Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • BenQ RL2455HM

Navíc tady ten monitor nemá 1ms, možná tak v režimu G2G někde v laboratoři a to je naprosto k ničemu, možná pokud chcete hrát černobílé hry, pak je to super... nazývat monitor za 4tisíce herním monitorem, to chce odvahu. Pro zájemce doporučuju LG 235P , má IPS panel a je o třídu jinde, než tohle, za stejné peníze.
    • Tvrdil jsi že za 4000 nemúže být dobrý herní monitor. Zajímalo by mě v čem je ten tvůj lepší.(odezva 5ms ,23 palců)
      • Víš, co je to marketing?
        • Nevím ,povídej přeháněj.
    • No jo, IPS panely to jsou teda fakt herní záležitosti *15* . Zářící černá, často nerovnoměrné podsvícení, horší odezva oproti TN... ale barvy (kromě černé) jsou pěkné, to jo. Ale to není zrovna to, co bych v Unrealu tak moc potřeboval.

Samozřejmě jde o osobní preference, ale IPS mi opravdu nepřijde jako to "nejideálnější".
      • IPS je o třídu kvalitnější než staré TNka, jen musíš koupit dobrý model s dobrou odezvou, viz zmiňovaný 235P.
        • Četl's to celé?

Edit: A ten monitor neznám, ale nezní to jako nějaká bomba.

"LG IPS235P: Pokud si zapnete správně hodnotu RTC na Low, tak získáte velmi dobrou odezvu, která je pro hraní her zcela dostačující. Profesionální hráče asi nepotěší delší inputlag, ale běžný hráč si jej ani nevšimne.

To ovšem neplatí pro model LG IPS235V, který je zkrátka znatelně pomalejší. U her, které jsou méně kontrastní, je vidět ještě znatelnější úbytek kontrastu při pohybu (otáčení apod.)."
          • Neznáš? Přitom je to prodejní bestseller do 5ti tísíc a je chválený kde se dá, samozřejmě za ty peníze nemůže člověk chtít něco extra, ale když se podíváš na různé Benq, Samsungy a podobný plevel co nabízí za 5tisíc ...
            • Samsung aspoň nabízí něco jiného, jinak většina monotorů má LG IPS panel :) . I moje Iiyama, dlouho mi trvalo, než jsem si zvykl na přechod z velmi starého TN...
          • A ty jsi někdy viděl třeba ten 235P? Já ho mám doma i v práci.

Zkrátka tento Benq je nesmysl jako ty čísla u něj, 1ms :D Třeba EIZO FS2333 má psané 3,4ms G2G... asi docela zgarb oproti tomu Benqu ne? :)
            • Nevím, displejům přímo od LG se vyhýbám. Na dvou jsem měl tu čest hrát, ale byl to průměr. Tomu "hernímu" Benqu samozřejmě nevěřím, už jen protože je v reklamě a merketuje se jako "herní" *15*
          • dneska je myslím lepší koupit nějakej novější, kvalitnější TN panel - poslední generace mají barvy víc než slušný, a zároveň si udržujou všechny výhody pro hraní her
  • God-of-War

PS3 verze Diablo III má problémy s poklesem počtu snímků za vteřinu.

Četl sem si recenzi na Konzolista.cz a tam nepadlo nic o kolísání frameratu... Naopak PS 3 verzi chválí, že má stabilní framerate, tak nevím.
    • Hmm tak kdo tu potom tolik básní a nehraje ? ....
  • Draken69CZ

DOOM 4

Pojede 1080/60fps na všech platformách, lépe řečeno se o to snaží a je to jejich cílem, ale co ta třetina hráčů na steamu co má integrovanou grafiku? S těma se nepočítá?

/edit
    • *15* Děláš jako by se někdy s integrovanými hráči počítalo :D ... Co pamatuju , tak všude nepodporuje , nebo velké varování - integrované grafiky podporovat nemusí .......
      To že intel pobral druhý dech je spíš obecnou stagnací ve vývoji , než tím, že by někdo optimalizoval na jejich grafiky ;)
      • Dohrál jsem na noťasu s i7, Intel HD4000, 8GB, 256 SSD hry jako FarCry3, Thief apod. tak bacha. Teď na tom na cestách hraju starší resty, např. Dragon Age. Většina na low a 25 fps, ale jde to. Doma mám pochopitelně jinou mašinu. Neměl jsem problém s jedinou hrou, že by nešla spustit.
        • Horst_Fuchs
          Tak samozřejmě, když to někdo žene do extrému a jde na minimum nejen s detailama, ale i s rozlišením tak se na tom dá rozchodit poměrně dost, ale je to hrůza.

S hraním na Intelech mám zkušenost, silnější Xeon s Intel HD 4600, celkem špatnou.
          Kromě indie her s jednoduší grafikou a her starších sedmi let na tom ve FullHD nic hratelně nejede a hrát něco jako Far Cry 3 v 800x600 je silný kafe i na mě.

Co se týče podpory tak cirka každá devátá hra nešla spustit, vtipný na tom bylo, že to byly převážně právě ty minimalistický indie srajdy. :D
          • Tak jasně, není to herní grafika. O tom není třeba diskutovat. Hraju na tom převážně indie hry typu Braid, FTL apod. a tyhle hry na tom jedou úplně stejně jako doma na 980Ti. Zkusil jsem na tom tak 100 her a ještě se mi nestalo, že by některá nešla spustit. Já jen, že se každej diví proč je na Steamu tolik lidí s integrovanejma grafikama. Dost lidí si dá právě Steam i na sekudnární notebook na občasný hraní indie her.
            • Kdo tu mluví o desktopové igpu?
        • To já měl .. a hned s několika ;) ( StarMade ; Gods Will Be Watching ; a project Grip )
    • Lukass
      JA teda nevim ale mam na Steamu 30 pratel a skoro kazdej ma graficky karty od 6000 a vis. 960, 970 a nebo ekvivalenty od AMD, tyhle zvasty ze vetsina lidi hraje na sunkach za 10 000 pochazi vubec odkud. Dneska ma kazdej lepsi stredni tridu a vys!
  • Oddworld Abe’s Oddysee HD se prezentuje na prvním screenu.

Takhle jsem si to predstavoval. Doufejme, ze bude mit hra v chodu o neco ostrejsi vizual nez je na screenu, ale celkove jsem zatim spokojeny. A take doufam v nejake rozumne Hw naroky. Snad to nedopadne jako treba HD remake MDK 2, ktery mi slape hur nez vetsina soucasnych her.:-)
    • Oddworld Abe’s Oddysee HD se prezentuje na prvním screenu.

Ja myslim, ze ta hra to nepotrebuje. Hraju ji na 24" LCD a libi se me to vic nez ten HD screen. Co na tom, ze to neni ostry. Stejne jako treba staricka Hearth of Darkness na kterou nedam dopustit a ktera uz v dobe sveho vzniku nebyla SVGA, za coz ji vsichni kritizovali a diky cemuz dostavala nizsi hodnoceni, nez si zaslouzila? Je krasna i ted a mnohe dnesni by si z ni mohly brat priklad. Proc ostre, stejne pak vylezou na povrch nedokonalosti v grafice. Stejne jako byste chteli zaostrit impresionisticky obraz. Neni treba. Je to hezky jaky to je. No.... ale chapu ze z marketingoveho hlediska je to asi dobry tah.
  • Fallout New Vegas DLC Lonesome Road

Ak by to niekoho zaujímalo tak sa už dá kúpiť na Steame.
  • MickeyMutant

Přehled vylepšení, které přinese Boost mód konzole PS4 Pro ve vybraných hrách.

To je ale překvapení! Ony hry pojedou na té dražší konzoli líp? Evidentní zrada principu rovnosti a bratrství si žádá vidle a pochodně do rukou a koleduje o pochod na Sony Bastilu.
  • http://s9.postimg.org/p5pm73ofj/6_GB.jpg

CoD Ghost hází údajně error pokud nemáte 6Gb ram... to mi neříkejte že by to na 4GB nejelo
    • ucho
      těch 6 GB je samo nesmysl, když to dokáže jet na konzolích s 256 a 512 mb pamětí. ale tak ta paměť je to nejmenší. já nepřekousnu ten požadavek na 64bit windowsy. do těch půjdu až tak za rok, dva...
      • Tilwaen
        Tak pokud říkáš, že paměť je to nejmenší, a zároveň běžíš na 32-bitu, tak to tedy rozhodně není to nejmenší; vždyť nemůžeš využít ani 4GB RAM - tedy pokud nejedeš na Windows Server, což na desktopu asi ne...
        • ucho
          paměť není drahá, není problém koupit, doplnit, strčit a jet. přeinstalace systému je pro mě příliš omezující věc. nehledě na to, že licenci na ně nemám (což zde samozřejmě lidé neřeší, protože windows jsou přeci na internetu zdarma...)
          • Ale no tak, takove reci, ze tady nema nikdo orig Win, si nech laskave od cesty. *3*
            • "což zde samozřejmě lidé neřeší, protože windows jsou přeci na internetu zdarma.."
              Napsal si, ze to tady lidi neresi, kdyz jsou na netu "zdarma". Ja teda nevim, ale z toho podle me vyvozujes, ze vsichni zde sahli po te "free" verzi.
              Kdyby jsi napsal napr. "což zde samozřejmě mnozí lidé neřeší...", tak to by byla jina. *3*
            • ucho
              já ale nepsal, že tady nemá nikdo orig win... *5*
      • Dnes se ještě vážně najdou lidi, co jedou na zastaralém 32bitu? No ikdyž u tebe se ani nedivím.
      • to s tím souvisí ušoune
    • Gojira
      "... Call of Duty: Ghosts may not even require 2GB to function just fine."

By mě zajímalo jak si to Acti může dovolit, ale i tak se těším až budu číst forka dětí co budou mít totální rage nad tím, že mají malou ramku *1* *1*

http://www.incgamers.com/2013/11/pc-users-suggest-call-duty-ghosts-6gb-ram-requirement-artificial
  • Úvodní obrázek německé FB skupiny Sony Playstation odhalil tři zcela nové postavy, které se...

To jsou ty tři uprostřed ? .... Jako by do toho něco kafralo Nintendo ;)
  • Ronox

??

Proč tu řešíte nějakej Dragon Age! Gordon is back .. doufám
    • Cahir
      Páč některým z nás je ten brejlatej intoš u řitě. *3*
      • Hlavně němej, takže možná ani není tak inteligentní, jak ze sebe dělá.
        • Ty jsi nehral dabovanou verzi? - http://www.youtube.com/watch?v=7J80KD4BG7M

:D
        • Až si člověk říká, jak to mohl vůbec dotáhnout do laboratoří v Black Mesa? *15*
    • preto to riesime, lebo nas to bavi, problem? *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit