-
K+M vyvolená bohem
Já jsem k+m hráč a jsem na to pišný. Hraji na klávenici a myši nic ostatní mě nezajímá. Gamepad je nic. Já hraji na K+M a jsem na to pišný... -
-
A mam si urvat límec?
-
lol
-
-
Isaac Clarke v Dragon Age 2
http://www.gametrailers.com/video/ser-isaac-dragon-age-2/709597?type=flv -
Galerie videoherních postav dosazených do obrazů klasického umění.
Čekal sem nějakej van Gogh úlet ale že tam vykoukne gordon - man to ee. :) *16* -
WiiU titul Monster Hunter 3 Ultimate bude podporovat rozlišení Full HD/1080p.
jo jasně to už tady bylo, a za měsíc tu bude zpráva že to bude 720p s Antialiasingem -
Top Gun: Hard Lock bude první hrou od 505 Games, která k odemčení multiplayeru vyžaduje aktivační...
Zlatý časy CD klíčů. :) -
Mě ten novej vzhled přijde nepřehlednej jak cyp :-( A hlavně když jsem ani netušil, že něco takového má přijít a teď čumím jak puk, co to je...
-
-
nevadi
To sa okuka. Do tyzdna si clovek ani nespomenie na to, ze bol nejaky stary design -
-
já furt četl, že se to ošuká :D
-
To je problém, protože člověk si zvykne i na negativní změny.
-
-
Co je na tom neprehledny? Dik je to az na comic sans a ramecky skoro stejny jako ten predeslej design...
-
-
Netuším, co to je comic sans, ale prostě jwe to takový roztahaný a ... hnusný ..
-
-
Komiks font
-
-
http://puu.sh/7T6xr.png
-
-
Ja vim ze se mi snazis vysvetlit ze to neni Comic Sans ale je to zbytecny... pro me uz to budou navzdycky Comic Sans.
-
-
Aha, OK :) . To budeš mít těžké, aspoň podle pravidel internetu http://explosm.net/db/files/Comics/Dave/comicsans2.png
-
-
-
-
-
doublepost
*6* -
Tady je zase nablito, vás opravdu některé uspokojuje, že si tu přečtete anonymní top 5 od nějakýho cizího borce, se kterým by jste si třeba v realu neměli co říct?
PS: předvídám, že dle minusek asi jo :)
Za dva dny se tu člověk nedozvěděl nic zajímavého... bída, děs a opět bída.... -
-
Klik, klik *1*
-
-
Už dorazil, během minuty jsem dostal -9... kdyby to aspon dělal nenápadně
-
-
Jop, jenze hlavni Obet v jeho hledacku je hlavne Veskoslav a jeho "reinkarnace" ... dneska se asi nudi vic, tak si rekl ze zacne naklikavat drive aby to vsechno chudak stihl. Skoda, to jedine co anonymni uzivatele mohou je naklikavani. Tedy kdyz to maji tak radi, bylo by na ne az moc tvrde jim to brat. *4*
Jeden to urcite bude, bud nebo to je naka Grupa co se v tom strida. Holt je to celkem narocne, to takhle zvladat . -
-
Miserius je Veskoslav? No ty jsi taky dobrý poššuk.
-
-
Coze? Co to meles, proc se vlastne ozyvas. O tobe ani o nem jsem nic nepsal. Tak klid. Ja psal o tom ze klikac to ma osefovany a mysli ze vi o jake reinkranace jde, tak neplet sem neco jineho, dik.
-
-
-
Kdyby to dělal nenápadně, nemáme ve 3 ráno z +1 -49 za 10 minut *1*Navíc si myslím, že to bude tenhle. Kdo jiný by uměl napsat clickbota než ten, co si umí skrýt svou identitu úplně.
-
-
Neřešim, mam duležitější věci na práci, třeba si něco zahrát *1*
-
-
Já dělám školu no.
-
-
-
-
-
Pokud vim blejes tu hlavne ted ty, tyden co tyden. Dulezite je ale pro tebe ze ses regnul vid, jinak by si sem asi psat nechtel ze. Ze ji zavedli. Jasne nelibi muzes odlest, jenze to se ti nechce ze. Tim ze sem nablejes tak by jsi (ted uz ne) podnitil jen bliti blitku od jinych.
Mylis se uroven je tim pozvednuta vyse a nikoliv do nizin. Jenze to ty zjevne nechapes, tak sis pobrecel a zase za tyden navidenou. *4* -
máš pravdu, kdykoliv dám přednost pi*ování rhulada
možná budu na konec každýho postu, kde to bude potřeba, dávat (s) jako sarkasmus pro naše pomalejší spoludiskutující -
-
Jsem nestihl ani dopsat příspěvek a hned ti šupla místní partička -6 *1*
-
-
yaaay, má sláva mě předchází
-
-
No spíše zdejší debílek zapnul zase clicbota a jede.
-
-
-
-
Jo čekal jsem, kdy se objevíš. Každý týden a pořád dokola meleš ty samé hovvna. A pokud se tady tak mocně trápíš. Jak se říká, můžeš jít naprosto jinam. Nikdo, opakuji nikdo Tě tady nenutí být, Obzvlášť, když každý týden napíšeš defacto to samé a pak tu zase přitáhneš a opět zvracíš to samé.
-
O to vubec nejde... to by pak neměl význam třeba Oskar protože neznáš tu komisi... To tě nezajímaj nějaky dobrý hry který třeba ani neznáš? Nebo prostě ignoruješ jakýkoliv vyhlašovaní či žebříčky?
-
-
Srovnávat třeba Oskary (ne nejsou pro mě směrodatné měřítko kvality) s diskuzí těch trollů tady je zcestné. Rád se občas mrknu na nějaký žebříček, ale když mám pod sebou napsaných 20 anonymních lidí, kdy polovina jsou navíc místní ****** , tak to mě vážně nebere a jen to tu svíní místo. Osobně mi to absolutně nic nedá a když se tě za pul hodiny zeptám, ať mi řekneš kdo co psal, tak taky nebudeš vědět.
-
-
Tak trolly mam vyfiltrovaný takže jsou mi u zadku... Když tě to tak irituje tak to nečti a neplácej nesmysly
-
-
-
-
Dark Souls deskovka
Ti, kteří backli deskovku DS budou možná nemile překvapeni. Včera došel mail, kde máme potvrdit pledge level a addony a samozřejmě je tam poštovné za 30£. Samozřejmě hra bude mít několik kilogramů, ale i tak docela pálka. Takže se teď rozhoduju, jestli nakonec vezmu Darkroot Basin rozšíření na které jsem měl právě určených navíc 35£.