Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • South Park: Stick of Truth datum vydání

Edit: No nic, prudislav byl rychlejší. Tak tedy "hurá".
  • MickeyMutant

V Days Gone bude hrát vaše motorka obrovskou roli, těšit se můžete i na drastické změny počasí.

Motorka (s doprovodem pomalu vjíždí do klimatizované kanceláře vedení studia, bílé boa okolo řidítek): "Tak jsem si přečetla scénář a vůbec se mi nelíbí. Na podobný štěky si zaplaťte Koloběžku nebo Tříkolku, jestli chcete nevkus. Na to jsem moc dobrá, abych vám dělala jenom křoví na pozadí."

Days Gone CEO: "Ale madam, vždyť tam máte takovou spoustu dlouhejch, nádhernejch záběrů. Co třeba ta divoká jízda lesem s ladnými skoky přes ztrouchnivělé kmeny stromů nebo magický východ slunce nad rozpadající se dálnicí zrcadlící se na Vaší nádrži? A co ta nádherná projížďka postapo městem? Hlavní hrdina Vás neustále potřebuje, byl by bez Vás dočista ztracenej."

Motorka: "Akorát se mnou pokaždý flákne do bláta, když ze mě sleze, a dál jsem mu ukradená. Á propos, chci míň bláta. Naolejované záběry pro Bikeplay od vás sice nečekám, ale válet v bahně se určitě nebudu. Chci oblouk, vývoj charakteru, ukázku síly vůle, hluboký a ryzí cit, katarzi. Ne bláto na ráfku. Ať to ten váš Kaufman urychleně přeškrábe, jinak tady můj zadní blatník vidíte naposled."

Days Gone CEO: "Tak dobře, my to teda upravíme."

Motorka: "Chci fakt velkou, dramatickou roli. Obrovskou! A chci, abyste to rozhlásili při první možné příležitosti, aby se fanoušci měli na co těšit."
    Days Gone CEO: "Ok."
    • Meow
      Z hodně slabýho soudku
    • ringmancz
  • Lukyz
    Fanouškovský remake MGS je (jak se dalo čekat) zrušen. Vývojáři neřekli konkrétní důvod, jen že šlo o něco co nebylo v jejich moci ovlivnit, takže já to tipuji na právníky Konami.
    http://www.technobuffalo.com/2016/03/07/metal-gear-solid-fan-remake-canceled
    EDIT: Pardon, bleskař byl pro jednou opět rychlejší *1* BTW přidat možnost smazat příspěvek, by taky nebylo úplně od věci *1*
    • MickeyMutant
      Bleskař byl sice rychlejší, ale jen o fous vzhledem k tomu, že je to zpráva z pátečního rána*3*
      • braveman
        V pátek odpoledne jsem si zapomněl v práci nabíječku k noťasu a dostal se k ní zase až v pondělí ráno. Kdybys jen viděl, kolik novinek se během těch tří dnů nashromáždí *3*
        Teď ještě musím vymyslet, co udělat se zprávami, které jsem si předpřipravil na pátek večer / sobotu *13*
  • Miserius

Na PSN se objevily trofeje z doposud neoznámeného DLC Assassins Creed IV: Blackbeard’s Wrath.

Hm... Aspon ze Blackbeard, na to jak ho všude ukazovali tam byl žalostně málo
    • Bohužel, nejde o singleplayerové DLC, ale přídavek do Assassin's Creed 4 přidá tři nové hratelné postavy do multiplayeru
    • Jack1947
      Jo, presne nejslavnejsi pirat ( ono asi si ho schovavali pro to DLC.) Hlavne pro Next gen , pak by se dalo pochopit.
      • Miserius
        Bylo to ještě horší jak Vaas, cela reklamni kampan zalozena na něm a najednou prd a temer tam nebyl
        • God-of-War
          S tim Vaasem, to bylo hodne trapny, to mas pravdu..
          • Tilwaen
            Vždyť Vaas byl nejzajímavější postavou z FC3, po jeho smrti se už tak nějak hráč neměl na co těšit. Ale máš pravdu, jeho zabití bylo opravdu takové trapné. To byl dle mého celý problém FC3 - příliš velký důraz na jakési metafyzično, které způsobovalo možná tak jen WTF momenty, než že by hru nějak zásadně obohacovalo.
            • Jack1947
              Ona ta hra celkove upadla a ke konci se ritila z celkem uchazejici sandboxove akce, do vod mysticna a byl na to az moc velky duraz. Rozhodne ale zabavnejsi nez Far cry 2 kde se clovek mohl k uzoufani undit prejezdy z bodu a do b a respawnem protivniku do nekonecna na zachytnych bodech a vrchol byl kdyz uprostred nebo pred misi mu dosli zivotne dulezite leky na malarii. Zaparim si Far cry 1 urcite, opet to jsem hral jen chvily a mel bych si to zahrat cele. A to je hra z roku prosim 2004. Stale ma co nabidnout.
        • Jack1947
          Vaas kdyz jsme u nej tam byl, celkem dost ve FC3 tady Blackbeard kdybych nevedel o koho se jedna mozna bych ani nevedel ze tam nekdo takovy byl... skoro by si zaslouzil vlastni hru.
  • mondzi

Japonci se rozhodli natočit film (pro dospělé) na motivy videohry Lollipop Chainsaw.

Preco sa tomu vobec necudujem..
    • trolo

Pokud se Vám z nějakého důvodu vypne WiiU během software update, pravděpodobně ji můžete vzít...

lebo pozeras hentai
  • Malleth

Tearaway

Nejdůležitějším pátečním releasem nebyl novej xbox, ale Tearaway. Už ste to někdo zkoušeli? Je to mazec
    • ringmancz
      škoda že jenom na Vitu, ale chápu, že ten systém potřebují podporovat
      • Ronox
        No hlavně to je přímo dělaný na Vitu .. neznám jiný populárnější zařízení s touchpadem zespoda. Pak by to trochu ztrácole smysl ty featury, které to má.
        • Malleth
          Právě, to nemůžou portnout ani na PS4 bez překopání velký části hry. A to je spíš dobře. Vita už potřebovala nějakej killer titul
  • WhySoSad

DS

Tak první díl Dark Souls 2 mám na youtube, kdo koukal na jedničku, určitě koukněte i na druhý díl ;)

http://youtu.be/NDbuEauJbYs
    • RavenHolm
      Je mi líto, ale zahraju si to radši sám *3*
      • WhySoSad
        Jasně, to chápu :) Rozhodně lepší se neochuzovat o zážitek :)
  • Planetside 2

Nemáte někdo nepotřebný klíč do bety Planetside 2?
    • mám, pošlu na mail zebramoklicejakchudak@email.cz
  • nekromant33

Spekulace: Připravují se dva nové striptýzové kluby do GTA Online.

doufám že otevřou Cockatoos
  • oin.odin

Final Fantasy XIV : Heavensward

neboli ste náhodou na predvádzačke ... Final Fantasy XIV : Heavensward čo bola teraz u žabožrútou na nejakom zámočku ???? http://eu.finalfantasyxiv.com/pr/blog/001021.html

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit