-
2K na steamu
Tak se nám na steam dostavila v 75% slevě Mafia (oba dva díly) včetně DLC :-) -
Jak je to vlastně s tím SteamOS? Neměl náhodou vyjít dneska?
Na stránkách mají pořád jen "Již brzy ke stažení. A poté navždy zdarma!" *7* -
-
Vyšel včera. Vlatně pro čechy v půl jedné ráno.
http://repo.steampowered.com/download/SteamOSInstaller.zip -
včera vyšel. nebo to bylo dnes? linky na stažení už jsou, pokud vím.
-
-
A ke stažení je kde? Asi jsem slepej, na stránkách steamu nic nevidím. *5*
-
-
Neber si to zle ale pokud nedokážeš najít download, tak bych to ani nezkoušel (na což upozorňuje i Valve, že to zatím není pro linuxem netknuté smrtelníky), raději se podívej na jewtube, ono stejně teď není o co stát. Je to prostě linux s big píčure.
-
-
-
-
Defense Grid 2
http://store.steampowered.com/app/221540/
je to venku -
Tajný level v Diablo III je mnohem světlejší a veselejší, zkrátká skoro takový, jakou si fanoušci...
co je na tom proboha veselejsi. Je mi jasny,ze slo o recesi,ale tohle je honitba nejhrubsiho zrna. A fakt uz si zacinam myslet,ze si v Blizardu pri konzultacich tajne prohanej pero pod stolem. Urva drat-kravy se daly kousnout,ale tohle je opravdu spatnej for -
-
a to ze mi neprojde slovo m!a!s!t!u!r!b!a!c!e : To svedci o tom,ze jste zamrzli v hodne blbej puberte panove z redakce
-
-
No tak ty máš dost...
-
-
-
Ukázka lehké výměny HDD u konzole PS4.
ty vruty mě dostali :) -
-
Myslíš, že to jsou vruty? :)
-
hlavně aby tam nebyly tak napevno jak u mě v PS3, kdy jsem se s tím mordoval asi hodinu
-
-
Sony chce vývojářům a vydavatelům ukázat, že to s bojem proti PS3 hacku myslí vážně a k soudu...
Osobne držím palce PS3. Moja prvá herná stanica vôbec bol práve staručký úžasný PSX. PS3 je snáď jediná herná mašina dnešnej doby, ktorá ešte nebola prelomená i keď možno i na úkor užívateľov (mám na mysli tú srandu s Lunixom). Držím palce nech sa chalani nedajú a bránia sa to všetkými piatimi. Tiež sa celkom teším ako to všetko dopadne. Samozrejme hlavne s youtube. Či už pre Sony a či youtube, bude to rozhodne zaujímavý súboj. Takže vďaka za info : ) -
-
NO on to nemá být souboj, jenom si je Sony přizvalo aby dodali údaje a informace o těch lidech. Do bitvy proti Googlu by se Sony nepouštělo....
-
-
Sony chce vývojářům a vydavatelům ukázat, že to s bojem proti PS3 hacku myslí vážně a k soudu...
a čo nastane ak youtube nebude ochotný údaje "vydať"? Sony to len tak zabalí? Nie je to zbytočné? Je vôbec možnosť takéhoto scenáru? -
-
svobodny svet
Sony musi vymyslet jak z nich udelat teroristy a budou je moct lincovat jak budou chtit -
Nemůže jinak. Ty hackeři neporušují zákon. Ale jenom EULA sony. Neni to jako by schovávali vrahy *1*
-
-
takže predsalen nuda? -
-
nechapu proc zaluji treba twitter nebo youtube
-
-
-
-
-
-
Battlefield 4 obdrží v květnu DLC, které přidá 5 nových zbraní a mód Gun Master.
Hmm, žádná nová mapa really shame isnt it? Gun mod (DM) s získáváním zbraní má i cod několik let ale to asi nebude ten případ nebo ano? *4* Jsem zvědavý na hartlajana DLC až oznámí. *3* -
Otázka pro redakci
Kdy můžeme očekávat nějaké info o Kingdoms of Amalur: Reckoning? -
Humid Games spustilo Kickstarter pro 2D akční RPG pro titul známý jako Project Sweat. V plánu je verze...
ten gameplay nic moc teda, přijde mi to zatím celkem o ničem... a prostředí je takoý stísněný a prázdný.