-
O návratu Planescape: Torment je takřka rozhodnuto - žádný se konat nebude.
ja som tam precital skor ze priame pokracovanie PS :T nebude, nie ziaden pribeh z PS
prosim.prosiim chceme PS :) -
-
O návratu Planescape: Torment je takřka rozhodnuto - žádný se konat nebude.
ja si i myslim, ze je to dobre. PS:T byl uzavreny pribeh a tahat tam Blood War by tomu asi nepomohlo.
-
-
Arizonský střelec podle jeho kamaráda nedělal nic jiného než poslouchání hudby a hraní her....
Jak jinak. Ať ve světě stane jakékoliv neštěstí, tak za to vždy může film, hra nebo hudba. Lidi se vědomě zbavují odpovědnosti za svůj vlastní život. Vůbec bych se nedivil, kdybychom jednou museli před spuštěním hry vyplnit psychotest, jestli je ta hra pro nás vhodná. Ach jo, kam jsme to dospěli. -
-
Arizonský střelec podle jeho kamaráda nedělal nic jiného než poslouchání hudby a hraní her....
Lidi si v tom vždycky najdou to, co chcou. Když někdo vystřílí celou třídu a pak se sám oddělá, tak nikdo nevidí, že to byl psychicky labilní člověk, že měl dlouhodobé problémy ve škole, nebo že ho rodiče týrali. Všechno, co konzumní společnost zajímá je, že si den předtím na hodinu zahrál CS. -
Beztak hrál Raymana a lego Harry Potter, proto je důvodné podezření, že násilí ve hrách ho tak dalece ovlivnilo :D
-
-
vädla ... oba ste vädla ... pamätajte ža za všetko môže sex ... to že hral hry a hra/počúval hudbu je nepochybne znakom sexuálnej frustrácie ... (ah pamätní to diel MASH)
-
-
nevzpomeneš si který díl to byl? Hned bych si ho šel "koupit" čistě z nostalgie. i když památeční jsou podle mě všechny díly, jeden lepší jak druhej.
-
-
neviem presne ktorí ale bolo to niekde v prvej 40 je do jeden z prvých (mam taký dojem že druhí) dielov so Sidnim čo tam všetci hrajú poker, máju tam nejakého zraneného špióna, Frenk ho nechce operovať lebo podla predpisov tam musel byť prítomní dôstojník od spravodajstva lenže chlapík mal vnútorne zranenia tak ho Hawkeye a Trapper odoperovali, následne sa tam dovalil Flagg a začal s nimi tiež hrať poker ... a na Klinger spustil že z diaľky je škaredá ženská ale z blízka je chlap ...
no našiel som to ... M*A*S*H Epizode 37 : Deal Me Out -
-
Díky, podle toho pospisu už taky tuším který díl máš na mysli, jen jsem nevěděl číslo epizody *5*
-
-
-
-
-
-
Když tu vidím tu reklamu na ten Borderlands 3, tak krabicovky asi budou i za ten půlrok jenom Epic co?
-
Představitelka Alyx Vance (Half-Life 2) snímá své pohyby pro nějaký nový projekt.
Tak už se rozběhla práce na HL3 *1* -
PS Vita
Měl jsem v plánu pořídit si Vitu místo mého dosavadního telefonu a PSP, ale dneska jsem slyšel, že s ním nepůjde volat, že to není přímo plnohodnotný telefon. Je to pravda? -
-
Obávám se, že jsi si popletl přístroje. Tuším, že jsi četl o tomto.
-
-
Kdo by chtěl telefon, co se tváří jako konzole , když může mít plnohodnotnou konzoli s telefonem ?
Do tří let se uvidí jestli mají samotné herní hahttp://diskuse.tiscali.cz/captcha?key=50470238&dark=1&bg=3f3f3fndheldy ještě místo na slunci . -
Ne, to fakt ne :) Měl jsem na mysli Vitu.
-
-
Nikdo snad netvrdil, že Vita má mít cokoliv společného s telefonem, ne?
-
-
Závěrečná epizoda z hraného filmu Resident Evil: First Hour na motivy hororové herní série vydána....
Jsem říkal hned , že jediné co Vitě chybí je telefon a cit :( -
Nevím, někde jsem četl, že to má být jak handheld, tak zároveň mobil. Navíc jsem četl, že u nás to bude podporovat síť Vodafone, tak jsem si automaticky odvodil, že bude Vita zároveň jako mobil a že má Vita slot na kartu sim, to také jen podpořilo.
-
-
To je na 3G.
-
-
Děsí Vás pavouci v The Elder Scrolls V: Skyrim? Udělejte z nich Spidermany! Nebo dáte raději přednost...
Takže na ouno , když to nebude mít s telefonem nic společného (ani Skype či něco podobného ?) ? To je potom trapas přijít s 3G modulem do naší republiky a říkat , že je to hlavně k intrnetovému připojení .... tak ještě kdyby to mělo podporu EDGE abych se s tím bez problémů připojil i mimo Prahu a Brno ;) -
-
-
-
-
-
-
Na PC, PS4 a Xbox One můžete nyní vyzkoušet desetihodinovou (trial) verzi hry Mass Effect: Andromeda. (+ video)
Ted když to už opravily tak to ani nemá moc cenu... -
Zaklínač 2 na GOGu
Jak to dopadlo s tím naklikáváním známek na GOGu na Zaklínače 2? První den to nefungovalo, takže jsem druhý den začínal od nuly. Má už někdo těch 7, nebo jsme začali od nuly všichni? -
-
mám 7, ale kódu se nějak nechce přijít
"ALL STAMPS COLLECTED
We’ll email you the code for the gift " -
mě to taky první den blblo, ale už mám všech 7 a čekám jen na email s kódem:
"ALL STAMPS COLLECTED
We’ll email you the code for the gift" -
mně to fungovalo každý den, už mám 7. ale stejně ho někomu daruju, jestli to půjde.
-
Až se dostanu domů tak dám info, aktuálně mám 6 a tady se na gog nepřihlásím :(
-
Zbývají mi už jen 3dny.;-)
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=7wzKb_u21Yk
-
-
-
Claybook
https://www.youtube.com/watch?v=u0IqEs2_AwQ
To vypada na docela roztomilou blbustku. -
-
jsem si říkal, o čem to mluvíš, a on to není žádný Clayblock.
-
-
Dik... uz jsem horsi jak bleskar.
-
-
no předtím jsi tam hlavně neměl žádný odkaz na youtube, jen jsi nadšeně mluvil o nějaký hře a jediný, co mi to našlo, byly nějaký videa k Minecraftu :)
-
-
To bylo protoze jsem zvyklej z jinyho fora davat odkazy do spicatejch zavorek ale se zdejsi diskuzi si to nerozumi uplne dobre :D
-
-
ucho kolikrát napsalo překlep taky tak už to trochu přehání *7* Claybook a block není takvej rozdíl když ta hra bude pěkná bejkárna stejnak *12*
-
-
-
-
Blizzard shání někoho, kdo si rozumí s PS3, což vyvolalo otázku, zda pro tuto konzoli neplánují...
Developeři pro PS3 jsou hroký zboží -
Rocket League Gamesplay
kdo hraje a chce si dneska zahrát s náma, napište mi na steam, ať se nehledáme během streamu
http://steamcommunity.com/id/ringmancz/