-
Tomb Raider 2 Remastered
https://www.youtube.com/watch?v=FC99RegiBUY
ten Tomb Raider 2 vypadá dobře, jsem ani nevěděl, že se něco kutí. -
-
http://tombraider-dox.com/
-
-
Dobrá Real Time strategie
Nějaká dobrá RTS? -
-
Command & Conquer, Grey Goo, Starcraft, Warcraft, ...
-
-
Na Grey Goo už jsem taky koukal, je to hodně podobný těm třem ostatním tebou zmiňovaným značkám?
-
-
Vcelku ano. Je to od studia Petroglyph, které je převážně složeno z bývalých zaměstnanců Westwoodu, tj. studia, které dělalo staré C&C kousky. Až na jiné hraní za Goo frakci mi to v některých ohledech přijde jako zajímavý mix klasického C&C a Starcraftu. Pokud máš rád tato pravověrná, klasická RTS, Grey Goo se Ti nejspíš bude líbit také.
-
-
-
Ještě nebylo zmíněný Battle Realms, Empire at War a Battle for Middle Earth, který je i po těch letech stále dobrý
-
-
Ok, ty taky neznám, díky moc, nakonec si něco vyberu, což jsem tady opravdu nečekal :-)
(čekal jsem spíš odpovědi něco jako že jsem debil, protože chci hrát RTS *15* ) -
-
tak kdyžtak napiš co sis nakonec vybral
-
-
Battle for Middle Earth zrovna nedávno jsme s kámošem hrali přes Hamachi
-
-
dawn of war 1 dark crusade - nejlepší co znam
company of heroes 1
supreme commander forged alliance
dawn of war 2 taky dobrý ale neni to standardni a je to spíš do multaku
age of empires 3
z modernich lidi chváli takovou hru ze studeny valky, jsou tam lode letadla pechota tanky atd, nazev si nevzpomenu i kdyz to taky neni typicka strategie
homeworld 2
sins of solar empire (tohle je uz trochu komplexni a skoro až 4x hra) - proste takovy mix mezi propracovanejsi rts a slabší 4x hrou ale velice povedene -
-
díky moc, kouknu se na ně
-
Wargame a Empire Earth.
-
Staré hry hry a některé nejsou klasické RTS. To ukazuje jak to je dnes s RTS na nic. Jinak seznam dobrý (mnoho her ze seznamu má zajímavé mody). Ještě StarCraft 2. Slavná to perla....
Přitom RTS jsou super, krásně to učí lidi myslet. Řešit taktiku a rychle něco dělat... Vzdělávají se a ani o tom možná neví *3* -
-
jen škoda že jsi ty RTS nehrál v mladí. Mohl jsi být vzdělaný, místo jsi hrál konzolové tuposti a teď se na sebe podívej.
-
-
*15*
-
-
-
-
-
Šéf Xboxu Phil Spencer tvrdí, že modulární upgrady Xbonu se nechystají
http://www.gameinformer.com/themes/blogs/generic/post.aspx?WeblogApp=news&y=2016&m=03&d=07&WeblogPostName=xbox-boss-phil-spencer-says-modular-console-upgrades-not-our-plan&GroupKeys= -
3D střílečka z období 2. světové války
Ahoj ve spolek. Nevím sice, jestli jsem se zrovna trefil se sekcí, ale mohli by jste mi prosím někdo doporučit nějakou hodně uznávanou 3D střílčku z období 2. světové války. Spíše novějšího data. Děkuji -
-
obecně platí, že čím starší, tím lepší :)
taky záleží na tom, jestli chceš fakt jen běžet dopředu a kosit (Call of Duty, Medal of Honor), trochu u toho kosit nacidémony (Wolfenstein, Return to Castle Wolfenstein) nebo i trochu taktizovat se skupinkou (Hidden & Dangerous, Brothers in Arms)
určitě jich existuje mnohem víc, ale tohle jsou ty, co jsem sám hrál... -
-
Tak do začátku jsem vybral medal of honor: Airborne, protože ty díly okolo roku 2004, to už je na mě moc staré. Jestli bude mít někdo ještě nějaký nápad, prosím napište.
-
-
CoD: World at War, to i koupis za par korun a multiplayer se porad hraje.
-
A co Day of Defeat? Taky starší, ale kosení je tam až až. Na singleplayer toho taky moc není, viz wiki.
-
-
Díky chlapi za typy.
-
-
-
chci běžet dopředu a kosit
-
-
-
STEAM včera překonal hranici 9 milionů (najednou) přihlášených uživatelů.
Nic zajímavého, Steam je stejně dneska nutnost, bez toho už si člověk na pc "skoro" nezahraje. Tak to bude logicky jen stoupat. -
-
To je zajímavý že steam nemám a hraju co chci....
-
-
V jedné z prototypových verzí v rané části vývoje bylo s Titanfall počítáno jako se singleplayerovou...
Co se dá dělat každpádně dofám, že nezanevřou na klasický singleplayer někdy v budoucím pokračování. -
Malukah se po úspěšném The Dragonbord Comes rozhodla složit a nahrát vlastní skladbu k herní...
Říkejte si co chcete ale ta holka prostě umí... -
-
Ten zpev to pro me osobne zabil.V te jeji Skyrim skladbe to bylo fajn,ale tady to imho nesedi.
Nemluve o tom,ze udelat cover verzi je trochu neco jineho,nez slozit neco sam. -
Jako amatérské dílko to není špatné, ale na druhou stranu by tohle mohla zazpívat každá trochu nadanější slečna. Navíc mi nepřijde, že akustická kytara je ten pravý nástroj pro hardcore scifi prostředí...
A mě osobně se nelíbí ten není hlas ^^ -
Umí kýč jak prase. Ne každý to snese.
-
-
PS+ na listopad
Tak co, bude to Worms: Battlegrouds a Bound? -
Koukám že na tomhle webu docela ignorujete MMO žánr. Třeba o Final fantasy 14 se tu moc nepíše a zdá se že je to docela uspešne MMO.
-
-
Však tu máš to Dragon's Dogma *1*
-
FINAL FANTASY XIV: Heavensward je absolutně fantastický - jedna z nejlepších her letoška...
-
a chybí vam tu recenze i na docela zasadni tituly, treba planetary annihilation titans *7*
-
-
executive assault? 1 článek... chtelo by to trochu vlastní snahy, zato když ubisoft vybleje ste video o nejake sve hre, to je tady ihned
-
-
-
Žádné prachy? = GREENLIGHT
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=122551274&searchtext=BONETOWN
K věcem jako tyto byl stvořen greenlight.