Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vyšel MGS revengeance už na pc??Dík
    • Bohužel ne. A jen tak nevyjde. Nejspíš nikdy. Byl zrušen.
      • Spades

Připomeňte si, jak se vyvíjela grafika v FPS hrách v posledních dvaceti letech.

Tak proč je na JRC předobjednávka? ...
        • Nevim jestli vyjde nebo nevyjde na PC, kazdopadne JRC je to posledni co by se melo brat jako zdroj informaci :D
  • Lukyz

Blues and Bullets - Episode 2: Shaking the Hive

Vývojáři z Crowd of Monsters oznámili, že druhá epizoda B&B vyjde v úterý 8. března.
    Zároveň vypustili i menší sneak peak.
  • Malleth

WOW killer?

http://guildwars2grandmaster.com/news/guild-wars-2-wow-killer/
    • Ne.
    • Takových už tu bylo...
      • Malleth
        článků, nebo her?
        • "wowkilleru"
          • Malleth
            Jaký třeba?
            • Jo, přesně to taky vykládali. *15*
            • Malleth
              To si snad nikdo nemohl myslet. Přece nemůže hru vystrnadit její nepovedenej klon nebo Conan, kterej není moc přitažlivej pro casual hráče.
            • Miroo_7
              Old Republic, Tabula Rassa, Age of Conan, LOTRO, Dungeons and Dragons Online, Aion, Warhammer Online...
            • Star Wars: The Old Republic, The Lord of the Rings Online, Warhammer Online, Age of Conan: Hyborian Adventures ...
  • IWKYN

20 screenů s hrdiny včetně portrétů z DotA 2

Věděl sem, že to nebude nic dobrýho, ale takhle to pom**at? Valve mam rád (HL2 rulz), ale Blizzard ještě radši a takhle je vochcat..... dyť Ty hrdinové si ani nejsou podobný.. Nevim, Dotu sem hrál dost (teď sem přešel na LoL) a tohle se mi nelíbí, mělo to zůstat na W3, dyť ta hra vypadá furt kurvsky dobře!
    • kostejnesmrtelny
      Myšlenka, že copyright na War 3 se sice nevztahuje na Dotu jako takovou, ale určitě na modely, který DotA používá, ta ti asi na mysl nepřišla, že? :)
      Těžko mohlo Valve v Dota 2 použít taurena jako Earthshakera, pandarena jako Storm spirita atd.
      • IWKYN
        ale to chápu... Já sem ale proti myšlence udělat to celý, příjde mi to vůči Blizzardu trochu nefér, trochu jako Fortresscraft pro xŠrot... taky vzali ten samej nápad a jen to předělali jinam, chápu, že dota je IceFroga, ale valve se tam do toho podle mě možná neměla míchat.....
        • To ze pouzili engine W3 prece jeste neznamena ze je to vuci blizzardu nefer nebo jo?
          • IWKYN
            No bez W3 a jeho battle.netu by to vůbec nebylo....
            • Podle me je to blbost blizzardu,ze neudelali to co udelalo valve.Tedy vzit tvurce pod sva kridla a udelat z toho plnohodnoutnou hru.Casu na to meli dost.
              Tvoje rozhorceni bych pochopil,kdyby valve proste dotu sproste okopirovali ,ale oni vzali pod sva kridla tvurce hry,coz je docela rozdil.
    • 20 screenů s hrdiny včetně portrétů z DotA 2

Jedni nadávaj, že to vypadá stejně, druzí zase že se něco změnilo. Z toho jde hlava kolem XD
  • Dotazník PS4 vs Xbox One

Zdravím pařani nebo prokrasinátoři, pokud se chcete odragovat, můžete vyplnit dotazník k mojí diplomce týkajícího se porovnání PS4 s Xbox One:https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeso4iTcjkxVVoCDYMogH88CP2fgu8iHTvDZL_61b2aTDSNuA/viewform
    • Mart9
      Rád bych ti to v tom dotazníku vysvětlil, ale bohužel je na přihlášení.
      • Dotazník PS4 vs Xbox One

Ano, je třeba přihlášení na Google, jelikož jinak by dotazník ten stejný respondent mohl vyplnit několikrát a zkreslit tím výsledky, takhle to jde hůře - leda založením více účtů.
  • Jack1947

Ubisoft chce od vybraných hráčů pomoci s vyladěním nového patche (v1.4) pro hru The Division. Pokud budete vybráni, pak cestu, ubytování i jídlo platí firma. Zájemci se mohou přihlásit prostřednictvím formuláře.

Já se kvůoli tomu dvoufázovému ověření které zapli bez mého vědomí ani nedostanu na ůčet( kvůli těm ůtokúm. ( jste si jisti že to se netýká jen občanů velké louže?) *7*
    • Veskoslav
      Řekli si, že kdo má účet s Ů, tak je vždycky podezřelý.

Mimochodem dvoufázové ověření si musíš zapnout sám, nezapíná to Ubisoft. Takže asi jsi nejspíš byt zase sfetovaný prášky nebo ožralý nebo mimo. Nevím, jaký je tvůj současný stav.
      • Jack1947
        Tentokrát tě zklamu ale zapli ho sami potěch nedávných útocích a protože jsem neměl spárováno s gogglem předtím budu muset se obrátit na podporu.

https://www.reddit.com/r/Rainbow6/comments/4q4eq4/help_unable_to_login_to_ubisoft_due_to/
  • Hororový The Vanishing of Ethan Carter vyjde na PS4 již 15. července.

A co je na tý hře horrorovýho, pisálku??? *7*
    • SEGA má připraveno několik věcí pro 25. výročí herní série Sonic.

Tak například ta část ve starém dole...to bylo sakra hororový!...a jinak je to spíš atmosferická záležitost. Každopádně výborná hra.
      • Příspěvek měl být samosebou k Vanishingu ne k výročí Segy:-))
    • ringmancz
      a jaká je definice hororu? já to teda nehrál a neříkám, že to je horor, ale z videí, co jsem viděl, bych zas tak proti nebyl
  • Lukass
    Recenze na Project Cars 2 asi nebude co. Hlavne ze je tady recenze na popaty stejnou Fifu
  • Nenechte si ujít nejlepší české videorecenze všech dob (hovořili jsme o tom v podcastu)

Nebral bych to jako recenze.Dělá Let's Play.Ovšem,jak u toho mluví,to je k zblití.Každej sme nějakej,nebudu ho nijak urážet.Měl by se zamyslet-mluvit u videa-nemluvit.
    • Tak to je snad naprosto evidentni humor ("humor"?)
      Me to treba prvni dve minuty celkem i pobavilo, a v paty minute uz silne sralo.
      Po deseti minutach (slozenych z nekolika videi) uz doufam, ze z toho nebude nejakej vsude-se-cpouci fenomen, protoze bych to asi neunes.
      Ale tak je to obecne, kdyz ze sebe clovek dela dementa pro pobaveni druhych...
      • ucho
        tak není to zlé, ale mohlo by to být lepší. některé hlášky jsou velmi povedené a vtipné, jiné bohužel nikoli a to to celé trochu sráží.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit