-
Již jen týden zbývá k možnému zafinancování krátkého českého parkour filmu na motivy Assassin's Creed....
Vida, tak si toho konečně někdo z redakce všiml? -
-
To jsem byl já *3*
-
-
Díky.
-
-
Již jen týden zbývá k možnému zafinancování krátkého českého parkour filmu na motivy Assassin's Creed....
Tak zalezi kolik jim zbyva, kolik hodlaji vybrat ( aby to nebylo jak kickstarter ze se vybralo mnohem vice nez se pivodne predpokladalo.) -
-
Mně jde o to, že jsem už před třemi týdny psal redakci do námětů, jestli by to nedali sem do bleskovek...
-
-
-
Doposud nejvýkonnější herní handheld s názvemSmach Z<slibuje možnost zahrát si vaše oblíbené PC hry, ať už budete kdekoliv.
vypadá to jak reklama z roku 2000. možná by se měli spojit s <span style="border-style: initial; border-color: initial; border-image: initial; font-variant-numeric: inherit; font-variant-east-asian: inherit; font-stretch: inherit; line-height: inherit; box-sizing: inherit;">OUYA, když za nimi nestojí nikdo velký tak RIP.</span> -
Defender's Quest
http://www.defendersquest.com/buy.html
v akci za 5 dolarů. údajně dostanete Steam, GOG a Desura klíč... -
Steam měna
Blbej dotaz - kdyz na Steamu zaplatim 1€ za hru, kolik mi to odecte korun z uctu? Bylo to 28 ale prijde mi ze se to meni. Pokud mozno, kdyby se to dalo zjistit i na desetiny, existuje na to nejakej web? :D Dík -
-
tomu rikam demence v krystalicke podobe
-
banka
Odečte se ti to podle kurzu prodeje valut dle sazebníku tvé banky
-
-
dnes ma ZELDA narodeniny
ahhh moje oči ronia slzy nad spomienkou v dokonalosť http://bit.ly/f35YS5 ... ah ako sa ta hudba k tomu hodila ... plačme ... -
Troll rozházel přes Twitch 50000 dolarů, žádost o vrácení peněz mu následně PayPal zavrhl. (+ video)
Dobře mu tak blbečkovy, za takovéhle trollení by se mělo hezky platit he! *12*
Tím nechci číct že jiní, Twitcheři by si to zasloužily to vůbec ale nicméně... aspon se může sám užírat jak se vypekl vlastním prankem^^ ( To jsou fakt někteří trollové tak blbý že, si myslej že ostatní jsou taky tak blbý nebo coo...) -
-
Aspoň se ten týpek s Twitche, může odstěhovat z garáže :D
-
-
Tjn, na zbytek našetří zas od nějakého trolla... třeba *3*
-
-
-
Modern Warfare 3 vyjde i na handheld Nintendo DS. O vývoj se postará studio n-Space, které má již...
money, money, money -
Cílová částka Kickstarter projektu Carmageddon: Reincarnation překročena. Pokud přispějete více...
You wasted 'em! Tvůrci odhadují datum vydání na Q1 2013. Na videích je vidět, že jim engine něco renderuje. Snad mají tedy našlápnuto, a za ten rok, se jim podaří dát vše dohromady. -
Pokud si chcete zahrát PS2 hitovky pod OS Windows / Linux, sáhněte po nové verzi (1.0) emulátoru...
Nějak jste zapoměli dodat že než začnou lidi hromadně kupovat ps2 hry aby si je přes emulátor zahrály, tak by si taky měli pořídit čtyřjádro a grafárnu za 15 táců jestly chtějí mít u těch her víc jak 5 fps... -
-
mě by spíš zajímalo, jestli na to potřebuju gamepad nebo tam jde namapovat klávesy z klávesnice...
-
-
Jde to namapovat i na klávesnici, ale budeš se u hraní spíš trápit. Každopádně s gamepadem no problem.
A k příspěvku výš: 4jádro a grafárnu za 15 táců člověk fakt nepotřebuje. Je pravda, že hry přes emulátor jsou dost náročné, ale zas takto ne :) Např. můžu uvést příklad za sebe: na obstaróžním dvoujádru s GeForce 9600 GT hraju např. Final Fantasy X nebo Mortal Kombat armageddon stabilně na 50-60 FPS. Je jen třeba si pohrát s nastavením emulátoru.
-
-
-
Steam
Jede Vám normálně Steam?
EDIT: Už nic, už zpátky naskočily servry:)
https://steamstat.us/