Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Připadá vám kult okolo The Legend of Zelda: Ocarina of Time trapný? Fajn, tak si ale nedjříve...

Ne, připadají mi směšné jiné kulty.
  • dworkin

Prodej Steam Linku sice skončil, ale nyní si ho můžete nahradit pomocí Raspberry Pi.

Měl jsem RPi 3b přes rok, je to bezvadná krabička na všelijaké bastlení, ale pokud nemáte chuť se věčně v něčem vrtat a smiřovat se s kompromisy, tak se na RPi vykašlete a kupte nVidia Shield TV 2017. Pokud potřebujete streamovat hudbu/filmy/seriály/pořady na YouTube a hry, nic lepšího za tuhle cenu na trhu není a narozdíl od RPi to prostě zastrčíte do zásuvky a ono to funguje. A ještě to umí i nějaké vlastní hry, ale to jsem nezkoušel a neznám nikoho, kdo by to dělal. :)

• solomon.short

Inu, komu neni shury dano, v apatyce nekoupi...😉

• dworkin

Ukaž mi na RPi 3 plynulé 4K UHD video a funkcni passthrough DTS-HD MA a Dolby TrueHD a smeknu před tebou svůj pomyslnej klobouk. Vzhledem k tomu, že  4K video ten hardware nestiha a HD audio passthrough neumi vůbec, nemám strach o svoje zažívání. Zkusil jsem všechny možné hacky, co existují a taky pár nemožných, RPi si toho nechá hodně líbit, ale nejde od ní žádat to, co prostě objektivně nemůže splnit. U shieldu sice nezazijes ten uzasnej pocit, kdyz se nejakej hack konečně ujme a krabka začne dělat to, co od ní  chceš, zato ale můžeš sednout k televizi a divat se na co chces a v jake kvalitě chceš a nemusis kvuli kazde blbosti procitat fora a hledat spravnou verzi pluginu a resit zavislosti a prepisovat konfiguraky atd. atd. atd. 

• Kupony Splinter Cell a AMD Bronze

Mám tu další 2 kupony, kdyby někdo chtěl. Kilo za jeden, stačí reagovat emailem.
  • MGS 5

Laka me koupit Metal Gear, ale 60€ je strasne moc za tu hru, dal bych tak maximalne 10... myslite ze bude na Steamu o vanocich stat kolem 10€? To bych uz mozna koupil
    • alladjex
      Nenechte se vyprovokovat. Jen tu troli. Pred chvili psal ke Cradle nejakou podobnou kravinu o kvalite Ukrajinskych her.
      • Tak ty jsi paranoidni nebo co, ze za kazdym normalnim prispevkem vidis troleni.,..?? Co je troleni na otazce, kolik si hraci mysli, ze bude stat hra za par mesicu?
    • kdyz i hodinovy demo ground zeroes stoji na steamu jeste porad 20 babek, tak to asi slevnovat moc nebudou

si umi spocitat, ze jeden nedockavec za plnou cenu je vic nez pet vycuranku, co by to chteli za 10e
    • Keyz
      Na ebay to je kolem 600Kč+ Jinde to bude možná levnější. (kupuješ tam kód který byl k Nvdia kartám)

Což je velká "sleva" oproti 1625Kč
    • nwm myslim ze urcite mene nez za polovic nebude
  • Veskoslav

Nejlepší hra, co se dá na Steamu koupit.

https://store.steampowered.com/app/894370/Cast_Away/

• ucho

za těch 50 euro je to jako zadarmo.

• SalemCZ

dáš čtenářský gamesplay?

• Lukass

Forza na PC.

No ja jim na nejaky win 10 a jejich store kaslu,(dokud to pujde) ale Microsoft vidi na prodejich ze PC je silna platforma, viz. nova Lara a tak me tahle vec prijde celkem logicka. PC platforma zacina pekne stoupat vzhuru, jen tak dal.
    • Tak ono kdyby MS spoléhal na PC prodeje, asi by Forzu neudělal F2P (asi obsahvě lehce vykuchanou).
  • tip na dobrou hru? neco kreativniho
    • drasta
      Hral jsi Kerbal Space Program?
    • Crayon physics deluxe *3* velmi kreativní
  • Games TV

Games TV uz nevychazi?
    • SalemCZ
      včera ve Fight Clubu říkal Petr že byl Lukáš nemocný.
    • Lukáš tuším na Twitteru někomu odpovídal, že GTV má pauzičku.
      • Tilwaen
        Nevím, za co máš ty downvoty, protože to skutečně Lukáš napsal.
        • MickeyMutant
          Netahej sem relevantní odkazy. Tahle nepěkná praxe tě okamžitě diskvalifikuje z každé normální internetové diskuze.
  • oin.odin
    pre pamätníkov .... http://bit.ly/gj9dm0 ... a je tam aj počkaj zajacčo je na tom najlepšie lebo len toho som v reále hral ahhh mladosť
  • Veskoslav

Skvělý Humble

https://www.humblebundle.com/glens-staff-picks-games
    • Skvely, diky za upozorneni.
      • Veskoslav
        Není za co:) Doporučuji mít odběr na novinky:)
    • Mart9
      Koupeno. Stejně je to paráda. Koupíš legálně hru a ještě dáš peníze na charitu, takže k tomu máš dobrý pocit *1* win-win
    • Mart9
      Za 1 dolar naprostá povinnost
      • Ony ty 1$ bundly vyjdou většinou grátis, páč vygeneruju kartičky přes IdleMaster, prodám na tržišti a získám ten dolar a někdy i víc na Steam účet. *1*
        • SalemCZ
          nemůžeš za Idle dostata ban?
          • Samozrejme muzes. Ale to je jeho problem.
        • Veskoslav
          A víš, že za to můžeš přijít o účet na Steamu? Steam už takové začal banovat. Jestli ti vážně stojí ušetřit mizerných 25-30 Kč za celý Steam účet v hodně několika tisíc. Takové "šetření" naprosto nechápu.
          • Nemůžeš Vesko. :) Napřed si ověř fakta. A nejde o 30,- Kč. Kolik máš na Steamu her co jsi ještě nehrál? (a upřímně většinu už ani hrát nebudeš) co mají kartičky? Vydělalo mi to 25 euro a to nemám zdaleka tak velkou knihovnu jako ostatní.
            • "Je to tvuj problem a tvoje rozhodnuti, ale ja ti do toho budu pindat"
            • ringmancz
              ono to asi je proti pravidlům Valve, ale ti na to hážou bobek
            • Proč pořád meleš o pár eurech? Ty máš na Steamu 331 her, z toho jsi v podstatě 2/3 nehrál. To je hrubým výpočtem tak 700 kartiček na který máš nárok. To je cca 50 euro v kartičkách, který ti tam leží ladem. Jo, není to moc, to má většina z nás IT nerdů v práci za půl dne. Ale zase proč si ty éčka nevzít, kdy ti tam jen tak leží. Nemám náladu se dál dohadovat, takže bych to uzavřel jak říkáš, každýho věc..

Hlavně jsem nechtěl řešit Idle Master, pointa měla být, že Bundle za 1$ se vyplatí každýmu, protože třeba kartičky z aktuálního bundle mají hodnotu přesně 1$. Takže zahraješ si hry, prodáš kartičky a máš zpět dolar na Steamu. Takhle může přispět na charitu i někdo, kdo nemá peníze.
            • Jack1947
              Je to napsáno iv TOE, že 3rd party programs... nejsou povolené.
            • Veskoslav
              Je to podvod:) Ono podvádění na farmení ve WoW je ještě taková sranda. Ty děláš naprosto to samé, jenom argumentuješ tím, že ty máš na to nárok:-D Ale ty z toho máš ještě prachy. A je fakt sladké, že si myslíš, že neděláš nic nelegálního. Protože pokud razíš definici, co není zakázané/nelegální, tak je povolené, tak si hodně naivní. Neřeknu, kdyby jsi tím šetřil desítky euro, ale tu směšnou částku, co jsi tím ušetřil, to ti vážně za to stojí? To má průměrný brigádník za den. I když pochopím to, pokud je ti 12-15 a dostáváš akorát kapesné. To ti může ve světle omluvit. Ale je vtipné tvrdit, že ti Steam nemůže zablokovat účet, když využíváš program 3. stran na své obohacení. A jak říkám, mě je to jedno. Ale ušetřit ani ne 1/2 ceny nové AAA hry jenom proto, aby jsi měl dobrý pocit či co z toho máš a riskovat, že se něco může podělat, tak tvůj boj a tvoje rozhodnutí.
        • Mart9
          Mně to zní dost složitě, než bych to nastudoval, radši zaplatím 30 korun.
          • Nevím co přesně myslíš nastudováním. Já nikdy kartičky na Steamu neřešil, ale mám už celkem velkou knihovnu a když jsem zjistil, že mi leží v kartičkách 20 euro, tak proč je neprodat, že? IdleMaster ti jen "jakože idluje" hry, takže ti vypadnou kartičky i za hry, který jsi ještě ani nehrál.
    • Lukyz
      Tohle jeden prostě musí vzít, jelikož samotný Homeworld Remaster za $ 12 je super deal *4*
      • Veskoslav
        Vzít to musí, ale vysvětluj své temné duši, že s každou zakoupenou hrou na víc se jeho cesta do pekla oddaluje *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit