-
PlanetSide 2 stavba základen
Edit: Pardon pozdní zpráva:) Neviděno na hlavní stránce. -
pro redakci
http://www.computerandvideogames.com/307454/news/crysis-2-steam-removal-not-eas-decision/ -
Gabe Newell chce podporovat Linux, protože se mu Windows 8 zdají katastrofální.
Jo, mě se tak nějak trochu zdá, že s těma Windows chtěji udělat z PC nějakou obdobu jejich Xboxu.... :/ -
-
Gabe Newell chce podporovat Linux, protože se mu Windows 8 zdají katastrofální.
Zatím, ale nevidím nic proč by měli hry vyrábět přímo pro Win8 .... vždyť snad to samé se rozjede i na sedmičkách, tak proč by Valve mělo s Woknama končit ? -
-
Hry by bezet meli. Ale samotny Steam by vyzadoval velke upravy aby bezel nativne v metru apod. Ale Gabeovi jde zrejmne jako by slo me, o princip. A ja jsem rad ze jde proti nim takhle otevrene, doufam ze se pridaj dalsi. Aby si panove v Redmontu nemysleli ze cokoliv si vymysli natlaci komunite za kazdou cenu, at uz je to nesmysl typu Metro na desktopu ci neco jineho.
Protoze sam v MS delal a vi jak to funguje. Dnes Ti prodavaj jako uzasnou novinku Win s Metro a pritom uz davno muzou vyvijet novy OS, ktery Metro vubec nema, protoze zjistili ze je to slepa ulicka.
Viz prodej WP7 v dobre kdyz z testovali WP8, bez moznosti upgradu a ty reci okolo. Ci Kinect jako uzasny revolucni ovladac, na ktery vyslo her ze spocitas na prstech jedne ruky a najednou cpou vsem tablet Microsoft Glass na hry.... -
-
Možná proti nim otevřeně jde, ale pochybuji, že na W8 Steam nebude. Asi Metro nevyužije, ale bude tam. MS už vnutili uživatelům stupidní Ribbon a spoustu hloupých větších či menších otravností ve W7 - jenže nikdo si nestěžuje, protože W7 "vevnitř" šlape lépe jak XP, a stejně tak W8 systémové prostředky využívá lépe.
No, uvidíme až podle prodejů. -
-
To ano. Nerikam ze tam nebude, prisli by o zakazniky. Ale muze se mu nelibit a ja jsem rad ze nejde se stadem, ale rekne co si mysli.
Slapou lepe urcite, ale ne o tolik aby to cloveku stalo za to dat dalsich nekolik tisic za novy OS, ktery mi ani neda na vyber jake rozhrani chci pouzivat. MS ví lepe co já chci. -
-
Ve skutečnosti tak polovina IT komunity říká, že Metro je na PC blbost. MS se patrně přeorientovává na mobilní zařízení, zrujnuje Nokii, aby si jí (nebo jejich patenty) mohli koupit a tak dále.
Samozřejmě všichni uživatelé mají nejradši obrovská barevná tlačítka, to ví MS jistě. Ptali se na to souseda Boba :)
-
-
-
-
-
-
Multiplayerový mód The Last of Us je v Evropě méně drsnější než v Americe.
já bych teda tipoval, že to bude naopak. stejně tak bych neřekl, že děcka ve F2 budou v US verzi -
Krátký trailer na amatérský film Killzone: Extraction od skupiny Pwnisher. V neděli (27.2) si film...
Doufam že ho zde uvidíme s českými titulky -
Vyšla free-to-play verze hry Toukiden 2 pro PS4 a PSV, která nabízí první kapitolu z plné hry.
To je snad trial ne frýtuplej ??? navíc to je pěkná chujovina. -
-
PS3 upscaling
nevíte někdo, jestli jde nastavit, aby se určitá hra neroztahovala na 1080p a zůstala jen na 720p? nemyslím teď nastavení v Display setting, protože pak nepůjdou ostatní hry a filmy v 1080p. díky -
-
Jinak to určitě nejde. To by bylo na běžného američana moc "advanced".
-
-
Beta Diablo III se spustí v průběhu příštího měsíce.
To je mi novinka. To už se ví přes půl roku. -
-
Právě proto by se to teď mělo co nejvíce připomínat, aby se na to nezapomnělo :). Hromadné zklamání ucelí herní komunitu.
-
-
Jeden z kandidátů na guvernéra Tokia slibuje
Nebo by mohl silou vůle zastavit pohyb tektonických desek. Už jen ten jeho ksicht křičí "Budete trpět pod mou nadvládou!" i když bude vlastně mít minimální pravomoce *1*
A píše se "Tokya" nebo "Tokia"? To nerýpám, jen mě zajímá, jak se to v tomhle stupidním jazyce píše. Jak je to napsané, to ve mě vyvolává obraz Tokio Hotel ^^ -
-
No protože to jsou němci a v evropě se to prostě píše Tokio je to stará romanizace japonskejch znaků kterou používají jen některé evropské země. Angličani a američani používají Tokyo.
-
-
Vím, co používají ostatní, zajímala mě čeština.
-
-
v čechách je to správně Tokio *3*
-
-
Pff, hloupé Čechy. Děkuji *4*
-
-
-
-
-
Chci se zeptat, jestli se vůbec někomu podařilo ze zdejších hráčů CS:GO vylosovat knife, AWP nebo něco podobně vzácného v krabicích? Za celou dobu hraní CS:GO jsem s klíči otevíral asi 10 krabiček a vždycky h*vno. :) Negev, Negev, Negev, Negev.......
-
-
http://csgostash.com/skin/463/Butterfly-Knife-Stained BS mi padl z třetí otevřené Breakout casy (dohromady patnáctá) Střelil jsem ho pár měsíců zpátky, původně měl cenu 190€.
-
kámoš měl motýlka prodal ho za 300euro a teď toho lituje na černým trhu (i ten CS:GO má) má mnohem větší cenu
-
Awp asimov,ak-47 wasteland,USP Guardian a Huntsmen night knife. *5*
-