-
Hudební skladatel Gustavo Santaolalla prozradil, že vydání The Last of Us: Part II je naplánované na rok 2019.
Možná zto bude pravý čas na obstarání PS4 *5* -
-
Můžete poradit...
jsem si nahrál call of duty mw3 ..z nové orig.DVD a po otevření hry jsou písmena nečitelná...jako by slitá...Díky -
-
Takové problémy mám, když jsem zlitý.
Ale na to u MW3 prý pomůže příkaz "r_texFilterAnisoMax 4" -
-
aha,,
dík , a kam ho mám dát ? -
-
To nevim. Předpokládám, že do příkazové konzole - spouští se tlačítkem [~].
-
-
-
-
Potrebuji poradit
Potrebuji poradit hraji laru croft na playstationu 2 a jsem ve fazi kde behaji dva konici a hazou ohnive koule jak je mam znicit nevite nekdo dik. -
-
Bethesda vyjmula Prey 2 ze svých oficiálních stránek.
V 1 je prostě musíš ustřílet v Anniversary jim hákem odhodít štít, který poté vezmeš a použiješ ho proti jejich paprskům, oni zkamení a ty je roztřílíš. -
A nechtěl bys jako napsat který díl, že to zrovna hraješ?
-
-
MGS: ground zeros dojmy
Tak jsem si koupil MGS:GZ a jsem celkem zklamaný. Žádmé předchozí MGS jsem nehrál, takže po příběhové stránce nemůžu soudit, ale čekal jsem od MGS trochu víc, vzhledem k tomu, jak ji mnozí chválí.
Co se vizuální stránky týče, tak hra vypadá hezky, sice sem se z toho na zadek neposadil, ale jinak fajn. Optimalizace super, dali si záležet. Animace bych od Ačkové hry v roce 2014 čekal teda lepší, ale jinak doposud pořád dobré.
Ale ten gameplay mě teda vůbec nenadchnul. Na to, že se jedná o stealth hru, tak to lze přejít rambo stylem s prstem v nose. Hned při prvním hraní jsem při seznamování s ovládáním udělal blbost a spustil alarm, tak sem si řekl, že jich pár zkusím postřílet, než mě sejmou a pojedu znova, ale ono já nějak né a né umřít až sem takhle přošel celou hru. Na hard to nebylo o moc jiné.
Navíc z ovládání (absence myši v menu a dialogových nabídkách) byl cítít gamepad, ale to je detail.
Abych své dojmy shrnul, tak mě to dost zklamalo. Čekal jsem od toho mnohem více. Chápu, že velká deviza této série spočívá v příběhu, ale ten z takto krátké ukázky nelze hodnotit. Gameplay mě vyloženě nudil a troufám si tvrdit, že první 3 díly Splinter cell jsou mnohem zábavnější.
Takže místo aby mě to na MGS V navnadilo, tak mě to spíš odradilo. Škoda. -
-
Prosimvás tohle je vpodstatě demo (dokonec to tu kazdej druhej pcčkář křičel když to vyšlo na konzole) a najednou chcete podle toho hodnotit kvalitu celýho Metalu... Počkejte si na PLNOU hru...
-
-
A kde tam hodnotim MGS V nebo snad celou serii? Pouze jsem napsal dojmy z tohoto "dema".
-
-
Pises jak jsi cekal od MGS vic protoze to kazdej chvali... To si pockej na MGS V a uvidis proč *3*
Ale fakt mě fascinuje jak tu je najednou několik vláken kde to někdo recenzuje na PC, ale když to vyšlo na konzole tak se musela promazat skoro celá diskuze protože se pc hráči smáli že to je demo -
-
Ano čekal, protože tak nejak předpokládám, že i tento krátky prolog staví na základních kamenech celé série. Pokud se pletu, tak mě oprav.
Jako hra je to pravdu kratičké, ale mohl sis všimnout, že na délku jsem nenapsal ani půl slova, protože to není podstatné.
Já navíc nic nerecenzoval a už vůbec jsem nehodnotil MGS jako takové. Pouze jsem napsal své dojmy z prologu, nic víc. Předpokládám však, že prolog se nikterak diametrálně neodlišuje od celé série, tudíž ano, čekal jsem od toho asi něco víc. Ale třeba se pletu.
Zápletku, postavy apod. logicky nehodnotím, na to bylo toto "demo" příliš krátké. -
-
No on na nich samozřejmě staví a samotná pětka v základu stejna, ale je to spíš jako kdybys hrál tutorialovej level. Z toho co v tomhle dilu ma byt novyho v GZ neni vlastne vubec nic... Budes si tam stavit vlastní základnu (doslova stavět), budovat svoji armádu žoldaku (proto posilas vojaky tema balonama pryc, kazdej ma jiny vlastnosti a pak urcujes kdo treba bude v jidelne makat, kdo bdue hlidat zakladnu a tak - tohle už bylo v Portable Ops a je to neskutecne navykovy :)) Máš tam pak ty partáky (němá sniperka, vlk a buhvi co jeste)
Jednou se jeste zminili ze bude moznost zautocit na zakladnu jinyho hrace a bojovat tam a ukrast co pujde... Jak se to bude blizit oznami vic a vic veci, uvidis, nevykašli se na to kuli GZ -
Přiznám se, že ne, nesleduji. Viděl jsem jen pár gameplay videí, toť vše a předchozí díly jsem nehrál.
Předpokládal jsem však, že prolog bude stavět na podobných herních mechanikách jako páty díl. Pokud tomu tak není, tak fajn, třeba té hře ještě šanci dám.
Ale prolog jako takový mě prostě nenadchnul upřímně. -
Ty asi nesleduješ info o tom co bude v MGS V co? Stavění základny a budování armády, spolupráce s AI a několikanásobně více "vymoženůstek", ktery pridaj spoustu moznosti jak tu hru hrat, než je v GZ...(to jsou věci co už v predchozich dilech byly, a treba vybornej system hladu/maskování/léčení z Snake Eatera tam nebude, kazdej dil ma neco novyho) Takže ano, prolog se diametrálně od předchůdců liší už jen díky tomu ze to je pidi mise ve ktery ti tezko ukazou vsechno. MGS hry totiz nejsou hry ala CoD, tady ti vse zpristupni klidne az po 20 hodinach
MGS Online do toho ani nepočítám -
Vaš slova každá hra/série má svoje FanaticBoye
-
-
-
-
-
A i když jsem hrál stealth přístupem, tak mi to přišlo strašně jednoduché a nepřátelé celkem na baterky.
Od jedné z ikon stealth žánru jsem fakt čekal něco jíného. Nevím jaké jsou předchozí díly a jaký bude MGS V, ale tohle mě fakt zklamalo. *7*
-
-
To už nejdou ani v diskusi na games zakládat vlastní fóra? Alespoň v Offtopicku jste to mohly nechat povolený.
-
-
Třeba to byl chvilkovej výpadek, nebo "chyba" nastane až při odesílání. Ale já tam to tlačítko na založení mám, všude..
-
-
pak jsem dal odeslat a udělala se chyba
-
-
To je teda fakt supr, tak chtěli aby se zde nefloodily diskuse a stejně udělaj pravej opak 😬
-
-
Hlavně se chtěli zbavit Tebe, ale myslím, že je snazší se pokusit zabit své vlastní já o 20 let mladší...
-
-
-
Epic chce přinést Unreal Engine 3 na mobilní telefony, tablety a další přenosná zařízrní.
chce? uz tam je. iOS to uz umi. UDK ho podporuje taky. http://www.udk.com/mobile -
Doom 4
Herni doba, vi nekdo? -
-
Zalezi na spousta faktorech. Obtiznost, skill hrace, plneni vedlejsich veci... Ale jsem koukal, tak lidi hlasi kolem 13 hodin pri stredni obtiznosti pokud se clovek nezdrzuje se secretama. Jinak ja hraju na Ultra Violence, zatim vsechny mapy na 100%, 6 mise ze 13 a nahrano mam zatim 10 hodin. :)
-
Prolézám všechno (přesto nemám žádnou mapu na 100% a o nalezení tajemství ani nemluvím). Mám za sebou 1/6 hry a mám 5 hodin a jelikož je to první projetí, tak obtížnost normal.
-
Někde jsem viděl snad přes 10h, ale na hodně vysokou obtížnost.
-
-
Sběratelská edice God of War: Ascension nabídne kromě hry samotné i sošku Kratose, digitální...
Toz to neni spatna cena, 16 kil toto a nebo 13kil v čr klasickou verzi *16* *16* -
První DLC pro Resident Evil 6 vyjde nejdříve na X360 a až po čase na PS3.
A co pc ? -
-
Řekl bych že buď nebude vůbec, nebo bude rovnou zahrnuto do hry až vyjde na PC
-
-
Cena akcií Square Enix dnes klesla o více než 11%.
hmm ze by sa 10tkova DE3 nepredavala az tak dobre? -
-
600k bo kolik za první týden je ti málo? .. *11*
-
-
sa pytam, more
-
-