Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dostihy ovládané pomocí PS Move a Kinectu vypadají...přinejmenším zvláštně.

Pure gayness...
  • Joshua

Fancy Skulls

,,,,,,,,,,,,,T2689-K6D20-2EDBW
  • Průměrné hodnocení X360 verze hry Duke Nukem Forever kleslo pod 50%.

Co to je??? To hodnotili samí zaujatí idioti, kteří čekali grafiku a la crysis? Pravda, grafika pokulhávala, ale jinak se mi hra líbila a to moc. Je to Duke Nukem prostě *4*
    • S dukem to má společnýho jenom úchylný hlášky, jinak je to fakt těžká slabota a to jsem původního miloval... A ten hype, ten tomu akorád nasadil korunu.... Prostě nudáááááá.
      Jediné plus je, že vydali demo, což je šlechtí.
      • Ona spousta lidi proste nechape, ze grafika je ten nejmensi problem.
        Pokud se nekomu libi ten "humor", tak jim to preju, ale dobrou hru to stejne nedela...
  • Rockstar od anglických prodejců požaduje, aby neodesílali GTA V zákazníkům před 16. zářím.

to neni jen u UK prodejcu, to same chce i po CZ prodejcich.
  • Tafaraj

Příští update pro Battlefield 4 vyjde v září a slibuje mnohá vylepšení.

No, dal jsem si tu "free" verzi a nestačil se divit ...takovou dobu po vydání a pořád brak..plné OTRAVNÝCH chyb..nechápu, že jim toho Battlefielda pořád někdo žere
    • kennyB
      Myslíš tohle??? http://games.tiscali.cz/recenze/battlefield-play4free-recenze-55452
      Nebo to měl být vtip nadávat na Battlefield???
      • Tafaraj

Příští update pro Battlefield 4 vyjde v září a slibuje mnohá vylepšení.

Battle 4 je teď na nějakou dobu volný..o tom mluvím ;) Single zabugovaný,o MP ani nemluvím..

Play4Free je oproti tomu petelice :)
        • kennyB
          Jo takhle *1* Já tam žádný zásadní bugy nemám, jen nějakej ten menší *3*
  • Alex81
    Na D3 Ofiko forech to pěkně vře.
    • Tam zas musí být veselo *1* A ani se jim nedivím
    • Ringwraith
      Copak se stalo?
      • Alex81
        No error 37 už není tak sexy:-) (taky mě už začíná vytáčet)
        • Vrook
          A jak to jako funguje? Protože já se zatim do hry dostal za poslední tejden pokaždý. Jinak tohle nemá bejt žádnej fanboy koment, je mi fuk co si o hře lidi myslej a nezajímaj mě jejich názory (takže mi je nepište), chci jen vědět, proč se tam nemůžou lidi připojit, když mně to jde zatim pořád. Díky.
          • plne evropske servery - predchvilkou doslo k odpojeni sluzby battle.net

nehrajes nahodou u amiku nebo v asii ? :-)
            • dneska me to porve taky nastvalo, sem si chtel udelat aspon jeden level (wizard lvl10) :-) a ono to nejde, nemam moc cas , takze hraju tak 1x-2x tejdne
            • Vrook
              Momentálně nehraju. Ale jinak jsem ofc v EU. No a do tý doby to šlo? Takže to je jenom kvůli tomuhle výpadku?
        • Já to říkal.
        • Ringwraith
          Ale tak si najdi život a neseď jen u PC. Hru můžeš hrát jindy.

(Kolik takovýchto odpovědí tam najdeš? Tipl bych, že dost...)
          • Tomu rikam argument ,panecku *1*
          • Alex81
            Pracuju, chodím do knajpy, jezdím na kole a šukám manželku, takže život docela mám:-) a taky chci hrát hry:-)
            • Alex81
              No nic, dám si Tomb Raider: Anniversary s 3D Vision.
            • Ringwraith
              Smůla. Můžeš hrát jen v době, kdy to Blizzardu půjde.

Welcome to the future.
  • A je to tady

Hele parto, na steamu už vyšel ten Bedlam, hodně lidí na to čekalo.
    • Chim
      A dobrý?
  • Vývojáři Crysis 3 prý byli při vývoji omezováni možnostmi současné generace konzolí. Kdyby hra vyšla...

To je ale velmi zajímavá výmluva. Sice bych tu mohl použít argument typu: "nikdo vás nenutí vydávat vaši hru i na konzole" ale to by bylo příliš jednoduché.

Popravdě by mě spíše zajímalo, jestli jejich fňukání obhájí i to že jde v podstatě o stejnou sračku jako byla jednička a dvojka...
    Crytek by se měl soustředit jen na grafiku. Hry samotné by měl dělat někdo kdo to umí, protože oni jsou v tomhle neskutečně zoufalý.

Vážně bych chtěl někdy potkat člověka, kterej byl schopnej dohrát všechny tři díly až do konce - osobně takového masochystu zatím neznám...
    • Spades
      Pravda. Navíc kdo sakra používá CryEngine ?!? Crytek dělá chybu v tom, že udělá engine pro svoji hru, a nemyslí na ostatní. Viz WarHorse, kde si museli polovinu kódu enginu psát sami...

Maj to dělat jako Epic - Postaví luxusní Engine, a až ho dodělají, tak začnou pracovat na hře.
    • Far Cry 1 a Crysis 1 Mě bavili do doby než se tam objevili ty emzáci :( Jinak obecně vzato, Crysis 1 byla skvělá hra
      • Proti Far Cry neříkám ani popel. Jedička se jim povedla.
    • Prvni dil byl nahodou docela zabavna zalezitost. Nic svetoborneho, ale jako sracku bych to urcite neoznacil.
  • Cosi

Téměř polovina z hlasujícíh hráčů v anketě nepovažuje kontroverzní konec Mass Effect 3 oznámením...

Tak vzhledem k tomu, že se této ankety zůčastnilo 594 hlasujících je tato anketa lehce bezvýznamná. Na nějaký relevantní názor hráčů je potřeby větší počet.
  • ringmancz

apríl v Rocket League

potato rank je přesnej

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit