Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Amylee.Anderson

Black Mesa Source se připomíná hudbením videem

A tohle jste už viděli? http://youtu.be/M3EKcOBdvWU
    • Video samo o sobě je fajn, ale ten vokál mi tam prostě nesedí *7*
      • Amylee.Anderson
        Ten vokál tam nesedí, ale instrumentální verze, která vyšla už před strašně dlouhou dobou je nádherná. http://www.youtube.com/watch?v=31Z5m9DeZZg
        • Jo, tohle je už parádní. *14*
      • No ten text bych asi taky na Pulitzerovu cenu nenominoval...
      • JJ zni to jak geyanescence...
    • Úžasný
      • +1 za Kokotony
    • Pěkné Josefko *14*
      • Amylee.Anderson
        *7*
        • Vím, že jsi trochu "kypřejší", ale já jsem byl vždycky na bestialitky a na baculky mám bizardní slabost. Vypadám jako věrná kopie pana Freemana (né toho afroameričana), tak bychom to mohli rozbalit někde v parku.
        • Vím, že jsi trochu "kypřejší", ale já jsem byl vždycky na bestialitky a na baculky mám bizardní slabost. Vypadám jako věrná kopie pana Freemana (né toho afroameričana), tak bychom to mohli rozbalit někde v parku.
  • MidnighT91
    Tak jsem zrovna dohrál na jeden zátah čtvrtou epizodu...... DAMN! jdu se schoulit někam do tmavého rohu a plakat než přijde rozuzlení...
    • Radkaa
      Já ani nevím jak to přečkám do té poslední epizody... *8*
    • Fremencz
      Taky dohráno jediná výtka směřuje snad jen ke zbytečně natahovaný dialogům jinak super epizoda,
    • raisen
      Také dohráno. Krásně stupňovaná epizoda *4*
    • Jack1947
      Já jsem omylem přečetl tu hlavní věc na Steam foru při hledání hintu...

Dal jsem vždy dávám tyto epizodní hry na jeden zátah. To s tím koncem bylo hodně alarmující konečně něco. *4*

H8M8 si d-bil nebo neznáš ? *7*
    • Me ten konec docela nastval, jak Chloe dostala kulku do hlavy a Max zdrogoval ten ucitel ze skoly... jako vsecko bych vydrzel, ale tohle bylo vazne hnus, asi zadny happy ending nebude :P
      • faitheater
        Nic ve zlým, ale nemohla by redakce ten spoiler už smazat? Já to mám naštěstí dohrané, ale kdyby jsem to četl před hraním... to je tak na přesdržku :-/
      • Happy end bude když za ten spoiler chytneš mor.
      • MidnighT91
        Bez spoilerů by to nešlo??? Jinak ale furt věřím v "relativně" happy end. Přcejen Warren udělal fotku s Max před tou párty...
  • Keyz

The Witcher 3 PC Ultra...

https://m.flickr.com/#/photos/127773964@N03/sets/72157652536729480/
    • jakubc
      Je to jako dvojka, kdy příliš blízko od Geralta dochází k absenci detailů na objektech, takže to subjektivně vypadá ještě hůř než dvojka, u které to nebylo tolik znát (spíše se ty chybějící detaily schovávaly za "depth of field" rozmazání). To je docela chyba u open-world hry v otevřené krajině, kde se dá koukat i hodně do dálky. Celé to pak působí mnohem hůř a překvapuje mě, že se ani toto nedá nastavit, vždyť to je určitě jen kvůli úspoře výkonu a určitě by bylo pár lidí, kteří by to utáhli...
      • No prave ze dvojka je z roku 2011, cekal bych ze o nekolik let pozdeji se mohli pochlapit a pridat aspon tesselaci a poradny AO + ty jejich animace stromu, co vypdaj jak za uraganu jsou dost smesne. No snad aspon hratelnosti nezklame.
    • Morraw
      Nádhera. Je to krásně čísté a detailní jako dvojka. To žluté slunce při západu velmi lahodí mému oku. Teď ještě jak mi to pojede.
      • Pravě ten posun k rozjuchaným barvám ve srovnání s mnohem tmavější barevnou paletou v dříve prezentovaných ukázkách to celé hrozně kazí.
        Jinak pod slovem nádhera bych si v roce 2015 představil trochu něco jiného. Sice ten "downgrade nakonec není (alespoň u PC verze) až tak strašný, jak to chvíli vypadalo, ale i tak se to s těmi předchozími ukázkami nedá srovnávat.
        Takže z pohledu vizuální stránky je nový witcher celkem velké zklámání. Ale to by měla být podle všeho jediná větší výtka.
      • Keyz
        Jestli to takto blbě vypadá na ultra, tak to pojede určitě skvěle.
    • vypada to hnusne, to je snad ješte vetší downgrade jako watch dogs, ale snad se to bude dat tweaknout v ini
  • Videoporovnání reálného parkouru s pohyby ze hry Brink.

No oproti ME to vypadá hůř díky tomu, že tam hráč drží pro přežití nezbytnou zbraň. Já osobně jsem na parkour strašně zvědavej u Prey 2.
    • Stejně nejlepší parkour byl už v Total Overdose ... jen se tomu tehdy tak ještě neříkalo :D
  • Všichni zaměstanci Blizzardu momentálně pracují na World of Warcraft a StarCraft II, na Warcraft...

Jako fakt mě pěkně štvou, chápu že se nejdřív musí nějak zakončit WoWko, aby mohl pokračovat příběh ve W4, ale prostě jako SC2-ok, fajn, ale univerzum Warcraftu je mi přece jenom bližší :)..tak by to WoWko konečně pustit od vývoje a začít makat na W4 :P
    • Všichni zaměstanci Blizzardu momentálně pracují na World of Warcraft a StarCraft II, na Warcraft...

A na diablu 3 nikdo nemaka?
      • oin.odin

Všichni zaměstanci Blizzardu momentálně pracují na World of Warcraft a StarCraft II, na Warcraft...

akurát som to chcel skonštatovať ....

V původním článku se naštěstí píše pouze o Warcraft a RPG skupině v Blizzardu, práci na Diablu to nevylučuje. Chvíli ve mně hrklo. :D
  • uzavřenej world of tanks....ale nééé *9* *13*
    • zkus nepouštět přes launcher, ale rovnou WorldOfTanks.exe
  • God-of-War

Playstation 4 se vyšvihlo mezi nejpředobjednávanější zboží v sekci videoher na Amazon.

Nečekaně:)
    • Playstation 4 se vyšvihlo mezi nejpředobjednávanější zboží v sekci videoher na Amazon.

Kdyz uz si neco podobneho myslim i ja ve 27 letech tak az tak necekenane to byt nemuze.Sony proste ukazala jak se dela konsole a hlavne hry.O vikendu jsem hral God of War 3 a jsem z tehle masakralni hry hotovej.Nikdy zivote jsem se tak skvele nebavil ani u pc a nemuve u hrani her u Xka.Takze Sony ma kolem sebe silne vyvojare a myslim si,ze PS4 bude mega narez krabicka,ale uz si ji asi nekoupim,kdyz cekame doma rodinu a penize pujdou jinym smerem.
      • God-of-War
        God of War 3 je bez debat neskutecny maso a bomba hra, to mas pravdu;). Jinak to chapu, ze musis setrit, kdyz cekas spunta:). Dnesni doba je dost na h.... a penize na stromech nerostou:). Treba koupis, az bude stat min nebo od nekoho. A SONY zna moc, to mas pravdu:)))
  • Kozy
    Tak Bloodborne se dočká rozšíření, psal Yoshida na twitteru.

*14*
    • braveman
      viz bleskovka z 11:00
  • jamar28

Kde máte umístěné PC?

Jen pro zajímavost, kde máte dané PC a kde je podle vás optimální pozice? Projel jsem pár fór a názory se poměrně různí. Někdo říká, že nesmí být zavřený v kusu nábytku, jiný zase tvrdí, že to porovnával a není v tom rozdíl. Někdo píše, jak PC na zemi dokonale luxuje prach, jiný si zase klepe na čelo, že je to blbost a prachu tam má pořád stejně. Jeden se bude rvát za to, že PC musí mít prostor hlavně zezadu a zepředu, ale na bocích je to fuk, další je zase schopen do krve obhajovat, že je to přesně naopak. *15*

Co vy na to? A redakce, nechcete se o tom zmínit třeba ve vašem novém HW podcastu? *4*
    • Hanzales
      Jak se na to můžeš ptát? :) Samozřejmě záleží na HW, nicméně obecně cokoli, co má nějakou cirkulaci vzduchu by jsi nikam zavírat do skříňky nemel, to platí i pro konzole.
      PC - case záleží kde má větráky a je logické, že tomu prospějě mít aspoň 20-30cm od větráku prostoru, ideálně ne radiátor/kamna :)
      Prach se drží při zemi a je lepší dát case na nějaký stolek. Pokud dáš case co má větráky naspod bez prachových filtrů na koberec, tak budeš mít docela brzo v pc takové malé prachové abstraktní umění...
      • Jack1947
        To není tak úplně pravda záleží na více faktorech, kolik prachu se ti tam hromadí atp...
    • moje PC má otvory na vetranie v čele a samozrejme vzadu. leží pod stolom, predok je voľný (vstupy USB, karty, DVD mechanika, power atď.) vzadu je asi tak... 15 -20 cm od steny. je to tretí stroj na danej pozícii a bez problémov. jedine ak tak nemám koberec, leží priamo na plávačke.

suseda má PC, o ktoré sa starám a je zavreté v stole. vpredu má tak 8 cm miesta od dvierok, vzadu je to otvorené, bočné vetracie otvory v skrini sú len asi 5 cm od steny skrinky. je tam asi tri roky a žiaden problém. pravdou je, že prakticky nič nerobí, je to kancelársky stroj - mail, net, písanie, karty, fotky.

ak to má dosť vzduchu, tak pohoda. keď to prikryješ dekou/spravíš z toho vstavaný spotrebič, tak to trpí. vetranie musí byť = sedliacky rozum, nie som technik, môžno sa mýlim.
      • Jack1947
        Větrání musí mít každej spotřebič co se chladí... jinak se přehřeje a něco se podělá. To není žádná věda lol.
    • Mart9
      Vedle stolu na takové stoličce 10 cm nad zemí. Jedna strana je přímo u stolu a druhá strana, kde je díra pro větrání, má asi 8cm prostor od dalšího nábytku. Jednou za půl roku musím vysát prach, když PC začne být hodně zpomalené.
      • jamar28
        Ty prach vysáváš? Jako obyčejným luxem? Nebojíš se, že i na nejslabší chod může něco poškodit?
        • Jack1947
          Lux a ten stlačený vzduch ale ten lux musí mít plastovej konec na hadici nesmí bejt kovovej mam takovej pocit. Jak by jinak měl vyklízet pc ?? hadrem by to trvalo dlouho a nedostal by se všude.

Nebo Kompressor ale kdo to má navíc nutnost odnášet někam pryč...
        • Mart9
          Špatně jsem se vyjádřil. Nevysávám, ale vyfoukávám kompresorem, je to jednodušší.
      • Jack1947
        Musím říct že to taky někdy dost flákám třeba přes půlroku skoro bylo maximum četl jsem že se má čistit každé 3měsíce... možná ho nenechávat až bude pomalé škodí to kompenentám a ty si to ani nedovedeš představit nebo uvědomit a navíc hrozí výboj statické elektřiny což je pak konec.
      • MickeyMutant
        "Jednou za půl roku musím vysát prach, když PC začne být hodně zpomalené."

Když se PC začne zpomalovat, je třeba okamžitě vysát prach. To ví každý. Málokdo ale chápe, jak to celé funguje. Trpaslíci, co běhají s nůšemi plnými dat mezi procesorem, pamětí a hard diskem, si vždy vybírají tu nejkratší možnou trasu. Pokud se jim ale zanese prachem, musí se v něm brodit a hrozně je to zdržuje. Když je prachu po kolena, často si hledají náhradní, mnohem pomalejší cestičky nebo musí vyčlenit pár kolegů z týmu, co jim povrch umetou. Ti pak logicky chybí při výpočtech a samotném přenosu dat. Všiml sis, jak ty největší chuchvalce vždy leží v rozích skříně? Je to stejné, jako když lidé v zimě odklízejí závěje z nejfrekventovanějších míst, aby mohli projít.

Takhle tedy dochází k zmíněnému zpomalení a pečlivým vyluxováním zabiješ dvě mouchy - zrychlíš počítač, a navíc pomůžeš všem, kteří v něm pracují.
        • Mart9
          Pravděpodobně máš novější systém s metači, protože v mém PC z roku 2010 je vždy nejvíc zanesený větráček od procesoru a chuchvalců v rozích moc není.
    • Magister_Peditum
      Tak aby větráky alespoň trochu fungovaly, tak by kolem nich měl být nějaký prostor, jinak je to fuk, prach se ti tam dostane tak jako tak.
    • Jack1947
      Na zemi pod stolem ? no neměl by mít moc kryté všechny ventilační prostory, ale zase co jsem slyšel že nemusí bejt zlé mít otevřenou skřín... ale zase lkdyž máš koberec a kupí se ti prach + ještě třeba zvířata chlupy atp. Já myslím že stačí ho dobře jednou za páe měsíců vyčistit a máš klid. Pokud by sis myslel že ti třeba víc topí dokoupit nějakej větrák( ze strany , ze zadu)

Jistě že ho mít zavřenej třeba ve skříni je pitomost ale to snad už radí i zdravej rozum lol.

Fakt netuším co by na tom měli říkat - to moc na dlouhé debaty asi nebude. Každý si to zařídí tak jak má možnosti.
      • jamar28
        No já si taky myslím, ale je to, jak říkáš, jen "zdravým rozumem", hardwaru nerozumím. Proto mě právě překvapilo, jak jsou lidi schopní se o tom do krve hádat. *1*
        • Jack1947
          Tak když jsou tady fanatici (Pc a konzole) co se na smrt umí pohádat o tom jaké Japonské hry nejsou nejdokonalejší na světě tak se není čemu divit.
    • nemám pc, mám konzoli, mám ji vedle TV, občas ji přenesu k monitoru, co mi zůstala po PC, PC už je dle mého v této době za zenitem, stejně jsem tam hrál jen mmorpg, takže jsem se toho rád zbavil.
      • SalemCZ
        sem píšeš z telefonu nebo z konzole?
      • Jako Master Race Peasant disponuju konzolí i herním PC a plivu na vás, smutný existence, co jsou nucený spoléhat jen na jeden systém.
        • taky jsem tohle kombo dlouho měl, jenže jsem zjistil, že když zapnu PC, zapnu jen mmorpg, časem PC úplně zůstalo ležet, tak jsem ho prodal, dokud mělo nějakou cenu. Jedno z nejlepších mých rozhodnutí.
          • Já přemýšlím o prodeji konzole, nic pořádnýho na ní není a kvůli třem hrám ročně se mi ji vydržovat nechce.
      • MickeyMutant
        Otázka: Kde máte umístěné PC?
        Odpověď: Nemám PC.
        Bravo!
    • Je to uplne fuk...
  • kennyB

Video: Quiet z Metal Gear Solid V: The Phantom Pain představuje v teaser traileru nejen sebe, ale i zařízení na zneviditelnění.

Není to na plošině z druhého dílu??? *14*
    • Miserius
      Ehm... To je jejich základna, ne jen "plošina z druhyho dilu" *1*
      • kennyB
        *1* Aha, tak nic *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit