-
PayPal Spring Gaming Sale
Může se k tomu někdo z redakce vyjádřit? Tahle akce je spárovaná s G2A.com, a pokud vím, nejedná se o legitimního přeprodejce Steam klíčů... -
-
Zato se dá na G2A hezky vydělat :3 Sám sem tam vydělal už asi 1200 :)
-
Strašné, jaká hrůza!
Pojďme se sjednotit a okamžitě je nahlásit! -
-
No jistě, jak typicky průměrně české. Něco možná nekalého se děje, ale nenadávejme na to, však my si taky rádi občas něco ošmelíme..
-
-
Nu což, třeba maj díky tomu místo 70% na Modern Warfare 2 80% slevu a za 20 euro, to už se vyplatí
-
-
No ten Modern Warfare 2 už šel levněji sehnat na Amazonu a kdo ví, odkud má G2A ty klíče.
-
-
-
Tak co , koupíte 300. Level ? .....
Nějak jsem se nedočetl , že by tam byly kódy k českým hrám , žádný Jets'n'Guns , žádný Archibald, žádné Maschinky ...za mne tedy žádný Level :/
-
-
Nekoupím. Po restartu jsem ho kupoval dlouho, ale postupně vyčerpali témata, která mě zajímala. Nějakou dobu jsem to ještě kupoval ze setrvačnosti, ale pak jsem přestal a za ušetřený peníz předplatil Netflix.
Lepší. :)
-
To mám ještě z LEVEL DVD lol nebo SCORE to je fuk.
-
Tak si kup sám Jets n guns na Steamu za 1,70€, víš ono těch 1,7 je cena asi 2/5 ceny Levelu, tak že mi přijde zbytečný zaplatit za časopis 143kč když si tu hru třeba kupovat nechci. Tady nejsi v komunismu aby si měl věci "zdarma".
Mashinky 23euro, Archibald 0,4 euro. Takže s Mashinkama by Level stál 600kč a jestli chceš Archibald tak sis ho mohl dávno koupit.
-
-
Score 200 ; 20 plných her ( Archibald a Jets n guns byly mezi nima ) . Na to se nezapomíná. Přece jen minilevel byl formát za 60Kč a svoji cenu si ospravedlnil .Po deseti létech je tu 300 levelu a kupovat reklamní leták za 150 už je jaksi mimo můj zájem ....
PS : Já si ty hry dávno koupil a komunismus zažil , takže klídek ....
-
-
SCORe se dost opakuje , čekal jsem něco zajímavého třeba 2roky zpátky ne dáme Trine2...
-
-
Asi jim zůstali nějaký starý kódy :D
-
-
Možná ano, byt ty jejich kody vydrží dost dlouho ale SCORe je narozdíl od Levelu pod stálým publishrem takže nemá nouzí házet co se mu zachce a kolikrát chce.
Mě už spíše příjde legrační že věci z epicu některé mám i na Stýmu.
-
-
-
-
Reakce na příspěvek:
já myslím dřív, že díky humble má hodně lidí dost starých her, tak Score nemá co nabídnout.
-
-
-
-
-
-
Koupím, stejně jako každý číslo 🤗
-
-
[Gamescom 2016] Space Hulk: Deathwing - Gamescom
https://www.youtube.com/watch?v=PzsDLpNMZq0 -
Podle Microsoftu prý nikdy nebyl Kinect určen pro hardcore hráče, ale pro rodinu.
No jestli někdo někdy tvrdil něco jinýho, tak by se měl stydět. Do koupě jsem šel s tím, že to bude čistě pro casual vyžití, ale zas tajně sem doufal v něco víc:)) Tak snad příště. -
Šťastný nový rok přeji. :-)
-
-
jj
-
-
Xbox usb format / horizon program /
zdar..
potreboval bych poradit ohledne programu horizon, zformatovani usbcka na xboxu a presunuti patche na dane usb...
zasekl jsem se v bode, kdy program horizon mi neprecte vlozeny usb do pc jako xboxovy uloziste...
na xboxu 360 je moznost zformatovat usb a pak clear system cache jenze uz tam neni moznost nastaveni (konfigurace) si urcite velikosti toho usb, coz jsem driv pouzival jako pripravu uloziste prave pro program horizon... nevite jak je mozne ze z xboxu prave tato moznost zformatovani zmizela ? -
Sony pracuje s GeoHotem (!) na filmu o jeho životě.
To jsem zvedav,kolik lidi na takovou blbost pujde do kina -
-
GeoHota má prý hrát Brad Pitt.
-
-
*1*
-
Orlando Bloom by se hodil víc *1*
-
-
-
Pro zajímavost
Údajný několik dní starý teaser na Resident evil 7 - http://youtu.be/m16P6ibtVSM
Ale pravděpodobně sice zajímavě podáný, ale jinak nejspíš blbost. -
Rebellion by se rádo pustilo do vývoje nového Aliens vs Predator.
No hlavně to zase můžete pos*at jako poslední Alien hry a zničíte mi úplně herní život... Na každou hru s Alieny se těším pokaždé jako malý kluk a pokaždé to dopadne "špatně". Neříkám, že mě Colonial Marines nebavilo. Bavilo, ale bylo to zklamání jako pra*e. Ne ne, teď už jim na to neskočím. Pokud se jim konečně povede udělat dobrou strašidelnou střílečku na motivy s vetřelci i predátory, tak smeknu a asi bouchnu šampus. -
-
Rebellion nemá s Colonial Marines nic společného.
-
-
Já vím... Ale myslím celkové hry s Alieny. I poslední Aliens vs. PREDATOR (3) byl teda odfláknutý.
-
-