Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lito

tohle je chyba na  straně Levelu čí MT?

https://www.metacritic.com/game/pc/death-stranding

Pravděpodobně asi na straně MT, ale Level jsem nečetl, tak se raději ptám.😛

• http://www.gta4-mods.com/textures/police-patrol---verejna-bezpecnost-f29575

Jeden z mých "módů". Tak jsem to nějak spatlal. Když už je to tam pár dní a už tomu nikdo nepřikládá moc velkou pozornost, tak mě napadlo, že byste mi to mohli alespoň zkritizovat vy. :D
    • je to uplne na nic protože v osmdesatych letech takove auto neexistovalo
      • Zatímco Žigulíka v New Yorku má opravdu každý. Je to jedno. Tam nebo tam, vždy to nebude úplně reálné. Tato textura na auto je má vůbec první. Příště budu lepší a nebude to snad tak šílené.
        • A pritom VB Crown Victoriu ma v New Yorku policia bezne, ne? :D Ale vsak dobre, niekde zacat treba. Len nech ta toto sturanie a kybicovanie od modovania neodradi, je to bezne a je len na tebe ako k tomu pristupis :) Modovaniu zdar
      • Ze jo, pritom modely zigulakov su
        http://www.gta4-mods.com/vehicles/lada-2105--police-f11097
        • Takový model ale už někdo vytvořil. https://www.youtube.com/watch?v=bFYBg5dHe_U
          • Tak si najdi model Volgy, alebo Skodovky a pretexturuj tie.
            • Na to potřebuji tamplate. Mohl bych ho vytvořit, ale Zmodeler mi zase nechce vzít modifikované soubory z GTA IV. Jinak moc pěkných starých Škodovek do GTA IV není. Našel jsem kdysi dávno jen jednu Škodu Rapid a to ještě nedodělanou. Vůbec celkově mi chybí v GTA IV spoustu aut. Například Trabant, jedno z nejslavnějších aut na světě, nemůžu nikde najít do GTA IV jako model. :/
    • Jack1947
      Dobrý, věřím že s tebe bude jednou pořádný modař. *3*
    • Veskoslav
      Špatný odstín žluté.Fluorescenční žlutá se tam nehodí, spíše použij Sluneční žlutá, která se blíží realitě vozů VB.
      • Přesněji vozy VB mají chromovou žluť. Jinak jsem to fotil s ENB, které tu barvu zkresluje.
      • Tisíc odstínů žluti...
  • Obrazem: Reklama na hru Hitman ve stylu krvavého fleku na dámských toaletách.

Vrchol absurdity -Koukám že Hitman chce zabodovat především všude jinde než u pravověrných hráčů ....
    • MikeR
      No já spíš koukám, že i Hitman má své dny...
    • Tilwaen
      Pravda, zřejmě cílí na pravověrné hráčky.
  • Vilge

Video prozrazuje, jak by to vypadalo, kdyby Battlefield Bad Company 2 hrál Duke Nukem.

Pekny,ale zajimalo by me jakej pouzil cheat protoze tohle neni normalni :D
    • Nepouzil ziaden cheat iba je to poriadny frajer!!
  • Amylee.Anderson

Se zařízením Eagle Eye 360 za cenu 60$ (=1140Kč) si lze již brzy připojit ke konzoli X360 myš...

Again :D Topinkáři se pokakaj :P
    • ty musíš mít asi hodně těžký komplex z toho, že ti na Vánoce nedali konzoli
      • Amylee.Anderson
        No, já na svuj vysněný dárek k vánocům bohužel čekám. Ale budu mít novou základní desku, paměť, procesor..Takže konozole e-e :P
        • Co taky čekat od holky...
          • Amylee.Anderson
            A o čem to vypovídá prosimtě? Konzole je jenom pro tvrdý borce, nebo co?
            • kostejnesmrtelny

Arizonský střelec podle jeho kamaráda nedělal nic jiného než poslouchání hudby a hraní her....

Vypovídá to o tom, že barh dává přednost klukům *5*
    • Až na to že dosti podobná věc už tu je několik let. Už ani nevím, jak se to jmenuje, ale stálo či stojí to 2000 Kč. A i jiných řešení (např. myš a k ní pohybový ovladač do jedné ruky - scorch) je na trhu více.
      Tak si prosím ty své přínosné komentáře s :D nech.
      • nedávno jsem se na to zrovna díval, říká se tomu "sniper" XB360 XFPS 3.0 Sniper Plus (360 Perfect) tohle co jsem teď našel bude pravděpodobně nejnovejší verze. Ale jinak to existuje co existuje 360 jestli se nepletu. A můj názor je že je to <> jak (||), pokud chceš vyloženě něco na psaní na box tak existuje gamepad s malou klávesnicí.
  • Základní verze ročního předplatného časopisu Level vyjde pro Slovensko hráče jen na 49,8€, v Čechách...

novy web levle.cz je postaveny na klasickem wordpressu s templatem agency-pro od frogsthemes.com :D ale porad lepsi nez ten predchozi stolet stary web. snad nova grafika levlu bude uz udelana primo pro tento casopis a ne pouzity zas nejaky recyklat
  • Amylee.Anderson

Ubisoft: Dohrání hlavního příběhu Assassin's Creed IV: Black Flag zabere 15-20 hodin času. 85% hry se...

Tak to s tim stealthem mě příjemně překvapilo :)
  • Lords of the fallen

Vyplatí se to zahrát? Videl jsem nekolik videí z DS 2, ale mnelo to špatnou grafiku a mizerne boss fighty, tak jsem premejšlel že bych dal prednost LotF
    • LoF je Souls bez duše. Vše to co dělalo jedničku a Demon Souls skvělé, tam není. Takže ztráta času.
    • dekuji všem za komentare. co jsem videl nekolik boss fightu na YT z dark souls 2, tak krome jednoho žadny nic nedelal. prostredi mi taky prišlo nezajimave a bez atmosfery. chvíli jsem hrál dark souls jedničku a zabil par bossu a každy z nich mel zvlaštní mechaniku, proto jsem byl z dvojky prekvapenej a zklamanej
      jinak jsem videl na YT taky demon souls a to vypada hodne dobre, líbí se mi to víc než dark souls. snad by se vyplatilo kvuli tomu i koupit konzoli.
      • Jack1947
        Demon souls je totiž opera/festival sadomachismu... to nej. Ano, (nejen)kvůli tomu se PS3 vyplatí.
        • ono lidem ktery souls serie pripada težka nebo zabavna by si meli zkusit obyčejny dungeon ve wowku. tam kterejkoli boss natrhne tem ze soulsum p.del co se týče obtižnosti i propracovani
          • kennyB
            Tam se ale co si pamatuju chodí v partě, sám by jsi ho těžko dostal. A ano, v DS si taky můžeš přivolat pocníka, ale zase mu za každého takového ubíráš o hodně méně života...
            • kennyB
              To sice jo maxi, ale online v DS není jen o tom přivolat si pomoc u bosse.
            • Wowko bylo pěkně hardcore na Vanille a TBC. Od té doby je to víceméně hra pro děcka a spousty dospělých a mých známých po ICC odešla, sice se občas vrátila, ale už to ztratilo pro všechny kouzlou. Jinak samozřejmě blbé srovnání.
            • ale v parte je vetší sranda, navíc online složka hraje v DS taky vyznamnou roli (pokud se nepletu)
    • Marný to není, jen je to i po takový době pořád celkem zabugovaný. Ne nějak zásadně, bud Ti hra padne při spuštní, nebo při tutoriálu *2* Pokud Tě to potká, na netu jsou různé fígle, u každého funguje něco jiného. Já to nakonec rozběhal - nejdří se to nechtělo sputit, pak to padalo při tutoriálu. Po tutoriálu už hra jela až do konce korektně.

Herní náplň stejná jako u DS = jdeš pořád dál, rubeš, snažíš se co nejmíň chcípat. Akční stránka je v pohodě, gafická taky. Já měl největší problém s tím, že jak leveluješ, rozevírají se čím dál víc ty pomyslné nůžky obtížnosti. Takže obtížnost hry docela razantně klesne a už to není taková zábava.

Jestli jsi nehrál žádnou DS hru, tak to není vůbec špatná alternativa.
    • oktavius66
      Osobně bych řekl, že LotF je spíše, taková příprava neboli trénink, před vstupem do světa DS. Je dobré si to trochu oťukat než do DS půjdeš . Mě třeba v DS hodně doslova s*alo, že když si pokaždé usedl k Bonfiru, tak se znova spawnuli všichni nepřátelé, které si cestou rozsekal. Takže pokud si chceš dobít flašky s životy, máš smůlu, protože při usednutí budou všichni tam, kde byli. Jsou tam samozřejmě různé předměty na regeneraci a není jich málo, ale je dobré si je šetřit na Bosse. V LotF tento princip s enemáky platí pouze při cestování mezi lokacemi. Ne při každém checkpointu. DS má naopak navrch v tom, že obsahuje velkou možnost vylepšení podle sebe. Hodně záleží na tom jak si roztřídíš body a jakou si dáš zbroj a zbraň. Není dobré to brát na lehkou váhu. U LotF je to trochu jedno... vždycky najdeš zbraň a zbroj k sobě vhodnou a vyexpit se není žádný problém. Pokud je řeč o Boss Fightech, tak ty jsou hodně lehčí než v DS. V LotF stačí, když nalezneš u každého Bosse slabé místo a pak to stačí opakovat stále dokola a dokola dokud nepadne. Taky mají neustále stejný Moveset. V DS se jim někdy Movesety mění a proto je to celkem záhul. Pokud je řeč o příběhu v LotF, tak tam je prostě daný a jednoduchý. Pochopí ho i dítě, naopak v DS, tam ten příběh není vidět a musíš číst různé spisy, informace o postavách atd., protože v tom jsou právě ty střípky příběhu. Co se týče grafiky, LotF nevypadá nijak zle, ale rozhodně vypadá líp než DS, to bez komentáře. DS spíše sází na šeré prostředí, takže se to někomu může zdát takové až hororové a moc temné textury. Zase se v tomhle žánru nějak neorientuji, spíše jsem to jenom zkoušel, takže mluvím z mé velmi malé zkušenosti, ale v LotF jsem již skoro u konce a zatím mě to baví. Takže za mě si nejprve otestuj LotF a pokud tě to chytne, tak jdi do DS. DS série je hodně chválená, ale ne každému padne do oka.
      • Jack1947
        Hezké psaní, pro příště odstavce !! at nebolí nás hlava a oči. *3*

"taková příprava neboli trénink..." takže je to více user friendly nice, to jsem možná potřeboval vědět. *4*
        • xxx

To jako opravdu tady budeš TY, zrovna TY, poučovat o stylistice? ... Opravdu nevím jestli jsi člověk s naprosto nulovou sebereflexí nebo jen troll.
  • Keyz

Satellite Reign - Launch Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=VFZVXG0g40Q
  • Jack1947

Ve věku 91 let zemřel Masaya Nakamura - otec Pac-Mana a zakladatel společnosti Namco.

Někdy si řikám, kdo kopíruje odkud... některé novinky se ani nedsotanou ke slovu *7*
    • MickeyMutant
      Tohle je Saccorhytus, Jacku. Prý nejstarší předchůdce člověka velký sotva jeden milimetr, jenž žil před 540 miliony let. Dokážeš si představit tu nekonečnou cestu vývoje od tvorečka hrabajícího se v písku kambrického oceánu, až po homo sapiens, schopného v diskuzi na Games reagovat na bleskařovy zprávy? Já ne.
      • Hanzales
        Vypadá to jako příšerka z Call of Cthulhu :)
        http://torrentsgames.org/wp-content/uploads/2013/04/Call-of-Cthulhu-Dark-Corners-of-the-Earth-PC.jpg

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit