-
Video (od 27. minuty): 35 minut gameplay záběrů z Mortal Kombat X. (+ fatalita Scorpiona).
+Fatalita Scorpiona? škoda že tam víc fatalit neni :) -
Stejně na Megadeth verzi to nemá :)
-
Jsme se tu s kolegy dobře zasmáli, tohle vážně nemá cenu, Odcházím z games. Mějte se tu :)
-
-
Celkem skoda, kam pujdes na Eurogaymer? Nebo doupe nebo bonusweb. *7*
-
-
Jsem asi jeden z mála, co tě bere jaký jsi, tka odpovím, bratránek chodi na spoustu webu a na jednom hw dělá moderátora, skládá pc, mužu ti jen říct, že ví, o čem mluví, hádat přesvědčovat tu nikoho nebudu. Čekal jsem, že to tu zabalí brzy :)
-
-
aha, takže Predator teď bude Mad Max (a mně ten zastávající se koment smrděl). no jo, to byly silácký řeči o posledním příspěvku.
-
-
Míníš špatně.
-
-
-
-
Sbohem a šáteček...
-
hurá. tak schválně, jestli jsi chlap a umíš držet slovo :)
-
-
Toto je můj poslední příspěvek, mezi místníma debilama (omlouvám se pár normálním) už mě to unavuje. Chudák, který tu píše nesmysly a považuje 15fps za hratelné, to jako vážně? Ne díky, trpělivost došla, tento web je vážně odpad. Sbohem.
-
-
tak se opatruj. a snad nezačneš psát pod jiným nickem :D udělal jsi mi dnes ohromnou radost. včera zavedení skriptu, dnes toto. jako by Vánoce dorazily o něco dřív.
-
-
za chvíli tady z toho bude opravdu hippiezáckej web, kde se všichni budou mít rádi a nikdo nebude dostávat mínuska *1*
-
-
-
-
-
IT 5 Dota 2
Včera/dneska proběhlo finále. Velkým překvapením byl tým CDEC Gaming, který nikdy předtím nic nevyhrál a do turnaje se dostal na tzv. divokou kartu. Proti němu se postavil tým EG (Evil Geniuses). Oba týmy se potkaly dva dny zpátky v semifinále, kdy EG podlehlo CDEC 0:2 a šlo do low skupiny. Tu EG vyhrálo a dostalo druhou šanci proti CDEC. CDEC celý turnaj hrálo velmi agresivně, od začátku se snažili vyhledávat osamocené hrdiny a ty rychle likvidovat. Většina jejich zabití byla do 5 minut, což je překvapivé. Bohužel taktika proti EG byla velmi špatně zvolena. Jeli totiž prakticky pořád to samé. Jedna migrující podpora, střed a přesouvající se TOP zpátky na střed, dole farming. Finále se odehrálo na 4. zápasy, kdy ve druhém zápase ukázalo CDEC, proč se Tusk banoval po celý turnaj prakticky pořad. Jeho snowball nejednou zachránil více jak polovinu týmu od smrti a získal tak cenný bod pro CDEC. Třetí zápas se ukázal klíčový v nezabanování Ember Spirit, který hájil barvy EG. Nejenom že způsoboval obrovské škody u nepřátel, ale jeho rychlé uníky pomocí Fire Remnant doháněly hráče CDEC k frustrovanému "tichému" vzteku". Po zoufalém útoku v middle, hra skončila proražením middle a TOP, kdy CDEC následně hru vzdal. Poslední hrou finále a vlastně celého turnaje se nesl ve znamení Gyrocoptera. Tento hrdina provázel EG ve všech finálových hrách a jeho volná forma a score 9-0-8 s pomocí Storm Spirit a Earthshaker znamenala pro agresivní taktiku CDEC katastrofu. Picknutí Dragon Knight kvůli stunu (1. level 2,5 vteřiny na blízko) se ukázalo jako naprosto neefektivní. Lina od CDEC byla pouhým stínem toho, co předváděla během celého turnaje. EG nakonec suverénně vyhrálo 4. hrou a stalo se vítězem 5. IT v Dotě 2. Jako vítěz si odnáší si nejvyšší výhru v historii e-sportu $6,630,109. CDEC se musí smířit s 2. místem a odměnou $2,854,630.
P.S: Je smutné, že redakce informovalo o takřka bezvýznamném turnájku, který vyzdvihovala jaká to byla atmosféra atd. Ale to, že proběhl největší turnaj ať už do počtu díváků, prize pool či diváků přímo v sále, to je evidentně jedno. Stačila by i pitomá Bleskovka, ale to asi není tak důležité jako neověřené informace (Just Cause 3) či spekulace redakce. -
-
Smutné je, že zde o tom vůbec informují. O takové blbosti. I kdyby to hrála celá amerika, tak to bude pořád blbost a kdo má čumět, na zkroucené lidi za počítačem a jejich zvuky? Namísto toho by mohli dohnat recenze které nemají.
Prej sport. Prej zápas, prej turnaj *15* -
-
Je to stejný sport jako šachy nepovažuji to za sport, ale je pro to takový název, tak to používám, nic víc. Nehodlám podporovat ani možnost MS v tomto a už vůbec ne, aby to bylo na Olympiádě. Mimochodem v čem se to liší od simulujícího fotbalisty, co leží 20 minut na zemi a válí se, jako by měl zlomených 50 kostí s platem vyšší než rozpočet některých měst v ČR?
-
-
-
Prý "největší turnaj". *1*
-
-
Prosím, řekni mi, který turnaj letos bude největší? LoL? Stadion bude mít omezenou kapacitu na 17 000 míst včetně sponzorů a prizepool se odhaduje na 5 000 000. TI 5 sledovalo přes twitch 53 miliónů, přímo v Dotě pomocí hry to pak bylo 32 miliónů. K tomu si dopočítej další streamy a přenosy včetně českého, který sledovalo v průměru 20 000 lidí. Takže se zeptám. Který turnaj je největší tento rok? Rád se poučím.
-
-
-
Co to je za spam o nějaké bezvýznamné hře pro dětičky? Smazat!
-
-
Pro dětičky....Může se ti to nelíbit, můžeš všem nadávat do děcek, blbců, co hrají omalovánky. Přesto patří mezi nejhranější hry současnosti. Přesto je to událost, která se přímo týká hraní, pc her atd. Takže chápu tvou frustraci z "bezvýznamné hry", taky těm tvým hrám, co hraješ nebudu nic říkat, protože každý ať si hraje, co chce. Od Tetrisu, DOty až po New Order 1886.
-
-
Kvantita nic neznamená. Web o gastronomii taky nebude psát o McDonalds, i když tam chodí nejvíc lidí.
-
-
-
-
Doporučte mi nějaké dobré RPG. dík
-
-
libiů se mi ze zatim nikdo nedoporucil slavny Skyrim *4*
-
Human Revolution, Borderlands...
-
Zaklínač, Alpha Protocol, Two World...
-
Fallout New Vegas, Gothic 3...
-
Mass Effect, Dragon Age, Risen, Baldur's Gate, Anachronox, Fallout ....
-
-
Mass defect není RPG
-
-
Myslím že první díl ještě je, rozhodně víc než níž zmiňovaný Borderlands
-
Pšššt, nikomu to neříkej.
-
-
a jak je to s tím Baldurs gate Remakem
-
-
Enhanced edition byla posunutá myslím až na listopad. Taky můžeš zkusit předělání BG2 jako mod pro Dragon Age
-
-
-
-
Základní verze ročního předplatného časopisu Level vyjde pro Slovensko hráče jen na 49,8€, v Čechách...
Pouhá tisícikoruna .... -
Jak funguje to vylepšování první linie aby to ničilo brnění.
Píše se" Effect scales with Sign intensity up to a maximum of 15%" Tedy aby to mělo smysl musím navíc vylepšovat Igni Intensity? Tahle dovednost Melt Armor sama o sobě je na nic? Nějak nechápu jak to tedy % ničí brnění bez toho druhého skillu Igni Intensity.
Jinak Ard, zatím celkem na prd. Jen některé potvory lze povolit a ostatní to odsune o 2 metry. Dal jsem si lehké brnění abych využíval některá znamení a nejlepší vypadá to Igni. Axii je také dost nepraktické jak se pomalu čaruje (ten druhý mód) a poté ta potvora někdy neví co má dělat. -
-
Řekl bych, že to je podle síly znamení, takže ta schopnost omezuje maximum, takže já se 130% síly znamení už mám dávno maximální efekt této schopnosti. Ne že bych teda nespálil na popel cokoliv i bez toho... :-D
-
-
Na to se asi poté přehodím. Na Igni. Axii vyhodím to je na prd. V dialogu to je jako bonus a lze řešit věci i bez toho. Pouze během boje to je dobré na jednoho člověka. Ten druhý mód nefunguje jak má. Tedy funguje různě. Monstrum běhalo okolo namísto aby ihned bojovali proti svému kámošovi....
Tedy Igni plus základní Quen. Ingi poškodí chumel a i ten mód na jednoho je dobrý proti silnějším potvorám. Když jsem dal Axii třena na medvěda tak nic. Pouze jsem mu dál jednu ránu navíc. Lepší ho rovnou poškodit. -
-
No, alternativní Quen je skvělý na doplňování života, ale nutit ti ho nebudu. :-) Je pravda, že když potřebuju někoho zpražit Igni, tak si musím dát základní Quen, nechat se praštit a nahodit alternativní Igni. Všimni si totiž, že alternativní Igni je MNOHEM silnější, navíc nepůsobí jen na jednoho, ale klidně na několik, stačí, aby stáli blízko sebe nebo za sebou. Navíc prostě ti nepřátele skoro hned chytnou a můžeš při tom proudu igni měnit plynule cíl. A než přestanou hořet, tak máš zase plnou výdrž (používám lehkou zbroj Kočky, teda Rysa, protože ten prostřední stupeň mají jako jediný pojemnovaný takhle, netuším proč) a můžeš je zapálit znova. Obyčejné Igni nepoužívám vlastně vůbec, jen ve velké tísni.
Teď už mám igni i quen naplno, tak experimentuju s Yrdenem, alternativním i základním, jsou skvělé na crowd control, protože blesky z alternativního Yrdenu nepřáteli přeruší akci, podobně jako ty kouzla čarodějek, když ti v některých bojích pomáhají třeba firebally nebo blesky. S tak vysokým bonusem do znamení je ale i Aard hodně efektivní, i když ho nemám vůbec vylepšený.
Edit: Kecám, používám vlastně teď Shiadalovu zbroj, která dává tuším 20% do síly Igny a na lehkou zbroj i dobré ochrany. Ale mám už dopředu připravenou mistrovskou kočičí zbroj, tak tam budu muset hodně váhat, co zvolit. -
-
Zase to alternativí igni se čaruje dlouho a lehce to přeruší co jsem zkusil na přízraku. Resetoval jsem skilly a zkusil to a zatím to asi nějak neumím používat. No, stejně to poté nahraji a za prachy si koupím ten resetovaní nápoj a pak si dám něco jiného.
Já hraji hodně pohyblivě, tedy abych někde stál a nechal si mlátit do štítu se mi nelíbí i když to je dobrá dovednost jak píšeš.. Léčím se lektvarem / jídlem. Ani moc nemusí, protože ty nepřátele mně často netrefí. -
-
Na přízraky je zdaleka nejlepší meč, tam se igni opravdu nevyplatí. Jinak mě vlastně tak napadá, že alternativní Quen je i skvělá ofenzivní schopnost, protože ten nejvyšší upgrade vrací útočníkovi část damage, což je super u monster, které jsou opravdu hodně silné a jinak bys je jen těžko vraždil. Jako když jsem zabil na lvl 20 kyklopa, který měl lvl 30. Povedené na tom všem je, že i když všechny moje body jdou do znamení, tak díky stále kvalitnějším mečům (prvotřídní gryfí, zlepšují sílu znamení) dál sekám i tím mečem. Není to jako v jiných RPG, kde nevylepšovaná schopnost ztrácí efekt - bez ohledu na to, jakou cestu si vybereš, bude Geralt skvělý šermíř a obstojný až skvělý "čaroděj".
-
-
-
-
-
Vubec cele system vylepsovani je hruza.
Zaklinac je po strance samotne hratelnosti skvela hra, ale jak dojde na technickou stranku, inventar, schopnosti atd. hra se propada nekam k prumeru.
Je to skoda. -
-
To máš popletené. To není stranká technická ale herní. Inventář, vylepšovaní schopností, combat, leveling, A.I - vše patří do hratelnosti a Zaklínač má vskutku s tím někdy obrovské problémy. Hlavně to zasekávaní nepřátel a jejich ignorace bije do očí. Chtělo to tak rok ještě a pak to mohlo být opravdu 10/10. Celý level systém je šit horkou jehlou a jde vidět že to dělali na poslední chvíli...
-
-
Jo tak sem to myslel akorat blbe napsal.
Tech veci co me vadi je vic a vic.
A umistneni nepratel do sveta podle levelu je me taky zahadou.
Mam 40 hodin a par veci uz me pekne frustruje. -
-
Třeba ten svět kde nepřátelé a quety mají různý levely je dobrý. Tedy mě to se líbí.
Takto je to více uvěřitelné a prostě vedle vesničky kde máš lvl 6 questy se usídlili bandité kteří mají level 10. To je uvěřitelné. Poté třeba děláš questy a máš level 12 a na konci mapy najdeš vesničku kde jsou questy level 5. Tedy nedostaneš za to XP.... Ale odměnu ano.
Je to takové různé a to je dobrý.
-
-
-
-
Jo, Ard taky nepoužívám ale proti křiklounovi byl k nezaplacení. Axii taky ne, přijde mi to jako laciný řešení konfliktů.
-
-
A jak funguje to Igni? Nějak to z toho popisu to nechápu česky ani anglicky. To vypadá, že musím mít i ten druhý skill aby to mělo smysl.
-
Proti křiklounovi kuš+petardy *5*
-
-
-
Kinect hack, který zvětší ženské i pánské poprsí. Překvapí někoho, že pochází z Japonska?
Nepřekvapí. *11* *16* -
Sony oznámilo dvě nová příslušenství pro PS4: vertikální stojan (19€) a nabíječku pro DualShock 4 (29€).
To je ovsem skvela cena, jenom 4 kila za kousek plastu. Hned objednavam aspon dva. *14* -
-
A ono je to dokonce 19e a ne usd!!! Prihazuju treti.
-
-
speciál pro LV..
https://youtu.be/OEoDdglhEG0
obecně se vyplatí sledovat, je to ftipné