-
Diablo 3
doporučili byste to pořídit na PS4? (dotaz směřuje jen k těm, kteří hru na PS4 mají. odpovědi ostatních nemají žádnou vypovídající hodnotu) -
-
Nema nahodou Diablo 3 na PSN demo?
-
-
Jen na PS3
-
-
no mám jen ps3 verzi a musím říct že super. ovládání perfektní (a to říkám jako hráč co hral D1/2 jak vsteklej) vše funguje jak má atd.... podle mě je to na konzoli lepší jak na pc přece jen je to dost akční a ma to takoví rubačkoví feeling ktery na ovladač skvěle sedne
-
-
taky jsem právě všude četl, že na konzoli se to ovládá lépe. 1 a 2 jsem na PC párkrát projel. 3 bych si taky dal, ale nebyl jsem si úplně jistý, jakou verzi pořídit.
-
-
Hrál jsem tyhle hry na PC a xboxu 360 a musím jednoznačně říct, že na xboxu se mi hrála mnohem, mnohem lépe (ano, díky naprosto špičkové optimalizaci pro gamepady). Dokonce to bavilo i přítele, který jinak hry nehraje a s gamepadem si příliš nerozumí. A pokud máš někoho, kdo si vedle tebe bude moct posadit na gauči a zahrát si to s tebou, tak uvidíš, že to získá naprosto nový rozměr.
-
-
Hráváte s přítelem i jiné hry?
-
-
Absolutně ne. On je hraním počítačových her takřka nepoznamenán. Zkoušeli jsme ledasco, především na té konzoli, ale u 3D FPS nebyl naprosto schopen koordinovat pohyb postavy a ruky, a u plošinovek zase obvykle docela rychle umíral nebo někam padal. Diablo jsme hráli pochopitelně na tu nejnižší obtížnost, ale docela rychle pochopil, že má prostě mačkat jednu klávesu (které postupem času sice přibývaly, ale dostatečně pomalu na to, aby se to byl schopen naučit). Taky není úplně nejmladší, tak s ním musím mít trpělivost *15*. Nakonec jsme to dohráli včetně datadisku a byl schopen o tom prohlásit, že to byla jediná hra, která ho bavila.
-
-
Reakce na příspěvek:
Bych spíš u těchto lidí (nemyslím to nijak ve zlém) čekal, že je chytnou spíš různé simulátory (farming, eurotruck...) nebo nějaké závodní hry, třeba Project Cars kde si můžou relativně v klidu kroužit v nějakém time-trial modu... . Nebo pak nějaké manažery, třeba Football manager.
Diablo je sice masovka, ale říkám si, že takový člověk to po půl hodině vzdá že je to pořád dokola a je to nuda mačkat pořád jen jedno tlačítko.
-
-
No, občas si dáme partičku Arkham horroru nebo nějaké jiné deskovky, proč se ptáš? *4*
-
-
Reakce na příspěvek:
Nemyslel jsem deskovky ale spíš pc hry (nebo konzolovky, to je jedno). Mě právě překvapilo že ne-hráče zaujala hra jako je Diablo, tak mě zajmalo jestli má ještě nějaké jiné oblíbené hry.
-
-
-
-
Jestli se mu to ovládá lépe, tak pak je pouze zvyknutý na ovladač. Ten lze mít i u PC..
Myš to sice nenahradí v rychlosti a míření, ale když to má rád.... Já bych to nebral, protože když hraješ MP tak máš x lidi na jedné obrazovce a to je bordel. Klasicky jak to je a bylo na PC to je lepší. Máš volnost a větší možnost pohybu. Jinak to je podobné.
Ale +, že na konzoli máš omezené ty online věci. Blizard kecal, že to nejde a na PC to nechal. -
-
Lidi, když o tom nic nevíte, tak se k tomu nevyjadřujte.
-
-
ano sem si jistý jacku a to řikam jako PC hráč ktery nahrál stovky hodin v D2
-
Jsi si jistý? že na konzli je to ovladatělnější bavíme se původně o pc hře... *7*
Ok. -
na konzoli se mi zdá že je to víc o skillu dá se lepe/pohodlněji manevrovat a diky kotoulum se daj utahat fakt silny monstra zatim co na pc je to vysloveně gear check pokud nemáš equip tak tě mobky sežerou snáz
-
navíc na pravou páčku přidaly kotoul pro všechny postavy takže se to hraje dost jako god of war například
-
-
-
nemusíš se vubec bát ovládání rychle přejde do krve. v inventáři se dá vyznat je udělanej jinak než na pc nebo v d1/2 ale dá se naprosto jednoduše prohrabávat ve věcech protože se itemy rovnou třídí do kolonek jako zbraně/helmy/rukavice podle rarity a navíc tam je system takovejh malejch trouhelníčku ktery ti porovnají věci co si sebral s tim co už máš. takže sebereš zbran a ona ti v levo dole ukaže třeba 3 offense trouhelníčky zeleny nahodu 2 defense trouhelničky cerveny dolu a 1 trouhelniček červenej dolu a to znamena že ta zbran je o dost lepší do offense než zu co máš horší do obrany než máš a tředí kolonka je utility ruzny specialitky jako redukce CD a spol. no snad sem to napsal dost srozumitelně *1*
-
-
-
Odehráno mám v D3 asi tak pár set hodin. Ale bohužel na PC a ne na PS4. Takže ti k tomu bohužel nic, co by ti pomohlo v rozhodování, říct nemůžu.
-
já nemám konzoli, ani jsem to na ní nehrál, každopádně jestli máš 3 kamarády, se kterýma bys to hrál (nebo aspoň jednoho) tak jsem všude viděl kladný ohlasy. Samotnýho to nikoho nebavilo. (Ale tak je to i na PC. Na konzoli máš bonus že jste všichni u sebe na jedný televizi, to je lepší než online)
A omlouvám se za nehodnotný komentář... -
-
Jj pro něj je důležitější že tu hru má někdo koupenou, ale že máš na jiné platformě nahráno stovky hodin je pro něj irelevantní *7* Proto mu radit nebudu.
-
-
Ne. Hrát diablo na konzoli je zverstvo. A diablo 3 je dnes lehká hra a ne tak dobrá jako 2
-
-
Dokonale převedené ovládání, tak dobře odvedenou práci v opačném pořadí tu ještě nebyla.
-
-
je to blbost ale mohlo by te to bavit
-
-
Jedinou možnou volbou je nyní PS4, oznamuje nová obálka EDGE.
Byla, je a vždycky bude. -
-
Xbox One Kinect dokáže přečíst QR kódy.
Ja chapu, ze XOne je pro hodne lidi uz nezajimavy, ale porad zastavam nazor, ze at to MS zmrsil jak mohl, seriozni herni media by se nemela az tolik priklanet na jednu stranu. Ok, napisu na obalku neco jako: PS4 nebo Xbox One? Vetsina hracu uz ma jasno -> a podrobejsi clanek, jak to cele je. Myslim, ze tisk by mel byt stale spise objektivni zalezitost *3* -
Uz ses s tim docela usmevnej
-
-
Všichni jistě uhodnou, co za hru se skrývá na obrázku:)
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t31/1425397_679527875412800_1180456997_o.jpg -
-
Dán Vávra se srandovníma punčoškama? *2*
-
-
Zdá se mi to nebo tam je 2x na obrázku? Vpředu a dál.
-
-
Yosuke Matsuda (prezident a CEO Square Enix): Chci pokračovat ve vydávání nezapomenutelných her.
Mně tam připadá všech pět stejných akorát jinak oblečení... -
-
Zatra, takze tu mame nahodne generovani postav Dana vavry akorat v jinych puncochach. Wew. *8*
-
-
-
-
Já nevím, je to tam napsaný, ale tipnu si - Skyrim?
-
-
No sice to není úplně vono, ale vezmu to.
P.S: až teď jsem si všimnul, že je tam popis no:-X Původní obrázek, co mám, tak je bez něj. Moje chyba:)
-
-
-
"Breivik požaduje především nahrazení herní konzole Playstation 2 modernější Playstation 3, která by umožňovala hrát hry pro dospělé, které si sám vybere."
Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/breivik-vyhrozuje-hladovkou-dib-/zahranicni.aspx?c=A140214_175850_zahranicni_vez -
-
asi nějaká forma mučení, že může hrát jen na PS2 a ne PS3. a o existenci PS4 patrně neví.
-
-
PS2 je stále v pohodě i dnes :)
-
-
Ale kdeze PS3 je lepsi plus si muzes zaparit diky PSN hry na PS2... toz se vyplati. Na tisickrat.
-
-
To možná, ale on je ve vězení, měl by fasovat krumpáč do ruky a do dolů s ním
-
-
Zrovna v tomhle případě bych to zkombinoval s trestem smrti a nechal bych ho makat tak dlouho, dokud by neumřel na vyčerpání. Páč co s takovejma lidma jinýho?
-
-
-
-
-
Okovama ke zdi a nechat chcípnout.
-
Ja bych mu dal konzoli... ( prostrelit obe kolena a bylo by).
At to zkusi, vzdyt to udelal i ten Bobby sands tehdy v 79... ( to tehdy v anglii byli uplne jine pomery kor v bani)
no vzdyt vyhraje, muze uz ted psat knihu. Ne oni mu ji daji... vzdyt system veri ve spravedlnost.
*11* -
-
Tobě už doufám někdo prostřelí klávesnici.
-
-
-
Nevíte někdo, jak se v APB beta převlíknout? Jsem si koupil nový oblečení, mám ho i v Locker, ale nevím, jak ho vzít na sebe.
-
-
Dela se to kdyz prijdes k lockeru nebo k takovy ty babe co ti dava ukoly das "I" a nahore prepnes na "clothes". Ale tam jsou nejaky sety a neprisel jsem na to jak se to dela s jednotlivymi kousky obleceni. Mne to nejak nefunguje vubec protoze nevidim model sve postavy pri zmene obleceni kdyz prehodim obleceni tak nevim na jaky. Tak jsem tam hodinu pobihal ve spodarech.
-
-
xD
Volové musíte se přepnout do social district a tam jsou na to počítače. Na oblečení, zbraně, ůpravu aut atd... -
-
To je ale velmi intuitivni! :o)
-
-
-
-
Warhammer: Vermintide 2 se pět týdnů po vydání může pyšnit milionem prodaných kopií. komentáře
nasledok: vacsie percento dementov, kvoli ktorym sa neda dohrat misia -
Dreadnought
Nové video z připravované f2p hry Dreadnought (Alpha). Jedna z mála her, na kterou se opravdu těším.
Jedná se o první let's play alfa testera který je bohužel úplný matlák. Absolutně nechápu, jak se takový člověk k tomu dostal...
https://www.youtube.com/watch?v=1DmMM4ZcidA -
-
Já to vlastním taky, prozatím jsem z toho docela rozpačitej.
-
-
Prostředí z The Legend of Zelda: The Wind Waker takřka ve fotorealistické grafice.
Sakra, já si CHCI Wind Wakera zahrát, ale sehnat ho levně je docela nemožné...:(
A to bych ještě musel sehnat GameCube konzoli...:/ -
-
hmm jedna od každého mam pod telkou ale už som to dlho nehral (ani nezapol GC) hmmm dostávam naň chuť
-
-
Texhnolyze
Teď jsem dokoukal na Texhnolyze a musím říct wau, takhle depresivní konec, jsem dlouho neviděl, totálně mě to dostalo, co říkáte na Texhnolyze vy? -
-
PS. Docela bych byl do budoucna rád za nějaký remaster na Bluray nebo prostě jenom Bluray, jako podruhé koukat na DVD ripy by se mně něchtělo....
-
-
Crysis 3 na WiiU nevyjde, Nintendo/Crytek/EA ho neshledalo obchodně zajímavým.
Kde jsou ty doby kdy se nekoukalo na to jestli to nebo ono bude "Obchodně zajímavý"... :( -
-
Taková doba někdy existovala?
-
-
Thumbs Up!
-
-