Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokud ve svých třiceti letech stále hrajete videohry, jste podivíni! :)

Stránka, na kterou vede odkaz, obsahuje trojana! To si to neumíte pohlídat? Kdybych byl vůl, tak ho mám v PC - jedná se o FakeAlert!
    • At hledam jak hledam trojana nenachazim... Nemas jen precitlivelej antivir?
      • Chtěli byste Pokémony od Nintenda na smartphonech? Zapomeňte...

Klikl jsem na odkaz a místo webu mi najel obrázek průzkumníka (asi GIF) a hlásilo mi to, že mám asi v deseti případech napadené PC. Po několika sekundách se objevila tabulka stažení souboru "save_pack_exe", jež můj antivir vyhodnotil jako trojan s tím, že se jedná o jakýsi "FakeAlert". Vzhledem k tomu, že umím trochu anglicky, tak mi došlo, že je to bejkárna. Je ale možné, že to nedělá pokaždé nebo že došlo k nějaké jiné podivnosti v IE. Kdo ví. Ale nevymýšlím si. Z toho jsem vyrostl :-). Takže jestli tam opravdu nic není, tak se omlouvám za planý poplach. Přesto se na to bojim kliknout znova, i když bych si rád přečetl o čem to je, páč je mi 32 a pařim jak vzteklej :D.
        • Avááááááááást?
          • Ono to je celkem jedno, s IE si můžou dotyční červové dělat co chtějí.
        • Pokud ve svých třiceti letech stále hrajete videohry, jste podivíni! :)

No tak jsem to risknul a tentokrát nic, takže nějaký šotek. OMLOUVÁM SE!
  • Cau, hodte cucku. http://www.youtube.com/watch?v=TV7m06kCELs
    • Ani se na to nedívejte. Nějakej teplomet si myslí, že někoho zajímá jeho lets play blood. Spameři posraní. *11*
  • Jack1947

Attack on titan - Wings of freedom

Vyšel port ( před asi 2ma dny) tady samozřejmně nic - jako vždy je to záruka zmršenosti jak u těhle japonských portů bývá už zvykem. Ta hra je přeci jenom pěkná blbost a né ( kvůli stylizované anime grafice to fakt není) *4*

Škoda toho zpracování nebýt toho byl by to obstojný komornější klon např Shadow of the Collosus.
    • SalemCZ
      ve 4 ráno jdi radši spát a ne psát sem.
      • Jack1947
        To chodím většinou až v osm, no co no zkusil jsem až v tu dobu tak jsem něco napsal. Myslel jsem tím že ten port, zmršený můžete s klidným svědomím obejít ( bez gamepdu asi nehratelné, hrozné úhly kamery a tak akce může bejt taky pro někoho problém). Navíc hodnocení někde jen 4/10 s tím že to dopadlo tak jak se zhruba očekávalo *12*
    • OPenetrator
      Wat
  • Inquisitor
    Tady je zajímavý článek od Dave de Sade na téma Dan Vávra.

http://angryplayer.blogspot.cz/2012/08/pomyleni-daniela-vavry.html#more
    • ucho
      nic moc, navíc text obsahuje spoustu chyb a rovněž pár šílených úvah. Projektu Dana Vávry fandím, ale zatím mě o budoucím úspěchu nepřesvědčil (no jestli to dotáhne do konce, finančně je patrně podpořím :) ). každopádně Dan Vávra si na sebe svým přístupem upletl bič. Jestli vyjde jeho hra, tak ji lidi u nás strhají za každé slabší místo a budou tam zkoušet jistě nevídané věci... :)
      • :) No hlavně , že tam bude několik typů toalet a bude se to dobře hrát . Na Minecraft nesázím stejně jako na to zda dílko dokoná a překoná jím Warband i Skyrim *3*
    • To je ale kravina! O tom "propadáku" Mafia 2 by si měl autor taky něco nastudovat, protože podle toho co píše by se dal napsat článek - Pomýlení Dave ...
    • Článek proti Vávrovi? To tě místní fandom pěkně zlynčuje. Navíc ten dotyčný přehání, stejně jak Vávra.
      • Ohněm proti ohni?
    • DangerousDave
      ak si chcel autor kopnúť do Vávry tak mu noha vyletela do prázna a trafil sa kolenom do gebule.
    • Ten má ještě extrémnější nápady než Vávra. *15*
  • Nazdar, mám takový ,,hloupý,, dotaz. Když hraju a z ničeho nic se sekne PC, závada bude asi přehřívání, že? Pokud ano, máte někdo zkušenosti s dobrými ventilátory? Díky moc.
    • ucho
      spíš ne.
    • to může mít asi tak milion důvodů... mně se třeba zasekne komp pravidelně, když něco stahuju moc rychle (víc než 2 MB/s) na starej disk a zároveň třeba koukám na nějakej film nebo hraju hru, prostě když ten disk moc přetěžuju...
      • ucho
        na něm máš nastavenej PIO mód, ne?
        • zas tak starej neni :)
        • Jack1947
          Lol pio *15*
          • shefield2
            Měl bys přestat jackovat.
            • Jack1947
              Já jsem třeba problém neměl ale kámoš tenhle mod měl zaplý a tedy hodně to zpomalilo výkon ( už nevím u čeho DVD/HDD). Možná jsem to měl taky taková prkotina ale umí znepřijemnit život.
    • Tilwaen
      Takto Ti to nikdo na jistotu neřekne, možné to je. Zkus si sehnat nějaký program na sledování teploty; spolu s tím můžeš zkusit sledovat i jiné zdroje, abys zjistil příčinu.
      Děje se Ti to jen u jedné hry, nebo na hře nezáleží?
      • U více her, jinak ne.
    • Jack1947
      To bude bud HW, nebo nějaký ten konflikt no... jinak počítač se nikdy sám dobrovolně nepřehřeje aby vyhořel proto je tam pojistka a taky ten větrák lol. Můžeš ale mrknout na yt jak se usmaží komplík co má vyplej větráček... moc hezkej pohled to ale asi nebude no.
    • Miserius
      Když se mi přehříval počítač tak běžel a běžel a jakmile to dosáhlo nebezpečnýho stupně, sám se vypnul
      • To se ti ještě nepřehříval jen chipset ;) ... Takový levný tří-čtyřletý Gigabyty s Intelem i AMD , to je potom chuťovka
    • pri prehrivani by se mel v ramci ochrany automaticky vypnout? pokud se seka mohlo by bejt neco s deskou spatne (napr. stary ovladace, ktery zpusobujou konflikty irq) nebo ramky na odchodu...
  • Quantic Dream by prý dokázalo mít otevřený svět ve stejné kvalitě, jakou se blýsklo v techdemu...

Mno tak to asi za moc nestoji,protoze jedine co v tom tech demu po technicke strance bylo hezke,byla ta samotna postava.
    Okolni prostredi bylo prinejmensim prumerne.
  • MrMelounek

Star Wars Jedi: Fallen Order si s trochou úprav můžete zahrát s pohybovým ovladačem ve tvaru světelného meče.

No po přečtení linkovaného textu "trochou úprav" jsem se dozvěděl, že se dají měnit barvy světelných mečů ale nikde se tam nic nepíše o ovládání pohybovým ovladačem ve tvaru světelného meče.😯

• MrMelounek

Co se týče ovládání pomocí světelného meče tak dnes jsem našel tento článek  kde to opravdu jeden hráč předvádí🙂

• Jack1947

To je otázka co když je to jen Hoax :O , každopádně hezké no, ale trochu nepraktické.

• Shadowrunu se na KS daří a již získali všechy body navíc, včetně další kampaně pro postavy s velký levelem: https://www.kickstarter.com/projects/webeharebrained/shadowrun-hong-kong?ref=users

Zatímto co Underworld Ascendant jede pomatu a stále ani nemají základní požadovanou částku. Navíc je hra osekaná při základní částce. To jsem zvědav co z toho nakonec vyleze. Jestli vůbec něco.
    https://www.kickstarter.com/projects/othersidegames/underworld-ascendant
    • njn, protoze ta ukazka z underworldu je ve 3D a vypada hrozne

shadowrun si na nic nehraje a vystaci si s roztomilou izometrii + pochopitelne uz ma neco za sebou, underworld se krome ty hnusny ukazky presentuje uz jen slavnymi jmeny a myslenkami
  • Obrazem: Screeny ke hře Crimson Dragon v rozlišení 3558x2002.

Old gen s vyšším rozlišením.
  • stratego

Zombies on a Plane

Steamgift

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit