Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Osmnáct dánských studentů vytvořilo hororovou hru Blackwell a vydalo ji zcela zdarma - vyzkoušejte...

Blackwell trilogy ? .... tj to co bylo v royal bundle
  • Nevíte jaknsi mužů prohlédnout nafoceny fotky v GTA V??
    • Tady http://socialclub.rockstargames.com/
  • Program na stahovani videii z youtube delsi nez 20 min

Zdravicko,

nemate tip na programek resici problem uvedeny v nadpisu?

Popř. nenasel se uz nekdo, kdo prevadi podcasty z moviezone.cz do formatu mp3 ?
    • Kravicka
      https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/flash-video-downloader/

sam pouzivam na stahovani z ruznych stranek i ytb
    • jakubc
      http://www.listentoyoutube.com/

Funguje to fakt skvěle, bez instalace, jen musíš na konci odškrtnout, že to nechceš stahovat s nějakým pochybným akcelerátorem.
    • residentevilfans
      http://www.dvdvideosoft.com/index.htm/?fsm=true
  • Draken69CZ

AMD Radeon RX 480 - kladívko na nVidii

Za $199 je to jasná koupě pro většinu hráčů hrající na FHD displejích, oproti 1070 která stojí více jak 2x tolik má mít jen o cca 20% méně výkonu v DX12 i méně, SLI Crossfire sfoukne 1080 *8* No asi se blýská na lepší časy a pokud AMD předvede i podobný krok v CPU máme se jako zákazníci na co těšit *3*

/nekromant33 bude sranda, dík
    • Jack1947
      Tak hlavní rozdíl je v technologii ne NVidia každou novou sériií, jde do nižších čísel nm kdežto AMD se drží stále vyšších a díky tomu má věštší spotřebu a víc topí. Jenže ty máš vodníka takže se to tebe netýká asi.
      • Draken69CZ
        AAAANO proto nVidia má 16nm proces a AMD 14nm *15*
    • nekromant33
      ach jo, příští hodiny až dny tady budou k nevydržení

jo a Crossfire*
      • Je mi šumák kdo přijde s pořádným výkonem pro mainstream , hlavně aby to tu již bylo ;)

Asi tak 1080 a deriváty budou určitě zajímavé kousky . Však u mne vyhraje ten , který jako první dokáže uvést svůj produkt v rozumné cenové kategorii - a tím myslím na mainstream s cenovkou 4-6 tisíc . A pokud to bude karta krátká , se solidním odběrem a hry nebrzdící i na již letitých sestavách , tak nemám co řešit . Upgrade celého systému stejně dřív než napřesrok neplánuji .....
  • Microsoft a Nvidia opustily řady neziskové organizace PC Gaming Alliance, to není moc dobrá vizitka.

A ještě před pár týdny jsem někde četl jak bude Microsoft podporovat pc hraní atd prostě jsou to lháři kdyby to aspoň přiznali a řekli otevřeně že jejich priorita je xbox a ne takhle pořád lhát .
    • Pan_Klobouk
      Proc hned lhat? Mozna bude MS dal podporovat PC hrani, ostatne je to i jejich zajem - hned po Xboxu. Ale zjevne ho budou podporovat sami a na vlastni pest, slavna PC Gaming Alliance nikdy nic zasadniho nepredvedla, bohuzel.
      Totez nVidia. Ta ma taky zajem tlacit svoje cipy na PC. Jiste nebodu cekat 50 let na dalsi generaci konzoli, do ktere by mohli dodat po cipu a cekat dalsich 70 let. ;)
      • Microsoft a Nvidia opustily řady neziskové organizace PC Gaming Alliance, to není moc dobrá vizitka.

Ta aliance nikdy nic moc nepredvedla,tedy alespon o nicem zasadnim nevim.Ale MS ma velkohube reci o podpore PC hrani u kazdeho noveho win a jak to vypada ted vi kazdy,takze si o tom muze udelat obrazek sam.
        A pokud u novych win bude zakomponovana ta jejich sluzba games for windows live(ktera je v soucasnem stavu docela tragicka) ,tak jen z toho duvodu ,ze vidi uspech steamu a chce taky kousek z kolace pro sebe.Ale pokud nechaji live v takovem stavu v jakym je,tak si nemyslim,ze by meli nejakou sanci konkurovat steamu
        • Pan_Klobouk
          Tak urcite, MS taky porad jen slibuje a kdyby opravdu chtel, zacal uz davno u sebe. A to jak u systemu, tak u svych her. Nicmene duvod zustavat v PC Gaming Allianci vazne nemaji, jeji aktivity (pokud vubec kdy nejake byly) jsou neviditelne.
          Souhlas i s Win LIVE, ovsem Steamu se snazi priblizit vsichni - marne. MS se tak holt placa na vlastnim pisecku, ale za roky co LIVE funguje by uz davno musel (a mel) vypadat jinak.

všechno je to obchod .... a krmit neziskove organizace nejde pořád ..... imho nevím, že by se tato organizace nějak zásadně angažovala v oblasti revoluce či evoluce PC her
  • Jack1947

Poznáte nejslavnější vozidla z počítačových her?

Nechci se nějak vytahovat ale dal jsem to na 100%😛

Je to zajímavé nikdy jsem k závodním hra tolik netíhl nicméně možná to bude i tím že většinu her jsem poznal a kde sem si nebyl jist se trefil. Kdyby takhle byli všechny kvízy🙂

• Chomaco

81% ...ale...percentil 91,77 😎

• Jack1947

Precentil je u zádele, prostě neznáš tolik auta co já 😎 😛tak co kdo další, ted mám streak 2 nebo kolik kvízů na 100%.

• Jack1947

Tím myslím že precentil je dost zavádějicí pojem, ne úplně přesný měl jsem třeba 75-78% a precentil nějakejch 85-88 už si nevzpomínám.

• kuRe

Až na to že je percentil mnohem víc vypovídající ukazatel než nějaké %, ale s tebou se nemá smysl bavit o ničem složitějším než je WC

• Sada nových obrázků z Prey 2 sice nic nedokazuje, ale stejně nás ta hra neskutečně zajímá.

Jak nedokazuje! Vždyť je tam TOMMY!!! *14*
  • Veskoslav

Warhammer 40,000: Eternal Crusade at the PC Gamer Weekender

https://www.youtube.com/watch?v=tpLtbcnK2XE
  • Skupina Lizard Squad chystá 25. prosince nadobro shodit Xbox Live.

No jo, deti si hrajou na velky hackery a citi se pri tom zrejme hrozne cool. Co tim jako chteji dokazat? Akorat zkazi vanoce plno detem.
    • Veskoslav
      Nic tím nechtějí dokázat. Jenom ukážou neschopnost Microsoftu zabezpečit tak významnou službu. Stejně jako Sony. Idioti to jistě jsou, ale pokud není MS či Sony ochotni investovat do zabezpečení peníze, tak je to taky špatně.
      • Expert přes zabezpečení live nejsem, ale pokud tím chtějí demonstrovat ne/zabezpečenost služby tak si mají vybrat jiný termín a né vánoce, kdy plno capartů bude natěšeno na novou hračku pod stromkem.
      • Jak konkretne chces zabezpecit nejakou sluzby proti ddos utoku?
        • Veskoslav
          Myslím, že Live neshodíš DDOS, to by jsi musel 24 hodin/7 dní v týdnu, aby ta služba byla nadobro mrtvá. Navíc za den toto DDOS neuděláš. Vem si, jak se jelo na Warcraft při vydání půl milionu DDOS útoků během hodin.
          • No s sikovnym cervikem to udelat muzes... sam jsem docela zvedavej jestli se jim to podari jak slibili...
            • kennyB
              Bylo by zábavné, kdyby to shodili a pod stromečkem našli novej Xbox *1*

Jinak mají velké řeči, že to shodí nadobro. Možná tak na pár dní... Jinak hnus, když se někdo nudí i před vánocema, jako tahle skupina *7*
            • Veskoslav
              Podle mě to jenom shodí na pár dní/měsíc. MS se omluví jako Sony, dá dvě hry stádu a vesele se pojede dál. Nějak se to zaplátuje, vydá se odsuzující prohlášení, jak to ničí herní komunitu.
  • kennyB

Bloodborne alpha gameplay

Vypadá to hodně luxusně *14*
    https://www.youtube.com/watch?v=NAHov-Gsl10
    • Vypadá to naprosto luxusně. Dokonce tak moc luxusně, že před každým hraním si budu muset šlehnout smrtelnou dávku, abych to hraní mohl nějak přežít.

Ne, dělám si samozřejmě srandu. Docela se i na to Crap Souls 3... teda... Bloodbored těším. Ta goticko-van helsingovská atmosféra se mi líbí.
      • kennyB
        Raději si to nekupuj, bude to v podobném duchu, jako Souls hry...
        • A právě proto za to dám plnou pálku *5*
          • Tilwaen
            Ještě nemáš předobjednáno?
        • Jack1947
          Tak určitě , když ani nezná správnej název. *3*
    • To je poprvy, kdy vidim Bloodborne alfa video, ktery je hrany nekym, kdo evidentne neni v Souls hre poprve. A je to znat ☺ Teseni na druhy Dark Souls se plynule presunulo k tomuhle kousku. Tak snad to klapne.
    • La_Furia_Roja
      Až na to kladivo, které by vážilo víc než ten týpek.
    • Az na to odkopavanie mrtvol. Ale to do finalu snad doladia :)
      • kennyB
        To už bylo v DS1. Byla to docela sranda, když jsi táhnul mrtvolu kus cesty sebou *1*
        • Miserius
          Začlo to už v Demon Souls...
          • La_Furia_Roja
            To už měl i Oblivion.
            • docela odvážny, zrovna Oblivion a jeho lelevelovaní všeho okolo, zmrzačený combat, to samé Skyrim, tam nic nefungovalo..
            • Jack1947
              Nojo, tak se jedná o malého neškodného trollíka tak ho nechme at se trochu "slunní". Trolls have harsh times this times.
            • kennyB
              La_Furia_Roja: pokuď nemáš rád Souls sérii, nechápu tedy proč přispíváš svým fenomenálním humorem k tomuhle tématu *7*
            • La_Furia_Roja
              Miserius: No to určitě ne. Oblivion nemůžes srovnávat s pseudo RPG z vietnamské tržnice *1*
            • Miserius
              Pokud myslíš že Oblivion je součástí Souls serie tak prosim

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit