Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • prudislav

Dragonborn trailer

http://youtu.be/TRmdXDH9b1s
  • Vojta_Ilavsky

Komerční sdělení

Chystáte se někdo do kina na Ant-Mana? Po Guardians of the Galaxy mám sto chutí tam jít, jenomže avengeres byl jakožto film ultimátní s*ačka.
    • MrSanta
      Samozřejmě. Letňák, pivečko, cigaretka a marveláckej blockbuster - dokonalá kombinace :)
    • ringmancz
      jako správný Marvel fanboy nevynechám
    • Jack1947
      Do kina ne, ale jako nový (anti)hrdina který se umí zmenšit a tak bojovat ze zločinem to zní zajímavě škoda že ho nedoprovází hra... takovéhle filmové hry by nemuseli být zlé... viz dříve spiderman nebo i Batman.(Dark knight nebyl nejhorší).
  • ringmancz

Spekulace: Údajně se pracuje na nové PaRappa the Rapper hře pro PPSV a PS4.

já to nehrál, jen jsem se díval na Youtube, ale pamatuju si tu první část: Kick, Punch, Block. Chop, kick, block. :)
  • Morraw

KC:D

Jestli ještě nemáte dost Kingdom Come, tak tady LiveStream s Danem

https://www.youtube.com/watch?v=AZGlHc8JIhU
  • Skvělá akce pro nostalgiky - EB Games nabízí renovované PSX (kus za 5$) a PSone (kus za 15$).

Mě by zajímalo, jak moc je to důvěryhodnej inzerát, když k němu není ani žádný obrázek. Docela mě to zaujalo, ale nijak mě to jinak nepřesvědčilo, že nedostanu krabici knih. :)
  • Jde o chybu nebo bude beta Diablo III dostupná pro všechny? Stahujte klienta!

A to to musi v tech bleskovkach porad strasit vy jelita??
  • Jack1947

V brzké době vyjde port Deus Ex: The Fall na Android.

Asi si to nezaparim no, ale i tak to je super (ocekavana) sprava pro majitele Androoidu. *3*
  • Malleth

Nedá se říci, že by Resistance 3 šel v zahraničních obchodech na dračku.

Škoda, je to fakt super hra. Bavilo mě to víc jak Killzone 3 a ten taky výbornej. Přál bych Insomniacu úspěch....
  • První artwork z blíže nepřiblížené akční RPG hry od Square Enix, jenž poběží na Unreal...

Když to jenž neumím, tak ho nepoužívám. Stejně tenhle archaismus v žurnalistice nemá co dělat. ;)
    • ...

Undead Engine ....
  • Sony si vytvořilo patent na algoritmus vyhledávání herních přátel, kteří Vám rozhodně nebudou...

To je kravina...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit