Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

4K ( protože Level o takových věci nepíše, nejedná se o reklamu jen krátké zamyšleníí)

V poslední SCORE byla recenze na 4k TN LCD panel s led podsvícením za slušnou cenu (9,900k) Predátora Aani neřeším pro něj je každé tn jen humus za pár šupů pro ty co se v tom nevyznaj *7*

Nicméně já spíš nechápu jak si na tom může člvěk zahrát přeci jenom 3800x2560 nebo jak to je nerozběhá moc lidí a ve FHD zase, se tam bude hrát asi nic moc.
    Je jedno jak moc lákavě to zní třeba 1m/s a pro nereproduktáře i 2x repráky což bych tedy u monitoru nechtěl. 28´ úhlopříčka je zase větší jak můj. ( kapánek). Je to slovo celkem do pranice protože kolik lidí zde opravdu stroj na 4k má a kolik má zkušeností... a to myslím opravdu skutečněné nějaké opměřování něčeho co nemám.
    • Vsak je celkem jedno, ze to nativne umi 4k. Zalezi jen na ppi pro to dane rozliseni.
      • Jack1947
        Jak to myslíš? *7*
        • ppi je pixel per inch, tedy pocet pixelu co se ti vejdou na jeden ctverecni palec. Takze napr. mam ted 24" monitor co umi nativne HD. Kdybych si koupil stejne velky monitor co umi 4k, ale hry hral porad v HD rozliseni, tak nepoznam rozdil, protoze budu videt porad stejny pocet bodu na stejne velke plose.
          • Jack1947
            To by ale vypadalo pěkně hnusně... *11*
    • 10 tisíc za odpad jménem TN je slušná cena? Obyčejný šunt, jen to má vyšší rozlišení, nic víc. A že to má dobrou odezvu? To je jediná dobrá vlastnost TN panelů, které už správně neměly 10 let existovat. Na druhou stranu solidní IPS monitory mají třeba 5 nebo 10ms a nepoznáš to. Důležitější jsou Hertze. 60 nebo 144 to už sakra poznáš, narozdíl od několika ms.
      • Jack1947
        Proto jsem záměrně psal... že vypouštím predátora. Solidní IPS za takovou cenu v takové úhlopříčce neseženeš no.
        • Predátor má ale tentokrát pravdu. Utratit 10 tyček za TN panel je nesmysl
          • Jack1947
            Já jsem blbec jedu na TN už od nepaměti, když mi seženeš podobnou alternativu (neseženeš) tak možná to i uznám.
            • Kdo má HW na utáhnutí 4k, tak má i kačky na pořádný LCD. Ten monitor co popisuješ je jak kupovat si Ferrari s motorem ze Žigulíka.
    • Clovek co ma prachy na stroj co zvladne 4k si nebude kazit hrani sledovanim blivajzu na TN. Pripad uzavren.
    • Osviceny
      Hezký a co si tím chtěl vlastně říct ?
      • Jack1947
        Tobě asi nic?
        • Az budes ten monitor umet aspon zapojit, tak se vyjadruj.
          • Jack1947
            Další expert... *7* rodíte se jak na běžícím páse.
            • emm

Jaký expert? Si to po sobě přečti. Roky se tu ploužíš a trousíš jen neskutečný midnfucky plný gramatických chyb a neslučitelnosti s logikou.
  • ucho

Sony: Drtivá většina lidí chce nakupovat v kamenných herních obchodech, nikoliv online.

no v Česku těžko
    • Miserius
      Asi to myslí tak že si radši koupim v krámu než o litr dražší v tom jejich obchodě *2*
      • ucho
        no naše kamenný obchody mi taky přijdou předražený :D ve finále koupím stejně na netu a jen si to někam skočím vyzvednout. to bych kamenným obchodem nenazval :)
        • Já v kamennem obchodě nakoupím levněji než třeba na Steamu. *8*
          • ucho
            na steamu se prodávají PS3 gamesy od kdy?
            • Miserius
              Divny, ja snad v kazdym OC najdu aspon jeden obchod s hrama, nedávno v Šestce Hráč, neuvěřitelně drahý ale klučina u pokladny se o hrách rád bavil *1*
            • ucho
              Gamescape má podle netu dvě prodejny, Praha a Ostrava, tedy nepoužitelné. Gameexpres je podle netu jen sklad v Praze. Gameshop podle netu jen Ostrava... tak já nevím, ale přijde mi to o ničem...
            • Miserius
              Ne, vsechny jsem uz navstivil (vetsinou v obchodnich centrech) a Xzone uz ma asi 4 prodejny
            • ucho
              xzone mi vypadl, ale ten v moc městech není. to ostatní jsou vážně kamenné obchody s pobočkami? nejde čirou náhodou o online obchody se skladem? (jako je například shop.games)
            • Miserius
              JRC je jediny kamenny? A co Xzone,Gameexpres,Gameshop,Gamescape atd..? Vzdyt jich jsou desitky
            • ucho
              Rihez: co je to nezávislý obchod? tesco?
            • Ono neříkej mi že nemáš aspon 1 nezávislý k. obchod v prumerně velkých městech.
            • ucho
              Rihez: pokud vím, u nás je kamenný obchod jen JRC... fakt tam nakoupíš levněji než jinde?
            • Okej, ale já to myslel obrazně - Digitalní distribuce a kamenný obchod ... Tak jinak v kamennem nakoupím levněji než na PS, Xbox Live.

Navíc jsem to mířil celkově k cenám HER, ne jen PS her.
            • No něco o podpoře Sony jsem si na Steamu už četl , ale popravdě dodneška jsem neměl důvod hledat kolonku s PS3 ./
          • Zas se mi tam vecpal ten smajlík.
  • Galerie se všemi (je jich více než 110!) psími známkami z Battlefield 3.

Ty jsou parádní. *14*
    • jindra.veliky
      jen způsob jak nalákat CoD FAGS *3*
      • MishKonn
        Takže říkáš, že se ti moc líbí?
  • Vojta_Ilavsky

Battlefleet Gothic Armada - Nové Screeny

https://twitter.com/BFG_Armada/status/608216676614610944
    • Kozy
      Ty miny *15*
    • no, screeny...upravene veci, ale vyzera to dobre :)
  • Vypadá to naprosto katastroficky. Snad je to jen nějaká apha. Jelikož je to nepřehledné jak .....
    • Malleth
      Nový diskuse vypadaj pěkně, ale ten font....
    • ucho
      nové věci jsou vždy nepřehledné. matně si vzpomínám, že když se měnil vzhled webu posledně, byl jsem v počátcích ztracený. on se člověk časem rozkouká a pak si ani nevzpomeneš, jak to vypadalo předtím...
      • nekromant33
        Je to tak vždycky, bylo to i na hrej (i u toho momentálního, na kterej jsem si zvykl poměrně rychle). Mě se to celkem líbí, taky to ale potřebuju nechat vsáknout.
    • Veskoslav
      Co je na tom nepřehledného?
      • Vrook
        Tohle se dalo čekat, vždycky když se změní vzhled nějaký stránky nebo aplikace nebo něčeho podobnýho, tak lidi remcaj a nadávaj a vztekaj se, že je to nepřehledný, pak si většinou už druhej den zvyknou, absolutně zapomenou, jak vlastně vypadal ten starej vzhled, a pak když se to časem zase změní, tak nadávaj a chtěj ten předchozí, na kterej původně nadávali. Prostě lidi...

EDIT: Jediný čemu nerozumim, je to podbarvení příspěvků, některý jsou tmavší a jiný světlejší a systém, podle kterýho se to odvíjí, jsem teda ještě neodhalil. *15*
        • JazzJackrabbit
          http://www.reactiongifs.us/wp-content/uploads/2013/08/people_bastards_it_crowd.gif
      • Vše. Velké okénka na malé stránce. Velká okénka příspěvku, čili na jedné stránce bude méně příspěvku. Blíý podklad v poli. Prostě takové rušivé.
        • Veskoslav
          Bílý podklad je naopak skvělé řešení při editaci textu. Nejpohodlnější a nejpoužívanější.
          • Khanemis
            Nevím, nepřijde mi to v tomto případě jako nejpraktičtější řešení, když tvoje příspěvky jsou potom ve výsledku stejně zobrazené na tmavém podkladě. Jen to tu takhle vypadá jako pěst na oko. I když máš pravdu, že jde o nejpoužívanější řešení.

Ale celkově vypadá úprava designu celkem dobře. Jen bleskovky na hlavní stránce mi nejdou nějak posouvat, což nevím, jestli je chyba u mě v prohlížeči nebo bug.
  • Quantum Break PC

Hra vyjde spolu s Xbox verziou 5.4.2016. Požiadavky: http://www.quantumbreak.com/windows10
    • A sakra, to fakt bude chtít W10 ? To by byla první hra, která se na 7 potažmo 8 nespustí ... Pokud to je pravda, tak jsem hrozně zvědavý čím si to obhájí (grafika, fyzika...).
      • Ma to jen dx12 render.
        • Jack1947
          *1* Kvůli tomu fakt W10 only ? to jsou zoufalci teda!
      • Veskoslav
        MS zaplatil vývoj, MS diktuje podmínky. Navíc 10 už má 1/3 systémů a to není vůbec málo. Zbytek má prostě smůlu nebo přejde.
        • nebo se na quantum break vykakaji
      • Proc by to meli obhajovat :D kdyz to dali na win 10 only aby donutili lidi prejit na win10
        • Protože to třeba lidi nemusí kvůli tomu kupovat, žejo. Já jako uživatel a kupující bych se jim mohl vykašlat kupovat hru, která chce desítky bez pořádného důvodu, na to jim kašlu. Buď to předemnou obhájí nebo mají smůlu, tak třeba proto.
          • nejsou na W10 nějaký directx, který neni na W7 a 8.1?
          • Veskoslav
            Obhájí:-D Bože, LV ty už trpíš nějakým docela slušným komplexem. Stejně si to upirátíš, jak je u Tebe zvykem, takže nevím, co se rozčiluješ, že je to na Win 10. Začínáš být jako Jack.
            • Co to plácáš?
          • Jelikoz ses mensina tak jim to je uplne jedno ;)
            • ale oni davaj a budou davat ke qb w10 i nadale zadarmo, takze takovej bundle *5*

i kdyz mne se tohle nuceni do novych systemu taky vubec nelibi pochopitelne, take me nastesti qb nezajima
            • ucho
              no a takhle si to někdo koupí a zároveň přejde na W10. no není to krásné?
      • Jack1947
        Je to zadara, tak oproč to nevyužít že... třeba se potom začnou Win10 po uplynutí Fre verze líp prodávat jak 8mičky které každému cpali a nikdo je nechtěl.
    • Jack1947
      At si vyhajčej s těmi Win10 okno *12*
    • Ti alebo FuryX
      facepalm
  • Jack1947

Dangerous golf

http://store.steampowered.com/app/405500/?l=czech

Bacha bez gamepadu si ani neškrtnete! *2* Já bych ho zavedl jako povinnou výbavu pc.
  • God-of-War

Konečně pořádnej trailer na hru Evolve!

http://www.youtube.com/watch?v=HpnbAqxb3hQ Vypadá to parádně. *4*
    • kennyB
      Jj, vypadá to parádně *3*
      Edit: Ještě přidám tohle http://www.youtube.com/watch?v=cEK6DA-TuWc
      • Ronox
        A když jsme v tom, tak já tohle - http://www.youtube.com/watch?v=6j6WbVF8cho
  • Deus Ex: Mankind Divided si zapamtuje vámi učiněná rozhodnutí, aby na ně mohl navázat v případném pokračování.

hej, toto som uz niekolko krat cital(Dragon Age, MassEffect) a prd
    • No když jsem naposled hrál mass effect tak rozhodnutí co jsem udělal v jedničce měli vliv na události ve trojce a to dost podstatné, tak nevím o jakém prdu píšeš. U DA je trochu jiná situace kdy se z Hawka stala okrajová vedlejší postava, ale v ME to fungovalo svěle, pokud si na tom dají záležet, nevím proč by to nemělo fungovat i v Deus Ex
      • v podstate nemali, zaver hry bol robeny tak, ze si sa rozhodol, a tak to skoncilo
        ci si bol modry alebo cerveny, posledne rozhodnutie urcilo zaver hry

bola by pravda, keby si napr cely cas hral za renegada, a mas na vyber jeden zaver, (napr vyhladenie) a keby za paragona, a zaver by bol znicenie zaporakov
        • Aha ty jsi jeden z "těch" lidí, kterým finální animace "totálně zabila zážitek ze hry". Mě jde o průběh hry, o tom že jestli se rozhodneš jistého krogana zabít tak to ovlivní spojenectví s celou rasou ve třetím díle atd. ale pořád se najdou jedinci co budou nadávat na 2 barevné konce, to byl tvůrčí záměr, oni slibovali, že rozhodnutí v jedné hře budou mít vliv na průběh další hry, a to splnili tak dobře, že se to nikomu dodnes nepodařilo překonat. Nikde jsem neviděl, neslyšel ani nečetl že by slibovali 50 různých konců a jsem docela překvapený, že to někoho překvapilo, protože Bioware měli buď jeden konec, nebo maximálně 2, s tím, že největší roli to hrálo akorát v KOTOR jedničce
          • niesom z tych, si sa chytil niecoho uplne ineho :)
            ja len pisem, ze nic co si celu trilogiu urobil, nemalo na zaver ziaden vyznam
            ci malo? :)
            mne nebolo treba 50 rozdnych koncov, ale to ze ako paragon mozem na zaver vyhladit celu inteligentnu galaxiu, bolo ...usmevne
            • skaven jedine cerveny, na zelenou ma averzi
  • MickeyMutant

Na seznam zpětně kompatibilních X360 her pro Xbox One přibyly tituly Darksiders, Gears of War 2, Portal 2, Red Dead Redemption, Sonic Generations, Star Wars: The Force Unleashed. Microsoft navíc oznámil dalších 19 her pro Xbox One, které byly doposud

Přibyly, ale většinou už přibližně před dvěma lety. Tahle novinka se ti, bleskaři, zatoulala z roku 2016. Aktuální zpráva se týká pouze jejich nového vylepšení pro Xbox One X.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit