Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

Do free-to-play titulu Warframe se již zaregistrovalo přes 26 milionů hráčů.

Nojo ale ted je optázka kolik hráčů u tohohle nekonečného grindu vydrželo -Protože s random lidma na těžší obtížnosti se to prostě uhrát nedá ale jo maj tam i PVP turnaje či co...nebo snad gild wars njn ale furt je tam ten grind grind... grind.
  • Vogon

Dark Souls 3 - SPOILERY - Screenshoty, původy, poznatky z tvoření postavy

Screeny - http://imgur.com/a/VVsMv
    původy - http://i.imgur.com/4tFVmNT.jpg
    Tvoření postavy - hlas, svaly, ochlupení(!!!), tetování
    • Vogon
      Mechaniky:
      - Homeward Bone vám dovolí vybrat si bonfire, ke kterému se chcete teleportovat.
      - Fatrolly až od 70% equip burdenu.
      - U kováře si můžete vybrat jak chcete rozdělit Estusu.
      - Objevují se fialoví invadeři, pravděpodobně NPC, a jsou naprosto neúprosní.
      - Bossové mají méně života než bossové v Dark Souls 2.
      - Existuje ledové poškození, odolnost vůči ledu a status efekt "frozenbyte".
      - Xbox One verze má velmi podobné, ne-li stejné, framerate jako PS4 verze.
      - Ze začátku padá hodně zbraní a classy jsou rozlišné.
      - Všechny lokace co jsme doposud viděli jsou na začátku hry.
      • Vogon
        - Loading po smrti na Xbonu okolo 20 sekund.
        - Můžete vylepšovat některé obchodníky pomocí itemů.
        - Příšery ubírají méně a mají méně života, ale obecně útočí ve větších skupinách.
        - Více mini bossů.
        - Covenanty jsou zpět.
        - Prozatím o dost lepší level design než Dark Souls 2. Hodně zkratek a v mnoha lokacích se dá naprosto v pohodě zabloudit.
        - Nemůžete homeward bone během kotoulu.
        - botomless box už od začátku.
        - Soundtrack prozatím působí hodně dobře. Hodně vokálů. A naštěstí všechny skladby nezní jako OaS theme.
        - Equip menu je změněno, teď už vidíte vaše staty zároveň s vybavením.
    • kennyB
      Ten fialovej invader/pomocník vypadá skvěle *14*
      • Vogon
        No... jen se těš. *1*
  • ps+ na pc

chtel bych si i bez vlastnictvi playstation aktivovat hry- chapu spravne ze me na pc k tomu staci jen registovani na playstation.com a potom pri prihlaseni a tamnim aktivovani ps+ nebude nijak branit pridat hry? nebo je tohle mozny udelat jen na konzoli, aby se to nejak chytlo do knihovny? nechce se mi tomu moc verit, jelikoz takhle by si kazdej mohl vse aktivovat komplet vsechny hry kazdy mesic i bez kozoli k tomu urcenych..
    edit: koukam ze aktivovani playstation systemu uz chce primo presnou platformu a navadi to k vecem delanym na konzoli..
    tim padem jedina varianta je sam zaplatit na pc, ale potom uz nekoho s ps4 poprosit aby se na me prihlasil a aktivoval?
    • ucho
      stačí "koupit" na webu za nula peněz, když máš účet.
    • Já ps+ hry dost často aktivuju na pc nebo mobilu.
      Aspoň to můžu koupit na jednou a nepřijde mi kvůli tomu 10 emailů, ale jenom jeden.
      • super, takze pokud to jde tak tech 210,- nasypu a bloodbourne a ratcheta hned jak bude mozno pridam :) tohle je totiz nobrain deal :)
        jen si teda furt nejsem jistej tim ze nemam aktivovanou zadnou platformu kam by to davalo. furt neverim ze to pujde jen tak bez prvotniho sparovani uctu na konzoli..
        • tak sem si aktivoval 14 dni zdarma a pridal aktualni hry a pak pridam ty dalsi. podle vseho teda v pohode. skoda ze sem to neudelal uz driv u nekterych exkluzivnich titulu ktery bych si v budoucnu rad zahral
          • ucho
            až si je budeš chtít v budoucnu zahrát, tak už budou za pakatel. to PS+ má největší smysl, když alespoň něco z toho za ten rok zahraješ.
  • Draken69CZ

NVIDIA 397.31 WHQL způsobují zacyklený reboot

Pozor pokud si připlácíte za "kvalitu" a máte GTX 1060 opět si můžete zadělat na problém.
    • Jack1947
      https://segmentnext.com/2018/04/26/nvidia-game-ready-driver-reset-loop/ jo to naštve ale naštěstí se to vyřečit dá *3*
  • tak ako? myslite si, ze to daju? 9 dni a 30K

https://www.kickstarter.com/projects/kingartgames/the-dwarves-a-new-storydriven-fantasy-rpg?ref=nav_search
  • Malleth

Dva měsíce na prozkoumání Lost Santos (GTA V) stačí, poté přijďte do Chicaga (Watch_Dogs), vzkazuje...

Z prosluněnýho Los Santos, plnýho jasných barev do šedi velkoměsta? To bude trochu downgrade.
    Asi jako hrát Skyrim po Dark Souls.
    • Osviceny
      ty jsi ale lopata.... Watch dogs bude hra pro inteligentní hardcore publikum a ne hra pro fracky hrající si na gangsta gangstery poslouchající gangsta style.... A nechápu proč srovnáváš skvost jako skyrim s blbostí jako Dark Souls
      • God-of-War
        Inteligentni hardcore publikum? Delas si doufam p*del. *15* *1*
        • Osviceny
          běž si obtáhnou tvojí super kéérku a mlč
      • Tilwaen
        Doteď well played, nebyla jsem si zcela jistá, zda některé své příspěvky míníš vážně, nebo jen trolluješ. Už na pochybách nejsem, škoda.
        • GlaDOS
          Mně už je delší dobu jasné, s čím máme tu čest. Marně vzpomínám na staré časy, kdy tu diskuze nebyly prolezlé tolika magory.
  • heartless_cz

1GB klient pro betaverzi Diablo III je ke stažení. Bez pozvánky do hry Vám však k moc věcem nebude,...

Ten klient má přes 2 giga. Zdá se, že beta nebude podporovat XPčka. Stejně jsem chystal po letech upgrade *7*
  • SalemCZ

V Kingdom Come: Deliverance mikrotransakce nenaleznete.

v Kingdom Come: Deliverance český dabing nenaleznete.
    • Já myslím, že věcí, které tam nenalezneme, je tolik, že by se snad raději mělo psát o tom, co tam nalezneme. *4*
      • SalemCZ
        tak napíšeme článek 100+ co chybí v Kingdom come
        • ucho
          mne tam nejvic chybi zima. proste zasnezena krajina. to by teprve bylo neco.
    • jamar28
      Jak poslední dobou poslouchám moderní dabing, tak mi to už ani nepřijde jako škoda. Dobrých dabérů je tu už taky jako šafránu.
      • Jack1947
        Protože taky jich dost už umřelo, navíc dneska se většina filmů nesmyslně předabovává a pak to zní docela hnusně. Jinak jsem slyšelů furt lepší český dabing než slovenskej a to říkají sami slováci. Přesně navíc by semuselo vybrat jen kvůli dabingu ještě jednou tolik a o kvalitách nelze mluvit.
      • Inquisitor
        Pravda, ale zase na druhou stranu mi tam ta angličtina nějak nesedí. Chápu všechny důvody proč jí neudělali. Je to jenom můj pocit a je to škoda, že člověk nemá na výběr.
        • jamar28
          Je no, ale je mi jasné, že kdyby fakt ten dabing vzniknul, vypnul bych ho po 5 minutách. Zkus si pustit nějaký moderní film s dabingem. Nějací dabéři jsou ještě dobří, ale spíš ti starší. Jenže tady budou hlavně mladé postavy.
          • Inquisitor
            Je to možný. Dlouho už jsem žádný film s dabingem neviděl, já mám osobně radši originální znění. Ale je mi jasný, že to dneska žádná sláva nebude.
            • jamar28
              Na nějaký jsem koukal nedávno, za boha si nevzpomenu na název, ale říkal jsem si, že to snad dabují malé děti.
    • Jack1947
      Ty hajzly tam taky nebudou... *7*
      • MickeyMutant
        Za hajzly tam budou Kumáni a Zmikund, šelma lucemburská, ryšavá.
  • Assassin's Creed IV : Black Flag - PC

Zdar tak nějak čtu že PC verze má velké problémy s optimalizací , množí se stížnosti dokonce snad byli i mazány nějaké příspěvky na youtubu ze strany Ubisoftu (ale taky to může být jedna paní povídala)....mě někdo další infa víc?
    • Hraju to na starsim pc a nemam problemy ani v tech vetsch mestech. Rozhodne to maj mnohem lepe optimalizovany nez AC 3.
    • MidnighT91
      O žádnejch nevím, jede mi to líp než trojka...
      • nekromant33
        mě to teda jede podstatně hůř jak trojka, asi dělám něco špatně
  • Lukyz

Batman: Return to Arkham

Tak dnes WB spustili webovky pro HD remaster Arkham Asylum a City pro PS4 / XO

+ Announce trailer

www.batmanreturntoarkham.com
    • Jack1947
      Holdjaí to na pc vydat stejně rozbité jako Arkham knight? *12*
      • ringmancz
        na PC to vyšlo už dávno a jmenuje se to GOTY edice
        • Jack1947
          Dobře ale na pc nebyl remástr, sice nevidím důvod proč by měl bejt, nicméně rejžovat se má ještě za tepla.
      • Nikde tam o PC neni zminka

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit