-
PC verze hry NieR: Automata vyjde 17. března.
Byl to teda fofr s tou pc verzí *2* -
Členové Xbox Live Gold programu získají v černu 2015 zdarma Xbox One titul Massive Chalice a Pool Nation FX. Majitelé X360 obdrží Just Cause 2 a Thief.
slabý *6* -
V zájmu výsledné kvality se Crystal Dynamics rozhodlo odložit vydání Tomb Raider z podzimu do...
Sice bych to viděl spíš na snahu vyhnout se příliš velké konkurenci v podobě vydání jiných titulů ve stejném období, ale i tak držím Crystal Dynamics palce. Pokud chtějí dodržet většinu svých rozhodnutí která ohlásili, tak předpokládám že TR9 je/bude gamedesignérské peklo. -
-
V zájmu výsledné kvality se Crystal Dynamics rozhodlo odložit vydání Tomb Raider z podzimu do...
Tak uz me odlozili Metro, Bioshock, Darksiders II, ted Tomb Raider, co se to deje *13* -
-
Čekají na launch nových konzolí ...
-
-
-
Užijte si bezplatný víkend s Call of Duty: Black Ops.
Myslíte aktuální bezplatnou zkoušku Black Ops na tři dny na Steamu, kde nejde Singleplayer a u Multiplayeru každou půl minutu padá net ? To si téda užijem. -
-
je to free multi weekend. to snad mluví za vše ne?
-
-
Sony nabídne všem majitelům PS3 další dvě hry zdarma -> System 3 a James Pond 2: Codename Robocod.
To by mě ten multiplayer měl fungovat...... a nefunguje :). -
-
hmmm... tak mně tedy ten mlutiplayer jede, ale technicky stojí za hovínečko, to se musí nechat. A navíc musím Treyarchu poděkovat, poprvé jsem po roce a půl na Win7 viděl blue screen of death... not funny *10*
-
weekend?
-
-
-
-
FightClub
Lidi kdy presne beha Fight club zive?
diky -
-
Každou středu odpoledne, po 3. nebo 4. hodině.
-
-
No vidím, že se tu dokážete pozabíjet i beze mně:)
Jinak jsem napsal na TV Nova, jakou hrůzu způsobují hry a dal odkaz na tu vraždu, snad bude sranda *1* -
-
Stacilo by 30 minut nejakymu redaktorovi z Novy v zdejsich diskuzích a bylo by mimoradny vysilani *1*
-
-
"Jasný obrázek o tom, jaký následek na lidskou mysl má dlouhodobé hraní počítačových her, si lze velice snadno udělat už jen navštívením některého z českých herních portálů, například games.tiscali.cz . Pohled je to přitom velice tristní. Vybrali jsme pro vás několik ukázek, aby si každý divák mohl udělat přehled, jak to v takové herní komunitě běžně vypadá:
"nabidnem mu aby ti rozmlatil ten tvuj dosratej xicht" --blablabla
"ludia, co to hravate, ze ste celi ztoporeni z tohto kusa hardwaru? hopsacky?" -- skaven123
"No pay, no play or less play or even dont know whatfctg!§"/"/""!ů§... *12* " -- Jack1947
"Level dobrý je, nikdy mne nepoblije, a když stránky otáčím, tak se rychleji vymočím." -- Vogon
"takhle ma vypadat pravy next-gen, ne jak ty vase trapne zastrale battlefieldy, divzny a podobne." -- fluorescent (u CoD diskuze)
"Všeci ste tak duležiti až je to k pláči.kRITIZUJETE TO CO BYSTE SAMI NIKDY NEZVLADLI VYTVOŘIT.BANDA ČU.... CO SI MYSLI ŽE VÍ VŠECHNO.Skuste si to sami NOOOBOVE" -- Robcak
"Napsal (blablabla): Tvou p*cu pis si tam este vies a ohovarej mne tam na tom pojeban*m games koko* zasr*ty , co na to rict, asi nic *1* " -- Maggots
"zajebany pic*s najradse by som ta zajebal" -- blablabla
Televize Nova speciálně pro vás udělala vědecký výzkum, ze kterého jasně vyplývá, že výše citované je přímým následkem hraní počítačových her plných násilí a měly by se z toho odvodit patřičné důsledky. Pro televizi Nova, whoever." //sorry za formátování, nepovolí to více odstavců -
-
Palec hore za shromážděních těch hlášek!
-
-
Tak za mne diky ( i bez +) .
-
-
Však neboj. Ty tam budeš jako pseudointelektuální nevyzrálá dívka, která má problém s identitou a proto tráví svůj čas na games místo nákupů *1*
-
-
To jsem ještě dopadla dobře, vcelku jsi mě uklidnil *15*
Mimochodem, nákupy a games se nevylučují *2* -
-
S "Dukazy¸¸ se da poradit mnoha rozlicnymi cestami... *3*
-
Beztak by Ti post mortem prohledali počítač, zjistili by, žes bezprostředně před smrtí hrál GTA, CoD, CS, BF, Crysis, Simsy a Armu, Nova by měla o čem žvatlat a mě by zavřeli *2*
-
Jo, ok a kdyby nahodou , ja umim (snad) drzet jazyk za zuby *15* .
-
Jako tím jsem Tě k němu nepřirovnávala a už vůbec Tě k něčemu takovému neponoukala - najednou Ti trkne v kebuli, vyvraždíš teď o prázdninách někde školu a nakonec to bude na mě, to by mi tak chybělo *1*
-
To nevim, kazdopadne ja jsem v poho. (Uz jsem u payday2 recenze napsal ze ja zbrane ani nasily nerad jen v tv a filmu, a ve hrach samozrejmne.)
-
Jen jestli si to samé neříkal i ten osmiletý ostrostřelec, o kterém se tu celý dnešek bavíme *15*
-
Tak to vubec neres. *15* Sranda prece musi bejt, i kdyby to melo stat cloveka zivot *3* .
-
Jen mi to přišlo vtipně napsané, nechci se Tě nijak dotknout *2* *3*
-
Za to zmineni, diky , v textu akorat to zas ... vim ze to byla jen ukazka ( nebylo uplne nej.)
-
-
-
-
Já chci být v televizi:-D
-
-
Tak dystak nam zamavej a zmin se, ze tu rozdavame Steam klice
-
-
A servery games.cz spadnou...
-
-
Ovladac k hvezdne brane :D :D :D
jsem tedka fakt vyprskl smichi pred monitorem -
Stačí slovo zadarmo. A typický Kaufland Čech to koupí i kdyby to byl ovládací panel ke Hvězdné bráně *1*
-
Ucho, pořád to jsou ale češi *1* Uslysi slovo "rozdáváme" a budou tu na to stát frontu
-
myslím, že publikum Novy neví, co jsou to Steam klíče...
-
-
-
-
-
-
Dneska teda už není Fight Club?
-
-
dneska je tu jenom fight club 😈
-
-
a nechcete ty komentáře rovnou zrušit?
-
Rainbow Six: Siege – PC Min vs. Medium vs. Max Detailed Graphics Comparison
To bude hodně debilní optimalizace, když na 2*GTX 980 s i7 6700K to nedosáhne ani na stabilních 60 fps u max nastavení...
https://www.youtube.com/watch?v=9-2x7SETmYA -
-
Divné, mám průměrné PC za 20 000 Kč a rozjedu to na ULTRA nastavení na stabilních 60 FPS a neklesá to... Ale mám AMD, takže nevím jak je to u Nvidií a jejich žroutech vylepšení.
-
Co jsem hrál betu, než to padlo úplně a pak ter. hunt, tak největší vliv na to opět mají ty nVidia fíčury.
-
-
V tom případě je vypneš (nebo je upřednostníš třeba před AA každý dle libosti) a pohoda ne. Já třeba Zaklínače odehrál bez Hairworks komplet a vůbec mi to nevadilo.
-
-
Taky je to gamework titul, takze neni se cemu divit.
-
-
No nevím, ale Zaklínač i se vším zapnutý ti na jedné GTX 980 jede na stabilních 50 fsp úplně se vším zapnutým a to tam vykresluje narozdíl od této legrace dost objektů atd. Tady to je prostě další odfláklá optimalizace a když to srovnám s novým SW a jeho optimalizací, tak to je už úplně něco jiného.
-
-
Z tech gameworku jediny efekt co jede tak nejak normalne je hbao+, vsechno ostatni jede naprosto otresne a to i na nvidia kartach. Ano uznavam, ze je to zrejme neschopnosti/neochotou vydavatelu ty ficury nejak implementovat. Coz ale neni zadna vymluva pro nvidii, ktera pak pro sebe i ty tituly dela reklamu. Proste kdyz vidim gamework titul hned vim, ze od toho muzu ocekavat spatnou optimalizaci.
Navic vetsina tech efektu je postavena na naprosto silenych levelech tesselace, ktere zvlada snad jen maxwell a vsechny starsi generace s tim maj obrovske problemy. Pritom, pokud jde zmensit uroven tesselace, tak vetsinou je ten rozdil minimalni.
Jinak 50 fps na gtx 980 je docela slabota protoze je to high end karta. Zvlast kdyz si uvedomis, ze sli je celkem obskurni zalezitost a povetsinou kdyz je treba, tak nefunguje.
-
-
zapneš nVidia Gameworks a ztratíš 100FPS. A to se vyplatí!
-
-
KDy už konečně tihle amatéři přestanou dělat tyhle hloupé porovnání skrze youtube videjko. V realu jsou ty rozdíly o dost větší ! A to nastavení... mezi low a medium skoro není rozdíl a nejvyšší přes 100fps... takže je tam zapnutý kdoví kolikanásobný AA .... vypneš AA a fps vyletí si myslim.
-
-
Co to meleš proboha? Že ty jsi to video ani neviděl? *7* A že ty myslíš, no dokazuješ, že myslíš asi jako Jack...Stále jsi nepochopil, že tam má sestavu za 60 táců a přesto to nelze udělat na stabilních 60, což zvládá Zaklínač či po posledním patchi Batman a oba mají Nvidia blbosti a přesto jedou minimálně ve fullHD na dual 980 při stabilních 60. Tady prakticky nic není, holé místnosti a pár blbostí a přesto nedokáží z toho vytáhnout stabilních 50, natož 60. To je ten rozdíl. Navíc to vypadá hnusně.
-
-
-
V rámci origin akce On the House můžete stahovat první díl hry Dead Space zcela zdarma. https://www.origin.com/en-ie/store/on-the-house-ANW.html *1* *3*
-
-
To necte nikdo bleskovky ? Nebo tu akci prodlouzily... *7*
-
-
omlouvám se, jestli to tu už bylo, já to našel až teďkon, tak jsem to sem hodil... *3*
-
-
Hazel to dokonce nekdo pozdeji i v jedne diskuzi k clanku. No, u me v poho. ( mozna to i nekomu pripomene, odpurci zavazi instalaci Originu ) *4*
-
-
-