Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sony si za nemalý peníz koupilo doménu TakeTheOath.com.

No já se v tom tak nepohybuju, ale přijde mi, že tu doménu spíš prodávají.
  • Jedenáctiletý klučina zaslal Codemasters několik svých fan artů s motivem DiRT 2, vývojáři...

zdá sa, že mladá generácia už ani nevie čo je to poriadna závodná hra. pri tej hre som vydržal 4 hodiny a pritom po 3 sa už všetko začalo opakovať. ešte aby som nejaké artworky kreslil... *1* kde sú tie časy keď sa hrávali hry ako colin mcrae rally 2 či need for speed underground 2... ja by som mu poslal aspoň burnout a nie nejakú "špinu" *1*
    • smejki
      NFS U2 je moje srdcovka, ale dát ho jako etalon výtečné závodničiny je... neuváženost
  • SkillJam

Každá z konzolových verzí Resident Evil 6 vyjde v rozdílné speciální edici. Anthology (pro PS3)...

Nějaký moc levný, za to vše co nabízejí ne? Jestli je tomu opravdu tak, v tom případě klobouk dolů! *5*
  • Lucius

Nemohu vstoupit do diskuze (XML error) a nemohu tak diskutovat *2*
    • Kozy
      zaplať pánbůh
  • Veskoslav

Redakce

Tak co. Začne redakce konečně řešit naprosto nefungující systém +- nebo opět strčí hlavu do písku jako pštros či to lépe odbyde v nějakém FC, že když to někoho baví, tak ať to dělá. Pak by mě zajímalo, proč to tady je. Podle mě to musí zatěžovat stránky. Takže buď zaveďte systém, že hlasovat můžou jenom registrování (většina servrů to tak má právě kvůli "klikfestu") nebo to zrušte. Ale mít nefunkční věc a odmítat to jakkoliv řešit je to samé jako mít rakovinu a pít na to pomerančový džus, protože mi to řekl Guru Jára z O2.
    • stratego
      Když to někomu dělá radost tak ať si kliká :) Mě je úplně jedno jestli mám +10 nebo -52.
      • Jack1947
        To už si psal tak už mlč!
    • neměl jsi s tím začínat, jen hošánku sklízíš bouři, kterou jsi zasadil. Kdo jínemu jámu kopá, sám do ni padá.
      • Veskoslav
        Je zvláštní, že přilezeš pokaždé, když někdo začne zvesela prasit systém +-. Mimoto kdy jsem si klikal -30 až -100, povídej mi tu krásnou pohádku na dobrou noc.
    • docela pruhledne, naklikat si minusy a pak se ohanet zrušením.
      • Veskoslav
        Ty jsi ještě větší tupec než Jack. Proboha, kde se množíte? V nádrži s bio tekutinou?
    • Lukyz
      Za mě naprostej souhlas, ale tohle se tady řešilo nesčetněkrát a redakce to vždy ignorovala.
      Obávám se, že jakákoli omezení nebo řekněme zklidnění diskusí není (bohužel) v zájmu redakce *9*
      • Jack1947
        Není to třeba tím že to má na starosti Tiscali a jim je to šumák?
    • Morraw
      Já už to dlouho ignoruju, ale je fakt, že na co to mít, když to má nulovou hodnotu a akorát jsou kvůli tomu hádky.
      Dislike za chvíli příjde také na FB a to teprve bude sranda *7*
    • Jack1947
      Tady pomalu cítím závist? *8* no teda... to snad ne. *15*
      • Lukass
        Ty vole ,to neeee, zavist, curam smichem *1* *1* *1*
        • Tilwaen
          Hlavně nezáviď, že má Jack bezmála o třicet plusek víc než Ty *5*
      • Chim
        Závist fakt ne.
      • Veskoslav
        Závist? Jacku, víš co to slovo znamená? Nebo si vážně myslíš, že tvá reputace stačí k takovému hodnocení, co jsi dostal u svých posledních příspěvků? Ach Jacku, Jacku. Neměl by jsi prohledávat torrenty, určitě vyšly nějaké nové hry, které si zase nekoupíš.
        • Jack1947
          Byl jsem tu včera ráno a někdo si dal tu práci aby mi naklikal plusy chápeš někdy v 1 hodinu nebo předevčírem kdy to bylo... uctyhodné ne? *4* Minimálně by jsme měli mít respekt k někomu kdo si dal tu práci.
          • Veskoslav
            Respekt? Jacku, to zvládneš i ty, tedy cvičená opice, které platí banánem a krabičkou cigaret....Asi neznáš vyznám slova respekt... *7*
            • Jack1947
              Tedka kliká taky *15* fakt porad mi jak si mám naklikat 50plusů? já to totiž nevím eh. *7* *12*
  • GameBooster

http://majorgeeks.com/Iobit_Game_Booster_d5952.html
    Zkousel nekdo?
    Pokud to fakt pomaha tak by to byla aj pekna bleskovka ; P
    • Jasný

Pamět ti to ušetří. Já mám 2giga a třeba 200mb je znám. Záleží na tom, kolik zbytečných procesů máš rozjetých
    • Aha - ja myslel ze to konci prvnim odstavcem : D
      No ale porad by to mohlo bejt zajimavy...
  • Ucho: ty ses proste rozhodl obhajovat tuhle jejich politiku a mas na to samozrejmne pravo, ale ne vsichni stebou musi notne souhlasit.Pokud ti nevadi ze ti za par let nauctuji za zbran do hry nebo za letadlo do simulatoru stejnou castku jakou si zaplatil za hru a ty je radostne obcstastnis je to tvoje vec, my ostatni se tomu budeme branit a snazit se jim nacpat trochu rozumu do hlav...
  • Japonské studio Experience (Demon Gaze 2) plánuje vydat hru pro Xbox One.

Ahoj kluci, tak jaky byl letosni herni jezisek? *3*
    • Mart9
      Koupil jsem si FIFU 15. První fotbálek, u kterého nepřeskakuju mimoherní ukázky, a to tu hru nemám na plné detaily ani nemám PC a TV propojenou HDMI kabelem, přesto nádhera.
      • jakubc
        Tak až budeš hrát FUT, nebo online sezóny (obojí vřele doporučuju - FUT je opravdu návykový mód), tak už je prosimtě přeskakuj, jinak tě nechci ve hře potkat. :-D
    • ucho
      Dobré, dobré, ale ten Čtyřlístek mi nestihl dorazit, tak snad v pondělí. Holt Česká pošta...
    • WhySoSad
      Letos jsem se potěšil jen pár maličkostma, To The Moon, Postal, R.U.S.E, GRID Autosport, spíš jsem si udělal radost novou klávesnici a myší, na který teda pořád čekám...
    • jakubc
      Gran Turismo 6, které si několik hodin stahovalo updaty a pár hodin instalovalo...
      (ne, nepřeháním) *1*
      • Ugh...

Takže ta několikadenní instalace co mi právě teď dobíhá je vlastně normální , když neumí PS3 u GT6 navazovat přerušené spojení :/
      • Japonské studio Experience (Demon Gaze 2) plánuje vydat hru pro Xbox One.

Pro me letos tak trochu zklamani, chtela jsem This War In Mine ale asi me s tim nejak minul *9* dal mi GTA V
        • Chudáčku....
          • No opravdu me to nepotesilo, GTA nehraju, dala jsem to brachovi...
    • Far Cry 4, Watch_Dogs, AC: Unity, The Crew... proste same pecky! Parada!
  • Sales 2011 - XBOX prvni, pak PS3 a posledni Wii

Tak jsou venku cisla, a jak jsem pred pul rokem v jedne diskuzi zde na webu predpokladal, XBOX koncem roku predehnal PS3ku i Wiicko. XBOX ~14.9 mil, PS3 ~14.1 mil a Wii ~10.3 mil.
  • Prosím o zrušení banu,tří nebo čtyřdenní ban jsem si myslím fakt nezasloužil...
    • Jsem sám, nebo si myslím že sis ho zasloužil? Ale jsou tu i horší trollové...
    • MickeyMutant
    • Jack1947
      "myslím fakt" To jsou dve slova, s trochu jinym vyznamem, ,mohlo bejt precejenom hur. ( treba 3 nebo 4 tydenni.)
    • Miserius
      Zas? To už neni možný *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit