čeká dvojnásobná porce takže si myslím že se to vyplatí o ten týden. *4*
-
-
-
-
-
Hra JOTUN jen zadramo na Steamu
Několik dní bude hra JOTUN zadarmo ke stažení jako propagace progace hry Sundered.
http://store.steampowered.com/app/323580/Jotun_Valhalla_Edition/ -
-
Dwar tě pár dní zpátky předběhl ale zase opakování = matka moudrosti soo... *3*
-
-
Steam key
About Love, Hate and the other ones: 4GRWI-AFIH7-Q5MN9
Defend Your Life: N8FGI-Q6LH5-Q7N7A
Stigmat : EXG3Z-CJRRK-5W0BM
Invasion : 8DL5I-NL4ZH-4M2C6
Pirates of Black Cove: 92734-3IPN8-AQKVR
Pressure: A6GPB-BVN99-F300X -
-
Draken rozdává klíče? Co je dneska za den?
-
-
To určitě nejsou jeho, to někde jinde vyžebral :D
-
-
To nevysvětluje, proč je rozdává dál. Co jednou Draken schvátí, to už nenavrátí.
-
-
-
-
Diky, vzal jsem si ty piraty.
-
Vzal jsem si Pressure. Díky!
-
-
Už se tu nějak dlouho neobjevilo nic o Vávrovi a jeho slavném projektu Kingdom Come. Ještě se na tom pracuje, nebo už zavřeli krám?
-
-
Tady máš gameplay z Gamescomu ukazující nové zbraně(halapartny,apod.) a stealth.
https://www.youtube.com/watch?v=5Cn70tmCoXo -
-
Animace pořád špatný. Ruce z vlastního pohledu (4:44) jsou jak z divadla Spejbla a Hurvínka. Strážní se kymácejí jak ožralí (4:37), a jak je to pravidelné, tak to působí roboticky a strašidelně. Na tom se doufám ještě bude pracovat. Příroda opět parádní.
-
ta grafika je dle mého nádherná, ten combat strašně pitomý a od pohledu nudný, už v té betě(čti alfě) mě moc nebavil. Ty animace jsou opravdu nepovedené a ten konec, jak tam běhají ti gumoví panáci, tam neměl raději být vůbec. Moc mě to nepřesvědčilo.
-
-
co měsíc je update, to je málo?
-