-
Nový grafická modifikace ENBseries pro GTA IV převlékné hru do slušivého kabátku.
Ma nekdo vyzkouseny? Naroste hodne HW narocnost?
Uz tak jsem GTAIV hral "jen" na lepsi stred detailu, 1650x1080 ... -
Tak taky zkusím přihodit svojí troškou do mlína.
Napište mi 5 vaších oblíbených videoherních parťáků nebo spojenců...
1: Leonardo da Vinci
2: Grunt
3: Triss
4: Leliana
5: Bob a Bill Kerman :) -
-
V náhodném pořadí
1: Xara (Dark Messiah of Might and Magic)
2: Celá ME banda, kdybych musel vzít jednoho tak asi Garrus
3: Elika (Prince of Persia)
4: Farah (Prince of Persia: Sands of Time)
5: Asi Elizabeth i když měla IMO navíc, ale teď mě nenapadá žádná jiná -
Vánoční balíček Square Enix zákazníky moc nepotěšil - ukrýval hry Just Cause 2, Hitman: Blood Money,...
Marcus, Metzger (Fallout), Mort (Planescape), Holoduke (DN3D)..... -
Sam a Paulie z Mafie, Wu Zi Mu a The Truth ze San Andreas.
-
1 - Ellie - The Last of Us
2 - Alyx - Half Life 2
3 - Elizabeth - Bioshock: Infinite
4 - Garrus - Mass Effect
5 - Otacon - MGS -
Z hlavy mě napadnou jen dvě 1) Dog/God z Fallout:NW
2) Zaeed Massani (můj nejoblíbenější parťák vůbec, frajer v Arnieho stylu) -
1. GOW (DOM)
2. COD (GHOST/PIERCE/REZNOV co si budeme povidat ze ?)
3. ME (ALENKO/VEGA/LIARA pac jsem snima absolvoval ve 3dilu nejvice misi - nemuzu se rozhodnout kdo byl nej/nebyl)
4. JOKER- bez nej by to samozrejme neslo ze. (ME)
5.... dopisu az si vpomenu. -
1. Wrex - ME
2. Thane - ME
3. Garrus - ME
4. Shale - DA
5. Gorn - Gothic
Ať si o DA a ME nebo BioWare říká kdo chce co chce, ty postavy jsou super (možná kdybych hrál Baldury tak je nahradím postavam z nich, přepokládám, že jsou dělaný podle podobnýho mustru).
A speciální cenu dostává Mud z Gothica. Kdo hrál ten pochopí. -
1. Garrus (Mass Effect)
2. Tali (Mass Effect)
3. Elizabeth (Bioshock: Infinite)
4. Komentátor ze Stanley Parable
5. Kdokoli z Thomas Was Alone
-
-
Skywind - 'Prevalence' (June 2016 Progress Update)
https://www.youtube.com/watch?v=KB_ldn6JQ0o -
-
nevies, ci v Skywinde riesia aj levitaciu?
-
-
Samotne kuzlo levitacie nebude problem. Otazka znie, ci je sanca na to, aby boli vsetky mesta otvorene tak ako v Morrowinde.
-
-
Do Oblivionu i Skyrimu vyšel mód, kde v určitý míře (nevím jestli to bylo stoprocentní) otevřený města lidi udělali. Skywind určitě bude mít balík nějakejch addonů, aby všechno mělo fungovat tak jak má. Engine to zřejmě umí, překážky jsou jen v HW náročnosti a vychytání bugů spojených s podobným zásahem. Myslím si, že je to jednodušší dobře udělat právě u Skywindu, kde je ta celá mapa už od začátku koncipovaná na minimum loadingů, než zasahovat do původního Skyrimu.
-
-
Povodny zamer bol, ze to pocitace utiahnu aj s otvorenymi mestami. To vsak bolo predtym, ako sa rozhodli vymenit vacsinu assetov a poriadne pridat na detailoch. Inak s tymi modmi je dost problemov.
-
-
-
-
-
Epic Games se pustila do boje s větrnými mlýny - snaží se odstranit všechny odkazy na stažení...
Myslim že tam máte chybu . Hra vychází za 3 měsíce ne za 3 týdny -
Apeluju především na všechny mladé hráče na těchto stránkách, povinně poslechnout a snad i vyznávat :)!!
http://youtu.be/eqVUw4kucZE
Hrám a hráčům zdar! -
Magazín EDGE vytvořil žebříček sta nejlepších videoher.
Tak to fakt tvořil někdo, kdo hrál asi tolik her jako Jack. Kde je Warcraft III, Morrowind, Baldurs Gate, Dragon’s Dogma, Battlefield 2 Bad company, Age of Empire II, Batman: Arkham City, The Secret of Monkey Island, Hotline Miami, Doom, Fallout: New Vegas, Mass Effect, Red Alert či Tiberiun Sun, DEUS EX, System Shock, SoulCalibur, Perfect Dark, Worms Armageddon, Halo: Combat Evolved, Devil May Cry 3: Dante’s Awakening, God of War, Metal Gear Solid 3: Snake Eater, Rayman Legends, Grim Fandango,Beyond Good and Evil, Xenogears, Max Payne, Castlevania: Symphony of the Night, Psychonauts, Final Fantasy VI, Silent Hill 2, Prince of Persia: Warrior Within atd.?
To je prostě zase další z řady pseudoseznamů her, co prostě "autor" vzal a náhodně sesbíral nějaké hry. To, že ten žebříček psal nějaký zahraniční Jack vypovídá, že jsou tak skvosty jako BF4, Dota 2 (i když ji mám rád, tak prostě je to jenom remake), LoL, The Sims 3, Batman: Arkham Knight (přitom jak Assylum, tak City jsou považovány jak recenzenty, tak hráči za lepší), Far Cry 4 (FC III v Himalájích...), Destiny a nejvíc to zabili 10. místem pro Minecraft. -
-
Ježiš, tohlecto na hráčích nesnáším. Hodnocení her je subjektivní a to, že nějcí vocasi z nějakýho časáku nebo odkaď udělají žebříček sta nejlepších her PODLE NICH, nijak nezhoršuje hodnocení her PODLE TEBE. Prostě jde o to, že ty s výběrem nesouhlasíš a tak jseš na ně zbytečně nas*anej.
EDIT. A to věř, že pár her z toho Tvýho seznamu bych tam do top 100 taky zařadil spíš, než nějakej Minecraft apod., ale jelikož jsem si vědom subjektivnosti takovýchto žebříčků, nebudu tady v diskuzích zbytečně nadávat. -
Proto vždycky od žebříčků se slovy "nejlepší" rychle pryč.
Takový Dungeon fighter online může přece číňanům přijít jako nejlepší, jinak by tam nebylo přes 400 mil účtů -
-
Tak to dělají jako na Androidu ne, mají spoustu falešných účtů...
-
-
tak se podívej na žebříček PC gameru
Jinak Symphony of the Night tam samozřejmě je.
-
-
Tak jsem přemýšlel, jak by se dalo pomoct prodejům LEVELu a napadlo mě udělat neofiko akci "LEVEL pro kámoše". Tj. koupit si jeden měsíc místo jednoho čísla dvě a to druhé věnovat někomu, kdo LEVEL nekupuje, ale mohl by ho zaujmout. Investice do akce je stovka, což je nic, a mohlo by to pomoct dobrýmu časáku.
Případně pokud máte nějakej jinej nápad, tak se o něj podělte. Přeci to nenecháme padnout. *4* -
-
Ať to padne, sice mě zmínusujete, ale říkám to, protože mi je líto redakce. Oni každý měsíc vymýšlí téma, články atd... žere jim to čas a ještě se pravidelně stresují s uzávěrkou a mají z toho velké h o v n o. Divím se, že to asi vidím jenom já nebo co. Samozřejmě časopis je ve výsledku kvalitní, a když mě něčím zaujme, tak ho koupím, ale celkově tohle nemá smysl a je to spíš obrovská ztráta času pro zdejší redakci.
-
-
Herní časopis je v době internetu jasná sebevražda :)
-
-
Tak ani ne, ty čtenáře si to najít může. Ale ne každý má na čtení časopisů čas. To já si raději včera objednal Čtyřlístek, to mám přečtené rychleji. Nebo bych raději čas věnoval čtení nějaké knihy. Na Level bohužel není čas. (a ne, tento příspěvek nemyslím ironicky a nekecám)
-
-
Na hajzlu máš vždycky čas.
-
-
na hajzl se deš vysrat a ne číst noviny nebo luštit křížovky :D nebo ty tam snad trávíš svůj volnej čas ?
-
^ point *15*
-
No protože tam nic nečteš *1*
-
Tohle říká dost lidí, ale já se tam málokdy zdržím déle jak dvě minuty. Což je na čtení čehokoli o ničem...
-
-
-
-
-
-
Epic Games a Microsoft odhalilo cenu za Season Pass, který Vám přinese 33% slevu na čtyři připravovaná...
Jaké hry? Nerad hádám a klikám :) -
-
Gears of War 3 - díky *4*
-
-
Redakce
Tak co? Bude někdo řešit problémy Games ve spolupráci s tiscali, pod kterou spadají nebo se prostě na to vykašlete jako je u Vás zvykem a budete raději propagovat nějakou srágoru na Seznamu, takže miliarda projektů na pár lidí, takže kvalita bude muset zákonitě někde letět z okna. -
-
rika ti neco pojem outsourcing? btw doufam že cenzor nebude tolerovat tyhle slovni vypady vuci redakci *7*
-
-
outsourcing je sice hrozně fajn ale když sem lidi začali chodit pravě kvuli staré redakci tak tady nebudou zůstávat protože tu píše nějakej outsourcovanej pepa z horních prdelkovic *7*
-
-
Jaké staré redakci, ta tu už nepíše vůbec nic dávno, pokud sis nevšiml :)
-
-
Já jsem si říkal, že už jsem tu dlouho nic nečetl od Ondry Broukala. *4*
-
-
-
-
Se*e se na to dlouhodobě, tak proč by na to najednou neměli sr*t?
-
Dám ti radu. Otevři si recenzi nějaké AAA hry tam a tady a srovnej je.
-
-
Zaklínač 3 bude obsahovat osmdesát druhů nepřátel.
Kolik obsahoval Skyrim?.... *3*20? -
-
Skyrim není dobrá hra, ale zrovna počet nepřátel bych mu nevyčítal. Ono něco podobného slibovali i u dvojky a nakonec tam bylo celkově tak deset druhů nepřátel, které se nelogicky opakovaly nezávisle na klimatické podmínky. Jinak hype o kolo Zaklínače 3 začíná být neúnosný, jsem zvědav kolik z těch slibu dorží nebo to dopadne jako dvojka, skončili u těch slibů...
-
-
A co je podle tebe dobrá hra? Hlavně neříkej že TESO jinak na tebe posílám Dark Brotherhood *1*
-
Čistě ze zvědavosti, můžeš sem postnout článek kde slibovali ve dvojce něco co tam co tam nakonec nebylo? Dík
-
prý 60x větší mapa než ve dvojce, uvidíme
-
-