Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pracovník EA údajně na prosbu norských redaktorů herních webů o předčasné zaslání plné...

HAHA RIP CoD epic fail, tvá demence pohhřbila původně dobro sérku! HOHO! Haters gonna hate, užijte si svou hru pro děcka! BF3 ftw! Předobjednáno třikrát! DVD MW1 lámu ve dvě! Tajně se loudím do vašich bytů a mažu vám CoD z počítačů! U MAD Kotick? Zaplatil sis deset milionů předobjednávek? Vzpamatováváš se z propadu Black Ops? HH, you so silly!
    • 10 rocne retardovane decko *7*
    • Zato ty se chováš jako dospělej vid. *7*
  • WoW HACK

http://www.abclinuxu.cz/zpravicky/hra-world-of-warcraft-hacknuta
    • jelikož člověk ve WOW po smrti nic neztratí, tak mě to opravdu nevzrušuje. Kdyby se toto dělo v Ultima Online, to by teprve nasrralo. Jelikož tam člověk když umře, veškerý jeho equip zustane v mrtvole jak to káže selský rozum.
      • Nebyla ve WoW nějaká XP penalizace, nebo něco takového?
        • Ne, jedina penalizace bylo opotrebovani zbroje a potreba utratit penize na oprave (jako Diablo 3)
          • V D3 taky není XP penalizace? Hah, takže trest "jen aby se neřeklo" :) . To je jak v Two Worlds, kde trest spočíval v nutnosti jít kus pěšky k místu boje (pokud člověk nehrál na hard)
            • V diablu xp penalizace byla :)
            • Jojo, to je u WoW taky, budto te ozivi andel a na 10 minut jsi slaboučkej a nebo si musis dobehnout k mrtvole...
  • Arvind Bhatia (analytik ze Stern Agee) předpovídá 14 milionů prodaných kopií Call of Duty: Ghosts.

14 milionů - já.
  • Veskoslav

PS4 PRO vs PS4

Zdravím:)

Jelikož doba uzrála, televize dodána a mám docela resty z herního světa. Chtěl bych se zeptat. Vyplatí se PS4 Pro nebo koupit klasický PS4? Je tam až takový rozdíl? Ano, televizi s podporou 4K mám. Není to ani otázka financí. Jenom jestli lepší koupit PS4 normální a za zbylé peníze nakoupit pár her:)

Děkuji za odpověď
    • určitě PS4pro, máš 4k TV, podpora supersampling pro starší hry, "výkon", jedinou nevýhodu vidím že je dražší.
    • ucho
      neni to lehky rozhodovani. Pro ma lepsi vykon, ale prijde mi, ze na vetsine her to neni poznat, takze vylozena nutnost to neni. najde se ale par titulu, kde ten vykon bude Pro zdimat lepe. to by ale nemelo znamenat, ze na zakladni verzi je to nehratelne nebo velky problem. osobne uz jsem vymenil zakladni verzi za Pro (bral jsem pred pul rokem novou za 8k, coz jsou smesny penize).
      co se tyce ceny her a setreni na hrach, tak ceny jdou dolu taky celkem svizne, takze pokud na neco nechvatas, tak mas za rok treba za polovic.
      a jeste posledni detail, je celkem mozne, ze Sony letos nebo pristi rok oznami PS5. od vydani PS4 uz ubehlo 5 let, coz je +- zivotni cyklus mezi PSky. ale kdo vi, jak to tentokrat bude, mne ten vykon na hry aktualne staci a za me spokojenost. ale tak ja planuju jeste neco zahrat na PS3, kde mi zbylo par restu.
      • Veskoslav
        PS+ je pak jenom kvůli MP, že?
        • ucho
          ano.
          muj nazor je, ze za ty penize se vyplati, ale zalezi, jak moc a jake hry chces hrat. moc exkluzivit tam zatim nedavaji. jestli vic hrajes na PC, vic se patrne vyplati v podobnem duchu Humble Monthly.
          jestli ti jde jen o exkluzivity, tak asi zbytecnost. to se vyplati spis koupit bazarovku, dohrat a prodat dal.
          • Veskoslav
            Pojedu takto. Z MP her nemá Ps4 nic, co by mě zajímalo. Spíše Uncharted, Bloodborne, Horizon, monster Hunter, nový Spiderman, Shadow of Collossus atd.

A jak to funguje s bazarovkou? Koupím, vložím a hraju?
            • Ronox
              Tak zrovna MHW je mnohem lepší hrát s někým, hlavně end-content :) a ano, bazarovky vložíš a hraješ. Žádný online passy jako dřív apod.
    • Mart9
      Pokud chceš dohánět resty, bude ti stačit i základní PS4 a za zbylé peníze si nakup skvosty, které ti unikly. Pokud na tom chceš hrát ještě další čtyři roky i nejnovější hry, tak bych ti jako majitel základní PS4 doporučil PRO. Obávám se, že základní PS4 tak za rok pomalinku přestane stíhat.
    • Ronox
      Pokud máš 4K telku, tak je to celkem nobrain a ber Pro. A kdybys neměl, tak bych jí doporučil asi i tak, protože ty výhody plynoucí pak z možnosti preferovat framerate, nebo rozlišení jsou skvělý. Jediný faktor, který by to mohl ovlivnit je cena, ale už i Pro se dá sehnat za super cenu.

Když se mě na tohle někdo zeptá, tak to vždycky rozlišuji, jestli to berou dětem, nebo sobě. Pokud sobě, tak Pro.
      • Veskoslav
        Tak je v akci limitovka s Hunter:) vypadá pěkně a za 10490 není špatná. Beru to sobě, ale děti na tom valit budou taky
  • State of Decay Breakdown

To je to State of Decay, co vyšlo na Xboxu ?
    • rancor1223
      No State of Decay je zombie survival co vyšel na X360 a PC. A Breakdown je DLC.
      • no to nevim teda, když je to na PC.
        • Veskoslav
          Je to DLC k pc verzi, xboxové konverze State of Decay:)
  • To všichni hrají MGS5 nebo už není o čem debatovat?
    • soplum začalo zkouškovy
      • zkouškový ? Myslíš škola..? Protože co já vím, tak vejšky jsou ještě zavřený a jen děti musí teď do školy.
  • Rufflebutt se oblékla ve stylu Motoko Kusanagi z japonského trháku Ghost in the Shell.

Feti5 pro games.cz?

s tou cenzurou si taky... no vite co...

Cenzurovat slovo feti5? Proboha proc?
  • Video: Povedené animace Lary Croft ve hře Rise of the Tomb Raider.

cca 10 sec kdo se díval na bublinky tak je teplouš *3*
    • tak ty si asi teplouš když sis všiml nějakých bublin
  • Cus lidi, nevite jak vypnout pocitadlo FPS ve War Thunder? Ja sem to nejak zapnul a ted nevim jak to vypnout.
  • Jack1947

Podpory externích disků se majitelé Xbox One dočkají až nějakou chvilku po uvedení na trh.

Ted jeste aby jsme se nedozvedeli ze instalace bude az v updatu, za nejaky ten rok ( podobne jako X360).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit