-
Přihláška do betaverze hry Beyond Good and Evil 2 naznačuje, že hra vyjde PC, PS4 a Xbox One.
Jsem snad jediný komu tento odkaz od včerejška nefunguje? -
-
Nemusis zatim asi blaznit, udajne maji hotovy jen engine, na vlastni hru jeste nesahli. Tak hlavne ze uz maji dva prdacky trailery. ;D
-
-
Grim Dawn
Takový hezký článeček na Forbesu o Grim Dawn:
http://www.forbes.com/sites/erikkain/2012/08/22/a-brief-look-at-open-world-indie-action-rpg-grim-dawn/ -
Ubisoft cenzura
Tož si hraju Crew, po závodě napíšu jednomu loserovy do chatu "pls su and learn drive laggy noob" a místo laggy vidím hvězdičky, zkusím napsat "lag" a hvězdička :D Ubisoft cenzuruje slovo lag, no prostě lol, kam to spěje .... *1* -
-
Kam to spěje svět, kde hořčice jako ty brečej po fórech, jak je všechno zjednodušený a pak hrajou zrovna The Crew místo nějakýho HC jezdícího simulátoru? *7*
-
Me ta hra fakt zklamala, hrajou to vubec jeste lidi?
Co Project Cars nechystas uz koupit? -
-
Čau, já to zapnu už jen sem tam, pořád je to z nových her asi nejlepší arkáda, NFS se nechytá, bohužel dost dobrých hráčů tam už odešlo, ale nějací se ještě najdou, takže občas si pořád dobře zajezdím, ale už to není ono, co vydali Wild Run, tak dost lidí přešlo zase tam, takže je ta hra taková rozdělená teď, někteří jezdí WR, jiní zůstali v základní hře ....
pCARS jsem si tak měsíc nezajezdil, není čas, potřeboval bych aby den měl tak 50 hodin a to nemyslím jen kvůli hraní :) -
-
nesmíš sedět 24/7 sedět u Games.cz pak bys mohl jezdit i jiná autíčka. Pokud chceš dobrou arkádu, tak Driveclub, nejlepší arkáda od dob NFS: Porshe, pokud jsi byl v té době vůbec na světě.
-
-
Nemáš tušení, je vidět, že jsi mulťák Crew vůbec nehrál, s trapárnou Driveclub, kde nemůžeš vyjet ani metr ze silnice to nesrovnávej, chování aut, skladba tratí, ta hra nevypadá možná na pohled nic extra, ale když dojde na samotný gameplay, na hratelnost a máš tam správné lidi, co neodpadnou po třech zatáčkách, tak je to fakt fofr a jízda, musíš se snažit aje to fakt zábava, aspoň já to tak vnímám, kdyby mě to nebavilo, nemám tam nahráto přes 600 hodin :) To člověk, který tohle nezažil a jen tu plácá na foru nemůže pochopit...
-
-
jediná trapárna si tu ty a tvoje alter ega nýmande...
-
-
Promin ale srovnavat Driveclub s NFS Porsche to spis vypovida o tom ze na svete nebyls ty.
Porsche v zadnym pripade nebyla tak tupa arkada jako Driveclub, mela paradni model poskozeni na svou dobu a poskozeni melo i dost velke vliv na rizeni, k tomu paradni kariera, trate, AI, hudba. Porsche je jedna z nejlepsich zavodnich her historie. -
-
Hudba byla skvělá, když jsem ji nahradil tou z NFS2. Od dob NFS4 šla hudba do řiti.
-
JJ, 30FPS zavody nejsou zrovna moje krevni skupina. To nic nemeni na tom ze zminit Porsche v jednom prispevku s Drivclubem je slusna mimoza.
-
promiň ale trotl, co nehrál jednu z těch her mi může být u zádele .) Navíc nikde ty dvě hry nesrovnávám, špatně chápeš psaný text *3*
-
-
Hádal bych se, a to kvůli FH2.
-
-
Jo, Forza je taky fajn.
-
-
-
Tak hlavne ze si najdes cas nam vzdycky neco napsat.
-
-
Nebylo by rychlejší se na židli otočit a zeptat se elvéčka přímo? Odpověď bys měl rychleji a oba byste pak mohli v klidu pokračovat v práci.
-
-
-
W3 - 15 min video z 2.5.
A pro fanoušky, kterým nevadí videjka předem, tu máme další gameplay (myslím, že je to nové dříve neuveřejněné). :o) ooo) -
-
Pardon. Odkaz zde: https://www.youtube.com/watch?t=80&v=WrZP6Sq-8vI
-
-
Majitelé Xbox One se zlatým Xbox Live členstvím budou mít přístup ke službě Games for Gold, která nabízí...
MS musí kopírovat Sony ve všem -
-
Neboj, ono to funguje i obracene. Ale to zaslepeni fanboyove nikdy nepochopi. *1*
-
-
http://store.steampowered.com/livingroom/SteamOS/ Tak jestli to dobře chápu tak Steam chystá vlastní operační systém
-
-
Vpodstatě dělá jen svou vlastní konzoli se vším co k tomu patří včetně vlastního os, ale netuším jak chce konkurovat ps4 a xbox360..
-
-
a chce to vubec?
-
-
nee
-
-
Steam OS
Předpokládám, že SteamBox nebude nic moc (aby byl levnej), ale to je jedno, Valvedroni po tom skočí by default.
Jinak se to zdá celkem zbytečný, když není vůbec problém si připojit PC k TV. -
-
To jo ale takto vydělají i na HW. Proč myslíš, že jsou konzole? Na PC lze tahy krát srze TV. Ale takto mají své zákazníky pod větší kontrolou a dá se na tom lépe vydělávat.
-
No a teď si do toho připojeného pc můžeš nainstalovat Steam os *1*
-
-
-
No že bude mít steambox vlastní OS na linuxu se vědělo.
-
-
Máš pravdu. Vypadá to, že Valve ten svůj Steambox odhaluje po částech. Teď OS, pak samotnej hardware a pak... gamepad?
-
-
Gamepad nebo nějaká exklusivní hra?
-
-
Exklusivní hra imo nedává smysl, když ten OS bude dostupný zadarmo ke stažení.
-
-
Vyvalený oči! O+O .. nějakej super duper multiřitněbiometrickyvibrační ovladač a steam box .. není co řešit, však on ten HL3 na sebe už nenechá tak dlouho čekat.
-
Podle těch piktogramů u oznámení je O = OS, [O ]= asi steam box, ale třetí O+O?
-
To jo, ale myslel jsem jen na Steam, časově. Jasně, smysl to moc nedává.
-
-
Nezačínejte zase s tím HL *15*
-
-
Ne to ne :-) HL ne, to jen tak lidé žertují :-) Ale něco reálnějšího? :-)
-
-
-
-
-
no nechápu, jak chtějí dělat operační systém na hraní her bez directx...
-
-
zeby OpenGL ??
-
-
a kolik her to v soucasnosti vyuziva, aniz by to nekdo nemusel predelat? ja ti nevim, ale podle me je to jen maly zlomek her...
-
-
Chlapci som si vsimol, ze ste nejako prilis windows fandovia, inak si tie plusky neviem vysvetlit.
-
starsie hry to vyuzivali. je pravda, ze v sucasnosti to microsoft nejako ovladol ale to sa moze zmenit. Valve hry uz na linuxe bezia (vacsina) a taktiez pracuju na "predelavaci hier" na linux . Inak si nemyslim, ze directX by mal nejake nenahraditelne vyhody, urcite je z prveho pohladu na hry lepsi to asi ano.
-
xy
ucho, ucho, nenativní hry to bude streamovat z desktopu, to uz pak můžou dat i do nejaký televize :D -
-
To je super řešení. Protože každej má doma dostatečnou síť aby tohle utáhla. A mizerná odezva jako bonus...
Je to samozřejmě jediný logický řešení, ale nedokážu si představit jaký hry by mi stály za to si těmahle problémama projít.
-
-
-
-
-
-
Dnes na XBM a Uplay vychází DLC Homeland pro Splinter Cell: Blacklist, které nabídne dvě nové singleplayerové...
preorder bonusy jako DLC :-D -
V Dead Space 3 bude akčnější a neleznete v něm systém krytí a univerzální munici.
Jeden by řekl, že to pár lidí asi nakrkne -
-
Hmm,takze ono to asi nakonec opravdu bude takove GoW ve vesmiru.Ach jo,uz dvojka byla dost akcni oproti prvnimu dilu,ale jeste se to porad dalo.
Cim vice info o tretim dile je,tim vice se obavam. -
UbiSoft má Nintendo a Wii U velmi rádo. Během prvních osmi měsíců, co bude nová konzole na trhu,...
Co jiného od EA čekat, že.. ještě že tu máme kvalitní první díl, kterej nestihli kravaťáci zmršit. -
ale veeeela ľudí poteší :/
-
-
to určitě taky *2*
-
-
-
Intel: Mystery Unboxing?!
Velmi zajímavý dárek od Intelu: https://www.youtube.com/watch?v=3ZlwHqQCcRs