-
CRYSIS 2 MP Fraška .
Z CRYSIS 2 [MP] se stala fraška, hra byla již den před vydáním načítovaná a je to stále horší a hroší hra se nedá skoro hrát .
Jak mě překvapilo demo [Které prostě nemělo chybu bylo zábavné a kvalitní] tak plná verze hry ztrácí celej svuj potenciál .
Pokud se podívaáte do globálního žebříčku statistik [EXPu] člověk terý má nahráno pouze 2,5h hry má 22 000 000 000 Expu to je ubohost doufám že s tím CRYNET něco udělá a že to bude zabanování učtu .
: Duvod ten někdo není jediný a jich tam stovky co mají skore podobné a nemají hru odehranou ani 7h .
Pro příklad já mám odehráno 4,5h a mám 112768XP .
Je to opravdu hruza z vyborné hry se stala fraška doslova .
PLS . Pište sem své názory .
brianmike2 -
-
na PC?
-
-
Reaper Of Souls
Zdravím místní komunitu. Chtěl bych pořídít datadisk v collectors verzi ale půlvodní diablo 3 nevlastním. Musím do košíku přihodit i to nebo můžu hrát bez původní hry? Díky za odpověďi. -
-
Nejedná se o standalone datadisk, takže budeš muset přikoupit i původní hru.
-
-
Díky
-
-
-
Náhodný kolemjdoucí?
new.auto.cz/embed/3356406 -
-
Tomu se řiká vlastenec ( citron ale nebyl vždy nejhorší)
-
Sellout jak vyšitej!!!
-
aneb Češi nemají vkus
-
Ty auta jsou snad porad ohyzdnejsi a ohyzdnejsi to snad neni mozny :D
-
Má vůbec auto?
-
-
Dvě z nejlepších arkádových beat'em'up her jdou na konzole
http://www.siliconera.com/2013/03/15/dungeons-dragons-shadow-over-mystara-tower-of-doom-are-coming-to-ps3-and-xbox-360/ -
343 vypne dne 15.2.2013 multiplayer servery PC verze hry Halo 2.
A to jsem tak pred tydnem zrovna zacal uvazovat, ze bych si to koupil. Kdo to hral, jak je na tom singleplayer? Stoji za zahrani? -
-
Kubi
Je to stejná bída, jako první díl...... Upřímně, za ty prachy, je tu hromada jiné zábavy -
týjo jsem ani nevěděl, že je Halo 2 na PC.
-
-
Logická hříčka Hexic HD je nyní pro všechny na XBL zcela zdarma.
nikoli vsak pro CZ accounty... -
-
Takže pro acc CZ není ta hra dostupná zdarma??
-
Logická hříčka Hexic HD je nyní pro všechny na XBL zcela zdarma.
Mě opravdu fascinuje, jaké blbosti jsem lidi z bývalého Hrej píší, kdyby to ještě vedl jd, tak bych to pochopil, ten moc moudrosti nepobral, ale takhle kvalitní redakce. Hexic HD je na XBLA ke stažení zdarma už několik let. Na CZ Live bohužel není. -
-
1) Nepíší zde pouze lidi z "bývalého" Hrej
2) Hexic HD byl možná zdarma ke konzoli X360, jakmile se však někdo rozhodl hru smazat z disku (naformátovat disk) a poté chtěl opět tuhle hru zkusit, nastal problém... nebo se pletu?
-
-
Já měl Hexic HD jako defaultní plnou hru v xboxu, když byl nový (black piano)
-
-
Dead Island u EDGE moc nepochodilo - vysloužilo si nízké hodnocení 3/10.
Hmm, zajímalo by mě, jestli tu recenzi náhodou nedělali z té dev. verze, kterou nechtěně vypustili. Jinak má hra většinou dost dobrý hodnocení a proto si řikám, kde se stala chyba? Je to přece jenom takový divný, že je mezi ostatníma a EDGE takovej propastnej rozdíl. Zatím zůstávám optimistický a věřim, že ty fatální chyby se z větší části zahladí než mi hra dorazí :). -
-
Časopis Edge moc neznám a nikdy jsem ho nečetl,ale z toho mála co vím tak je jejich hodnotící systém velmi pofidérní, prvnímu zaklínači dali 4/10,druhýmu 5/10,první mafi tušim 4/10 ale třeba takovému halo dávají samé 10-tky čili moc váhy bych jejich recenzím nepřikládal...
-
-
Microsoft spustil novou vlnu banování XBL účtů za zlodějny na MarketPlace. Mnoho zablokovaných...
Taky si to druhej zaklínač zaslouží za ten stupidní boj... -
-
Za co mínus ?
Zajímalo by mě, kdo bude v souboji dělat spiruety *15*
-
-
-
Dead Island u EDGE moc nepochodilo - vysloužilo si nízké hodnocení 3/10.
Vzhledem k tomu že dev verze měla uniknout na Steam - PC, a EDGE recenzovali Xbox360, tak to se nestalo. Já z téhle hry cítil potenciální průsmol (vzhledem ke studiu), takže mě to moc nepřekvapuje. Jak recenze EDGE tak ohlasy hráčů nezastřených slepým nadšením říkaj jedno a totéž, mizerný engine nic moc nezvládá, zbraňový a inventární system stojí za starou bačkoru atd. atd. Až to bude za 5€ na Steamu, tak si to možná koupím, ale plnou cenu si neschopní autoři postrádající zdravou míru sebekritiky nezaslouží...
-
-
Obrázky v galerii se občas nenačítají
Dělá to taky někomu, že si otevře obrázek nějaké hry v článku a on se vůbec nenačte? Někdy jo, ale spíš ne. Používám Firefox v53 -
-
vypni adblock
-
-
No to jsem právě zkoušel a nepomohlo..
-
-
-
similar dota games
Zdravim, mužete mi prosim poradit nějakou podobnou hru jak je dota a nebo LoL ale offline? -
-
Jak uz tady parkrat padlo, Dota1 ma mapu s botama (nevim ale, jaka je jejich kvalita), Dota2 jde hrat s pomerne pekne udelanyma botama. Dal me treba napada Demigods.
-
Dota jde hrát v offline režimu s boty;) LoL nejde vůbec offline, HoN také ne. Napadá mě Awesomenauts, ale to není klasická Dota:)
-
Demigod. DotA se snad taky dá přece hrát offline... a ještě tu jsou Heroes of Newerth, o těch nic nevim.
-
-
Jsou tu odborníci na sehnání levných her, ale našel by se tu někdo kdo by poradil něco na levnej HW? Konkrétně Fractal Design Define R4. Dik.
-
-
tva otazka nedava smysl ale dovtipil jsem se že asi hledáš vhodnou skrin pro pc a asi ti jde o odhlučnení? sehnat dobrou skrin je težší než sehnat ostatní komponenty a neni to levne.
fractal design r4 je již skrin asi 4-te generace tak snad vychytali chyby a snad je po ni poptavka.
Mne osobne by odrazovalo že odhlučnovaci vrstva je vyrobena z asfaltu, nevim jestli je to zdravotne nezavadne (neni asfalt karcinogenni?) a taky jestli to nesmrdí.
každopadne když hledáš skrin tak jdi na specializovane fora -
-
Já kupoval Fractal Define R4 Black Pearl v květnu 2013. Bedna nesmrděla vůbec, 'tlumiče' to má pěnové a je to tišší než lví pšouk. Při prvním spouštění jsem poznali že počítač běží (než naběhl monitor) pouze podle modrého světýlka na krabici. A nezahřívá se, potvora, ani trochu. Super krabice. Můžu vřele doporučit. Sice byla skoro za Kč 2.500,-, ale za ty prachy to stojí.
-
http://www.cnews.cz/fractal-design-define-r2-skrin-snu-uz-za-2250-kc
tady odkaz kde si mužete počist o smradu, pry to postupne vyprcha, ale treba upozornit že to je o dve generace starší model -
-
Nový update PC verze Watch Dogs přináší lepší výkon u novějších grafických karet.
Tak mám Fractal DEFINE R4 necelé dva roky a žádného zápachu jsem si nikdy nevšiml ani když byla nová. -
-
Update
To co je v té recenzi na cnews.cz je verze R2 a tam byla izolace tato http://jdem.cz/bqxwk3, ale verze co se dnes prodává R4 už má jiný materiál izolace http://jdem.cz/bqxwm5 . *8*
-
-
-
asfalt neni azbest (ten je urcite), jak je na tom asfalt nevim *5*
-
-
starší verze meli bitumen, co je asflat ale možná tyto nove verze to už nemají. taky ,mam dojem že jsem nekde četl že to nekomu smrdelo ale nerad bych opravdu daval zavadejici informace. proste si prečti recenze na tu skrin a nejake prizpevky do diskuze kam pišou lide co to maji
-
-
Náhodou cejtit jak se pálí asfalt při nějaký závodní hře může bejt další fajn rozměr. *15*
-
-
-
-
Blbě se radí hra na PC skříň :D
Navíc ta skříň stojí přes 2000 Kč a to nepatří mezi ty nejlevnější -
-
Těžko radit , když sám spíš volím Fractal Design :Arc Series bez bitumenů . Ale nákup HW za přihoď kolik uznáš za vhodné by se mi také líbil ;) Jen jestli ono to celé nakonec nebude drhnout právě na nákupu nehmotného vs fyzicky existujícího zboží ...
-
-