-
hlupak recenzuje
*2*
http://nojby.bloger.cz/Hry/Recenze-her-za-rijen-1-2 -
-
Nojoo nojby :D U jeho blogu si vždycky zvednu náladu :D
-
-
Jo to je takový herní guru :D
-
-
Úplnej Levisuv brácha koukám. *16*
-
-
-
Jindro jestli jsou to tvý první recenze, tak stojej pěkně za h*vno.
-
Bože, co to je :D Nejlepší je věta z recenze na Hard Reset:
"Jedná se o naprostý budget, který dohrajete ani ne za 5 hodin, ale jenom tehdy jestli jste experti na střílečky jako já. Jestli vám moc nejsou a musíte je hrát na nejlehčí úrověň či třeba používat cheaty, tak ji dohrajete asi tak za 7 hodin" :D
-
-
čau, nevíte někdo, co to bylo za hru, co tu nedávno proběhla? bylo to tuším indie, izometrickej pohled, a na obrázcích chlapík na nějaký kosmický lodi, co se právě probral z hybernace, děsná tma, jen myslím zelený světla kolem, a žádná posádka?
-
-
KOTOR??? to by mi krom těch světel sedělo
-
Kdyby si nenapsal ten izometrickej pohled, tak bych řekl buďto Routine, firstperson hororová záležitost a nebo Swapper, což je nějaká puzzle plošinovka tušim. Obě hry by měly snad bejt indie (Routine určitě) a odehrávat se na vesmírný stanici. Jestli to začíná probuzením z hibernace netušim.
-
-
díky, bohužel jak říkáš, není to ono... navíc tohle ještě nevyšlo, byl tu snad jen obrázek (nebo krátký video, už nevím)... neva, až to vyjde, vzpomenu si :D právě mi to strašně připomněl trailer na Dark Matter, takže když pak skončil a kouknul jsem se na screenshoty, byl jsem děsně zklamanej, že to není ono :D
-
-
Xbox The Game : Vzpoura páčkovačů
-
-
málo questů?
Zdá se mi to nebo má W3 málo questů. Jsem level 31 a nemám do čeho píchnout. Našel pár kontraktů a toď vše. Hlavně Skellige je strašně prázdné.
http://www.ign.com/wikis/the-witcher-3-wild-hunt/Side_Quests
V podstatě po ukončení hlavní linie není co dělat, což je škoda, ten svět je obrovský a krásný a nejednou je prázdný a nemám tam co dělat... -
-
Asi nějak takto by mohla vypadat HD předělávka Super Mario Bros.
klepu se jak holka která vidí krásné boty na podpatku ve vitríně a slintá!!!!!!!!!!!!!! *14* -
Dlouho očekávané 1.5GB velké PC demo Crysis 2 stahujte přímo ze serverů EA, Nvidia nebo Shacknews.
Proč si EA nezaloží nějaký EA torrent na dema, takhle sosat je to smutné. *10* Zlaté torrenty na stahování. *3* -
-
JA teda nevim, ale stahoval jsem z gamershell.com a za 10 sem to mel doma.. Musis jen trochu hledat.
-
-
10 minut sem chtel rict...
-
-
Dlouho očekávané 1.5GB velké PC demo Crysis 2 stahujte přímo ze serverů EA, Nvidia nebo Shacknews.
Pomalu ti to stahuje? Nebo jaký je problém? Mně osobně to stahuje v poho *3* -
-
Ano, ale torrent je rychlejší a pohodlnější.
-
-
Dragon Age II bude oproti svému předchůdci o 20hodin kratší a 2,5x více filmovější.
a také nelegální. To by bylo EA proti sobě. -
-
Proč by si EA nemohla PC demo Crysis 2 hodit na torrent?
-
Torrent sám o sobě je legální. To, že se přes něho začaly postupem času tahat především materiály nelegální, už je zase jiný příběh.
-
-
-
-
-
tiskovka Sony
http://i.imgur.com/iqCZazp.gif -
-
Když už jsme u Sony... http://i.imgur.com/attcv9D.jpg
Cannot be unseen *1* -
Jako že PS4 kupují jen černý?
-
-
Mám takový dotaz dost mimo, ale někdo z redakce by ho mohl vědět... kdo konkrétně dělal překlad pro Fallout 2?
-
-
Tuším že to byl Radek Friedrich z LEVELu....
-
-
PopCap Games mělo pro své několik svých her původně vymyšleno úplně jiné názvy. Např. Diamond...
LEVEL prekladal jen jednicku.
-
-
To tenkrát překládal Level, ale jediný jméno který si pamatuju byl Ondřej Průša(Draken) a myslim že na tom dělal i Martin Bach.
-
nebyly to nějaký lidi z toh webu šílený brahmíny? tuším udělali nějaký velký tým, do kterého mohl jít kde kdo.
-
-
No v tom buď ti nebo přímo Level. V obou případech tu jsou ti relevantní lidé :)
-
-
já myslím, že s Levelem jen spolupracovali.
-
-
-
-
Nathan Fillion zdůraznil, že hlavní roli ve filmu Uncharted: Drake's Fortune nedostane on, ale Mark...
Marka Wahlberga mám vcelku rád, ale na tuhle roli se podle mě nehodí:-/ -
-
skoda no, potrebovali tam dat asi znamejsi tvar...
-
-
Mr.Santa
Tohle malé povídání ber s rezervou, jelikož zvuk je individuální věc. Stejné repro může jednoho člověka nudit a druhý z něj může být nadšený. Charakteristika bývá různá. Stejně tak jako je kvalitativní hranic u každého posunuta jinam díky tomu co už třeba slyšel, pro někoho je hajend nějaký šit od Geniusu 5.1 za 2 litry a druhý člověk ví, že za 2 litry nekoupí ani pořádné 2.0, natož 5.1. Moje zkušenost s pár kouskama. (zkoušeno na ALC892/základní Xonar nebo DAC za 6tis)
Bose Companion 2 (serie3) - tyhle skončily u mladé na stole, chtěla něco menšího, ale zároveň aby se to dalo trochu poslouchat. Doporučuju kdo potřebuje opravdu šetřit místem. http://reprosoustavy-reproduktory.heureka.cz/bose-companion-2-series-iii/
Presonus Eris 4.5 - tohle byl můj malý vítěz mezy monitory do cca 5tis kč. http://www.audiotek.cz/product-61713-presonus-eris-e4-5 Bohužel byl tam mírný brum, což nesnesu, ale to je u všech levných monitorů pod 10tis. Dál jsem tu měl třeba M-audio AV40-2 (slušné) a naopak šity typu Alesis Elevate 3 nebo Samson one3. Z ultralevných monitorů doporučuju určitě Kurzweil ks40a, stojí cca 2tis kč a za ty peníze těžko člověk bude hledat lepší zvuk. Jen chci říct, že rozdíly mezi jednotlivýma bednama a to i bednama za +- stejné peníze byly opravdu velké, rozepisovat se mi nechce, to by bylo na dlouho.
Na trhu, aspoň u nás v ČR je hodně velká díra v ceně cca 1500 až 5tis kč, prakticky není nic zajímavého. Z těch levných hrají nejlíp osvědčené Gigaworks T20 (cca 1500kč) - tam mi ale vadilo tradiční modré silné světlo, které navíc nebylo řešeno diodou (která se dá přelepit), ale kruhovým podsvícením u volume. Pak jsem měl doma půjčené ty zmetky viz tvůj odkaz brrrrrrr a nebo třeba http://www.zbozi.cz/vyrobek/genius-1250/ což jsou opravdu šílenosti typu "bum cink", dunivé zahuhlané pseudobasy, bez středů, no hrůza. Na hry budiž lepší než nic, ale hudba se na tom prakticky poslouchat nedá.
Momentálně jedu na sluchátkách a jsem stále ve fázi hledání nějakého slušného 2.0 repro ideál tak okolo 2,3 tis což mě osobně na hry stačí. Už mě napadlo jít i do 2.1, ale za takové peníze neseženeš ani pořádné 2.0, natož 2.1. Ze zahraničí se mi objednávat nechce z důvodů vracení, kdybych nebyl spokojený a vůbec nerad nakupuju zboží, které nemá ofiko zastoupení v ČR, nikdy nevíš.
Na první pohled to vypadá, že je všelijakých beden hromada, ale člověk by nevěřil jaké jsou mezi nima rozdíly. Tím, jestli někdo nemá doma něco zajímavého jsem opravdu nemyslel nějaké šitovní Genius nebo Logitech apod., to opravdu není zvuk, to člověk pochopí jakmile uslyší cokoliv trochu lepšího. Mě by třeba celkem lákalo poslechnout i něco takovýho http://www.tiphardware.cz/gaming/reproduktory/edifier-m3200-3-5-bk-2-1.html na hry by to možná nemuselo být až tak špatné, výborné jsou třeba prý Teufely, ale to jsou značky, co se u nás prakticky nedají sehnat. U nás z těch klasických PC repro když se podíváš na jakýkoliv eshop.. tak je to hromada srač*k, potom nic a potom pár kousků nad 5tis a to je všechno. :( -
-
No to si měl říct rovnou že máš zájem o zajímavé bedny pro člověka co slyší trávu růst *1*.
Já na poslech poznám naprosto kulové a je pro mě defakto jedno z čeho to hraje. Když jsem byl v nějakém hi-fi obchodě či co to bylo, tak tam měli takovou tu místnost co vypadá jak když je polepená platama od vajec a hrála tam nějaká sranda za děsnou pálku a mě to neoslnilo ani v nejmenším.
Nevím, možná to je tím, že nemám ani špetku hudebního sluchu. Pro mě to zní skoro stejně ať už to jsou bedýnky od Geniusu za 1500 nebo 40 vysoký dřevěný bedny od starýho českýho gramce.
By mě vůbec nenapadlo, že to s tím zvukem jde brát takhle vážně. To nemyslím ve zlým.
Na tuhle ligu prostě nemám *15* -
-
Bedny k pc za pár tisíc neznamená, že to se zvukem bereš vážně a že je to nějaká liga, to vůbec, ale že máš nějaký rozumný základ. A rozdíl bys poznal hned, jen kdyby jsi měl příležitost ho slyšet. To je tak vždycky dokud ten rozdíl někde naživo nevidíš, neslyšíš, nepoznáš, tak ti většinou stačí co máš nebo tě ani nenapadne mít něco lepšího. Což je často velká škoda, protože rozdíly jsou to opravdu obrovské. Stačí jen chtít, spousta lidí mávne rukou a řekne "na co" nebo "to mi stačí" a do konce života poslouchají chrastítka za pětikilo, aniž by si vůbec uvědomovali, že na tom polovinu zvuků neslyší a druhou polovinu slyší uplně jinak, než by mohli. Ale to je jako vždycky každého věc.. jaký si to uděláš *3*
-
"dřevěný bedny od starýho českýho gramce " - Už stará česká kvalita se s Geniusem srovnávat nedá ;) . Pravdou však je , že ačkoli člověk má k recievru připojené dělené třípásmáky , nějaké 5.1 u PC přestane záhy řešit a zakotví u přenosných 2.1 , kde si max pohraje s ozvučnicemi , nebo je šikovně rozmístí tak aby dynamika zvuku sedla . A nemusí to být hned o značkách a tisících pokud má člověk šikovné ruce a trochu mu slouží sluch .
-
-
Problém bude že za sh*t peníze chceš HI-FI kvalitu. Jinak mluvíš o reproduktorech nebo o monitorech?
-
-
Za několik tisíc se dá sehnat už slušný zvuk na hry. Je to o víc věcech než o ceně. Vím moc dobře co chci, to se neboj, já to tu jen nadhodil a čekal jestli se někdo chytne, kdo třeba má něco co by mě zajímalo. Na detailnější rozbor samozřejmě chodím na jiná fora co se zvuku týče, tady bych nic takového neřešil. Ze zhruba 15ti příspěvků zatím jen jeden člověk napsal něco zajímavého, ten co má A5+, ale ty repra znám. Zbytek je spíš úsměvný jak někde na CZC diskuzi pod chrchlátkama za pár stovek, kde někteří básní o božím zvuk :D
-
-
Tak ono se dá smát všemu, když vezmeš v potaz zvukové systémy za milióny... já poslouchám stejně jen stream radia, mp3 a hry na obyč Xonaru, k tomu nemá cenu kupovat nic než klasický dostupný repro. Je pravda že když vezmu sluchátka (herní Sennheiser) je to někde jinde, ale já už stejně líp neuslyším :D
-
-
Co má a nemá cenu kupovat o tom ať se každý rozhodne sám. Jestli tobě stačí nějaké pazvuky, neznamená, že jiným taky. Vždycky je to o tom co člověk chce, co potřebuje a na co má. Já čtvrt roku nouzově hrál jen na repro z monitoru což je stejná bída zvukově jako ty všemožná chrchlátka za pár stovek a taky jsem žil, pochopitelně, zvyknout se dá na všechno, ale když je možnost si dopřát trochu normální zvuk, tak proč ne. Rád uslyším všechny nástroje když mi začne ve hře hrát hudba, rád si dopřeju pořádný zvuk brokovnice a rád uslyším srozumitelné dialogy. Jak jsem psal, mě bohatě stačí repro za pár tisíc, jsou samozřejmě lidi co nad tím ohrnou nos a stejně tak jsou lidi, pro které je pár tisíc za zvuk u PC nedosažitelná věc.
-
-
No nechápu jak můžeš hodnotit jízdní vlastnosti auta, když jsi v něm nejel. Maximálně můžeš říct, jestli se ti líbí vzhledově. Stejně tak repro, když neslyšíš o čem se chceš bavit. Radši tu debatu ukončíme, nikam to nevede.
-
Tak nemyslím že musím slyšet všechno abych mohl zhodnotit svoje, taky nemusím projet všechny auto abych řekl o nějakým že je dobrý, trošku póza od tebe nemyslíš?
-
Nemáš zkušenosti. Já jsem i těch levných repro slyšel určitě víc než ty a několik monitorů i hodně drahých, tak tu nepiš jakoby jsi věděl jak co hraje. Věř, že to skoro pazvuky jsou, jen o tom nevíš, protože jsi nikdy neslyšel rozdíl.
-
Tak pazvuky je silný slovo, to možná vycházelo z toho monitoru. Jak říkáš já nemám potřebu mít nějaký extra zvuk, ale zároveň si nemyslím že mám špatný. To se pak dostáváme do sfér kde je dobrý mít odhlučněnou místnost, napěťové filtry, nekomprimovaný zdroj zvuku, zlacená kabely a konektory atd. Jinak jsou lidi který prostě rozdíl neslyší někdo končí u aparatury za 40-60 tis jiný u 80-120 tis. Jinak jsem zvědavej co nakonec koupíš.
-
-
-
-
On nic nechce, zajímá se jestli se zde nenajdou lidi co mají něco zajímavějšího doma... že by to nakonec i koupil nevím. *7* *7*
-
-
I takové "trošku lepší" bedny za několik tisíc udělají z té hry najednou uplně jiný zážitek. Člověk tak najednou každý zvuk slyší tak nějak detailněji, přirozeně, jednotlivé zvuky a nástroje zní už trochu jak to má znít v realu a dokonce slyšíš i zvuky, které předtím nikdy neslyšel. Velký rozdíl je třeba i mezi 3 a 4" středobasem obecně, člověk by nevěřil, odzkoušeno na x reproduktorech. Ono se tak nějak i říká, že pod 4" nemá smysl chodit, pokud člověk chce aby to mělo slušné basy třeba. Rozhodně doporučuju se vyvarovat 5.1, nejen, že za stejnou cenu bude 2.0 logicky vždycky lepší, ale hlavně to nemá smysl. Na 5.1 člověk potřebuje o dost větší rozpočet a prostor, to že koupím nějaké šity 5.1 Genius za 2 tisíce, nahážu nějak bedny kolem sebe v okruhu metr, to nemá s prostorovým zvukem nic společnýho. Nehledě na to, že tam už to chce zvukovku taky, která ten prostor bude počítat atd.
-
-
Brumla
Základní problém který se k reproduktorům u herního PC váže je ten , že musí být krobě klikání a výbuchů ve hrách také co poslouchat ... po takřka filmově nejapných soundtracích dneška mi třeba starý Descent připadá teprve jako ta pravá andělská hudba . Co level to jiný motiv stejně jako kdysi v prvním Doomu .... dnes smyčka a tracky na jedno kopyto a ještě tleskej za to málo :/ -
Takže troll - Nehledě na to, že tam už to chce zvukovku taky, která ten prostor bude počítat atd.
Stačí dobrá integrovaná co umí dolby a jiné zvuk. formáty lol. Pokud někdo má ale peněz na rozdávání - si pořídí i zvukovku drazší než repráky. Njn... machři. -
-
-
Píšeš z nudy, elaboráty co nikdo asi moc číst nebude - i když možná jo. Gl- zajímavý uživatel konečně troll co to má řádně promyšlené. *4*
Slyšel jsem že Boston repra ( co tady asi neseženeš) jsou kvalitní... http://www.bostonacoustics.com/US/Pages/Home.aspx -
-
-
PC verze Dark Souls: Prepare To Die Edition poběží pouze v rozlišení 1024x768 a 30 snímcích za...
To nemůžou myslet vážně vždiť se na to na mém 1920x1200 nebude dát dívat... Tak to vypadá že to bude ta nejodfláknutější konverze v hystorii pc konverzí... Edit. Aha tak jsem si přečetl spodní komentáře a už jsem to pochopil, každopádně tuhle hru rozhodně nejdřív stáhnu... A to už jí mám předobjednanou... -
-
To nemáš na monitoru nastavení poměru na 4:3 atd?
Já takhle musim hrát spoustu her páč 16:10 je sice dost podporovaný ale u spousty her je vadný jako např. Zaklínač kde na takovym rozlišení mám pixelatý cut-scény. -
veď v takom rozlíšení sme na PC hrával pred 15 rokmi *1* si asi páni myslia, že ak konzolistom takéto rozlíšenie stačí tak PC komunite takisto ... velmi sa prerátali.
-
-
PC komunita chtěla Dark souls a dostane to. Co víc ještě chcete? *7*
-
-
Já s tebou souhlasím.
Ale lidi nebudou. Všechno musí být naprosto perfektní a bez chyb a zdarma a s nálepkou "Milujeme české PC hráče". A nebo indie hra bez gameplaye, ty taky letí čímdál víc poslední dobou. -
-
ešte napíš, že nám to portujú z ľútosti a že sa im investície do portu mnohonásobne nevrátia ... až potom to bude kompletné *7*
a indie scénu si radšej do úst nedávaj, hratelnosťou často schovajú väčšinu vaších nablízkáných konzolových masoviek do vrecka. -
-
Marauder: Ty technické problémy nejsou zas tak malicherné. Zkus to třeba hrát na konzoli a sedět celou dobu půl metru před televizí a pochopíš, o co jde.
-
O žádných nablýskaných konzolových masovkách nic nevím. Ale vím, že Souls série strčí do kapsy drtivou většinu (možná všechnu) dnešních pc i konzolových titulů. Proto je smutné, když tady hromada lidí brečí kvůli tomu, že hra nesplňuje nějaké malicherné technické parametry/požadavky.
A ano, tenhle port dělají pouze z toho důvodu, že o to požádala pc komunita. Pokud si dobře pamatuju, podpisů bylo pouze 90 tisíc. I kdyby si to všichni tito lidé koupily, zaplatilo by to vývoj portu? -
CD Projekt má máslo na hlavě za tu poštu v Německu, Half-Life 2 jsem napoprvé nedohrál, protože jsem si po jedničce představoval něco jiného, z indie scény zná průměrný hráč desetinu titulů, z nichž je skvělá zase přibližně desetina a The Dark Knight má na CSFD přesně 2 %, takže to je tutově sračka: http://www.csfd.cz/film/301084-dark-knight-the/diskuze/
-
-
Víceméně. Místo toho, aby si aspoň někdo vážil snahy FromSoftu a vzpomněl si na to, že už první zprávy hlásaly to, že port bude 1:1 z konzolí + nový obsah, tak tady budou dělat vyjevené výrazy a hlásat že tohle jako ne, tohle jsme jakože nechtěli.
I tak věřím tomu, že hra to bude skvělá i se svými chybami. Ale je mi jasné, že si to koupí jen skalní fanoušci a pár statečných pc hráčů. Z toho ale vývojáři nezbohatnou... -
-
Já myslím, že základní chyba FromSoftu byla v tom, že před časem přiznali, že s PC verzí mají problémy, jelikož s vývojem na tuto platformu mají minimální zkušenosti, takže spoustu lidí je teď jako na trní (a já se ani nedivím), aby nakonec hru patřičně odladili a vydali proper release, a ne že ještě třeba rok po vydání budou (nebo třeba ani nebudou) vycházet patche, opravující základní věci.
-
Já osobně jsem si prostě chtěl zahrát Dark Souls na konzoli. Teď můžu, aniž bych si konzoli musel kupovat.
No problemo.
-
-
-
tvoja reakcia ma vôbec neprekvapuje ... spomýnam si ako si Mirrors Edge okomentoval vetou : "A vůbec, dělat hru, kde je hlavní náplň skákání, z pohledu první osoby, je už z principu kravina" *1*
takže Maraudere, v prvom rade pochop, že tak nízke rozlíšenie vyzerá na širokouhlom LCD meter od teba inak ako na TV kdesi na stene. Za druhé, ak mi v reštaurácii prinesú jedlo na poklope od kanálu tak bezohľadu na jeho kvalitu ho jesť nebudem, a už vôbec za neho nebudem platiť. -
-
Máš dobrou paměť, to musím uznat. Však jsem nepsal, že si tu hru musíš pořizovat, jen jsem podotkl, že to PC komunita měla ohromnou chuť na DS. Mě bylo hned jasné, že bez problémů to nebude. Ale přesto tu hru koupím, ať mají aspoň nějaké prodeje...
A za to Mirror's Edge fakt sorry, pravda bolí nejvíce *3* -
-
"pravda bolí nejvíce"
Ajaj, další internetový hňup s jeho "Pravdou". *15* *7* -
A nějaká inteligentní připomínka by nebyla? Ale co bych taky chtěl od bandy pošahaných děcek, které tady šílí a mínuskují jak pominuté...
-
pravda jako ze ses naprostej mag*r ?
-
-
-
*8* *1* *1* *7*
-
-
*5*
-
-
-
A víš, že do PC verze Dark Souls byl přidán cover systém?
Já osobně jsem pro, dává to víc gameplay možností. -
Některý konzolovky jsou renderobaný i na nižším rozlišení.
Tak PC sýla! PCGAMES.cz WILL R1S3. swtor da best!
-
-
Ty hraješ hry pez pixelaté grafiky?
-