Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zdravím, doporučíte mi nějákou hru s epickým příběhem, zápletkou a zvratem? Něco vaše velmi oblíbené.
    • Díky všem moc, asi pudu do toho wolfnsteina, nějákou akční fps by to chtělo po dlouhé době.
      • homeles8
        yeah *5* vybral si mě. On si vybral můj typ. *14* Jsem fakt dobrej!
        • Jop, celkově mám rád sérii Wolfa tak díky =D
    • Epickej by DEFCON, epická čísla mrtvých, epické počty jaderných hlavic, epické zvraty v multiplayeru a hlavně epický příběh o vyvraždění několika miliard lidí, tak moc epic nejsou ani storky o holé kosti*1*
    • Vojta_Ilavsky
      Cokoliv od Bioware.*14*
      • kromě ME3 a Inquisition *3*
    • homeles8
      Mafia 1 a Wolfeinstein: The New order
    • FTL, nejdriv poradne nevis, co se kolem tebe deje a kdyz to zjistis, tak to bejva zpravidla uz pozde *5*
    • Za 2 týdny vychází Homeworld Remastered, pokud si HW serii nehral. *3*
    • SW:KOTOR, Vampire: The Masquerade – Bloodlines
      • Ten Vampire je asi jedna z nejlepsich her vubec. Jestli jsi to nehral, tak rozhodne doporucim.
      • jo, kotor je epickej i zvratnej zaroven, to bych podepsal jako seriozni tip
    • většina mainstreamové produkce je epická až moc. Tedy výběr máš veliký. Trochu z toho vybočuje zaklínač 1,2 který není tak zcela hloupý.
    • Spec Ops: The Line - jedna z mých nejoblíbenějších TPS
      Deus Ex 1, 3
      COD: AW - od dob dvojky jediné COD, které jsem dohrál
      God of War - všechny díly, epické to je dost
      • Vim, ze je DE 2 hrozne kritizovana, ale rozhodne bych to nezatracoval. Hral jsem kdysi nejdriv dvojku a pak jednicku a nebylo to nijak spatne. Spis mi prijde, ze to hodne lidi srovnavalo s jednickou a po velkych ocekavanich byli proste sklamany, ale hra to rozhodne neni spatna.
      • Vkus dobrý, ale právě že tyto hry znám a krom Deus 1, kdy jsem se učil číst a psát jsem hrál všechny. Ale díky moc =)
        • jakubc
          Tak to aby sis tu jedničku fakt zahrál, protože lepší hru stejně nenajdeš.
  • Video: Čtrnáctiminutové záběry z boje o vlajku v multiplayeru Call of Duty: Advanced Warfare.

Jako vypadá to zábavně, to jo, ale mám takový pocit, že už jsem podobný, ne-li identický gameplay už někdě viděl. Jo, už vím, v Black Ops 2. Ehm.
    • Ač pc- hráč jsem nucen využívat Win 8, když to vezmu skrz platformy, tak už jen Android je horší než Windows...Takže vše ostatní je lepší než OS od MS. Tolik chyb, modrých obrazovek, záseku, freezu, čistění registrů. Zlatej Linux....
      • hm, chyba je fakt medzi stolickou a klavesnicou..bez urazky *7*
      • Tak trochu vedle no :D
  • První (řekněme) screenshot z Hitman 5 potvrzuje, že hra se pomalu, ale jistě blíží.

Díky bože *1*
    • np
  • Veskoslav
    https://www.change.org/p/valve-remove-the-paid-content-of-the-steam-workshop

Sice moc na tyhle "petice" nejsem, ale myslím si, že Valve spolu s Bethe to dost podělalo.
    • Co to je za debilní petici, jaký je rozdíl mezi microtransakcemi a tímhle, tady nikdo nedává nůž na krk aby sis to koupil
    • že mody nemaji byt zadarmo, rikam uz davno. az vylezes spod maminčiny sukne zjistiš že penize nerostou na strome. btw taky bych delal mody ale bez odmeny fakt ne
      • Kdyby z tech steamworks neslo moderum jen 25%, tak by to mozna i davalo smysl. Jinak, aby moderi opravdu mohli chtit regulerne prodavat mody, tak by museli delat nejaky QA a podporu. Coz je nad jejich moznosti.

Kazdopadne uz snad desetileti mody funguji na stejnem principu, ze to delaji amateri, ze sve dobre vule (Chapu, pro mnohle, vzlast zde, zcela ujeta predstava.) a ti ochotni jim na to dobrovolne prispivaji.
        • Ono mody byly zdarma hlavně proto, že moddeři to neměli dovolený držitely práv a kdyby někdo na tomhle chtěl vydělávat, tvůrce hry by jim nejdřív poslal hezký email, ať to stáhnou a pak by jim přišla žaloba...
      • Veskoslav
        Maxíčku, retardovaná školka s Jackem je vedle. A ty a módy? vždyť neumíš ani normálně psát.
    • Ježiš, kde je zas problém? Chudáci PCčkáři, někdo po nich chce za něco platit zatímco můžou sehnat brutální množství kvalitnějších modů zadáče. Opravdový zločin proti základním lidským právům...
      • Veskoslav
        Jestli se to rozmůže, bude to jako rakovina. A Steamworks tím umře. Módy vždycky byly neplacené, jenom Bethe je nenažraná sv*ně a chce prachy.

Edit: To že jsi to změnil, tak jsi z toho udělal ještě horší blábol....
        • No, na Beteždu bych to celý nesvaloval, Valve si klidně mohlo dupnout a říct ne (ani bych se nedivil, že to byl původně návrh od Valve), ale očividně těm už penízky taky nesmrdí (Gabe bude mít aspoň na další 2 roky zásobu divočáků). Vůbec nechápu to zbožštování týhle firmy ze strany PCčkářů...
          Stejně ta modovací scéna taky není kdovíjakej zázrak, jednou za čas se objeví kvalitní příběhový mod, ale jinak to je prostě děs a jako fakt mě nezajímá to, abych si mohl někde pobíhat s krávou místo Dovakhlina. Když zpoplatnění modů motivuje autory, aby dělali něco smysluplného, tak to beru jako pozitivum. Když ne a modovací scéna se tímhle krokem podělá, oplakávat ji rozhodně nebudu...
  • Tushan

Pokud by chtěl někdo upgrade na Omnissiah Edici pro warhammer 40k  Mechanicus

30H9L-IXDWK-KT5YV

• Portal 2 si vede lépe na PC než konzoli PS3.

no zajisté, protože Valve na PC komunitě záleží.
  • ucho

Součástí listopadové nabídky bezplatných her v PlayStation Plus programu asijského trhu je Ratchet & Clank a Knack.

listopadových patrně ne. a k čemu je tady uvádět, co mají Japonci?
    • Mart9
      Abys mohl závidět.
      • ucho
        jako že tam dají Knacka čekám už rok, nový Ratchet a Clank by pak bylo hodně fajn. prostě hry, které si zaslouží být v takové službě. ta Kung fu panda je proti tomu výsměch. ale tak nezávidím jim to. spíš nechápu, proč je potřeba vymýšlet pro Japonce (nebo pro ostatní) jinou sadu her. no a taky je pravděpodobné, že se časem toho Knacka a Ratcheta dočkáme i my.
        • Mart9
          To doufám, že ne. Ratcheta už mám.
          • ucho
            tak už to bývá, že dají, co někdo člověk má. Knacka už dávali v akci několikrát za nějakých 150,-. zahrál bych, ale s koupí odolávám, protože je to prostě velkej adept do PS+ :)
            Ratchet zjevně taky.
  • Ronox
    Když se tu poslední dobou hodně řešilo a místy i hodně řeší audio, tak bych měl dotaz k tomu. Vlastním audio receiver YAMAHA RX-V475 a sháním k němu nějaký použitelný leč ne úplně drahý subwoofer. Repro je k němu napojený z nějakého domácího kina od Sony, ale subwoofer z toho setu tam logicky nejde. Nepotřebuju aby mi v bytě skákal nějak šíleně nábytek, ale někdy to je hodně znát, že tam prostě chybí a rád bych to měl z krku. Máte nějaký tip?
    • Draken69CZ
      Já bych šel do JAMO a podle peněz vzal na co máš, ale já jsem amatér počkej na PC-Hráč ten má víc zkušeností a bude vědět asi líp.
  • Projedu český obchody a žádnej nemá v nabídce Waluigi amiibo. KDE TO ŽIJEME? *10* *10*
    • Jack1947
      Ještě vědět co si to že vůbec hledal *7*
    • omg, to je hrozne, skoro na slucku, nemyslis? *9*
  • MidnighT91

Hra Tomb Raider se původně nazývala Tomb Raider: Ascension a byla vcelku mytická - mrkněte a screeny...

Neříkám že se mi nová Lara nelíbí ale tohle mohl bejt takovej nářez! Měly zůstat u původního konceptu, snad příště... Edit: Jen víc hádanek a tajuplnejch chrámů a méně akce...
    • rancor1223
      Jo, tak akce byla čím dál tím víc otravná. Víc hádanek bych taky ocenil. I když zrovna T-rexe bych tam mít nemusel.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit