-
Obrazem: Nové screeny z Resident Evil 4 Ultimate HD Edition.
Šiklo by se zmínit, že jde o fanouškovskej projekt, který se snaží udělat z toho paskvilu co Capcom vydali pod HD opravdu HD *3* -
-
Ultimate HD závěsy, jen díky nim bude mít ta hra úplně novej rozměr.
-
-
Souhlasím, je to opravdu taková zbytečnost, RE4 HD naprosto dostačuje. No ale tak, někdo si na tom potrpí.
-
Jde o kompletně všechny textury ve hře včetně úprav některých 3D modelů *3*
-
-
Grafika je u RE4 úplně to poslední a kdyby chtěli opravit ten zmršený port, tak by se museli zaměřit spíš na technickou stránku a ne na HD textury.
-
-
-
-
Operation Flashpoint Red River v Anglii za 13.98 liber... (game.co.uk)
na novou hru zajímavá cena. (u nás 999,-) -
Zhlédněte gameplay záběry z Xbox One a PS4 verze FIFA 14.
Vypadá to celkem zábavně, hlavně když to hrají dva na jedné konzoli.. Že bych si po x letech pořídíl sportovní hru? Hlavně když přijde návštěva, mohla by to být dobrá zábava. Doufám, že k PS4 budou přibalený dva ovladače, to že je k PS3 standardně jen jeden není zrovna potěšující.. -
-
2 ovladače v balení zní líp, ale ber to tak, že vždycky to zaplatíš. A většina lidí, co si koupí konzoli, tak hraje sama. Takže proč platit druhý, aby někde ležel? Kdo chce, tak si přikoupí.
A tou návštěvou myslíš koho? Pokud je to kamarád, který taky hraje, tak si ovladač donese svůj. A pokud je to klasická návštěva, tak to stejně nebude umět hrát, takže by to stejně bylo jedno :)
-
-
STEAM akce: ušetřete 50 - 90% na hrách od SEGA aneb Alpha Protocol za 2€ (thx ucho).
Golden axe jasna volba *3* je to pres naky emulator automatova verze a je o dost dynamictejsi a plinulejsi nez pc verze. -
-
Podle popisky tipuju, že je to Mega Drive verze se zabudovaným emulátorem. Ale souhlasím, je to skvělá volba. Golden Axe pro PC jsem hrával kdysi dávno na PC u známých, když jsem neměl o nějakém vlastním PC ani potuchy.
Jó, to byly časy. Jel jsem ke známým na týdenní prázdniny a chodil různě po městě atd. atd. a taky mastil Golden Axe a Commander Keena. Mohlo mi být tak 5-6 let... takže roky 1996-1997.
-
-
Infinite Crisis
Vyšlo nové video na chystanou MOBA hru od Turbine. -
Bethesda oznámila více než dvacet milionů prodaných kopií The Elder Scrolls V: Skyrim.
Celkem lituji, že jsem to koupil za 7 eur v akci na steamu...Reskinovaný Fallout New Vegas -
-
coz je reskinovany oblivion
ale elder scrolls hodne upada, to me ten new vegas mozna bavil jeste nejvic z her na tom prehistorickym enginu -
-
FO: 3 je víc přeskinovaný Oblivion než New Vegas...NV byla sranda hrát(porádní lokace, tuna obsahu). Příběh mělo lepší NV. Trojku spíš psal nějaký maník na drogách.
-
-
Trojka byla takova nesourodá.. jakože hlavní linie docela vo ničem, sem tam světlý momenty, ale celkově mě bavily spíš postranní questy a miniquesty. New Vegas v tomhle naprosto votočilo a nasadilo takovou skvělou záhadnou atmosféru, zajímavý twisty, a spoustu drsnejch postav a skupinek (Kings a Boomers byli jednoznačně nejlepší). A i ty postranní úkoly byly super, třeba Come fly with me.
-
-
-
-
Scorn
https://www.youtube.com/watch?v=hBlBtP3-x_w
Tak to je hodne Giger a trosku Beksinski.... -
-
Jedno video už tu bylo (myslím, že o trochu kratší) a vypadá to moc chutně. Držím palce, aby se jim finál hra podařila.
-
-
Koukam na to. Muselo mi to nejak proklouznout... :(
Priste zkusim nejdriv hledat :D
-
-
-
Activision: Nízké prodeje Call of Duty: Ghosts nejsou příznakem unavené série, ale jsou zapřičiněny...
Prodeje nejsou příznakem ničeho. -
To je sranda, o Zaklínačovi a Skyrimu se debatuje pořád, a kde jsou ty úžasné hry jako dark souls a bloodborn? Ty už měsíc po vydání nikoho nezajímají a zřejmě ani místní sonyboys, protože furt jen brečí nad Z3 a TES *1*
-
-
tak můžeme. The Edge zvolil Dark Souls nejlepší hrou historie. Spousty odborníku a vývojářů souhlasí, každý se snaží aspoň trochu napodobit Dark Souls.
Dark Souls obsahuje značné množství role-playingu. Tvůj původ ovlivňuje průchod hrou, můžeš role-playingovat za ty dobré, či za ty špatné - takzvaně přidávat se do covenantu. Role-playing v DS je snad nejhlubší ze současných moderních 3D RPG, máš absolutní svobodu, kam jít, v jedničce se můžeš vydat kamkoli a hrát to jakkoli, nic tě neomezuje.
Hra využívá hru vjem a čili využívá možnosti her maximálně, když hovoříme o hrách, hovoříme o Dark Souls, protože Dark Souls definuje pojem her. -
-
Dark Souls funboy bajky
No odhliadnuc od toho, ze naozaj tam nemozes ist kamkolvek a nemas absolutnu slobodu, tak RPG naozaj nie je o tom , ze sa mozes vydat kamkolvek. Souls je player skill based akcna hra, RPG je o hrani role....ale tak asi bude zbytocne vysvetlovat rozdiel. RPG naozaj nie je o tom, ci sa rozhodnes vymydlit tych istych bossov rovnakym stylom v jednom covenante alebo v inom, alebo gankujes ine postavy v neperzistentnom svete.
-
-
O některých hrách se debatuje jiné se hrají *3* Souls hry nejsou zcela pro každého a roky démonizování jejich obtížnosti taky moc hráčů nepřiláká.
-
Tak debatuj co ti brání *1* . Pak Bloodborne je jen na PS4 a PC bude rozšířenější. A Dark Souls je "jen" akční rubačka, obě hry se nemódují, tak co bys chtěl za dlouhé letité rozpravy o těch hrách? *1*
-
-
hry se samozřejmě modují, jsou to sice především grafické mody, ale na nexusu je modů dost. Rubačkou to můžeme nazvat jen za předpokladu, že rubačkou nazveme všechny akční RPG, čili Witchera 3 atd, ale i tak je to směšné, Dark Souls obsahuje značné množství role-playingu, rád si poslechnu, proč to není RPG.
-
-
Je to spíš takové emo rpg
-
-
-
-
Bude se tady recenzovat Dirt 2.0, nebo nikdo z redakce nepostrehl ze vysla nejlepsi rally hra od RBR.
-
-
Ve FC říkal Patrik že už má volant a začíná to hrát.
-
Nevím, sice tomu dám šanci ale moc mě to neba, chybí mi třeba více aut na trati. To sice má FIA ale to se nedá ovládat lítá to jak splašená myš s raketovým pohonem. Je to Dirt rally 2.0.
-
-
Koupils jo? Jinak me tvuj nazor vubec nezajima
-
-
Čekal jsem asi něco jiného ono i ten DIRT jsem vzdal dost brzo zvláštní je že to blbé Vrally sem sehrál 2 nebo3 šampionáty.
-
-
Hrajes to jeste na klavesnici ne? :D
-
-
Tak to že hraju závodní hry s automatickou převodovkou ještě neznamená že budu kazit zážitek na klávesnici, samozřejmě na gamepadu🙂
-
-
-
Reakce na příspěvek:
Zajímavé že se se mnou bavíš, no nic a PS4 jedeš taky na volantu že ty bramboro 😀
-
-
Reakce na příspěvek:
Samozrejme ze hraju na PS4 na volantu, na cem jinym bych mel hrat zavodni hry. Ty si jako myslis ze nejsou na PS4 volanty?
-
-
Reakce na příspěvek:
Tak u toho Fia bych to i chápal dá se říct to auto je fakt neovladatelné. Nicméně rallye si projedu šampionát a pak to začnu pilovat. Dám si zase Vrally přweci jeno vyšel nějaký ten update.
-
-
-
-
-
To neni vubec zvlastni, vzdyt ty ses Jack, to se hned vsechno vysvetli
-
-
-
-