Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kozy

Poor man's BF1.

Tak tohle mě docela pobavilo

https://www.youtube.com/watch?v=kPYAliZApsY&feature=youtu.be
  • Mnoho hráčů Call of Duty: Advaned Warfare má problémy s lagy v multiplayerovém módu.

Ano patřím mezi ně. Zaplatil jsem o 50 Kč navíc za Day Zero edici a to jen proto, abych se o den dřív nas*al než ostatní. Zlatí Black Ops a jejich dedikované servery! Paskvily typu MW2, MW3, Ghosts nebo AW a jejich IW net (a jemu podobná lejna) je snad to nejhorší, co si hráč může přát.
    1250 Kč za nové CoD, pocit nas*anosti k nezaplacení
    • He7he
      Proč to kupuješ kvůli multiplayeru? Já vyplázl plnou pálku jen za single a spokojenost. Co se děje v multiplayeru bych vůbec neřešil, tvůrci sami dokazují, že multiplayer je u téhle hry dost na obtíž a ke škodě hry pro jednoho hráče.
      • hm, singl na dve hodiny a mp k nicemu, proc to lidi teda vubec kupujou?
        • He7he
          Bacha, singl je na 5-6 hodin, ale já ho hraju 15 hodin, páč vychutnávám. Každopáně já si CoD pořizuju legálně proto, protože si rád cením kvality, která umí bavit. Tak proč ne...
          • Veskoslav
            To asi chodíš pozadu a zabíjíš nožem, co? Hra se na normal dojede za 3-4 hodiny a za tu cenu je to otřesné. Kromě nové grafiky nenabízí prakticky nic. I ty vychvalované technologie jako oblek atd. jsou tak trochu v pozadí a hry jako Crysis či Titanfall nabízí daleko lepší zpracování. Ale už vidím, že reaguji na he/he, takže diskuze je naprosto zbytečná. Dalšího gggovskpo-jackovský účet.
            • He7he
              Nepřekvapuje mě opět mylný verdikt u tak konkávní osoby tvého ražení a už vůbec ne ona expertní recenze takovýho amatéra. Jak říkám, tato hra je komplexnější než si řada kašpárků dokáže módně připustit a pozornému hráči se odmění zábavnou a zvládnutou promyšlenou a inovovanou (přestože BO série dokázala o trochu více) kampaní a s ní spojenou hratelností i atmosférou, včetně obstojného času stráveným ve hře. Určitě bych si pár hodin k těm 15 osobních přidal, o to se přít nebudu, ale 3-4 hodiny je typická ukázka hráčské gumovosti a dnešního uspěchanýho amatérismu, kde řada lidí nejen, že neumí danou hru vůbec hrát, ale hrají jak s petardou zapálenou v řiti. Co dělá magořina Crysis a dobrý, ale bezduchý Titanfall, mě nezajímá, kromě jakože "šatečků" jsou CoD vzdáleny někam do nepodstatné p*dele. CoD narozdil od nich (a Crysisu obzvlášť) zvládá svou látku stále slušně zodpovědně a s mozkem. Toť můj skromný názor.
          • Bravo!! *1*
          • davidBray
            jsi lepší než Jack
            • He4he: mno, koupit si jednou za uherskej rok hru, kterou máš za 15 hodin odehranou... to mi nepřijde moc dobrej deal, asi máš hry fakt jen jako hodně okrajovou záležitost a hraješ jen dva dny třeba v roce :D (a to neberu v potaz, že uherskej rok podle výzkumů trvá 300 let... podle jinejch je to teda jednotka vzdálenosti, to už by vůbec nedávalo smysl :D
            • He7he
              Nemusíme se tu snad bavit o prioritách, pánové. Vezmu-li v potaz, co za jiný hovadiny dnes tento trh nabízí a co nezáživnýho by měl člověk jinak zafinancovat, včetně části slavné indie a kokstartér divize, je tohle investice, která mě osobně vůbec nemrzí. Jako človíček, který si pořizuje za obnos hry pravidelností uherskýho roku je tahle jednorázová a záměrná investice tak kakastrofální, jako neškodný a správný prezidentův souhrn domácí politiky. Navíc, nekupuju žumpu ani nic naslepo, ale pořizuju titul, na kterém jde vidět práce, a který má vždy s jistotou co nabídnout. Jako koncový zákazník jsem tedy spokojenej a to jde. Samozřejmě, pořizovací politika vámi uvedená je taky možnost, ale ty priority, no...
            • Tak za tu cenu to možná i stojí :) I když já mám jen Black Ops a za to jsem dal tak 100 kč, ale představa, že bych za to dal 1000 Kč, by mě asi strašila ve snech
            • ucho
              vy se mu smějete, ale já si COD hry taky kupuju jen kvůli singlu. ale samozřejmě ne za plnou palbu. kolem 300,- už mi to přijde ok...
    • když nejsou servry jak to tedy funguje? jeden hráč je host?
    • Upřímně tvoje blbost, nadávat můžeš leda tak sám sobě, sám dobře víš, jak je Cod serie sračková a stejně za to vyplázneš takový prachy. Chápu, třeba jsi si (jako pokaždé) říkal "teď už to bude dobrá hra" .. v tom případě bylo tak těžké počkat pár dní, týden, aby jsi se o tom nejdřív přesvědčil ? Evidentně ano, tak tu teď nebreč.
      • Mnoho hráčů Call of Duty: Advaned Warfare má problémy s lagy v multiplayerovém módu.

PC-Hráč - a tys tu hru ukradl nebo koupil? Že se k tomu vyjadřuješ vůbec...Výše brečíš, že máš málo místa na disku kvůli cod, tak usuzuju, že již hru (řádně koupenou) vlastníš.
      • Z toho už nebude nikdy dobrá hra.
        • He7he
          Vím, co myslíš. Taky mě v dobrém překvapuje, že i po těch letech si stále drží status výjimečnosti a preciznosti. Člověk by řekl, že to musí přece zakolísat a někdy snad nedopatřením nebo prostě zubem času spadnout do průměrnosti a být jen "dobrou" hrou jako jiný blbosti, ale CoD - až teda s menšími výhradami vůči Ghost - dokazuje, že si umí pokaždé podržet svou pozici velmi dobré střílečky a věřím a doufám, že do budoucna se v tomto nic nezmění. Tohle už nebude "dobrá" hra, ona je to totiž hodně nadpůrměrná věcička s téměř neotřesitelným postem. Člověk by se mohl snažit se zdělat, ale tohle nezklame. Samozřejmě mluvím jen o singleplayeru, multiplayer zbytečně hatí jinak podařenou značku.
          • Ty si v mládí asi hodně sledoval tohle, viď? *3*
            https://www.youtube.com/watch?v=djzye1FHGHw
          • Dobře, ale dost už bylo trollingu.
            • Máš tam chybu. Subjektivní, a ne objektivní.
            • He7he
              Nevím o jakým "trollingu" je tu řeč. Vyjadřuju svůj zcela upevněný a objektivní názor na tuto hru a vyvracím nesprávný, hloupý a afektovaný názor na tuto hru u jiných. To je snad v pořádku, ne?
  • Assassin's Creed IV: Black Flag - rychlorecenze

Po chvilce hrozně repetitivní nuda, kde tvůrci už zkrátka nedokáží ani přijít s lepší herní náplní, nebo alespoň nějakým obohacením, které by těm už stokrát ohraným úkolům pronásleduj-zabij-uteč dalo lepší šmrnc. Navíc námořní bitvy jsou maximálně nezáživný a jsem rád, že v dalších dílech (pokud mě budou stále zajímat) od nich tvůrci upustí. Tropický ráj mě bavil chvilku ze začátku, tak prvních pět hodin cca, ale pak jsem si uvědomil, že města jsou daleko lepší (proto jsem i docela zvědavej na Victory).
    • Jack1947
      Upadajicí rychlorecenze na trollting -5000000. *7*
      • Myslím, že pořád lepší, než ty tvoje čtenářský recenze. *15*
        • Jack1947
          Víš taky bys napsal nějakou kdybys nebyl inkognito. Tak jo, napiš nějakou recenzi a ne tyhle rychlokvašné informace.
  • Ronox

Samozřejmě, že u hry jde o hratelnost, příběh atd., ale pokud mám 2 verze jinak identické hry s tím, že ta jedna má o řád lepší grafiku a možnosti, tak si samozřejmě vyberu tu lepší, pokud teda můžu a mám na to prostředky, pokud ne, bude mi muset stačit ta horší, což by nebylo nic hrozného, kdyby ti s těma horšíma možnostma nebyli tak natvrdlí a neútočili věčně na ty s těma lepšíma, jen proto, že závidí.
    • Jack1947
      Pcckari brainless a souless se nikdy nezaprou. *4* Proto jsou na tom jak jsou vyziraji si to do posledniho zbytku.

Cest tomu malu, co zbyl jeste nejaky ten mozek. *3*
      • shefield2
        Každý má mozek, i když ho zrovna ne každej používá správně. U tebe ale začínám pochybovat i o holém faktu, že nějaký mozek máš. *1*
        Když se chceš k něčemu vehementně vyjadřovat, tak musíš mít taky co sdělit, plácání do prázdna je zbytečné a neefektivní. *3*
    • Ronox
      Mně to je šumák. Vždycky jen kroutím hlavou nad těmahle žabomyšíma válkama. Hraju už nějakých 20 let a grafika je fakt to poslední, co mě zajímá. Stejně jako ta nevraživost k+m vs gamepad. Nechci být nějakej elitář, ale jen si užívat hry.

To s těma verzema chápu, ale taky to pro mě prostě není hlavní faktor. Taky záleží na tom, co mají kámoši pokud pak třeba plánujeme hrát MP. Například Injustice vlastním na třech platformách, ale nejvíce hrajem stejně na konzoli. Já to neberu jako lepší/horší. Zážitek z příběhu a hratelnosti jako takový je ve finále úplně stejný.
    • A než začneš argumentovat tím, že se to děje i naopak, podíval bych se na to jinak, má majitel Ferrari potřebu útočit na majitele Oktávie? Ti jsou mu ukradení, problém nastane v té chvíli, když majitelům Ferrari začnou montovat brzdy z Oktávek (autoaim, autoheal ..) , chápeš tu analogii ?
      • Autoheal mame kvuli konzolim! Uz to chapu!
        To neni proste tim ze by se posunul zanr nekam dal ale muzou za to konzole....

Boha to je zase argumentace hodna velikeho yntelektu...
        • Drasťa

Ty jsi zaspal dobu co? Na konzolích díky stupidnímu ovládání gamepadem nemůžeš hrát doomovky jako za starých časů, protože by to prostě nešlo, tam ti trvá nevím jak dlouho se jen otočit a zaměřit a dokážeš si představit, že by jsi se ještě měl starat o zdraví? Auto Aim/Heal apod. kraviny přišly právě s konzolema, které přiblížily hraní i běžným lidem, tzv. casual hráčům, ale pravý hráč si gamepad na fps nikdy do ruky nevezme, pokud má možnost výběru. Omílá se to pořád dokola, ale zabedněnci jako jsi ty to nikdy nepochopí.
          • Pises mi jak jsem zaspal dobu a hned vzapeti dodavas jak to bylo za starych casu skvely a ted to je na pytel :D
          • kennyB
            Co to pořád meleš??? Když jsi levej s ovladačem, tak je jasné, že se budeš otáčet s postavou hodinu. A budu se tu opakovat, ale DS série je konzolová hra a tam nenajdeš nic, o čem tu tak vesele píšeš. A nechápu tvoji narážku o doomovkách a starém dobrém ovládání. *8*
      • Pěkně blbá analogie, protože pokud by toto nastalo, tak bude majitel Ferrari útočit na výrobce Ferari a ne na majitele Oktávek (ledaže by to byl b*beček), kteří za použití Oktáváckých brzd ve Ferrari nemohou.
        • Nepochopil.
      • kennyB
        Majiteli Oktávie je majitel Ferrari u zádele, protože ví, že dříve nebo později na našich silnicích dopadne jako Mareš *1*
    • Miserius
      Omyl, jedinej kdo VŽDY řeší a útočí na grafiku jsou někteří pc hráčí... ještě jsem neviděl nějakýho konzolistu kterej by sam od sebe napsal: Watch Dogs na pc ma "pcoidní" grafiku = je blbý... jako důkaz stačí projet polední 3 strany... Pár vláken od lidí jako to "konzoloidní pako" dole jen s cílem udělat ze sebe hlupáka... pardon, s cílem urazit konzolovou grafiku
      To tvoje zakládání dalšího naprosto uhozenýho tématu a pluskování tě samo zařazuje do ty méně inteligentní kategorie
      • Omyl, jedinej kdo VŽDY řeší a útočí na grafiku jsou někteří pc hráčí... OMG prečo nie naopak? to mi je záhada, ale asi to bude preto že konzolisti sú kultivovaní na rozdiel od nenávistných pc hejtrov. že kopa pôvodom pc hier prechodom na konzole je fckd up kvôli konzolám to predsa nie je dôvod kritizovať ehm...
      • Viz co jsem dopsal dolů mezitím pod tvůj příspěvek, to se pak nesmíš té nevraživosti divit, to jednoduše majitele Ferrari naštve. Aneb známé heslo "konzole namršily hry" se zákládá na mnohem hlubším významu, než si konzolistí uvědomují. Je pochopitelné, že kdo hájí konzole, tak to tak nevidí, protože pokud někomu stačí ke hraní konzole, je do jisté míry omezený (bez urážky) možnostma a už z principu nemůže mít na problematiku relevantní názor jako PCčkář.
        • Opět názor hodný elitáře. Konzole že zmršily hry, které dnes nejsou hodny úžasného PC? Jediný, kdo zmršil PC hry jsou PCčkáři samotní, kteří buď nekupují hry vůbec a warezí, nebo kupují, ale až ve slevě za 2 kila. Při vydání hru koupí minimum PCčkářů, takže se pak není čemu divit.
          Laskavě si svojí neschopnost nesvalujte na konzole a konzolisty. Ti jsou vinní leda tím, že hry kupují a newarezí v takové míře.
          • Čoveče kde žiješ. Bazar na konzolích frčí jako nikde a půjčování o sto péro mezi casual, a warez? Někdy mrkni na patřičná místa, jak se warezuje na topinkovačích.
            • Ó velký PCčkáři, kterému nesahám po kotníky, pověz mi prosím, co jsi nepochopil na "newarezení v takové míře"? Samozřejmě vím, že na konzolích se pirátí, ale jak jsem psal, není to taková míra, jako na PC, který prostě vede. Celá tvoje reakce mi vlastně přimpomíná "zloděj křičí, chyťte zloděje".
              Také mi, pokud tě to nebude obtěžovat, odpověz na to, co je špatného na bazaru a půjčování her?
            • kennyB
              O tom warezu ale psal, že na konzolích není v takové míře *3*
  • Veskoslav

Starcraft II "Ghost"

Že by se po letech konečně člověk dočkal?:)

http://www.polygon.com/2015/11/6/9658790/starcraft-2-dlc-nova-covert-ops
  • Veskoslav

W3 1.04

Tak patch 1.04 mi zvýšil v průměru FPS o 5. Slušná práce
    • Morraw
      Na defaultní nastavení u mě cca 2FPS, asi jak kde. Ale je mi jasné, že zázraky čekat nemůžu.
      Trochu jsem si hrál s nastavením "listoví" a ultra se dá trochu očůrat, aby neubíralo 10 a více FPS. Jestli si chce někdo pohrát, tak zkuste hýbat s následujícíma hodnotama

GrassDistanceScale=1.5//1-1.5 je drop cca 2-4 FPS, určuje právě do jaké vzdálenosi se zobrazuje tráva, ale s menším dopadem na výkon než nastavit "listoví" na ultra
      FoliageDistanceScale=1// míň jak 0.8 bych nešel, určuje košatost stromů
      FoliageShadowDistanceScale=32//stíny u vegetace, 54 je ultra, 16 je asi low, ale za běhu nejde skoro poznat.
    • stejně je to přehypovaná kravina, takže aní 100 FPS to nezachrání... Navíc ta grafika *15*
      • Veskoslav
        Bože, Joe vylezl z pekla a nahradil svou blbostí maxe....
        • co? Co je na té hře dobré? Dyť gameplay je naprsto tristní *3*
          • drasta
            Co je na te hre spatne? Tvuj popis gameplaye je docela vagni.
            • drasta
              Vis z toho co pises mam takovej neodbytnej pocit ze jsi to vubec nehral :D
            • ano, když většina questů je o tom hledat červené stopy a ty stopy sledovat někam do lesa nebo do vesnice či města, tak přesně tomu se říká grindovaní milý zlatý... Opakaovaní pořád nějaké nudné činnosti dokola.
            • drasta
              Grindovat to samy? Jestli ti vedlejsi ukoly u W3 prijdou jako grindovani toho sameho tak se fakt musim ptat kterou open world RPG hru jsi dohral do konce :D
            • *15* aha. mě to bavilo do páte úrovně. Tak samozřejmě někoho baví grindovat pořád to samé dokola. Neberu ti to...
            • drasta
              Jj presne ty myslim. Kazdy ma svuj maly pribeh vcetne nejakeho vysetrovani co se stalo. Pro me je to docela prijemna zmena.
            • myslíš ty questy, kde pořád hledáš červené stopy? Vskutku zábavné *15* Nejlepší questy historie!!!
            • drasta
              Hmm divny... Witcher 3 ma jedny z nejlepsich questu co jsem kdy u jakykoliv hry videl.
              Combat me docela bavi ale to asi opravdu zalezi na vkusu kazdeho soudruha.
              Co se mapy tyce tak chapu ze nekomu muze vadit ze na takove rozloze nejsou alespon 3 ruzne podnebi ale treba se mi prostredi po nekolika desitkach hodin zaji. Zatim si rozhodne nemuzu stezovat.
            • Veskoslav
              A ještě k tomu lhář Joe. Skellingské ostrovy vypadají stejně jako Velen? Vypadá Velen jako okolí Novigradu? Ne...Neztrapňuj se prosím tě a jdi za maxem. Inteligenčně a blbostí jste na tom stejně.
            • od combatu až po plnění questů či prozkoumávaní světa je naprosto nudně tristní. Open World by měl obsahovat nějaké zajimavé lokality, aby to člověka bavilo. Celá mapa je totiž naprosto stejná jak na západě, tak na východě.
  • Jack1947

Že jsou dnešní hry drahé? Připomeňte si, kolik stály ve své době hry pro Nintendo64.

Tehdy to teda byla pěkná pálka no, když si vezmu že ještě nebyl tak dolar oslabenej... pfůůj každopádně jsem zažil PS2 a tam to taky nebylo nejlevnější nová hra klidně i za 2k skoro nebo i přes o spec. edicích ani nemluvě.

Dneska by to taky bylo celkem drahý. (mne nevyprovokujete... ú).
    • Vnuk

Jistě dědo.
  • ringmancz

Ninja Theory a Namco Bandai připravují reedici hry Enslaved: Odyssey to the West pro PS3 a PC.

zase jsou novinkáří víc jak bleskař, tohle a Drakengard 3.
  • WhySoSad
    Tak jsem právě vytáhl ze schránky Level a ty obálky se fakt povedly ! Mám tu verzi Last of Us, jak jste na tom vy ? :)
    • Draken69CZ
      Já jsme to viděl jen na videu ve FC a mě to teda nijak nenadchlo, jako někam do galerie na webu proč ne, ale na obálku mi to přijde málo, ale asi je to mladá pěkná slečna tak proč jí neudělat službičku, že *15*
    • frag.ment
      A nevíte někdo, jestli už je i ve stáncích (nebo např. v JRC)?
    • ringmancz
      Dragon Age :( obálka je hezká, ale zrovna k té hře nemám žádnej vztah, minimálně Journey budu muset dokoupit
    • Jack1947
      Pixelového Hitmana. *3*
    • Veskoslav
      Já mám Geralta.
      • ringmancz
        ten na žádné není
        • Veskoslav
          Garruse. Sory, Už píšu automaticky Geralt... *1*
          • Tilwaen
            Potřeboval bys zkalibrovat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit