-
Tolik k tomu, že The Division neobsahuje mikrotransakce.
http://i.imgur.com/rKP7mhQ.jpg -
-
To je těžký, když většina neumí překládat, protože o hadrech se vědělo, že bude možnost je koupit.
-
-
Myslim ze jsem nekde videl ze transakce budou ciste jen o vzhledovych predmetech, ktere nebudou ovlivnovat hru. Jestli mam pravdu, to si ale nejsem jisty.
Edit: Predbehl si me. -
Tak to se omlouvám, já četl jenom o tom že tam nebudou, o týhle výjimce jsem nevěděl.
-
-
Ty se neomlouvej. Většina webů to tak interpretovala. Když byl o tom rozhovor, tak se vyjadřoval tak, že tam nebude žádná speciální měna, kterou si půjde pořídit za peníze a zároveň si za peníze nepůjde koupit žádné lepší vybavení, ale pouze kosmetické doplňky.
Pokud však zaspí a časem to klesne jako Destiny, tak očekávám podobný model, takže něco jako XP/LVL boosty, emoty atd. To ale ukáže čas.
-
-
-
-
http://www.forbes.com/sites/erikkain/2012/04/26/rumor-free-to-play-publisher-nexon-offers-to-buy-ea/
Další Mass Effect jako free to play, pay to win MMO?
Jó, to by svět hořel (pro některé)... a já bych se díval. -
Bioware dokončilo vývoj hry Dragon Age: Inquisition.
Některé hry jsou prostě zbytečné .... -
-
tak jako některé komentáře .....
-
-
*1* :) No to samozřejmě
-
-
-
Během víkendu jsme přidali na Games.cz možnost editovat vlastní příspěvky v diskusích pro registrované...
K editacim bych mel vaznou pripominku - jako neregistrovany uzivatel mohu editovat prispevky VSECH neregistrovanych uzivatelu, ne pouze ty sve (resp. ty psane z me IP adresy). To povazuji za zasadni nedostatek. Tedy pouze v pripade, ze jsem neobdrzel nejaka specialni adminska prava (o kterych nevim), ale hadam, ze to nebude ono *2* -
-
opraveno
-
-
Blbost, stahování pro vlastní potřebu ilegální není (vzpomente si na Kino jak bezelo upozorneni že staování je krádež, a dnes? sdílení je krádež.) co se týká uměleckých děl, platí tuším to že asi po 50ti letech se muže dané dílo distribuovat bez ohledu na autorská práva. Ať je to hra, či film je to jedno. pokud neposkytujete druhé osobě, stahujte si co chcete.
-
-
Je to 70let od smrti autora k vypršení majetkových autorských práv. Hra je software a jeho právo k užití se licencuje narozdíl od knih a audiovizuálních děl, čili nejen sdílení, ale i používání a přechovávání rozmnoženin.
-
-
Jen 18% hráčů Mass Effect 2 využilo možnosti hrát za ženskou hlavní postavu.
nemluvil sem o spuštění. Stahovat mužeš co chceš ale už to nesmíš používat... a co se týká cracku, já ho nenapsal, a ni ho tam nedal, a já jako osoba nevim co je to crack ani že tam je, jak bych to mohl vědět. Nicméně stahovat mužeš cokoli jelikož se jedná pouze o data sama o sobě k ničemu. Instalace těchto dat je trestné -
-
podle § 30 autorského zákona je stahování software/programů nelegální, takže neplatí tvoje "můžeš stazhovat co chceš"
-
-
Jan Modrák odchází po 71. číslech z šéfredaktorského postu ve SCORE a po 12 letech opouští...
Jste k smíchu. http://www.sbirkazakonu.info/autorsky-zakon/
-
-
-
-
"Pokud z torrentu stáhnete Zaklínače 2, čekejte za pár dní dopis s oznámením o pokutě"...
U her a programů je to trochu něco jiného než u filmů a hudby. Pokud totiž obejdeš nějakou ochranu tak to legální není -
-
"Pokud z torrentu stáhnete Zaklínače 2, čekejte za pár dní dopis s oznámením o pokutě"...
jo ale já žádnou ochranu neobcházím. Když stáhnu hru a spustím jí... nemužu za to že ochranu obešel někdo jiný. :P -
-
Ochranu obcházíš užitím cracku nebo dalších serepetiček. A je jedno jestli jsi ten crack napsal ty nebo Standa Vomáčka.
-
-
-
Jsi mimo.
-
-
Obrazem: Grafické porovnání finální verze Zaklínače 3 s trailery na hru z předchozích let.
Dotaz: Myslíte si, že by v budoucnosti mohl vyjít neoficiální mód ( nedej bože oficiální), který se pokusí dosáhnout původně zamýšleného vzhledu, nebo alespoň kvality z prvního uveřejněného herního videa z minulého léta? -
-
Xbox One se stal v dubnu nejprodávanější konzolí na americkém trhu. Nejprodávanější hry: 1. Mortal Kombat X, 2. GTA V, 3. Battlefield: Hardline.
:D ale možno aj preto teraz vychádzajú tie vylepšené verzie hier už rok po vydaní, pretože oni tú hru už majú spravenú a pred vydaním downgradujú a po roku vydajú tú povodnú verziu ako vylepšenú :D -
Dotaz: Opravdu jde pc hráčum jen o grafiku a musí rešit pár grafických efektu navíc? Není duležitejší spíš hratelnost?
-
-
důležité je jedno i druhé
http://i.imgur.com/admvLGj.jpg
-
-
Taky je otázka: máš na to hardware?
-
Normálně by to nebylo moc hodno odpovědi, nejsme jasnovidci, ale v případě Zaklínače bych to zcela nevyloučil, protože A) v poslední době jsou "remaky" populární B) CD Projekt už výrazněji vzhled předchozích dílů v průběhu hry upravoval.
-
preco myslis, ze toto niekto na games.tiscali vie? *7*
-
-
Jasně že to tady nikdo nemůže vědět *3*. Jenže já nemám chuť vyvádět kvůli downgradu jako Hitler v Pádu třetí říše, i když se tak cítím ( bohužel Hitler founds out Witcher 3 downgrade někdo z youtube vymazal ). A ano, pokládat takovou otázku je dost hloupé, ne-li zbytečné. Stejně hloupé, jako si stěžovat na firemních politiku herních vydavatelství. Tak proč se vlastně ptám? Z nudy, z frustrace, ze vzteku? Ne. Je to kvůli sentimentální naději, že si někdo dá tu práci ( o my dva dobře víme, že ani jeden z nás to nebudeme), abychom mohli hrát Divoký hon ( hru s hypem až to bolí, zvláště proto že já mám Zaklínačský universe rád) bez hořkosti v puse. Protože po obloze budou plout mraky, voda se vlnit, kouř čadit, krev ulpívat na zemi a horizont nevybledne v moudrou stěnu. *15*
-
Protože ve zdejších diskuzích najdeš plno "odborníků", kteří ti dokáží předpovědět cokoliv...
-
-
-
Videoporovnání PS3 vs. X360 vs. PC betaverze Battlefield 3.
Pc kraluje -
docela vtipné video
https://www.youtube.com/watch?v=FV-u5tvQC34 -
K dosažení Kickstarter cíle (1.1 milionu dolarů) stačilo titulu Project Eternity necelých 28 hodin.
Už mají skoro 1,5 mega. Doufám, že se jim povede vybrat kolem tří (29 dní do konce tomu nahrává), protože by se z toho mohlo stát RPG na které mnozí z nás čekají už dlouho. -
The Witcher 3: Wild Hunt Benchmarked, Performance Review
http://www.techspot.com/review/1006-the-witcher-3-benchmarks/
Dobré info. -
-
Zejména ten rozptyl FPS není dobrý. Klidně to skočí o 30FPS!
Tolik ke kvalitě jejich Enginu.
IdTech uměl držet FPS v norměl. Tyhle skoky jsou šílené a to tohle testují na silném HW, který většina lidí nemá. Přesto to skáče v některých místech. To je nejhorší. -
-
Presne tak, ja mam 60 FPS a skace to k 45FPS. Tak sem to locknul na 45FPS a mam klid.
Je hezky mit 60FPS, ale musi to drzet, ty skoky sou tam fakt sileny. -
-
2 lidi nesouhlasí s tím co jsi napsal. Asi nemáš pravdu. To samé u mně *15*
Něco jak napsat 1+2=2 a nikdo nebude souhlasit.
To líbí/nelíbí bylo lepší.
1. bylo to kratší
2. výce to odpovídalo jak lidé hlasují. Ne podle toho zda souhlasí ale zda se jím to libí anebo zda se jím libí styl psaní toho u koho hlasují. Někteří získají neustále nesouhlasí a je jedno co napíší. Poté to více odpovídá tomu nelíbí, protože není s čím nesouhlasit, jestliže píší nějaké sdělení a linkují k tomu...Anebo něco kde nejde o názor. Tam nemáš s čím souhlasit a nesouhlasit.
Ten hodnicící systém postrádál nějakou vypovýdající hodnotu vždy (jako většina systému na netu), ale "nesouhlasím" s 1+1=2 vypadá opravdu hloupě, stejně jakou "souhlasím" s nějakou hloupostí, která není pravda.
Ale to líbí více odpovídá, protože takto lidí hodnotí. Více a automaticky souhlasí s názory které jsou podobné jejich názorům. Byl o tom článek na technetu. O propagandě.
-
-
-