-
Hele jenom drobnost
Mimochodem není i3 jako i3 a není i5 jako i5. Ale psát, že není mezi nima rozdíl je docela dost divné:) A 4 GB RAM je žalostně málo, ať si říká, kdo chce co chce, ideální je 8 GB a za 16 GB Vám taky nikdo hlavu neurve. Jde o to, že v nynější ceně jsou 4 GB paměti zbytečně drahé a s dobrými parametry to je tak 1000 za 4 GB a to mi přijde docela dost, když kvalitní 8 GB začínají už na něco okolo 1500 kč. Hlavně pak srovnávejte i3 klasickou s tou, co je v notebooku. Naprostý rozdíl. Ono člověk vidí i3, i5 či i7, ale už nevěnuje tomu číslu zatím žádnou pozornost. -
-
Když jsem stavěl komp před dvěma rokama tak bylo 8 GB RAM hodně. Teďka normálka. Pokud chce ušetřit pár stovek na ramce, aby si ji stejně musel za rok kupovat tak je j to jeho věc.
A přesně. Jsou i5 processory co jsou lepší než i7 atd. iX je technologie. To se ale nerovná výkonnosti -
-
8GB som mal v PC pred 5 rokmi, vtedy ma stáli cca 4tis. Sk. Vtedy by mi ani nenapadlo, že mi vystačia tak dĺho, čakal som rýchlejšie napredovanie. O 4GB dnes nemá žiaden zmysel ani len uvažovať.
-
-
Coze ? 8gb pred 5roky a kolik mas ted 32gb-64? Mas vystarano co za peknou cenu , basta mmm
4x8gb krasnych "lidovych" 7500-8977,. kc. *4* *15* O 64gb ani nemluve to by presahlo cely tozpocet staveneho pc. *4* -
-
mám stále 8GB, zatial viac netreba (na hry).
-
-
Ok, sak jo dneska to je jeste celkem dostacujici.
-
-
Až na to, že kvalitní 8 GB RAM začínají na 1400-1500 kus. Což nikdo nepotřebuje více jak 16 GB. Ale já jsem Jack, komentuji všechno a nevím nic, jsem Jack, jsem Jack a počkat jsem Jack, komentující trotlík, co neví nic, ale komentuje všechno.
-
-
Coze ? Ty fakt rad jen prekrucujes kdyz jsem nic takoveho nepsal, jak jsem psal na hore jsem demeeent a se*u se do veci o kterejch vim uplne gulove. Inteligenci jsem pobral na stavbe ( jinak to ze jsem napsal o tech 32-64 zatim si stojim pac jsem to hledal na zbozi. *3*
-
-
-
-
Jako 4 GB jako jo, ale když vidím, kolik mi berou čistě hry, tak to možná, ale když Bf4 při maximálce žere skoro 4 GB samotná hra a to nepočítám ostatní věci, co mi běží na pozadí, tak mi 4 GB přijde málo, obzvlášť, když i ty konzole budou disponovat 8 GB. A to nemluvím o tom, že 64 systém má raději těch 8 GB RAM.
-
-
Třeba kámoš má i při maximálním výkonu "spotřebu" 7,2 GB. Ale on má zase poměrně dělo.
Jinak já mám
AMD Phenom X4 965 3,4 Ghz (OC na 3,7)
Radeon 6870 1 GB
8 GB RAM
Seasonic SS-500ET-F3 (500W)
Western digital caviar black 1 TB
se skrini ANTEC 900 me to stalo okolo 15 tisic. Skladal jsem si to sam, takze na tom clovek usetri a pro to byla navic zabava (i kdyz docela nervni, protoze jsem to delal poprvy v zivote) -
-
No a postav to dneska ..... *9*
-
-
-
-
-
Binding of Isaac Rebirth bez pixelů
http://bindingofisaac.com/post/97013539659/rebirth-gets-flashy
to zas bude pohraných hodin, co? :) -
-
Výborně, flash filtr je jasná volba. *1*
-
-
Steam
Death to Spies...................0HN3H-MRDQL-09KC3
El Matador.........................0H8Y0-9MZ05-TN2DC -
-
Odkud máš toho El Maradora, že bych si ho možná chtěl pořídit
-
Díky za Matadora, zrovna se mi hodí do Herní výzvy 2017 *3*
-
-
ultimate evil
Zdravím mam takovej pitomej dotaz (ani pan google mě nepomohl)
jak je to z diablo 3 ultimate evil edition pro PS 3 z instalačkou ? dá se vubec tahle verze nainstalovat z disku a pokud ano kolik zabírá místa ? mam jen super slimku z 12 gb -
-
Co jsem našel tak instalace by měla být volitelná (někde v menu hry u výběru postav další nastavení) ale už jsem nevypátral její velikost.
-
-
no pravě že to nikde napsané není a přitom to je docela duležita informace :-/ ale diky za snahu
-
-
sel bych radsi do neceho soucasnejsiho a s budoucnosti, treba pc
-
-
Nemáte tip na nejaku dobru tower defense?
-
-
díky všem za tipy
-
Souhlasím s Plants vs. Zombies. Má nejoblíbenější hra na mobil. Jedničku jsem dohrál snad 8x a Dvojku už jedu po 4. Jedničku si dokonce můžeš zahrát na PC.
-
-
Na mobil doporučuji i Zombie Defense. Hodně dobrá a těžká řezanice.
-
-
to mě nebavilo. navíc mi přijde, že ten free to play model moc przní gameplay. u plants vs zombies 2 je podle mě zvládnutý mnohem lépe a hra je dobře hratelná i zadarmo.
-
-
Určitě, obojí mám rád. Když mě ale rostlinky a barvičky omrzí, dám si ZD.
-
-
-
-
Defender's Quest: Valley of the Forgotten
-
Vybral jsem trochu dospělejší kousky a ne mobilní hříčky.
Deathtrap - http://store.steampowered.com/app/310510/?l=czech
Defense Grid 2 - http://store.steampowered.com/app/221540/?l=czech
Anomaly: Warzone Earth - http://store.steampowered.com/app/91200/?l=czech
Orcs Must Die! 2 - http://store.steampowered.com/app/201790/?l=czech -
-
tím "dospělejším" jsi měl asi na mysli s akčnějším zapojením hráče, a trochu odlišným od klasiky, že? :) (kromě Defense Grid 2).
to už jsi mohl zmínit i Sanctum (taky slušná věc, ale tam je to lepší v multiplayeru s někým známým)
-
-
Plants vs. Zombies
-
-
Aká RTS sa teraz hodne hraje v multiplayeri? Starcraft nechcem.
-
-
Asi si kúpim Act of Agression.
-
-
Hatred na CT1
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1096902795-studio-6/215411010100601/obsah/404212-pocitacove-hry-pro-dospele -
-
Už se těším na článek... ta hra je sice taková jednohubka na jedno odpoledne ale zato intenzivní. *3*
-
-
"Nema komercni uspech" rekl herni novinar 8 hodin predtim nez byla vydana na Steamu :D
-
-
No tak jeste ze to nevysilala TV Nova, to by byl jinej mazec, Polygon hadr *1* *1*
-
-
Polygon ale nemá dramatickou hudbu, srdceryvné záběry a vážného Reye Korantenga *1* A štěňátka.
-
-
-
-
OT
Zdravím, mám dotaz ohledně DS 2 SotFS. V dlc, když si na bosse přivolám pomocníka, ubírám mu hrozně málo hp a když si ho podávám sám, ubírám mu normálně. Nikde jsem nic podobného na internetu nenašel, neví někdo, v čem je chyba??? Zdržte se prosím blbejch komentů *3* -
-
Jestli se nemýlim, tak za každýho pomocníka se bossovi zvýší HP dvojnásobně, plus se mu zvedne defense 1.5krát. Takže u nějakejch bossů je pomocník spíš na škodu.
-
-
No jo, ale o polovinu menší damage??? Sám jim ubírám kolem 300, s pomocníkem kolem 150 - 160.
Edit: Díky za odpovědi, ptal jsem se jen kvůli Elaně, neustále si vyvolává Velstadta *3* *15*
-
-
tak to je jasné, to je v celém DS2. Pokud si zavoláš do coopu někoho, tak máš menší dmg, jelikož jste dva, pokud jste tři tak je to ještě menší. Je to kvůli vývaženosti, ono kdyby to tak nebylo, tak už v tom není žádná výzva, ono i coopu je to celkově lehké...
-
-
pravidelny wow clanek
dneska bez clanku o WoWku? cim pak jsme si to zaslouzili *4* -
Na eBay se roztrhl pytel s DLC do hry Batman: Arkham City. To Rockstar řeší opačný problém - mnoha...
Nemá to být Rocksteady? A vydavatelem Batmana je WB Games. -
-
Má. Díky a opravuji...
-