-
GTA V
Přináším vám čerstvé informace o mých zkušenostech s GTA V. V 5 hodin ráno hra fungovala, teď nejde stáhnou update a hra se nekonečně dlouho načítá. A já jako blbec se rozhodl, že dnes pojedu 9 km do kopce s kolem, než bych zbytečně čekal dlouho na autobus, abych byl doma dřív a ono tohle.
EDIT: Hru se mi podařilo rozjet, ale je to ještě horší. Hra se seká a vypadávají textury.
https://www.youtube.com/watch?v=sjxajKajcxw -
-
heh, moc nechápu veškerý problémy GTA V. Vůbec, nechápu že může mít s nějakou hrou takhle problém. Přitom co čtu na fórech, tak je to hodně lidí. Mě se nikdy nic takovýho nestalo. Vždycky hru koupím, nainstaluju a hraju. Plynule, v pohodě hraju. Asi mám v životě štěstí na hry. (ale na nic jinýho ne)
-
-
Problémy to má. Však se o tom také píše. Ale pořád to jede ihned lépe jako GTA IV.
A to přestože na GTA IV nedám dopustit. (sna tohle půjde dobře modifikovat aby to bylo ještě lepší)
Zde mám také jeden subjektivní problém. špatně se nějak dokáži nějak "vcítit" do těch postav, jak tam často přepínáš a nemáš jednu hlavní postavu.
-
-
Bohužel Fyzika je zoufalá. Stejná jako v old-gen verzi.
- Auta se ničí méně jak v GTA IV, nemají hmotnost a dokonce ani chodci nejsou tak deformovatelní. Když do něj najedeš pomalu autem vždy se nějak svalí. V GTA IV se naplácl na kapotu atd. Prostě podle toho jak jsi do něj boural...
- Zase tohle je větší tedy to byl asi kompromis. I když se mi zdá, že i na max je zde méně aut. Takové zácpy jako v GTA IV jsem nepotkal. (možná někde jinde jsou).
Asi budeme muset počkat na GTA VI, kde bude obojí dobře uděláno. -
-
Jo fyzika jako v GTA 4 by mela byt davno uplne normalni a neco jako nutnost v kazde hre, jenze vono to jde zpatky bvsechno se zjednodusuje.
Proc to je jasny, aby nextgen krabice nezhoreli.
Je to fakt skoda, pak vznikaji hry jako Watch Dogs nebo Dying Light, hry ktery maji stat na fyzice ale pritom tam zadna neni, smutny. -
Nn, to si budeš muset počkat až na GTA na PS5 a novej Xbox. Což bude tak GTA7.
Prostě GTA5 muselo někde ubrat, aby mohlo na současných konzolích vypadat alespoň tak jak vypadá.
Z mého pohledu je to obrovský krok zpět, který dojem ze hry hrozně kazí. -
to bude jeste horsi, to uz budou lowzole na urovni prumernyho mobilu
-
-
Tak si aspoň udělal něco pro zdraví :)
-
-
Hodil jsem hubu.
-
-
Když si jel do kopce? :D
-
-
Tak jsou i úseky, kde to vyloženě z kopce není.
-
-
-
-
-
ROCKCOCK64 is BACK! Play it loud!
http://loudhouse.vg/
ROCK f*cking COCK64 is back. TEARING Diablo 3 a New Asshole. -
-
Sr@čka. Tohle je věc názorů, a když je ten chlapec tak hloupý, že nedokáže některé designové změny pochopit, tak ať aspoň neblbne hlavy ostatním...
-
-
Screeny z AC3
http://www.zing.cz/novinky/10968/ctyri-in-game-obrazky-z-assassin-s-creed-3 -
-
Hmm, smutné je, že vojáčci už v Napoleon TW vypadali líp než ti na screenshotech, ale třeba to je tou ranou verzí hry. *4*
-
-
Deus Ex: Mankind Divided - DLC System Rift
SE oznámili první příběhové DLC System Rift, které vyjde 23. září, kde se opět setkáme s Frankem Pritchardem z Human Revolution. -
Call of Duty: Modern Warfare 3 nabídne mód Dog Tags, ve kterém půjde o to, sebrat zabitému nepříteli psí známku - pokud se Vám to nepovede, jeho smrt se nezapočítá.
To se mi líbí, eliminuje to boj na velkou vzdálenost a rozpoutá pořádnou akci. Jen si nedovedu představit, že by se tento mód dal hrát delší dobu v kuse, nebo něják často. Mohl by to spíš být takový zahřívací level, jako bývá v CSS v Gungame :)
Vemte to, upravte to a dejte to do BF3! Díky :D -
-
Call of Duty: Modern Warfare 3 nabídne mód Dog Tags, ve kterém půjde o to, sebrat zabitému nepříteli...
Dyt BF3 Dog Tags má normálně jen tomu neni samostatný mód (kopírky z IW) -
-
Dogtags v BF3 nemají s tímto herním módem MW3 multiplayeru nic společného
-
-
-
Je to tady - První hra, která má navodit pocit hry na PS1
http://gamejolt.com/games/banned-memories-yamanashi/78205#close -
-
Panebože proč by chtěl někdo navozovat atmosferu starý plejstejšn hry? :D :D :D
-
-
http://m.novinky.cz/articleDetails?aId=303009&sId=&mId=
Další ukázka skvělé novinařiny Novinek. PS 4 má najednou zpětnou kompatibilitu. Wow. -
-
Tak úplnej blábol to není. Sony hodlá zprostředkovat hraní starých her přes Gaikai, i když to jen tak nebude.
-
-
na gog.com su az 90% zlavy, aj novsich hier
-
V uživatelském prostředí PS4 (zvaném XMB) se bude dát pohybovat s pomocí iOS zařízení.
Že bych konečně svůj iPhone začal používat i na něco jiného než na telefonování? Ale jestli tam dají normální šipku jako je ve Windows a půjde ovládat touchpadem na PS4 ovladači, tak asi stejně nebude mít moc smysl iOS zařízení používat. -
-
Já teda iPhone používám fakt na mrtě věcí, ale je fakt, že jestli to bude prostě fungovat stejně jako touchpad na tom ovladači, tak to bude k ničemu. Ale je možný, že to vymakaj nějak líp.
Já se hlavně těšim, jak bude propojený iOS s Watch Dogs. Jestli tam budou nějaký minihry atp. Myslim, že něco takovýho zmiňovali.
-
-
Kod World Of Tanks
Kod World of Tanks ze Score, ja to nehraju tak snad to tady nekdo vyuzije
VRTE8-7Y74V-UTTA2-H2VFY