-
Evil Within
Vypadá to, že si z toho budu asi muset udělat takový grafický retro horor a dát si tam rozlišení 640x480, protože díky výborné japonské optimalizaci na PC si to nezahraju ani na moje u všech her defaultní rozlišení 1280x720. A to mám všechno ostatní na nejnižší nastavení. Jenže jdu kolem ohně a z 30 FPS jdu na 10. A je toho víc...
Chystá se nějaký opravný patch na umírnění HW nároků nebo jak? Zatím jsem pro hraní použil jen příkaz na odemknutí locku pro 60 FPS, ale chtělo by to ještě nějaký další příkazy na zvýšení FPS.
Neohleduplní vývojáři. Copak nechápou, že ne každý má doma takové mašiny jako oni v kancelářích? *12* -
-
Integrovaná grafika na dvoujádru? .-)
Upřímně, takhle nenáročnou hru jsem dlouho neviděl. Jediný co potřebuje je grafická karta s alespoň 2GB VRAM. -
-
Víš vůbec k čemu je VRAM? A víš jaký je rozdíl ve výkonu? To je jako bys napsal jediný co k tomu potřebuješ je procesor s nějakýma 2ma jádrama.
-
-
Nejen to. Já vím, že jsem hru důkladně otestoval a omrknul nakolik využívá procesor, grafiku, paměť grafiky i RAM a závěr z toho mám takový, že si bere podstatně míň než dnešní průměrná hra a trošku více využívá pouze paměti grafický karty.
Tak si říkám jestli všechny ty vaše patálie nejsou způsobený právě tím odemčením FPS před kterým sami autoři varovali. Nebo se to někdo snaží rozjet na integrovaný grafice. ;-)
-
-
-
Patch je. Nekupovat to. Nechápu proč to někdo kupuje na PC, když dané problémy jsou jasné. Na PC to je o řády horší hra, jak to podělali.
Co jsem viděl je to vůbec divný. Zamíříš a zoom jak prase *15* s FOV snad 10. Aneb tak se dělá horor. Omezí během míření značně vidění a pak na tebe skočí potvora kterou nevidíš i když stojí 30 centimetrů vedle. *16* Když to budou lidi kupovat i když to je zcela na h*vno na PC, tak to budou vesele blbě dělat dál.
Btw slovo kráv* je zakázáno ale prase není? *1* -
-
Jj celá ta hra je divná, jak jsem psal, to ovládání je tak hrozně kostrbaté a je jedno na čem to hraješ, s gamepadem je to ještě horší. Ta hra je hnusná nudle s lagem a 25 plus minus fps na konzolích, 30fps na PC. Já mám GTX 970, takže s výkonem problém nemám, problém mám s tou hrou jak je celá domrvená a divná. Takový japonský ujetosti si mají cpát někam na Wiiu a ne na mainstreamové herní platformy. Nehrál bych to ani zadarmo.
-
Každá japonská hra má frustrující, přesto zábavnou hratelnost. To je asi to, co dělá japosnké hry výjimečnými. *5*
-
-
Ta, to si pak kup na konzole.
I když frustrující to je z velké částí díky tomu nelogickému omezení kamery atd. To neberu jako HC hru. Jinde to řeší silnějšími protivníky jako v Diablu a jinde zase chytřejšími protivníky jako v RTS ale pořád nemáš záměrně handicap.
Zde špatnou kamerou, kde záměrně vidíš málo a máš kameru narvanou na postavě aby jsi viděl ještě méně. Ale, když to někdo bere jako výzvu proč ne... Pak to kupovat opravu na konzole.
-
-
-
-
Co asi nikdy nepochopím nicméně zajímavé to je no...
ttp://bonusweb.idnes.cz/nejdrazsi-virtualni-predmety-dko-/Magazin.aspx?c=A150930_082546_bw-magazin_anb -
Mobilní Gears POP! otevřelo předobjednávky a vyjde v létě.
Jo to bude kvalitka, mobilní kravina a ještě za prachy 😂
-
Dnes odpoledne začnou předobjednávky Oculusu, přeju co nejmenší prodeje ať to brzo upadne, na tohle ještě není doba.
-
-
Mohl by jsi mě dát odkaz na to jiné forum kde vedeš plodnou diskusi?
-
-
http://www.priznejse.cz/44-je-mi-30-a-jsem-panic/
-
-
Jojo, tvoje máma si to říkala taky, o dva měsíce dřív, a přece jsi tady.
-
-
Minimální hardwarové požadavky Rise of the Tomb Raider - CPU: Intel Core i3-2100, GPU: Nvidia GTX 650 GB / AMD HD7720 2GB, RAM: 6 GB, HDD: 25 GB. (+ nové screeny)
Co na to LV? *3* -
-
Tak neni se cemu divit, vypada to naprosto stejne jako predchudce a ten sel hrat jeste na horsi sestave.
-
-
Fallout 4 se na QuakeCon 2014 neobjeví.
ak F4 robia ti isti ludia co F3, je mi to u prdeli
*7* -
-
Obrazem: Fox News vykradlo a pozměnilo ve své televizi logo BioShock Infinite.
mě třeba trojka bavila víc jak vegas. Vegas bylo malinký, a nějak mi prostě nesedlo -
-
Tak mě to zase přijde spíš obráceně. Trojka měla pár oblastí a celkem rychle byl konec. V New Vegas jsem strávil o hodně víc času.
-
-
Sice se za to přiznání trochu stydím, ale klidně bych si dal líbit i nějakou nedokonalost ve stylu třetího dílu. New Vegas jsem už projel tolikrát, že znám každičký kout pustiny.
-
-
ja si radsej pockam na novy novy vegas *4* , prvy vegas ma po x rokoch fakt chytil za srdce, narozdiel od tej f3 patlaniny
-
-
Obávám se, že před vydáním regulérního čtvrtého dílu tuto práci externistům nesvěří.
-
-
Bethesda by měla Obsidianu značku věnovat a dát od ní ruce pryč. :-) F3 byla zábavná střílečka, nic víc.
-
-
No super, 5M kopií za trochu té (zastaralé) technologie a mrzký peníz námezdníkům z Obsidianu, aby ti pak chudáci museli na Kickstarteru žebrat o peníze na svoje vlastní kvalitní RPG.
A to taky nemám proti Bethesdě v zásadě nic a její hry mám rád. -
Pod tohle bych se klidně i podepsal:) Jenže zlatý voči, Bethesda sotva pustí značku, která jim vynesla takové peníze. A Fallout 3, jakkoliv byl nedokonalý, jim vydělal slušné peníze (mimochodem, obě hry byly zhruba podobně úspěšné, s prodeji kolem pěti milionů kusů). Ale tak nechci na Bethesdu házet špínu, už jen to, že dali New Vegas do rukou Obsidianu, byl od nich skvělý tah vůči fanouškům. Doufejme, že třeba po vlastní čtyřce, udělají to samé:)
-
-
-
-
-
-
Mark Brown - Last Guardian a jazyk her
https://www.youtube.com/watch?v=Qot5_rMB8Jc -
Chce někdo Dotu2 na steamu vyměním a nebo i dám. *3*
-
-
mam jenom 13x kdyby nekdo chtel :D
-
-
já právě taky a nevím kde se mi to tam vzalo *1*
-
-
-
PC, PS3 a X360 verze hry Syndicate vyjde 12.2.2012.
oooo prvý krát ste napísali dátum v číslach nie v hieroglyfoch -
V 17. týdnu roku 2012 se na UK STEAMu nejlépe prodávalo: 1. The Walking Dead, 2. Torchlight II, 3....
Torchlight 2 ? -
-
http://store.steampowered.com/app/200710/
-
-
to se tam pocitaj i predprodeje ?
-
V 17. týdnu roku 2012 se na UK STEAMu nejlépe prodávalo: 1. The Walking Dead, 2. Torchlight II, 3....
Aha :)
-
-