Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jindra.veliky

Do Dungeon Defenders jsou připraveny 4 DLC balíčky, každý z nich přinese 3 nové mapy, předměty,...

ja jsem si pral pod stromecek cd-key tyhle hry ale kdyz vidim ze k tomu bude treba dalsich XX dlc tak to asi uz nebudu chtit....
  • Dohrát první díl Quake na nejtěžší obtížnost za 48 minut? Šílenost...

Koho dnes zajímá první Quake?!
    • Policie v Pensylvanii dopadla muže, jenž ukradl z rakve zesnulého mladíka přenosnou herní konzoli....

No ovečky ako ty určite nie *2*
  • Morraw

HumbleBundle Monthly + Steam Nordic Sale

Dneska večer (19:50) se na Huble Bundle otevře první balík her pro listopad. Šel do toho někdo ? Osobně mám nutkání vyzkoušet. První balík možná bude našlapaný, aby nalákali více lidí.

Dále na Steamu běží Nordic Sale - Darksiders, Red Faction, Spellforce, Titan Quest, Gothic a další starší i novější pecky

http://store.steampowered.com/sale/nordic_weekend/
    • Kozy
      Pravděpodobně tam budou tyhle hry: https://www.reddit.com/r/Games/comments/3qg7fq/humble_bundle_monthly_they_accidentally_showed_me/
      Nemám zájem.

SR 4 a Besieged tam budou tutově https://pbs.twimg.com/media/CS_VlEJUAAAZC35.jpg:large
      tohle je zajímavý do budoucna: first-time subscribers receive instant access to one of the top titles from the previous month
      • Morraw
        Tak to je fajn, že se to předplatitelům zobrazuje. Aspoň si budu moci vybrat. Jako v klasických bundlech. Tentokrát nic.
    • Já jsem do toho šel, ze zvědavosti.
  • No zdá se že Doktůrek vytvořil osobní rekord. Jo, ale redakce stále ignoruje problém click botů, jo jde vidět, že naprosto netuší, jak to zarazit či jim je to naprosto u pérdele. Raději to zrušte, bude to lepší.
    • Jack1947
      Gratulace urcite, pac ted jakykoli jeho konkurent to bude mit sakra tezke aby Doktora vubec dohnal. (minimalne co se plusu tyce).
    • Miserius
      Rekord má Jindra když postoval fotku Alžběty mezi 2 kozatejma ženskejma z nějaký herní akce (ten co má na twitteru)... měl přes 100 plusek
      • jindra.veliky
        jo, zlaty casy s clankama o re-playi

dobrej byl ten typek, jak porad psal o mr**** s alzbetkou *15*

chtel bych zase ty tydeni clanky zpet *4*
      • No jo. Ale v té době neexistovali clik boti a trosky jako Doktor. Jindra je sice trol, ale tehdy jsem mu dal i já plusko, ta fotka byla něco. To, co předvádí Doktor a zbytek té jejich retardované party už nemá nic společné s tím, co dokázal Jindra.
        • Miserius
          No jasně... Jindra má rekord a i kdyby měl doktor 500 plusek tak stejně vede Jindra, každej ví jak to je :)
  • Některé torrenty s předčasně uniklou hrou Watch Dogs v sobě obsahují vir, který z počítače dělá továrnu na BitCoiny.

Taky jsem si to zahrál... :-D pak smazal a pc vyčistil.... štve mě, že si člověk předobjedná hru, která se dá zahrát o několik dnů dříve zpirátěná (i když to nebyla konečná verze co vím... ), přijde mi to dost nefér (asi jako reklamy (ne upoutávky na jiné filmy, ty mám rád) v kině, kde zaplatí člověk dneska kolem 150 korun).
    • proto se vyhybam thepiratebay jak jen mužu
    • Keyz
      To poděkuj Ubisoftu. U jiných firem to není s takovou pravidelností.
  • SalemCZ

Chtěli byste hru s takhle pokročilou destrukcí?

To je hodně divná bleskovka. 

• SalemCZ

Jenom když tam máte otazník kolik čekáte odpovědí? 

Myslím si že destruční model je už v dnešní době celkem daleko viz Medieval Engineers a podobné hry.

• Jack1947

Spíše se na něj zapomělo a je destrukce jako destrukce.

• homeles8

Paříž

Sežeňte si aspoň pistoli a vestu, za chvíli vychází Fallout 5..... kde to žiju, co to je za svět :-( Já chci mír a lásku, ne tohle :-( † ♥
    • Jack1947
      Frantíci jsou idi*ti o tom žádná... *7*
    • zase si chlastal idiote?
      • homeles8
        já jsem opilej v podstatě furt, ale to nesouvisí s tím, že do Paříže přijeli klucí ze Sýrie jen kvůli útoku na lidi, jako jsem my. A umřelo jich přes 100
    • Keyz
      Třeba v UK nemůžeš mít prakticky nic na obranu když jdeš někde po ulici. *15*
      Tam teda dopadli. Asi tam mají teleportujícího četníka, který když se něco semele, tak se ihned zjeví a zasáhne....

Jinak to určitě bylo dílem neshody jaderného fyzika, chemika a filozofa...
      • ucho
        poldové tam taky nemají zbraně...
      • Oni přece mají Doctora Who.
  • Odhalení ceny a termínu vydání handheldu 3DS a určitě i představení her dostupných při launchi,...

Aby jste pak nepsali z nějakýho Coffee Shopu, na co všechno jste položili vaše špinavý pracky :)
    • Odhalení ceny a termínu vydání handheldu 3DS a určitě i představení her dostupných při launchi,...

Doporucuji Funky monkey *2*
  • Games tiscali? Dnes uz odpad.

Drive jste byli fajn, dnes uz je to slabota! Kopec her nemate v db, spousta kopirovanych textu.. hanba.
    • Pan_Klobouk
      Vidis a ja si treba naopak zacinam pomalu zvykat. Po prevratu se mi nove TG uplne nezdaly, design, layout... i clanku bylo malo. Ted je ale (zda se mi) uz vsechno OK, recenzi spousta, preview taky, zpravodajstvi rychly a aktualni... diry a chyby v databazi holt jsou (prechod na novy system) a kopirovani textu? Kdyz na to prijde, veskery novinky a zpravy jsou jen o kopirovani. ;)
      • vlastne mas pravdu...
        tak alespon kdyby se nedrzeli zabehnuteho - PECKY, hned recenze! (sice milionta na svete, ale nase..)
        Je spousta skvelych her, ktere v db vubec nemaji a zaslouzili by si pozornost mnohem vice nez Hollywoodsky brak.
        • Nebylo by od věci nějaké ty hry, které by si zasloužily pozornost jmenovat.
        • blixa
          Je pravda, ze v DB velka spousta her chybi, ale pripomnel bych, ze na starem TG zadna DB her nebyla.. Zacinali jsme v tomhle odznova, vytvarenim databaze z udaju, ktere se daly "vycucat" ze starych clanku a recenzi co byly na webu publikovany.

Kazdopadne, databazi budeme doplnovat, nejen o novinky, ale i o starsi hry.. Jen to chce hromadu casu :(
        • Jak by vypadal Twitter účet Pac-Mana.

hloupost...věnují se, i když ne třeba plnohodnotnou recenzí, spoustě alternativních her... Dwarf fortress, Terraria, pak ta Noir adventura, Minecraft... GT je teď rozhodně lepší, než dřív, třeba za časů jistého člověka, který teď úspěšně ničí konkurenci svým egem.
        • Pan_Klobouk
          Tak vis jak, u tech velkych pecek predpokladaji (spravne?) vetsi zajem ctenaru a taky jim je tlaci vydavatel/distributor. Ktery zaroven tak nejak plati za reklamu, z niz je server zivy.

Mit clanek o vsem co kdy kde vyslo jiste nejde, ale poslednich par let tady na TG docela jedou indie gamesky. Ty uz jsou sice pro redakci takovym bonusem, prachy z nich nejsou, musi si je i sami najit a vypatrat ty opravdu zajimave a dobre, ale osobne jsem za to rad. Ovsem zaroven chapu, ze oldies plosinovka nebo nejaka podivnost urcena pro par hernich duchodcu opravdu i na TG zaujme jen zlomek ctenaru, oproti tem srackam typu CoD a spol.
  • God-of-War

Hlavní příběhová linka Metal Gear Solid: Ground Zeroes se dá dohrát za necelé dvě hodiny a vypadá o...

2 hodiny hra a 4 hodiny videa. *1*
    • aneb bezna konzolova norma, diky moc *6*
      • kennyB
        Tak on i Skyrim se dá dohrát během pár hodin (myslím příběhovovou linku). Naštěstí ne všichni se předhání v tom, kdo bude rychlejší *3*
        • Ono tohle se prý dá dohrát za 5min.
        • Magister_Peditum
          Morrowind snad šel asi za 15 minut. Hráč se naboostoval lektvarama, čornul Sunder a Keening a pak umlátil vykulenýho Dagoth Ura = The End! *4*
          • God-of-War
            Jo, to sem viděl na videu.
      • God-of-War
        Co to zase meleš?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit