-
Evolve
Nazdar, neni tu nekdo, kdo by byl ochotnej venovat mi PC klic k Evolve ? Propasl jsem tu moznost o nej zazadat a rad bych to nahral na utube -
-
není tu někdo,kdo už hraje a napsal by mě jak mu to šlape a na čem? *4* Stahuju to na svůj stařičký noťas,tak doufám,že to rozjedu aspoň na 30 fps.. *1* *1*
-
-
Pokud máš nv 560gtx tak si v suchu nebo radeon 9800 něco. Jinak asi smůla jako já. *3*
-
-
No mám starou Atinu 5650m *1* *1* *1* *1* Tak uvidíme,za půl hodiny to bude stažené,tak dám vědět *3*
-
-
To budeš moc hodný ale obávám se že to bude chtít minimálně DX11... no.
-
-
-
-
Kdybys napsal vcera tak bych poslal... Nijak extra me ta hra totiz nezajimala.
A tedka behem prvni hodiny alfy to akorat vsem hazi chybu "connection lost" *10* *15* -
http://www.polygon.com/2014/10/29/7089307/want-your-key-to-the-evolve-big-alpha-weve-got-20000
http://www.curse.com/news/evolve/49773-get-your-evolve-big-alpha-guaranteed-access-key
http://www.pcgamer.com/evolve-big-alpha-key-giveaway-get-access-to-the-evolve-alpha-here/ No můžeš zkusit tady ale nevím jestli ještě klíče dneska mají. -
http://youtu.be/qOdnV9zGMRw
tady máš nějaký gameplay. -
-
Děkuji, to je přesně to o co jsem stál *7*
-
-
jeden mám písni na sinkong(zavinač)seznam.cz pošlu ti ho.
-
-
Díky, už jsem dostal ;)
-
-
-
-
-
PC FILTER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Sony pracuje na PS3 Eye 2 - vylepšené kameře s pomocí které mohou hráči ovládat hry.
lol eye 2 :D :D :D :D tak saomzrejme, vydali na ps3 iba troska upgradnuty a hnusny ovladac, xboxu a jeho novemu ovladacu nesiahaju ani po paty, tak bohuzial, musia urobit to iste, za prvy den sa vypredal ten xbox ovladac v usa a aj inych krajinach komplet, cakalo sa potom na dalsie kusy....kamos mi mal kupit v usa, ale nestihol, vopredalo sa vsade :D no masaker proste -
-
Sony pracuje na PS3 Eye 2 - vylepšené kameře s pomocí které mohou hráči ovládat hry.
Mno a hlavně Kinect kopiroval uz prvni EyeToy kameru na PS2 - tam uz se normalně hry ovladaly pouze pohybem bez ovladaču ... Sony go go :D -
-
Jo, jenomže u kinectu nemusím, na rozdíl od PS3 Move, držet v ruce dildo. -
-
Texas a Kanada má od pondělka nové zbraně od UbiSoftu - "hračku" Battle Tag.
Aha a to je lepsi jo?
-
-
-
A zkousel si to na PS3 hrat, kdyz je to tak naprd?!
-
-
Vyjde CoD:BO2?
Redakce napsala tohle,cituji:Další Call of Duty musí být Black Ops 2 jinak nás vem čert..Já sice vím,že letos bude nové CoD,ale říkám vám,že se Black Ops 2 jmenovat nebude.
A když jste si úplně jistí co takhle sázka?Když vyhraju tak mi předobjednáte AC3.Co vy na to,když jste si tak jistí?Na mail bych poslal adresu -
-
A uvědomuješ si, že v EA samy řekly že jeden rok vydává infinity ward a další rok treyarch... Jelikož poslední cod bylo modern warfare 3 od infinity ward tak další logicky bude od treyarchu pokračování black ops... Mno ale jestly se opravdu bude jmenovat Black Ops 2 to už je jiná...
-
-
:)
1. activision ne EA
2. na poslednim MW delali oboje zminena studia a jeste jedno navic! :-D
-
-
Uvedomujes si, ze sazka se sklada z dvou zucastnenych stran? Co jim nabizis kdyz vyhrajou oni? A sazej se jen ****** (nechci byt rasistický gádžo)
-
-
Už jen chvilku trvající akce- Bioshock za necelé 2 dolary!!
Akce na Games for Windows pro neděli je Age of Empire III za 10 centů. Dobrá motivace, proč tu službu zkusit, jenomže Microsoft to posr*l a přestože tvrdil, že Live se spustí na PC i Xbox pro ČR současně, Marketplace pro Česko nefunguje. Má někdo nápad, jak tam tedy teď nakupovat? Lze využít Microsoft body z Live? -
-
To by mě taky zajímalo. Celý nadšený jsem si chtěl AOE III koupit a jediné čeho jsem se dočkal je hláška: Je nám líto. Tato nabídka platí pouze pro majitele zlatého členství služby Xbox LIVE. -
-
No vidíš, já po strastiplným instalování toho podivnýho Marketplace klienta zjistil, že: "Váš region není podporován" Takže jsi se dostal o krůček dál *1* Už to mám zase odinstalovaný, takovýhle "služby" si můžou strčit někam...
-
-
Tak jsem zjistil, že nakupovat lze pouze v těchto zemích: U.S., Canada, U.K., Germany, Italy, France, Mexico. Není problém si udělat účet s bydlištěm v této zemi, ale problém je v autentifikaci kreditky, která musí být také z těchto zemí, takže není žádná šance zde něco koupit. Děkujeme za nic Microsofte. -
-
Kteří čuráci dávají ty mínusy a za co?
-
-
Jáaa ... nie
-
-
-
-
-
-
Do 19:00 si můžete na STEAMu koupit Plants vs. Zombie GOTY Edition se slevou 66 % za 3,4€ (=83Kč).
no jo - koupeno - a od vcerejska nahrano asi 8 hodin :-DDD -
-
Do 19:00 si můžete na STEAMu koupit Plants vs. Zombie GOTY Edition se slevou 66 % za 3,4€ (=83Kč).
Tiez som neodolal. Minecraft ma pauzu :) -
jo, je to úžasná hra.
-
-
Dva oficiální Kingdom Under Fire II wallpapery.
O téhle hře jsem už hodně dlouho neslyšel... chci se zeptat jestli v blízké době bude toho infa víc. Děkuju -
http://games.tiscali.cz/tema/soutez-o-3-pc-originalky-h-a-w-x-2-54357
Neviete kedy bude vyhodnotenie? -
-
zveřejněno *3*
-
-
A tí 3 čo sú tam vyhrali všetci orig. alebo prvý vyhral 3 orig. druhý vyhral plagáty atď..?
-
-
Demoverzi Dead Space 2 najdete 21.prosince na XBL, na evropském PSN o den později.
No jelikož je to soutěž o 3 PC originálky tak první vyhrává květináč s begonií, druhej balíček zvýkaček a třetí opičku na gumě... -
-
Ibaže v súťaži bolo bolo napísané aj plagáty a trička *7*
-
-
Každý dostane hru, tričko a plakát.
-
Ja som myslel že 1. užívateľ dostane orig. 2 orig. atď....
-
Když mi bylo 5 let, tak jsem si myslel, že když vyhraju v soutěži o 1000 plyšových medvědů, tak dostanu všech 1000. Trochu mi to připomíná tvoje uvažování.
-
Děláš ze sebe ještě většího blbce než jsi, zkus trošku přemýšlet...
-
-
opička na gume mě rozsekala *1* *1* *1*
-
-
V tom případě vyhráváš sponku do vlasů s motivem berušky a polibek na čelo. Polibek si můžeš vybrat v jakémkoliv z rozsáhlé sítě domovů důchodců.
-
-
-
-
-
-
Obsidian
Stránka aktualizována! Dvojka a nový text: http://www.obsidian.net/ -
-
Včera to bylo změněno ze 4 na 3, nyní z 3 na 2, jde tedy s největší pravděpodobností o odpočet do ?odhalení hry?
-
-
Určitě jde o odpočet, vývojáři to potvrdili na twitteru.
Xspy: Ještě se to neví, ale já jsem si téměř jist, že to bude WoT - všechny indicie k tomu poukazují... -
MALUPO
Ten Wheel of time ?
-
-
-
Novinky ze hry The Division: Grafické nastavení PC verze, rozdíl mezi nízkými a vysokými detaily, hra neobsahuje hlavní menu, užijete si ji i v singleplayeru, betaverze trvající do 31. ledna na Xbox One od 28. 1. / na PC a PS4 od 29. 1.
to bude konkurovat se Zaklínačem o první místo v historii downgradu. -
-
No ale Zaklinac vypadal i po downgradu slusne, tohle je nechutna mazla patlanina.
Textury sou i na ultra nechutne rozmazany, co to proboha je? -
-
Division je naprostý hnus, to co předváděli byla uplně jiná hra. Pokud je to ukázka z konzole, kde to poběží 60fps, ok, jinak nechápu co to má být jako *1*
-
-
Například watch dogs na tom bylo mnohem hůř než witcher.
-
-
Sem si take myslel ale kdyz to srovnani projdu zpetne tak me prijde ze zaklinac to mel horsi
-
-