Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Další verze Unreal Engine 3 bude umět spoustu krásných nových věcí, jak je vidět v exkluzivním...

A to když jsem slyšel Unreal engine 3 ,tak jsem si představoval cosi strašně zastaralýho(což UE3 vlastně je) nicméně se jedná už o nevím kolikátej XY build, kterej je hodně propracvoanej. Těším se na nový hry s ním *3* jen mě trochu mrzí že tohle je všechno už pod DX11 což znamená, že na konzolích to ještě hezkých pár let neuvidíme. Holt musím vydržet na novou generaci *3*
    • Další verze Unreal Engine 3 bude umět spoustu krásných nových věcí, jak je vidět v exkluzivním...

Me by stacilo, kdyby konecne UT engine detekoval spravne muj volant a nedelal s nim psi kusy, protoze pokud ho nedopojim, tak si nemuzu zahrat :)
      • Mám dojem že tohle zrovna není věc enginu, ale spíš ovladačů *3*

Tot otazka, kdyz je to jedina hra, kde mi dela volant problemy :)
  • Alucard

MGS

Virus ve slovech a zakodovaný v jazyce je docela zajimavá myšlenka, pro mě originální, je to Kojimovo nebo to někde převzal?
  • The Golden Joystick Awards 2014 zná své vítěze ve všech kategoriích. Cenu za nejlepší hru roku si odneslo Dark Souls II. 

golden joystick *1* to je zas co za sranda trofej
  • Ochutnávka z nové verze (1.5) hry Minecraft.

Moc pekne... uz se tesim az na to bude vice casu:)
  • Takhle nějak vzniká indie hra. Pokud máte 5 hodin času, mrkněte se na proces přidávání prvků...

Tfůůůůůj!!! C++ *11*
    • Co se vleče .... bývá zapomenuto díky objevyvší se konkurenci.

Cortex Command Forever .... hra je ve vývoji už tak dlouho , že mnohé mody jsou hratelnější než to co zatím předvedli samotní vývojáři .
      Trpělivost došla - radím nepřispívat dokud nevypustí hratelnou verzi !
  • IGN: týden GTA V

http://go.ign.com/TVYn40

EDIT: plus "co zatím o GTA V víme" http://bit.ly/ZgEl6g
    • Ti ten hype vzali pěkně zvostra. Úplně vidím, jak se manažerům lesknou oči na pomyšlení na příjmy z těch reklam.
      • Njn, nejocekavanejsi hra pristiho roku, proc toho nevyuzit. *1*
        • Taky pravda. Když jim tam lezou, žejo. Ale je to fakt nejočekávanější? Akorát vím, že je momentálně nejrozebíranější.
          • rancor1223
            Jedna z nejočekávanějších určitě. Když jsem tak zběžně prohlídnul co kdy vyjde tak se GTA V rozhodně vlezlo do první trojky (spolu s Rome 2 a Planetary Annihilation).
          • Za me osobne je nejocekavanejsi The Last of Us. GTA V ma krasnou stribrnou.
  • Ukázka českého dabingu z lokalizované verze adventury Posel Smrti 3. Co na to říkáte?

Jako vzdy des bes cz dabing :DD
    • Co je na něm hrozného? ;)
      • dabing

Hrozneho je na nem to ze jde slyset jak to daberi ctou a nedavaji si praci se vzit do postavy a deje. Trpeli uz tim predchozi dily a je to slyset i ted. Cesi proste neumi dabovat hry, reziser nebo ten kdo to ridi to necha sjet na prvni dobrou mi to prijde. Ani to po sobe neposlouchaji. Kdyz si poslechnes vetsinou americke dabingy tak vidis a slysis tu postavu. Kdyz cesky tak vidim postavu a slysim jak nekdo cte jeji text. Nekdo ma mensi naroky a staci mu ze to mluvi cesky ale pro mne to je dost malo abych z toho mel dobry pocit. Proste to cpi amaterstinou a je jedno jak znamy herec dabuje, problem bude v rejzovi.
      • (Mimo jine) to co obvykle - projevy jak ze spatnyho divadla. O nejakym pocitu autenticity se neda vubec mluvit. (Neplati snad zas uplne pro vsechny)
        Proste to zni priserne umele - to to lidi fakt necejtite? Jste otupeny televizi - jednou treba prozrete, a budete tak protivny a nasrany, jako ja a dalsi : )
        • ucho
          souhlasím, neříkám že všechny postavy, ale z některých bylo cítit přímo čtení, nevcítěnost, nevhodný tón. to je co do projevu, některé hlasy se mi nelíbí i do příjemnosti poslechu, ale to už má asi každý jinak :)
          • Některé, ne všechny. To se člověk bojí být konkrétní? Říct, že Spooner mi nesedí (já bych si ho představoval úplně jinak - mladšího a s protáhlejšíma koncovkama) a Winterbottomová to moc čte, tomu říkám kritika, ale někdo, někteří, ne všechny, to mám pocit, že někdo je prostě jenom apriori proti překladům (asi aby ukázal svou anglickou světovost).
            • ucho
              nebojím se být konkrétní, ale je zbytečné rozebírat každou postavu zvlášť, když na mě nepůsobí dobře. nejsem ani vyložený odpůrce dabingu, dabing se dá udělat kvalitně, a to velmi. stejně tak může být špatný anglický originál. nejde tady o jazyk jako takový, ale o přednes, hraní role.

řeknu ti tedy, které konkrétní postavy mi hlasově vadí:
              Bobby Ackland, Matt Newcastle, Conrad Spooner, Tom Ackland

snad stačí takhle :) ostatní postavy jsou slušné (některé by mohly být lepší, kdyby dabéři někde trochu přidali, ale bral bych to za kvalitní i takto)
            • Jestli v tom nebude priserna studiova umelost taky proto, ze slysis neco bez kontextu a bez zasazeni do hry. Zase tvrdis, ze je tam studiova umelost - definujes, co to je? Nebo kdo konkretne tam zni studiove, vsichni? Ja bych rad slysel kritiku, uz jenom proto, ze kdyby nekdo mel koule na to ji rict, tak by se s tim treba dalo neco delat, vzdyt hra jeste nevysla. Jenomze misto toho jenom strilite ty nejobecnejsi fraze, jakych je clovek schopen.
            • Beefcake
              Co by ti měl kdo psát konkrétního? Já třeba netušim kdo je Spooner, nebo Winterbottomová, ale příšerná studiová umělost z toho sálá na sto honů. Co by to mělo mít společnýho s předváděnim eng schopností? Nic, že? Jen je to pro tebe dobrej pokus o stěr.
              Když to v tom neslyšíš, tak můžeš bejt spíš rád, ne? Užiješ si hru bez problému.
              V porovnání s herníma dabinga je to teda asi super - to věřim že jo. Ale to, že se to vymanilo z žumpy videoherních zločinnejch obludnosí do močůvky ne-až-tak-uplně-nelidský-ale-pořád-špatný televizní, furt neznamená, že je to dobrej dabing.
              Každýmu rozumnýmu člověku by snad stačily titulky - aspoň by se při hraní trochu učil. Takhle je to furt dokola: čeština? Čeština?? Jaktože neni češtinaaaa? *7*
        • Bez na youtube a pust si original Black Mirror 3 v nemeckem podani. Televizi otupeny byt prosim pekne nemuzu - zadnou nevlastnim. *4*
      • Ukázka českého dabingu z lokalizované verze adventury Posel Smrti 3. Co na to říkáte?

To je jenom ze zvyku víš :)
  • Naughty Dog: „Z prezentace Uncharted 3 na E3 budete unešeni. Uvidíte, že překoná své předchůdce...

Naughty Dog je jedna spolecnosti neli jedina, kterym toto tvrzeni budu verit! A moc se tesit!
  • Borderlands 2 Review 95%

http://forums.gearboxsoftware.com/showthread.php?t=145837 Pěkný :)
  • Dragons Dogma - předrakováno

Evidentně mají vývojáři RPG v posledních 5 letech mozek velikosti zaječích varlat. Buďto je v RPG záporákem drak nebo nadpřirozená potvora jako zlý bůh nebo duch. Chtělo by to osvěžit a ne pořád vyvařovat stejnou polívku. V roce 2016 už to působí trapně, byť je tenhle konzolový port staršího data..
    • Vogon
      Až na to že Grigori není záporák, je to spíše oběť, ale i kdyby to byl záporák, tak je na draka velmi sympatický(hlavně ten sexy hlas). A pokud by to byl finální boss, tak by to byl jeden z nejelšpích finálních boss fightů, už jen kvůli naprosté epičnosti. DD má jednoho z nejlepších záporáků co jsem kdy viděl, ale bohužel se objeví až doslova v posledních pěti minutách, což má ale na druhou stranu velmi velký šok. Navíc v NG+ je ten záporák teprve to pravé ořechové a využívá "videohernosti".

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit